grisen joha eh va?

bella sover för fullt så det blir ingen sömn för mig..jaja rätt van för hon brukar faktiskt sova,och jag dygna...men efter en skoldag vore det lite skönt,fast nu när hon sov sa hon tilll mig att ajg skulle va vaken o vänta för hon skulle ändå upp om 2 timmar haha...! yaya.. nu ska jag piggna till lite i duschen hade jag tänkt,sen måste jag ladda min kamera också. känns inte som vi kommer in ikväll..
kommer allvarligt skjuta någon då,som sagt tidigare.. hö-hö-hö eller någotl. nej men vi ska in,det existerar ignet annat än det. om dom säger att biljetterna slut kmr jag svara '' and so are youre life...son " .hahaha!

funderar föresten på om jag ska måla bella till en katt nu när hon sover..sånt är kul,men tror hon hade blivigt crazy eftersom vi ska iväg.... jag vill också sååååva :< haha



all it was yours but i thought it was mine
i know something some been left behind
i can not explain why it happens all the time
someone was broken and someone was wrong
we can't be together cus we don't belong
Don't ask me onemore time,why i'm not around
i'm somewhere between a rock and a hard place.


stay

Thought it was life it bulid like a true survive somebody who soon the light to not be easy
someone else is only gona way you down
but i can be the lighness be all that easy

i am here, and i'm say so maybe you don't have to find today
STaaay, with meeEee, you got nothign to lose but a little time
staaaYey with meeEeee I bee the smile in your face you see in the morning you laugh so
i want you to stay

you never love, you not only chras to tree

somewhere betweeen a hard place

all it was yours but i thought it was mine
i know something some been left behind
i can not explain why it happens all the time
someone was broken and someone was wrong
we can't be together cus we don't belong
i think i said i love you,but you were already gone

dont ask me one more time
why i'm not around
i'm  Somewhere between a rock and a hard place

when it was your it was hard do find
i saw you dancing like your out of your mind
i never forget that i told you to be mine
what happen when i'm such a mistary
i can not believe is now history
after everything don't wanna leave it all babe now n.....(?))))

don't ask me one more time
why i'm not around
i'm Somewhere between a rock and a hard place

don't ask me one more time
why i'm not around
i'm Somewhere between a rock and a hard place


http://www.youtube.com/watch?v=m6hc8zH3Ito&feature=related

school for a while yes

hey jude!kom hem från skolan för en stund sen.. första lektionen gjorde jag SO-provet som var sjukt svårt ,o jag blandade säkerligen ihop alltihopa wtf,men man kan inte göra bättre än sitt bästa. hah! sen efter det hade jag svenska och vi gjorde lite dikter haha,nästan för intressant *skojja!* men aaop..  tänkte sova en liten stund innan vi ska iväg igen,men får se om bella ska upp för annars kan jag inte det, för då kommer vi inte vakna.synd! men hon har ändå sovigt typ 9 timmar snart så hon borde ändå orka upp så jag kan få lite sömn...but but


ska spela lite musik och tagga inför kvällen, när vi kommer stå utomhus och frysa, om vi inte får tag i tickets. synd,kommer döda någon isåfall.. he-he. nåja,  puss på er!

HÄMNDEN ÄR LJUVLIG

* vad sa du ? *(olas röst)
JAG SA KATT,BELLA KATT!



*music is my life*

tjapp tjapp.. har dygnat.. egentligen inte smart,men ska ha SO-PROV som jag måste få G på så har suttit och pluggat det. duktigt faktiskt. ska dra till skolan o fråga om jag får göra det på första lektionen så att jag kan gå sen..visst borde jag vara där en hel skoldag,det tycker jag med,men fredagar är nästan inga lektioner ändå å jag vill ha gjort de här provet, and can promise that i would never klara av det om jag gör det på sista lektionen,som är bestämdt.. inte äns om jag hade sovigt, för mitt minne hade inte räckt!:D nåja,det blir säkert jättebra,ska plugga snart igen, och sen lyssna på musik och bli på bättre humör innan skolan!

lite senare ska jag träffa min b*tch! greenwalll.....! eller ja, om de nu går.annars skjuter jag skallen av tove. skämt åsido , så ska det säkert gå bra, vem lyckas om inte jag och bella ?! *haha*


OLA 28/4

hinner egentligen inte blogga om dagen nu,för måste plugga..men vi kan säga så här, UNDERBART!




thank you ola, your so amazing and i'm so happy to be apart of it all  ..!


ingen bra rubrik häre inte

hejsan! vaknade med sån huvudvärk o illamående att jag blev tvungen att lägga mig på ballkongen. ush! blev alltså ingen skola idag,men snart ska jag iväg iallafall ..! great det, sitter o lägger in massa musik i mp3n eller,så mycket jag hinner innan jag drar iallafall.. vi hörs sennare ikväll babes. puss & här får ni ett smakprov av vad som händer idag ;)


kvällens låt. neboliiiiii

eftersom jag inte uppdaterat mkt alls, och inte heller lagt in nån låt idag så får bli en låt jag gillar att spela när nessa sover så hon ska bli lite piggare, o annat..sen  ja den har ju sina minnen haha.  + att den e riktigt härlig o lyssna på,eller vad tycker ni ?! :)


lizzie


nu ska jag lägga mig 'tidigt' så att jag vaknar frisk i huvudet imorn.det behövs! haha, jag ska bara duscha,plugga engelska och läsa egenom so häftet och se two and a half men först. haha!;) godnatt babes.

sjukt =/

heej! ingen skola för mig idag,eftersom mitt huvud har hållit på att sprängas .
känns rätt så mycket bättre nu,vilket är otroligt skönt iafl! har inte hunnit med mer än att plugga SO idag, och just nu ligger jag och kollar på biggest looser. Tror mamma kommer hem snart, o då ska jag höra om hon vill gå ut på nån prominix för behöver frisk luft, haha. lagt in smileysar i bloggen föresten, förut la jag ju upp några då och då som bilder , men nu när jag har så här ser det ju bara sjukt ut ?! vet inte hur man tar bort dom men jaja, vi kan kalla det *sött*. nej nu ska jag kila ..!

SMILEYSAR

Glad :)
Ledsen :(
Tunga :P
Skratta :D
Förvånad :O
Blinka ;)
Osäker :S
Gråter ;(
Tyst :|
Blinka/tunga ;P
Funderar :question:
Rulla ögon :rolleyes:
Kär :love:
Rodna :blush:
Arg :mad:
Cool :cool:
Trött :tired:
Stora ögon :bigeyes:
Tumme upp :thumbup:
Tumme ner :thumbdown:

What doesn't kill you makes you stronger!

kan inte sova. har huvudvärk och hmmm..känns som de kommer sprängas snart!  är skönt att veta att de är migrän jag har så att jag inte behöver gå omkring och undra vad det är för fel med mig iallafall!=) tagit medicin för någon timma sen,o bättre känns de men fortfarande inte sömn-bra, synd!

jag som har vänt på mitt dygn igen kan ju lova att de inte är speciellt skönt o vara vaken nu. allt jag vill är att ligga i en varm säng & sova djupt och vakna upp pigg till skolan imån! tycker faktiskt om skolan mycket mycket mera nu än vad jag gjorde förut, på riktigt. visst är den sjukt jobbig, men när man ser de på ett annat sätt blir de lite roligare. ska ju inte ha NO mera typ så det är jäkligt skönt.. hade ju ändå inte kunnat få G i det så. om man tänker på i höstas mina betyg då var typ. G i svenska,engelska o musik bara. nu har jag G i alla ämnen förutom no då, och påväg mot G i so & matte. de är great ändå,hoppas verkligen jag klarar de,  för annars så ehh..ger ja upp skolan helt sen ?! 

