allingsås 17/10..! <3

(igår) jag och jesper åkte in till allum runt 9-tiden och shoppade lite kläder och så, sen tog jag pendeln till allingsås och möte bella!  eftersom vi redan var i alingsås runt halv 12,så gick vi på marknad(minne från festivalens marknadd förra året spolades INTE upp som tur var..haha!) och sen satt vi oss vid trappan mot vattnet och blev röda i ansikten och armar. ytterst vackert! not.   sen gick vi mot scenen o kollade på jacob och hans band & lite annat innan Erik+gäng kom och uppträdde kl 10. så, vi väntade ungerfär 10 timmar. haha,skamm för svenska folket..

IALLAFALL, så körde dom igång spelningen som vanligt med ordningen på låtarna o.s.v. och spelnignen vaar sjukt underbar, som vanligt (!!) man kan egentligen inte gemföra med andra spelningar,men vi var så sjukt taggade, o vi verkligen körde järnet! och de gjorde erik med, det var crazy and lovely & vi är nog lika galna som han..nästan! haha.. 

men jag hade sjukt problem. min kamera gick sönder precis innan spelningen började! den hade batteri och allt,men den gick inte igång, och åt helvete med den? hahahahahaa sjukt skrattretande. men bilder ät ju itne det viktigaste,även om det är kul. tog några bilder med mobilen istället under denna vackra kväll och natt.


Signeringen was wonderful som vanligt och knasen är ju lika sjuk som oss,men that's what we like..! och som vanligt går jag inte in så mycket i detaljer men de blev galet me skratt & piff och puff snackande! när vi hade snackat klart där gick vi runt lite och när alla var klara på signeringen följde vakter med han till "hans  hotell" men gissa vem som kommer tillbaka till oss,så fort som dom har gått?

(btw,så är jag inte SÅ kort,dom är långa haha!=( )

jo,katterna(hans band!) + erik himself!
vi drog till nått tält, me vakter som säkert misstänkte vår ålder men hållde istället tyst & vi hade en sjukt trevlig natt där med dom plus trevliga & fulla alingsåsbor,haha.. tills de stängde,och det blev efterfest haha! det finns djupa hemligheter här alltså, jag kände sparkar i eriks mage,kan han va gravid? hahaha..karl-olas fel!nej gud hahaha, so crazy night!  erik är så jävla kärleksfull som och man vet ju inte vad man ska ta sig till? den här natten var helt amazing & kommer aldrig kunna tacka honom nog,för atth an är så jäkla underbar,grym, alltså. världens bästa erik!

några bilder från natten också.
(sjävklart måste man ta egobilder på hotell,vad vore det annars bra med en så stor spegel för?) ser ju väldigt pigg ut med,  med bara 1 timmas sömn på natten innan..haha!


your the best.<3


Vem vet, hade vi aldrig träffat han den 29september 2009,kanske vi aldirg hade stått här,och jag hade aldrig varit så lycklig ? tack tack tack & återigen tack för hur fin du är! you know,i can't give you back everything you give me,but believe me i try,and what you say about that you don't know how to thank me, what can i say? you thank me enough with just your music. it's so freaiking good, awzome and together with danis your the best in the world. <3

Kommentarer
Postat av: lydia

vadå?? :D<3

2010-06-18 @ 13:13:53
URL: http://absolutlydia.blogg.se/
Postat av: emma

ååååh, skulle oxå vilja va i Alingsås igår :O



saknar honom såååååå jäkla mkt <3



och söta bilder på er :) <3

2010-06-18 @ 16:26:24
URL: http://eemmajohanssoon.blogg.se/
Postat av: Marika

söta bilder på er, kul att ni hade så kul igår/inatt <3

2010-06-18 @ 16:31:00
URL: http://marika1990_.blogg.se/
Postat av: saraaa

naww. fan vad söta ni är :)

2010-06-18 @ 17:01:22
URL: http://onesaara.blogg.se/
Postat av: eriks piff och puff

woohoo ;) så jävla grym dag och ååh fan vad vi är grymma! hemligheter är alltid bra att ha, haha <3 går inte bli bättre än så här!! :D pusspusspuss

2010-06-18 @ 18:35:54
Postat av: Emilia

ååh gullisar!

2010-06-19 @ 21:34:38
URL: http://emiiiljaa.blogg.se/
Postat av: frida

va kul att du träffat han :)

2010-06-20 @ 16:16:41
URL: http://fridalejon.blogg.se/
Postat av: Anonym

hihi. happy 4 u!

2010-06-21 @ 01:20:53
URL: http://jessicabieber.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0