idag!

mötte min fina segercdo sister på centralstationen, gick omkring i stan ett tag och mötte plötsligt rasmus (emds turneledare,bland annat.. you know who!?)  så han kom fram o kramades och började snacka massa om allt möjligt, skolan, hur man sa allt på olika dialekter och vi kom även fram till att vi sklle börja kalla tåget ormen. hehehehe. lite snack om emd, och även han som brukar köra emds turnébuss som vi har åkt me förr var jätte social,.. " vi blev klara så fort,så ja..då sitter man på en låda". han hjälpte oss även med en jätte rolig grej, vi skrev ett manus och spelade in. gud va vi skrattade. rätt så elakt egentligen,men liksom vi menade inget dumt utan vi tyckte bara de va fett kul och som rasmus sa " man får smaka på sin egen medicin liksom." inte vår stil att vara så "dumma" så vi tog bort det istället, men ja fan va vi garvade. så fort jag spelar upp det garvar jag. det är humor det är humor det är humor! iallafall, sen gick vi till hamnen och myste, köpte dricka och hade det 3vligt. f1 c00lt. som vanligt skrattade vi runt genom hela nordstan och blev även inlåsta i femman när de stängdes typ (?) fick panik men vi såg en vakt så vi kom ut. har faktiskt drömt mardrömmar om att va inlåst i affärer.. inte okej. HAHA.

iallafall. Nu ska jag sätta mig och believe it or not plugga en stund och sedan sova. imorn är de skolan som gäller,  o denna veckan måste jag fanimig skärpa till mig. wish me luck. pusss på er


even the best fall down sometimes

säg inte att ni vet hur det är, säg aldrig att ni känner samma sak för de vet ni inte, de gör ni inte
ni vet inte hur de är att vara så nära samtidigt som så långt borta, ni vet inte hur de är

trodde faktiskt aldrig att de skulle finnas någon som förstog, aldrig men det finns ett undantag, min syster. så äkta man kan bli, jag älskar dig,tack för att du finns,och tack till er som ledde mig till henne. i love you.

"när livet erbjuder en dröm som överträffar alla förväntningar får man inte sörja när de tar slut men tanken att vakna upp skrämmmer än...."

saucedo


LOVE

bästaste morgonen på länge :')
dagen började på centralen och sedan ut på äventyr! hade ine träffat på två veckor så snacka om att ha saknat! har även suttit på golvet i en hiss som åkte höögt, spydde nästan på våning 22 o fan va vi garvade!! söt som gjorde de mkt enklare för mig iaf,Tack<3. mysigt med fika, (thanks for cola!)och bara massa talk, hahaha och folk skrattar åt oss? illa! men ja, hoppas ni tycker synd om oss allihopa,för vi tycker väldigt synd om oss själva, fast nä. jag är världens lyckligaste tjej enligt mig, so just live your own life bitchesss..... tack för dagen. PUSS

"Va de mej ni smsade eller?." "HAHA vaaaAaa nej?"! "HAHAHA. nä, de va bara en raggningsreplik..men den verkade inte funka :(" "KREEAAM MATTE" "asså...?" "HÖRDE NI, JAG ÄR VÄRSTA GÖTEBORSK :D "HEEJ SNYGGING.. eller.. nej.. hej där snygging....nä...Tja snygging...HEJ SNYGGING.  HAHAHAHAHAHAH- höll fan på o dö av skratt! "SITTER HON FAST?! vad fasiken är de?


"nope" "men asså... HAHAA. vi känner er, visste att ni skulle göra som ni gjorde så ja, folk går på de iallafall. vem dissar vem dissar vem dissar vem egentligen? ;)"  VAa? är de sant?-nej! :'D


Vadå snygg frisyr? FINAST.


GLAD TJEJ!

skakar.  ♥

massssssssssa,o sen
"förlåt,måste ta bort så att INGEN annan ser, tjejer  ♥." (till mig och erica)
seriöst. så jävla bra,så jävla awsome!

ice cold

fyfaaan vad saknad gör ond...samtidigt är jag så glad. <3

TÄVLING!