sen,till annat är ja sjukt glad över att äntligen veta vilka som är mina riktiga vänner, endel tror inte jag vet hur det ligger till men det kanske är bäst så, jag orkar inte bråka med någon mer och jag tycker ändå allting fungerar åt rätt håll nu. det som var förr, är bara historia. bortrivna blad ur en bok,ungefär. förutom det bra såklart, det är ju alltid kvar. har många vänner som jag verkligen kan skratta med, o de är bland de viktigaste ju. ibland blir dom ju frågetecken åt mina idéer & skratt åt sånt dom inte fattar,men dom har kommit lite närmre min nivå! synd,enligt dom but i love it ! och innerst inne gör ni också det.  så ja, livet rullar på helt enkelt ..

påtal om annat så .. onsdag kommer min bästa vän bella också, kommer bli u-n-d-e-er--b-a-a-a-a-art. 

pusss.

wtf fula design

jaaaa jag ändrar design hela tiden och JAAA jag blir aldrig nöjd.. hm, har inga bra bilder till någon header, och färgen till bloggen gjorde ja så enkelt som gick in på en färgkarta o tog alla rosa färger i linjen, hehe. så kan det gå... jag får faktiskt ha den här designen ett tag nu och sen får vi se när jag kanske tagit nya bilder,eller helt enkelt har tråkigt och gör en ny design igen.. haha. sorry för den är så ful, hoppas ni stannar ändå babes !

erik crash and burn...bara en cover?!

blir så irreterad. varken erik Eller ninath hade någon aning om att låten bara var en cover, utan han trodde hela tiden att låten var "hans" och nu får man reda på att det är magnus bäcklund (som sjung med jessica i FAME, ni vet!) som har gjort orginal låten.. sjukt synd om erik som kanske kommer få massa skit efter sig, det var inte så här han hade tänkt att allting skulle bli precis! men nu kör  vi påå, går sjukt bra för låten och även om det är en cover,så är det inte hans fel & han gör den ju jävligt bra iallafall!

eriks version


magnus version



jag är helt efterbliven,omg

hej! skola idag  ..var ganska utvilad oså så de va skönt ändå att komma upp o göra nånting , haha . herregud ni ska bara veta, eftersom jag har ig i no och matte, så på NO lektionerna får jag o andra igbarn som också har det i No & matte jobba matte istället haha, vi dog av skratt så vi satt i de rummet med läraren o pratade om våra gymnasieplaner istället... om vi äns har några? HAHAHAHA gud, så jäkla kul. men ändå bra för vi kommer ju få G i matte då, o hellre G i matte än G i NO eftersom matte är kärnämne, haha.  jajaa, sen kom jag hem för ett tag sen. ska kolla om nån vill hänga med på bio för det skulle inte sitta helt fel. vi hörs sen, eller något.

love.

helgen

tjao! i fredags; först skola..sen var jag med Lingli & hade det trevligt ! förutom att min mp3 dog så var det riktigt lyckat like always faktiskt. sen efter det åkte jag till min syster med familjen och åt mat osv & mamma öppnade presenter,eftersom hon fyllde år. vill också ha presenter,hahah..anyway sen drog vi hem osså. 

på lördagen skulle jag möta johanna vid 8 typ i centralstationen men vaknade vid 12. synd! så vi missade eric saade, men antar att det kommer fler chanser nångång. så försökte få tag på henne till typ tre då vi möttes i stan istället ( hon hade ju redan varit där o väntat på mig en gång,ush va dum jag känne mig!) japp & då kolla vi runt och drog till hamnen oh snackade..trevligt trevligt! sen stack vi o köpte pizza i brunnsbo! & sen hem till henne och hade movienight med massa skräckfilmer som bl.a Mirrors, the haunting oh lite andra. sen gjorde vi någon lek med ett glas...ehm, japp japp! somnade typ vid sju på morgonen och blev upp vid 10. snacka om att jag var SJUKT trött ! men nu är jag pig (gris) pigg hehehehe.

nej nu ska jag dusha, vi hörs puss.

inte okej!

Du vet själv vem du är min vän & kan börja med att säga att NEJ jag är inte sur på dig, men tänk efter. jag frågade flera gånger om vi skulle se en person tillsammans & du sa att du inte skulle dit osv, men sen laddar du upp bilder på att du var där osv, & jag har aldrig träffat han vilket du vet lika väl som jag att jag vill.. o vi brukar faktistkt ställa upp för dig men.. & varför jag inte skriver ditt namn,är för att ingen annan behöver veta, det räcker med att vi vet hur det ligger till med de dära, o de e bara töntigt att t.ex bråka över.. men whatever, now we know how it is.. loveu anyway ;)


och bella jag längtar efter alla spelningar me dig & även med sara på EMD osv. fan va nice de ska bli..! har saknat den tiden vi tre plus emd som in i helvete, & sen har jag saknat tiden när vi alltid träffa världens bästa idoler 2009, våra underbara minnen och allt...nu börjar de likna någonting igen , känner jag! vår sommar gonna be Great!

en bild några örebro-emd fans tog på oss i somras, haha ful smygfoto
bild men minnen som är bäst. älskar den här dagen,oslagbar yes! <3
det e så de ska va


haha, lycka!

<3


GRATTIS MAMMA!


mamma fyller år idag,nice nice! ska försöka städa upp lite här hemma så hon blir glad, för det gillar hon alltid= ) man får hoppas att hon vaknar på rätt sida så hon är tacksam också bara. haha! måste dock åka och köpa present som inte är fixat ännu.. hmm, kommer nog på något great!  Hoppas iafl att hennes födesledag känns bra, vi ska försöka göra den så bra som möjligt iafl ;)

depprimerande

att undvika endel av sanningen är ingenting jag valt att göra,det är något jag blivit tvungen till för att det aldrig någonsin finns någon annan utväg. eftersom det är sånt livet är. MEN! jag är fortfarnde ärlig mot dig, och någonting som jag faktiskt är jävligt bra på är att hålla vad jag lovar. för när jag har bestämt mig så klart då ändrar jag inte inställning hur svåra motgångarna än är.  det är inte så att det skulle hjälpt ett skit att berätta för alla hur allt egentligen låg till eller såg ut, det skulle bara förrvärra och få det svårare att gå vidare och glömma, och det skulle komma ett miljontals andra problem. bara för att man undanhåller en bit av sanningen betyder det inte att den förändras. jag har blivit så jävla mycket starkare nu och mår riktigt sjukt bra även om jag vissa dagar faller, men jag klarar att resa mig upp igen, vilket är starkt av mig faktiskt. det har varit en tid nu som jag har blivit tvungen att fundera över riktigt viktiga beslut,som jag egentligen kunnat säga nej direkt till, men ändå så fungerar min hjärna segare så så det tog sin tid, men det fick de ta, och jag är ledsen att jag varigt frånvarande på senaste but i promise i'm back on track now. man måste gå vidare och se att framtiden erbjuder något finare helt enkelt.

tro vad du vill,jag hindrar dig inte o tänker inte försvara mig mer, känns ju så jävla bra att prata med någon som inte äns litar på att man är "över" liksom, men kanske bara speglar dina egna problem! de är bara jobbigt att känna så, o de kanske inte är mitt fel att vi glider ifrån varan? tänk så är felet att vi helt enkelt inte tror på vad den andra har att säga, så det inte äns är någon idé att prata då? allvarligt, jag bryr mig inte om de som va längre, men de betyder inte att jag vill bli påmind om de därför undviker jag de & inte för att det fortfarande finns nått kvar för det gör det FAN inte. jag är smartare än så, o jag saknar min vän!!

saucedooo.


hej sötnosar! hoppas ni haft en bra dag! =) 
min dag började med nationella matteprov ; ig i guess.. var sjukt svårt, och mitt huvud var trögare än vanligt,men vi får vell se. sen hade vi bara NO kvar så dagen gick snabbt! efter skolan var jag med Lingli hjärtat, nice like always!vi peppar varandra o är great together! yes.. sen har jag ätit chocklad också, måste berätta det eftersom jag älllllskar det sjukt mkt! nåja, nu ska jag o brossan ut på en promenad tänkte vi. vi hörs sen/imorn. ♥

hej darlings

har inte haft så mycket tid till bloggen massa massa i skolan & imorn är det NP i matte, igen! har fått tillbaka nationella i svenska, fick G på läs&hör och MVG på uppsatsen, och har fått tillbaka i engelska läs & hör också, där det också var ett starkt g .. haha, inte speciellt bra jag vet..men är man ett ig barn o får g o framförallt MVG så är man ju lite stolt ;)!  matten kommer jag säkert faila på totalt dock. synd,måste klara den för att komma in i gymnasie.  ajaa ska sätta mig vid papperna nu & pluggaa.. hörs! puss.

// LIZZIE SAUCEDO!
+ saknar dannisen o resten av emd, o erik så jävla mkt att jag inte vet om jag är tjej eller kille, så vet man det ;ppPPppPppP

*goodnight sweeeties*

ska hoppa ner i sängen och sova nu. eller,kolla på 2& 1/2 men. på tal om det drömde jag att en viss person hette " 1/2 man bara." på msn. och det var skitläskigt,jag själv kände mig inte hel,eftersom den personen inte gjorde det och jag började fundera på hur jag skulle hjälpa till, o den personen blev plötsligt så osmart som jake i 2/ 1/2 o alltså de var sjukt! haha.. har drömt den drömmen fler gånger osså ;s .


men vi hörs imorgon people..after fucking school! *sad* godniiight!

you know who you are my friend!

my friend, we were in the same situation
you were always there and I am so grateful
I'm sorry if I have started to keep me away
there is no sense, I guess I just am afraid
to fall back there again, it's not your fault
it's just that I think of him when I'm talk with you
Little wonder, then, guess you do it  too.
so therefore I have been in my own world for a while
but I have not done anything stupid,
although I sometimes wished, cus i know i am stronger
and I'll admit that sometimes I have doubted that
if you still go to what we call the right direction, or
if you have not managed it and simply turned on.
there is nothing I want to believe, because I know you are stronger
but who knows, and who will ever know?
there is no question I want answered, it's just to keep going.
my friend, if you don't doubt i wont doubt either.
can't we just be strong together again.

sorry for

my bad uppdate the last days. but , yes like i sad before ..så sitter jag inte vid datorn lika mycket längre iallafall! 

skolan idag var seg men helt okej.. trött på att äns sätta mig och plugga osv,känns som det inte ger några resultat ändå,men samtidigt vill jag ha G i allafall i det jävla ämnet som kallas matte. i need it. men vi får se, ska fan kämpa det som är kvar, så får det gå hur det går då har jag iallafall gjort mitt bästa.  fint väder har det varigt iallafall,så det gillar jag mycket! efter skolan var jag med lingli och sprang 14.5 mil,eller inte, men jag hade klarat det på en timma om jag hade velat... inte. men endel kan, nej men nog med ironi. 
drog hem & kollade på hockey med familjen,trevligt dedå.

känner inte äns för att blogga när designen är så ful, wtf varför kan jag inte bara göra en snygg design i paint? SYND att jag inte har några photoshop program eller liknande,men i dom programmen hade jag ändå inte klarat av ett skit kan jag lova. jajaaaaao får försöka fixa något,whatever. puss!

it's lizzie and nessa bitch !


imorgon släpps den på singel - crash and burn

låten är sjukt grymt bra, love it! 


Once there was a girl ’n she was dancing all around town

She never really learned to slow down all she wanted to do was have fun

til she came to me one day and said I’m all burnt out and I said

I hate to tell you I told you so but you wouldnt’t listen

You said it could never happen to me. You wouldn’t listen


But it got you

You can’t run. No you can’t hide

Everybody crash and burn sometime

You can’t breathe. Feel you can’t live

Bet you wish you’d stopped and turned in time

Now you’ve really crashed and burned this time


Now my days are filled with strolling around and just

reminising on the times when I could play around til my hearts content

Your foolish ways have sent our

paths down different streets and now

you’ve come back to the door and the sign says no re-admission

You already had your chance . There’s no re-admission


But it got you

You can’t run. No you can’t hide

Everybody crash and burn sometime

You can’t breathe. Feel you can’t live

Bet you wish you’d stopped and turned in time

Now you’ve really crashed and burned this time


You’re killing time

But time is killing you

A havens rest

Is ready for you.


But it got you

You can’t run. No you can’t hide

Everybody crash and burn sometime

You can’t breathe. Feel you can’t live

Bet you wish you’d stopped and turned in time

Now you’ve really crashed and burned this time


sitter hos nessa


hejhopp! ligger(ljög i rubriken!) i sängen hos nessa och försöker underhålla mig själv genom att kolla på dom "supervackra billderna" från hamnen,häromdagen. är man inte för snygg eller? nessa ligger och sover..eller försöker sova, hon vaknar var femte sekund tack vare mig! haha.. vill också sova egentligen,men efsm jag vaknade vid sex så är det allt men möjligt. eller ja,något sådant... ;pppPppPp

första modellen kom 1976 ..eller va?!


Hey! vaknade vid 18:00  ;ppPpppPpp
stack till angered med nessa och sen har vi kollat på en film och nu ska vi se någon annan, heheh!=)

information,viktigt viktigt

hade nationella i matte idag... igbarn i guess.
sen hade jag,lingli & kristina hand om gympa lektionen o vi fick G+. helt okeyy me tanke på va andra fått & att endel tror dom kan göra sina egna fucking grupper. yaya haha! efter skolan stack ja o handla lite och sen drog jag till hamnen med nessa. myysigt! kommer bilder när hon har fixat dom från kameran, men inget att längta efter kasnke?! haha . sen drog vi till stan o satt o snacka nåra timmar eller något. var aslänge sen vi umgicks typ,så va sjukt trevligt vilket det hade varigt ändå men ja! haha. 

anyway,that was my day

S-Y-N-D


HAHAHAHAHHA

torsdag.

jag känner att jag måste ha bloggen,även om jag slutar med t.ex bilddagboken,msn och dom sakerna och så får man helt enkelt vara lite försiktigare med vad man skriver i bloggen istället, jag orkar inte sluta blogga för när jag gör det finns det plötsligt en miljon saker att berätta om,haha.

kan ju säga att dom senaste dagarna har varigt ytterst bra utan att nörda så mycket på datorn.  var inte i skolan igår, hade huvudvärk(ovanligt..) så stannade hemma istället. Gick ut på långpromenadix & skrev music bland annat. och kollade på filmer och hade det mysigt. haha. & idag då var det tillbaka till verkligheten, finns inte så mkt att säga om det. skönt med sommar-väder iallafall! sköönt att sitta ute med vännerna på fotbollsplanen istället för att vänta i bamba på nästa lektion,om man säger så .