Ni har väll inte missat att E.M.D. har en tävling med santamaria.se där DU,DU,DU eller kanske DU kan vinna en inspelning tillsammans med grabbarna i deras studio? eller vinna biljetter till deras vårturne 2011?

det som gäller för att tävla är att spela in med cam & mic direkt från hemsidan, alltingen baby goodbye i "HET" eller "SÖT" version, och sedan be alla dina vänner rösta på just dig !!  I mars avslutas tävlingen och de  10 bidrag som just då är i toppen, väljs sedan av santamarias jury samt killarna i E.M.D. !!  lycka till nu!

direktlänk till hemsidan är här, mitt jätteseriösa bidrag som kommer upp! rösta gärna,och klicka sedan på "tävla" och spela in erat egna bidrag!
http://melodifestivalen2011.santamaria.se/?id=35#/rosta


(okej,vi kollar inte våran gemensamma mail varje dag,men jag och erica är ambassadörer så det kommer komma upp lite gott och blandat om det i bloggen hädanefter också,o inte minst i min och ericas gemensamma blogg,vi ska bara få ordning på den först! enyoy! )

24 januari

Hej på er! söta ni är som går in här hela tiden trotts att min uppdatering är lika med typ noll. Men har inga gosaker att bjuda på för tillfället, kan ju säga att jag älskar att o.c har börjat gå på tv igen och sitter som fastklistrad när det sänds. så mycket kärlek på den serien, i really do love it. tänkte bjuda på ett litet klipp från när jag och bella var i stockholm 2009 (det bästa året ever,by the way.) så får ni se hur lätt jag är att väcka på morgonen ,kan va bra att veta.. folk gillar inte och väcka mig. och ja,jag har förstått varför! :')

Puss

lizziebella

vi har känt varann 10 år nu :'D sinnes sjukt, minns fortfarande första gången vi träffades & den första grillfesten, everything!! sitter hemma hos bella i Mariestad nu och ser palmerna på tv, på fångarna på fortet. underhållande! imorgon åker jag hem *VILL INTE : ( *men får hoppas att vi ses snart igen. <3
i love you belvis, always . (L) hoppas ni har en fin helg ni också-för de kan jag lätt säga att jag har! :')






MUSIKALISKA FÖREBILDER.



fatta hur många gånger dom har fått ta saker me klacksparkar osv. än så länge vet jag att jag är långt ifrån så stark som dom, men dom är riktiga fighters, loveeee. önska man kunde ta allt med en klackspark,men även om man säger att man gör det,tror jag i ärligheten att det inte finns en ända som verkligen "gör det."

whos serious,and why should i be like him?

hahahahhahhhahahahaa. suttigt och skrattat åt mig själv hela kvällen :'). kan säga att mamma gjorde min dag med idén att äns visa det, så som vi bara betéer oss liksom. och det värsta är nog att de faktiskt finns människor som tror att man är seriös där ute .. gud va kul! imorgon drar jag förmodligen till mariestad om jag mår tillräckligt bra och då ska jag och bella vara ännu mer seriösa. enyoy.. bjuda på sig själv tilll fullo är nog de enklaste o roligaste som finns. till skillnad från vissa som sitter där och leker perfekta utan något resultat. ehm ja,

goodnight sweethearts.

mobilo, you got the rythm'n in you


har fått mig min lilla baby nu. jätte nöjd faktiskt :'D hoppas den inte dödar mitt sinne som mina gamla mobiler,och att inte fel personer får tag i nummret .... busringningar spåras & om ni fått mitt nummer ska ni självklart inte sprida det vidare,okej ?! vill inte byta ännu en gång *suck* haha...jaaja! börjar bli frisk nu föresten : P synd att man är ledig imorn så man inte får gå till skolan då heller.. (sen är sarkasm kult!) har ju varigt sjuk i hela veckan..stockholmssjuka typ. I WANT THE DAYS BACK!  nu ska jag städa, eh ja vi hööörs. ♥