sen en sak till, så tog jag ju bort den fina designen nån tjej fixade till mig, men har kvar den på datorn,så kan skaffa den när jag vill igen,kände bara att den var för "glad& komplicerad" eller alltså, jag är alltid sån i know, men det måste kännas JAG och ingen annan. då kan man ju fråga sig varför jag vill ha designhjäälp but i don't know really. kanske bara håller tummarna på att den blir "jag" när någon gör den ? .. ehehe, den va sjukt fin, så ja är inte o tacksam eller så, de är inte därför jag bytte so you know ..

hoppas ni har det bra & fortsätter ha det. <3

<3

remember

och jag vet att ingen orkar vänta föralltid

..

fick massa mer frågor så jag raderade dom istället o svarar på dom än annan gång . måste rensa oså också för kom opå att ja kanske la in lite för många som inte borde sägas ut haha. men ja ,den som väntar påå något gott väntar aldrig för länge,de har man lärt sig hah .. =)

FRÅGESTUND

..innan jag tar paus från alltihopa ska jag vara så "snäll" och ha en frågestund,där jag svarar på alla era frågor. så ställ nu frågor om allt ni vill & känner för så svarar jag på dom lateer! ;)

PUSSSS/LIZZIESAUCEDO

datorer och mobiler ställer bara till med problem




och för att allt ska bli så bra som möjligt just nu ,så tar jag en paus från det hära. har ingen mobil som vanligt den senaste tiden,men datorn ska även bort för att jag måste få ordning in my life. jag klarar mig & så ses vi igen, när allt är bättre .. keep going, be strong. live for your dreams. don't let yourself fall down. ♥

& nej jag ska aldrig tillbaka från där jag vart,jag vet var jag ska , o de är FRAMMÅT!

how lovely..


hohohuuhu .. <3

att fastna i skiten förstör bara äns innre

japp så är det,såå låt inte er själva fastna, de kommer bara bli värre och värre. jag själv har suttit fast så jävla många gånger,men på något sätt alltid lyckats tagit mig upp igen. det är så jävla skönt att känna att " jag kan,jag klarar det" istället för att tänka "det går inte,jag är fast." testa själva och de kommer fungera, trotts att du kommer pissa tårar & må jävligt dåligt i början, så blire bättre så.  du kanske inte äns vet riktigt var du ska, men fundera inte på det utan bara lev livet, för snart kanske det är slut? eh 2012, jaja iallfall! bara leev och låt inte någon annan trycka ner dig. var inte rädd,för den som är farligast & kan göra så du känner dig dåligast är bara dig själv! för så länge du själv tror på dig,så skiter du i vad andra tycker ellerhur?! ibland är det verkligen bäst att dölja saker, jag lovar annars förstörs dom bara. så ba keep going, låt inte någon sabba det och gör inget misstag att bäretta för nån bara, för då tror du inte, och man måste tro, på sig själv,på er, på ja you get it. blev bara tvungen att skriva av mig, för just nu är det lite vilset men ska försöka se allt positivt o jag klarar mig så jäkla bra då,  ingen kan bestämma över mig , jag vet själv vad som gäller och inte, så snälla bara låt mig leva mitt liv så låter jag er leva erat!? :D 

pussspusss // lizziesaucedo

Suddenly you stood there

Hej! nu är jag hemma efter en nice kväll! sjukt dålig uppdatering idag, men så kan det bli ibland ju.  dagen idag gick mycket åt att tänka hur jag ska ha saker och ting faktiskt. ledde ju till ingenting like always men ja.  försökt mig på gitarren igen & har skrivigt en ny låt ocskå. vi tror faktiskt den blir något bra,men who knows. här är texten iallafall, kankse kommer ändra lite till men japp japp ;;
(det är inte verklighets baserat! hihihihohohuhu)

It's just dreams


ohh, we have to say it... oh ,yeah.. so sorry.
.... mhm, ohh..
Suddenly you stood there in front of my eyes
everything around us disappeared, even our lies
it is none of our fault that
it became like this.
they startet to figuered out,that was what taked us apart.
finally we start to understand what happened
it is because of all the rumors,
we were too scared
,of losing eitchother.
losing everything we have built up
so we continued with the lies and just gave up

but

It dosn't matter,were both so gone now, we cant take it back and we know what it's right
Were not meant to be, it's just time to understand,that it's just in our dreams we are they, they
we always thought we would be,a beutiful day. beautiful day, that just is in our dreams.

so everyone can take it easy,we're nothing more,and never gonna be,so please let us bee.


it is like a fog over everything that has happened,
where we try to find our way back home again.
it hurts like a knife in the heart, to know that it
never can be like it was from the start.
so we find out that we're just dreams, that we're
only belong in dreams now, but it's okay cus we're
happy to have eitchother,even if it's just friendship or whatever.

It dosn't matter,were both so gone now, we cant take it back and we know what it's right
Were not meant to be, it's just time to understand,that it's just in our dreams we are they,they
we always thought we would be,a beutiful day. beautiful day, that just is in our dreams.

so everyone can take it easy,we're nothing more,and never gonna be,so please let us bee.


idol 2010





....                  påtal om robin.b


aww...

det var lite blandade biler från idol,det. haha..
sjukt glad blev jag iaf, håller tummarna för er!


IDOL 2010

först kan jag berätta att jag fick inte söka. blev tvungen att fylla år senast den 1 maj, vilket jag inte gör eftersom att jag fyller år 21 augusti.

baby goodbye

åh jag blir så jävla irreterad. jag själv är ganska svårväckt men LÅNGT ifrån vad bella är. har väckt henne sen innan fem och hon har sagt " fem minuter till" hela tiden. och sen sa jag till henne för typ en timma sen att hon får hoppa in i duschen om hon ska dusha o då skulle hon göra det om fem minuter sen efter 15 minuter sa hon att hon inte skulla dusha, fine tänker man men så klart ska hon hoppa in i duschen nu då ? .. antar att vi får ta bussen om 40 minuter istället för om 10 -.-  & sen är det så kul att hon vet vad hon säger när hon sover.

Värmer i hjärtat att höra att man ska dra åt helvete & att man inte ska störa hennes sömn för det är viktigast i livet,att sova & attt hon bestämmer själv hur länge hon ska sova o att jag måste vänta till hon vill gå upp. hahah då sa jag att ja okej , då drar jag utan dig och hon bara : NEJ Det gör du inteför jag ska åka sen. hahahah störd. men älskar henne ändå.

nu ska jag byta kläder (igen!) för ignenting blir bra,like always. men vi hörs när vi har komigt hem från idol..*håll tummarna på att jag får söka nu ? ahha*  pusss.

dresscode and facelook


en glad liten jag klockan 6 på morgonen sådär ;)


Linne,gina tricot,Tröja;björn borg Leggins;vila och en ny kjol från gucci.

passar bra just nu..

även om du inte orkar läsa eller om du läser,så lyssna.

ja låten stämmer nog in på mitt humör. finner inga ord, o tror inte någon förstår hur man känner. vill bara träffa danny nu. vill vara i hans famn och höra han viska "allt kommer bli bra, jag är med dig var du än är." för just nu känns det inte som det. jag vill prata med dig,även om du inte tror exakt samma som mig om endel saker,så lär du mig tänka rätt inställning, och det om något är vad jag behöver just nu. jag behöver dig men du kan inte höra mig bland all den här dimman av tårar! vill bara veta att allt kommer bli okej,och det är bara du som kan säga det till mig för att jag ska tro det.

senast vi kollade varandra i ögonen & du höll om mig var sjätte september,det var senast jag såg rakt in i dina ögon och fångade upp exakt varje ord du sa. att allt kommer bli okej,du visste att jag ville höra det. och hur du torkade mina tårar, samtidigt som hela mitt liv bara flög iväg. jag sa det till dig,och jag har inte känt mig hel sen den dagen. men jag behöver dig nu,fast du kan inte höra mig för jag är för långt borta. men ingenting av våra minnen kommer försvinna, jag låter inte något ta dom ifrån mig för det är dom jag har närmast hjärtat.  du får mig gråta danny, jag vill inte skylla det på dig men jag vet att det är dig jag välter alla känslor på.alltid, jag säger bara massa dumt när jag saknar dig för mycket. men efter allt så vet mina kompisar att jag inte menar något merä n att jag saknar dig merä n alla ord jag redan sagt kan beskriva. mer än allt kan.  vill bara tillbaka till ögonblicket,då du sa "ALLT BLIR BRA,  i can't promise you to be wherever you are but were always together in our hearts, när du sa ..när vi minst anar det så kommer vi träffas igen. kramade mig en sista gång och hoppade in i bilen. 

o som sagt e du med mig all the time,  men det är inte i närheten av samma sak. för du får mig tro,du får mig hoppas. o det är sånt jag behöver nu. lite självförtroende & att våga tro att allting faktiskt kan bli bra. jag vill höra ALLT KOMMER BLI BRA, men det är bara från en person jag vill höra det. jag vet inte hur mitt liv är just nu. om tre år är jag död, & allt underbart kmr försvinna. alla bilder kommer flyga omkring i vinden och min kropp kmr vara död.. alla våra minnen kommer spridas omkring på olika håll och sen till slut bara försvinna, för vi kommer aldrig få nån koll på dom. för hela jävla jorden kommer gå bort, om alldeles för kort tid.

2012 jordens ungergång, or what?

jag tror mig fan på att jorden kommer förstörass då! faktiskt. jag har tvivlat fram och tillbaka men just nu är jag bara förbannad, på att allting bara kommer att försvinna sådär. det är så jävla fel. någon som vill bygga ett rymdskepp med mig & bara försvinna här ifrån innan det är för sent?

Mayaindianerna säger 2012 och dom har ju haft rätt medf 99% av naturkatastrofer och allting annat dom har sagt., Hopi säger 2012, Nostradamus säger 2012 &  Edgar Caysey säger 2012.
Solsystemet kommer i galaxens centrum 2012 vilket ger världskatastrofer och liksom, alla dom hära säger 2012. tilloch emd mayaindianerna,som sa det först, och det är det som får mig mest att tro på det faktiskt. jävla 2012 alltså.
i don't wanna cry,jag vill minnas mitt liv & mina underbara dagar föralltid, men nej jag kommer inet äns alltså NEJ


December 21 2012

Bobby C | MySpace Video


alltså fyfan,jag gråter. jag vill i helvete inte att det ska hända. jag är så rädd, det är bara 3 år kvar alltså jag måste njuta av mitt liv nu på riktigt, och jag bryr mig inte om ni tycker jag är konstig. för det är konstigare att inte tro på det egenltigen,eftersom att ALLA dom där säger det datumet. plus att jag har hört att NASA försöker tystna på att den där planeten som absolut INTE får komma mellan solen & jorden ( det betyder jordens undergång!) att den tilloch med kommer synas i år 2010,men den kommer inte nå fram förän 2012. 

försöker kolla igenom så mycket som möjligt och ni anar inte vilken ångest jag har fått.aldrig mått så dåligt av jordens undergång,men försök själva insé vad dett innerbär. alla dagar,allt liv allt udnerbart..bara försvinner? alla människor som kämpar för allt, har kämpat förgäves & allt som alltså nej. & dom som får barn nu osv.deras barn kommer aldrig att få njuta av en jobbig men samtidigt helt underbar ungdom? låter som jag är 2000 år men seriöst. FYFAN jag skulle aldrig vilja gå miste om allt udnerbart jag upplevt.

kom inte närmre din fula planet.

tror ni som mig- jordens undergång? eller tror ni att alla bara har chansat på 2012 i helt ren chansning ?..

detta visste ni inte va

och jag vet att kanske nästan alla av er inte äns kommer tro mig. men när jag var liten såg jag alltid något som jag kallade " änglar " för andra. och både jag och en kompis till mig, kunde se sånna änglar.  jag har inte föräns på senaste tid insett att dom änglarna var "spöken" eller människor som har gått bort. jag visste bara att en av dom änglarna var min mormors pojkvän som dog i canser när jag var fem år. tyckte om han jätte mycket och jag sa alltid till alla att han vinkade godnatt till mig på kvällen... min mamma tyckte mest det var gulligt av mig men det var sant.

dom andra "änglarna" kommer jag faktiskt inte ihåg. bara en som var som en kompis för mig, hanna. haha...låter så jävla fult men på riktigt. hon fanns. min kompis( in real life) hade också en slags "låtsaskompis" och vi umgicks med dom tillsammans. vet inte äns varför jag kallar de låtsaskompis för jag vet att dom fanns, varför kunde annars vi se varandra alla fyra? men ingen annan såg dom ,det var bara vi. men våra föräldrar trodde oss ändå, fast i know why. .tror vi blev lite lika dom inom det här. scary haha.. föresten,


living in the night / IDOL 2010

hejhej! sitter här och dygnar. ingen sömn för mig inte. haha! för då kommer inte jag och bella upp och bella är svår att få upp ändå, så liksom yes.  ska träffa robin idag, jäkligt nice.

vi får se om jag kan söka till idol  idag, som jag skrev på facebook osv. det beror på vad dom säger,för dom är ju ganska så stränga med åldern & fick reda på att man måste ha fyllt 16 vilket jag inte gör för än i augusti. vet inte riktigt äns om jag vill,tänkte bara göra det som en kul grej..men vi får vell se om det går, får inte jag så ska nog jag & bellsan göra det for fun next year instead. =)

jajaj.. sitter och sjunger massa olika låtar och fyfan vad illa det låter, men ja det är smällar man får ta, man får nöja sig med att det alltid går att bli bätter ?.. jag vill detta, så det är bara att köra på. music is my life....
& några vill ju att jag ska lägga upp när jag sjunger, så maybe babyys ;)


lite frågor (a)

PERSONLIGT
Namn:Lizzie saucedo
Födelsedag: 21 Augusti 1994
Smeknamn: lizzie
Ögonfärg: blåa
Hårfärg: blondin
Längd: 164 med mina skor ;-)
Högerhänt/vänsterhänt:  Högerhänt, forlajff;)
Stjärntecken: GRRRr lejon
Skostorlek: 37,38
Är dina föräldrar skilda: Jappp
Dålig vana: mina sovrutiner haha

FAVORIT
Färg: Lila! men gillar blå osv mkt också
Sport: spinning? HAHA.. i don't know
Godis: chocklad!
Affär: Gina,H&M osv.
Helgdag: fredag
Årstid: summer is the best

HAR DU NÅGONSIN
Rymt hemifrån: yes i've done. vem har inte ?;)
Sovit utomhus: klart haha
Spytt i skolan: ja i 2an,för att jag såg blod HAHA
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: hahaha jadå.osmart iaf
Varit på scen: Ja, älskar det när jag väl står där :)
Retats: klart HAHA

DU
Svär: helvete!den frågan vill jag fan inte svara på,jävlar asso.
Sjunger bra: nop,wish i could.
Duschar dagligen: Yes,oftast!
Vill gifta dig: har jag ingen aning om haha
Kommer överens med dina föräldrar: Oftast inte,men kan hända (:
Äger en ipod: Ägde
Sover med gosedjur: Såklart ;$

THIS OR THAT
Pepsi/cola: Cola
Mc donalds/burger king: Orginal Donken
Choklad/vanilj: Chocklad, självklart!
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar!
Kött/vegetarian: Kött
Tv/film: Mysa m film ofc!
Adidas/Nike: Adidas
Kakor/paj: Paj

KAN DU
Gå ner i splitt: Haha har inte testat
Skriva med båda händerna: Säkert ;)
Vissla: Vem kan inte vissla? :)
Blåsa en bubbla: Blåser dem största baby! :D
Ha dina ögon i kors: haha kan typ bara med ena ögat ;$ 
Nudda näsan med tungan: Nej

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade: Mamma
Du pratade i telefon med: Paulina bästavän.<3
Du kramade: Min syster Lina
Du skällde på: kmr inte ihåg 
Du sportade med: Hahah va?

SENAST DU
Skrattade: i telefon med paulina typ nyss
Grät: förrgår, kärlek
Filmen du såg: en film i morse, typ om nån hund

VAR ÄR DU?
Vad ser man utanför ditt fönster: Ett höghus typ, elr 7 våningshus
Lyssnar du på musik nu: Nej
Vad har du på dig: Stor tshirt, hotpants
Vad är det på din musmatta: bärbardata, så har ingen

ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med: Två :)
Dricker du mjölk: Mjölk blandat med oboy, käääärlek!
Person du hatar mest: Ingen
Vad borde man uppfinna: Smink som håller i 2 dagar, lik fint
Är du ett hälsofreak? Jag vet faktiskt inte
Värsta vädret: Storm!


såhär taskig brukar jag inte va ..

Hejhej! har varigt på centralstationen och hämtat  bellsan och ätit. nice! Äntligen är hon här & då är man på mycket bättre humör plus att man inte känner sig lika sjuk... hahah =) whatever..

innan jag börjar med en fet diss mot en idiot kan jag ju Hissa tjejen som fixade min header plus lite mer.. om ni behöver hjälp borde ni kontakta henne! hennes blogg finns i menyn så kolla in där! =)


måste bara säga att jag verkligen

BABY SENIORITA, eller vad idioten kallar sig ! blir helt galen på henne och hennes fula videobloggar. Tror att hon är bäst i hela göteborg osv fyfan alltså GASHHHHH ... störra bitch finns det inte. är helt säker på att hon inte har det där självförtroendet egentligen för som hon är kan hon inte ha det. hon skämmer ut hela göteborg seriöst... eller just det ,det kanske inte är så många som vet vilka hon är trotts allt hon är ju inte precis så stor som hon tror!

grattis ( hoppas du ser det här HAHA )

med lite ironi i rösten så får ja g ta och säga grattis till den grymma skådespelerskan som spelar bella i twilight som fyller år idag... på tal om att hon fyller år , så gjorde hon ju även det under en av inspelningsdagarna av NEW MOON och det gjorde ju även Robert, en av dagarna alltså. Inte alla, och inte samma dag. nog med ironi så tror jag nog att stjärnan får en bra dag. but who knows ? vem vill bli äldre liksom ?  inte jag.. och tror nog inte hon heller vill det efter all denna twilight drama :-)


längtar otroligt mkt till nästa film bytheway. & även fyran HAH!

home

hejhej! som ni ser nu så är min blogg under omgörning och jag är jätteglad för det för äntligen börjar det hända grejer! wihuuu sånt gillar jag ! en snäll tjej håller på o fixar lite osv. självklart får ni veta hennes blogg ossååå ..

vaknade runt 10 idag, har träffat min syster och pluggat matte osv. sen har vi gått lång prommis haha.. skönt, fast tror jag tjatade rätt så mycket eftersom jag var helt död, men men sånt är livet ibland.  alla borde veta att jag har världens finaste och bästa syster by the way... inte alla som har :D haha jaja nu ska jag se ghost wisperer, pussss..

BARAPAPAPA I'M LOVIN IT

ERIC SAADE, ERIK GRÖNWALL..& EMD KOMMER TILL GRÖNA LUND 23 MAJ..  det här kan ingen hindra oss från, snälla låt inget komma ivägen. bella vad säger du? detta är för oss båda två ..


nice price....stockholm here we come, bella vi beställer direkt så dom inte höjer och så vidare?  jag ber verkligen till GUD och till JÄVULEN och till alla att din mamma också säger ja nu.. på tal om sarkasm så känner jag mig verkligen inte mycket gladare och lyckligare igen nu asså. långt kvar, but bättre än aldrig ? <3

justin and esmee

Älskar det här klippet.. det var inte föräns några månader sedan jag kom på att det var justin bieber som sjung här, & detta visade min bror mig typ 2007/2008?   då var jag fast i esmeedenters sångröst helt amazing, o sen föll jag lika pladask för den här lillens röst! haha.. justin bieber is soo amazing.. och han ska vell inte till någon annan stad än just stockholm ..? see you there i guess ;)



och ja, hur pepp blir man inte ?  nanana  kiss me kiss me say that you miss me ,


kan även lägga in den här på esmee som jag ehm,. ja ni ser själva & förstår nog hur man reagerade first time man såg den .. gashh, slutet om ni inte fattar. HAH:)


släng hit rösten esmeeeeeeeeee

18:00 god morgon ??

hej på er,hoppas everythings fine!
vaknade precis. hahaha, mina sovrutiner alltså. har sjukt ont i halsen och förkyld..kan inte kännas bättre men life goes on. ska plugga matte senare med mamma & se film och äta hemlagad pizza. något jag lätt skulle valt bort om jag kunde åkt till stockholm.

nej tänkte bara slänga in ett litet inlägg har egentligen inte tid. vi hörs senare ,promise!

dannysaucedo


"även om du är på andra sidan jorden,så är vi alltid med varandra i våra hjärtan" .. ord som får mig att faktsikt förstå,att du alltid är med mig.. & du hjälper mig alltid upp. hur mycket jag än vill träffa dig i helgen, är så mycket mer än det finns ord till. du förstår det också, du förstår allt .. o saker du säger får mig fortsätta kämpa hur hårt jag än faller. en saucedo är inte för svag för att sedan klara av att resa sig upp,eller hur? you mean so much for me.. see you, soon.. but not soon enough.


nu ska jag ta och kolla på någon film & sen lägga mig i sängen o gråta ut och ta nya tag. vi hörs imorgon mina fina läsare. puss ♥

some of my friends get it

men endel inte. detta gjorde verkligen min dag. jag vill ju verkligen träffa Erik matte o danny i helgen o eftersom de antagligen inte verkar gå &bella har inga pengar osv., är jag lite sarkastisk mot min mamma och låtsas att det är något och fira. och då andvänder hon sig av mina dissningar.  alltså gud. ska man skratta eller gråta ?



jag vet inte. började nog skratta lite samtidigt som jag ville döda mig själv. varför bor inte jag i stockholm egentligen ? då hade allt varit så mycket enklare. verkligen!

from the best to the worst

mitt internet slutade fungera lika fort som det började fungera förut..ganska så trist. har haft en av världens sämsta dagar idag fyllt med gråt & tårar. eller den började bra, planer inför stockholm i helgen. kände lycka som var så jävla länge sen och tänkte verkligen att jag var världens lyckligaste person men sen så fick inte bella åka för sin mamma (som vanligt..:/ ) & jag började tjata på mamma om att köra bil osv, men sen sa hon att jag kunde fixa pengar så jag kunde åka tåg dit, men nej bella får ju inte& FYFAN rena rama mardrömmen verkligen.

killarna är så jävla saknade, och alltså. kan inte sluta gråta. tror inte ni förstår riktigt hur mycket spec danny betyder men även dom andra också. så jag började säga ganska så ehm... osmarta grejer till mamma,men jag tycker fortfarande dom stämmer, det är ju inget jävla liv om man aldrig får göra det man lever för? ha kul och leva i den underbara världen man tillhör.  skiter iafl i skolan o allt som jag känner nu. FAN ingen jävla idé med något längre. va tjänar man på det ? tänker ändå inte ha något jävla trist jobb. 

jag har inte varigt så här sur ledsen och besviken på jävligt länge. det känns verkligen som man bara ger upp allting, och egentligen vet jag att om hundra år kommer det fler chanser, eller så men i need them now.  vet att nog dom flesta tkr att jag överdriver , MEN försök tänka själva hur mkt energi ni får och hur underbart allt känns,som om de kmr bli den bästa dagen i ditt liv till att allting bara rasar på några minuter?  

så känns det. fan alltså, varför vågar jag alltid hoppas?

twilight the saga

shit ,har installerat något nytt internet hela dagen, men nu så funkar det äntligen..  Hade twilight maraton med jesper inatt. haha.  fan va nice new moon filmen är gjord egentligen. vill också vara med HAAHA.  vilken film tycker ni är bäst, 




på tal om twilight the saga, så kommer ju FEMTE boken ut på internet i sommar. så jäkla glad att stefanie mayer skriver den , och bara för våran skull.. en gratis present som bara kommer på internet, som det ser ut nu.. bara för att hon fått så många som gillar henne.. haha aww. riktigt snällt mot oss. jag som hade världens ångest att jag läst ut allt och bara ville höra mer..så kommer en till. NICE!

en röst som får en rysa ..?

ja,då har ni hamnat rätt. rösten är så jäkla amaziing och saknaden är ENORM!



chaaa

Heyy! kom hem typ vid 7 och kollade på biggest looser, ett program jag borde ställa upp i faktiskt. önskar det fanns här haha ;) .. iallfall! och just nu sitter jag och kollar på dejting in the dark.. sen blir det desperate housewifes, alltså en riktig Tv-kväll! men det förtjänar jag efter dagens hårda träning, haha! 

jag vill ha en snygg design, som ni ser har jag ändrat lite igen men jag blir fannimig aldrig nöjd. den är inte äns okej, så snälla , om ni är bra på designer kan ni vell vara söt o fixa någon ? (a)

PUSSSS

dagens sjukt underbara låt


MORSNING KORSNING


nu har jag precis vaknat, inte så jätte sent faktiskt. ska träffa lingli om någon timme, fast frågan är om hon dyker upp ? kan inte få tag i henne,efsm min mobil är out of my life. typ. men ja,annars är det la bara och dra hem igen. inte hela världen =) typ halva bara,om jag tänker efter men ändå.

hoppas allting är sjukt bra med er, med mig är det faktiskt väldigt bra för jag har fått tillbaka båda fötterna på jorden, rätt great. & sen så har jag ju lov men tanken ....dödar mig, vill aldrig tillbaka till jobbiga nationella prov osv. yeya, that's life , isn't it..


HISSAR OCH DISSAR.


- påsklovet! - jag faktiskt hissar att jag har påsklov denna veckan istället för förra,som jag dödade lärarna för innan. haha! så jäkla skönt att ha lov nu och bara sova ut i en vecka,lite tragiskt att jag måste plugga matte jättemycket,men whatever. stort hiss på lov!

- vårvädret. - älskar att springa omkring i kjol, o leggins osv. och nu utan att frysa! underbart. och sen att slippa ta på sig jackan endel dagar, är ju bara för amaziing, nu börjar det likna något.

insperationen flödar. - ja, just nu kan jag skriva 3 låtar per dag om jag hade orkat. har enormt mycket att skriva om,och det är bra att få ut all skit & även skönt att få ut allt annat. underbara saker är ju också roliga,liksom?

mina vänner. ja , dom är verkligen värda att bli hissade för endel av dom är så jävla underbara. till och med endel av dom som jag inte äns har träffat betyder jätte mkt och ja hoppas på att träffa flera i sommar. love to you all my friends!


- emd i småland. - ja,ni kanske tror jag skulle älska det men faktum är att det stog att dom skulle till uppsala den 22 maj så vi fixade plats att bo vid osv, och verkligen hittate bra tåg and everything, o nu visar det sig att det är neremot typ...kalmar? *suckkk* ska försöka ta oss dit iallafall!

mitt internet! - loggas ut från msn 1299 miljoner gånger i sekunden ungefär. jävligt irreterande. men men! what can i say about it.. det suger iallafall, DISS DISS DISS.

att jag saknar Lina!  - yes,det stämmer. det kanske bara var en liten hamster,men för mig så mycket mera. hade henne i över tre år & var över ett år sen hon dog, men fan vad jag saknar henne,världens bästa babe. aha..

saknad - ja kan ju lika väl fortsätta med saknad. dissar att jag saknar erik,matte danny ,grönwall ola reza mina vännor och allt det där som betyder något extremalt för mig. hatar att sakna.

rykten
- jag hatar rykten! vare sig dom är sanna eller inte så hatar jag dom. endel är vekrligen inte sanna,och det gör mig så jävla irreteread.o endel förstår jag mig inte på, alltså gash.. whyyy dosnt everyone shut up..?

VAD VILL NI LÄSA OM?

tja.. uppdateringen är snål som folket & jag har huvudvärk. hade migrän imorse, o idag. skönt - näe inte speciellt. nåja, gick upp vid 3 vid hopp om att ghost wisperer skulle vara,vilket krossade mina drömmar ganska snabbt och något ap-program var igång. haha, vilka i-landsproblem man kan ha.

eve och jag ska iallafall gå ut och gå en runda nu o sen ska vi vell se film eller något. kanske uppdaterar ändå,så social är jag ju både mot henne och mot er. förlåt att jag andvänder lite extra mycket sarkasm,men man ska ju vara sig säjlv i bloggen. haha! hörs om en stund, puss.

föresten, så vet jag ju själv hur kul det är att läsa att min kompis eller någon blogg jag läser, att personen i bloggen är sjuk eller att den har gjort något som den gör varje helg osv, är väldigt uttjatat och att man tröttnar på att läsa sånt, och jag tröttnar på att skriva sådant också.  jag vet att jag har ganska blandat i min blogg ändå , men har ni några tips på mer jag kan skriva om/ annat så skriv det !!

SÅ TIPPS, VA VILL NI LÄSA OM/ you know what i mean ?

puss

lycklig utan dig ..

jag kan lé och säga att jag är lycklig utan dig. det är ingen lögn, men jag saknar dig. fast hur ont det än gör vissa dagar så har jag bevisat att jag är starkare utan dig nu, jag har vunnit. inte kärleken,men friheten. jag har vunnit det bästa man kan få. att klara mig utan någon som ändå bara har tryckt ner en samtidigt som gett en så otroligt mycket. Jag lämnar kvar våra minnen i det förflutna och tar ett kliv bort.. när jag ser tillbaka,ska jag se dom bra sakerna.men som jag ändå inte vill ha tillbaka. det visade sig, att jag kunde gå. att jag har två egna ben och ett eget hjärta och ett eget val, utan att du skulle säga till om vad jag skulle göra, hur jag skulle vänta och när jag skulle komma och gå så kunde jag göra det bästa valet helt utan dig, och det var det svåraste men bästa som hänt mig. jag vann allt, everything.jag tillochmed vann spelet som du skapade. jag vann över dig.

 

och nej nej nej nej,jag vill inte ha en jävel som frågar,okej? kmr bli jävligt sur på den som gör det,så därför är det ingen idé ,varför bråka om något som ändå aldrig kmr ut mina kära vänner..


love

30april,22maj , längtan e enorm

fucking idiooot

RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-RADERAT,SÅ JÄVLA RADERAT-

du...allt som var,är borta. okej?

mattias gjorde min dag idag..


sjung med vettja!

Brustna hjärtans kör, ekar i min själ
en visa som jag hört, tiden haft ihjäl.
Ännu står du kvar, du har inte stängt din dörr,
en fråga får ett svar och allt blir som förr.
Å det betyder allt för mig, å det betyder allt för mig.

Mörker väntar ljus, men tanken är ändå,
fånge i det hus, där hopplöshet består
Låt mig bli din hamn, kom in från öppet hav
jag letade och fann, hur lyckliga vi var
Å det betyder allt för mig, å det betyder allt för mig, mig

När verkligheten visar sig, jag tror på dig,
jag tror på dig.
När hela världen säger nej, jag tror på dig,
Jag tror på dig.

Klockan ringer in, makten gör ditt val
olycklig och blind, du sökte vad dom stal
Människan är svag och livet kan va kallt
när viljan släpper tag, så dämpar jag ditt fall
För du betyder allt för mig, för du betyder allt för mig, mig

När verkligheten visar sig, jag tror på dig,
jag tror på dig.
När hela världen säger nej, jag tror på dig,
jag tror på dig.

När verkligheten visar sig, jag tror på dig,
jag tror på dig. (jag tror på dig)
När hela världen säger nej, jag tror på dig,
jag tror på dig.


kaosigaste eller

kan inte sova.. dagar älskar jag att sova men nätter finns det inget värre typ.. haha, nej men det är sjukt svårt både idag & igår annars hade jag lärt mig att bli rätt duktig på det ändå. imorn åker ju bella hem så då kmr jag säkert gå och lägga mig tidigare osv, bara för att liksom. även om hon sover just nu men whatever, hatar att vara vaken ensam haha?.. ska sätta på nått tvprogram tror jag. suttit o sjungt hela natten o blivigt superhes. inte så najs kanske.

You don't get it at all. things you say to me, you don't know but i'm fucking send it right back at yaa..
or,that's what i want. but i'm not such a idiot like you, but believe me i can be. so watch out and don't go for long with this. i know more than you think. i've always done.

sov gott nu sötnosar.

frelör... fan vilken underbar dag de hade vart,om en sådan fanns??

hej. hoppas ni har det bra och haft en bra fre/lör .. fin uppdatering dom senaste dagarna, i know. önska jag kunde skylla på akon som man gjorde 08. haha! bella kom till mig i fredass oså sjuukt nice. skulle sett eric saade i stenungsund i lödass men blev inte så efsm han va sjuk, o sen tänkte vi inte mer på det men självklart var nicky där istället. snacka om fucking surt. haha. but life rules on. lördas..ehm det är ju idag ? whatever.. ananrs idag har vi typ sett emd på så ska det låta again,nice. sen varit ute i det superfina älsklingsvädret utan jacka för första gången i år. loooove.

tatt lite foton vid klotterplanket & just lived the life.. imorn ska hon hem igen,synd! det gör det inte bättre att hon mår illa - hon mår illa! o ligger i sängen o är bland en av världens osocialaste apor. eller va ?!


hej

tjaa sötnosar.. saknar emd som in i bomben så ni vet 
nu ska jag uuut tjarrååå hörs ikv/ senare , pousss

"svar på tal "


fick en komentar från nån viss person som brukar komentera med olika namn, vet inte vem du är men skulle inte förvåna mig att du är ehm ja. iallafall. jag gör precis exakt hur jag vill när jag tar kort. vill jag göra så med läpparna,vill jag spärra upp eller kisa med ögonen,vad det än gäller så gör jag det. så du behöver inte säga att jag är finare om jag gör si och så för jag bryr mig inte. jag gör som jag vill, och nej du har inte sagt att ja är ful, bara att ja är finare om jag gör si o så,men det är vell bättre att göra som man själv vill än vad någon annan vill vad man ska göra ..?

tjaatja


skola idag,men nu äre äntligen lov så jävla gött!!  lyssna nyss på rix 6 like always o klart som fan sjönk ola från 2 till 4 o manboyen behåller sin plats som 1a idag igen .. öhm, han är bra men jag säger bara; efter helgen ska ola ha guldplacering, det får ni faktiskt ta o hjälpa mig me. de förtjänar han  ..

påtal om annat, så ska jag springa iväg & träffa d,från kungsbacka en stundd nu för befinner sig nämligen här i angered nånstans, nice var ett tag sen asso,missing men blir bara en snabbis whatever.. & fråga inte vem de är för bah onödigt, en gammal vän that you don't know bara. haha pussochhej

i fake a smile so they want see


All this time I was wasting hoping you would come around
I’ve been giving out chances everytime and all you do is let me down
And its taking me this long but baby I figured you out
And you think it will be fine again but not this time around

You don’t have to call anymore
I won’t pick up the phone
This is the last straw
Don’t want to hurt anymore
And you can tell me that you’re sorry
But I won’t believe you baby like I did before
You’re not sorry no more, no more, no

Lookin’ so innocent
I might believe you if I didn’t know
Could’a loved you all my life
If you hadn’t left me waiting in the cold
And you got your share of secrets
And I’m tired of being last to know
And now you’re asking me to listen
Cuz its worked each time before

But you don’t have to call anymore
I won’t pick up the phone
This is the last straw
Don’t want to hurt anymore
And you can tell me that you’re sorry
But I don’t believe you baby like I did before
You’re not sorry no no no noo
You’re not sorry no no no noo

You had me calling for you honey
And it never would’ve gone away no
You use to shine so bright
But I watched our love it fade

So you don’t have to call anymore
I won’t pick up the phone
This is the last straw
There’s nothing left to beg for
And you can tell me that you’re sorry
But I won’t believe you baby like I did before


Say you're sorry
That face of an angel comes out
Just when you need it to
As I pace back and forth all this time
'Cause
I honestly believed in you
Holdin' on,
The days drag on
Stupid girl
I should've known, I should've known

That I'm not a princess
This ain't a fairytale
I'm not the one you'll sweep off her feet
Lead her up the stairwell
This ain't Hollywood,
This is a small town
I was a dreamer before you went and let me down
Now its too late for you and your White Horse,
To come around.

Maybe I was naïve,
Got lost in your eyes
I never really had a chance.
My mistake I didnt know to be in love
you had to fight to have the upper hand.
I had so many dreams about you and me
Happy endings;
Now I know

I'm not a princess
This ain't a fairytale
I'm not the one you'll sweep off her feet
Lead her up the stairwell
This ain't Hollywood,
This is a small town
I was a dreamer before you went and let me down.
Now its too late for you and your White Horse,
To come around.

And there you are on your knees
Begging for forgiveness,
Begging for me
Just like I always wanted,
But I'm so sorry

Cause Im not your princess
This aint a fairytale
Im gonna find someone, Some day
Who might actually treat me well.
This is a big world,
That was a small town
There in my rearview mirror,
Disappearing now.
And it's too late for you and your White Horse,
Now its too late for you and your White Horse
To catch me now.

Oh whoa whoa whoa-oh
Try and catch me now
Whoa-Oh
It's too late
To catch me now.

RSS 2.0