det man inte vet ,gör inte heller ont

-när det är allt för oss men ingenting för alla andra

Jag vet att längtan och ilskan går hand i hand. Att det enda du önskar dig kan vara att han kommer tillbaka även fast du inte skulle ge han en chans till. Hur du kan sakna honom bakom allt svek. Och man tror att ingenting kommer fungera utan honom fastän det är han som har förstört allting. Jag vet att man kan älska och hata en person på samma gång. Förbanna honom för att han tog ditt hjärta och älska honom för precis samma sak. Men han vårdade det inte. Så vet du? Man kan skratta trots att hjärtat är krossat. Man kan le trots att det bränner inom en. För även om han tog ditt hjärta så tog han inte allt. Och precis som alla andra sår så läker hjärtat med. Även fast det gör ont nu. Och även fast det gör ont imorgon. Och även fast det kan göra ont nästa vecka och nästa månad och nästa år  med, så kommer det en dag när du bestämmer dig för det, då du vaknar upp utan ett värkande hjärta och då det inte längre kommer göra ont. du väljer själv när den dagen ska komma, jag vet inte äns om jag vill att den ska komma. smärtan är det ända beviset jag har för mig själv att det faktiskt var verklighet. att det faktiskt fanns något, jag vill känna det hur ont de än gör ibland och det är mitt val. livet är inte enkelt,men jag gör det inte heller enklare för mig. godnatt.

stockholm är den staden som är bäst att leva i

Gahhhhhh!!!!!! i'm going crazy!! no doubt, never again. så jävla lycklig att det inte finns ord för de!på riktigt verkligen!

skaaa skriva av mig lite av everything that happend :') ni får ett pris om ni orka läsa : P (en morot typ..)
men måste börja med att säga tack till världens bästa erica,li,emd&grönwall. har varit så sjukt underbart.älskar er!!!!!!!!!!!! (jag vet ine vad jag ska säga,mattesröst)


dygnade på natten till fredagen och drog in mot stockholm, väl framme där väntade något helt underbart!!! efter några timmar så mötte jag och Erica li och gick o käkade osv. gick omkring i fina sthlm och "njöt" (haha)över att vara "hemma." fan vad jag älskar stället. lovely. längtar till jag flyyyyyyyyttar....haha, drog till massa affärer, mötte även på daniel paris, jp, tim-joel och massa sånna där ni vet..?

haha gulligt ju! sen drog vi hem och somnade fort och var pigga o glada redan vid 8a  in the morning på lördagen! ;) började med tidig morgon på söder,  drog omkring lite överallt och hade det trevligt.. mötte även danlicia på tunnelbanan! JA SVÄR sååååå likt! haha (jag o danny,blandat you know?!) haha.mötte även karl-ola! jättesocial faktiskt!efter några timmar bestämde vi oss för att leka galna people och det slutade ju nästan lite roligt alltså. hahahaahaha,skrattar bara åt det nu. så fett fult! men men, senare ordnade sig de och jag blev på nååååågot bättre humör!
så underbar. hihi :') fick lite småryck på kvällen & det va helt okej de faktiskt. huhu, somnade inte allt för sent och sedaaaan var de upp tidigt på söndagen igen ;')

saucedosegerstedt&andreasson,aight ?;')loveya..Btw,vad är grejen med min och ericas händer..?


SÖNDAG 16/1 :') ♥
vaknade upp tidigt hos li "somvanligt" och gick omkring i fina stockholm :') efter ett tag dyker mr.segerstedt upp och ser oss! "men HEEEJ!! är ni här! :D men,mEN MEN har ni åkt från göteborg hiit? (nej,vi är hemma du vet),ååh,vad glad jag blir att se er, har saknat er..är allt bra? är de bra? hur är de? lägeet? åhh så skönt att höra." pratade i typ en kvart, sen skulle han åka o hämta upp sin pappa och laga köttfärsås och gå på museéum så hann inte stanna så länge... "men när åker ni hem till göteborg  dåå? jaha,imorgon..men då kanske vi hinner ses igen? var sover ni föresten? (AHAHAH)" osv.. sen han ba " men har ni pratat med matte om..än? ahaa, ja men..ni MÅSTE prata"hihi jätte söt, sen börja han prata i en ballong typ:) HAHAHAHAHHA oppsi,.... sen följde vi med till bilen och han visade siina smala gula skidor som låg där, han håller ju på med något sånt där nu..haha fint? typ ge upp artistkarriären?Fast nä.  han va jättegullig och erica blev en mucho glad tjej- älskar hur dom e mot varann. så fina så de finns inte :') i'm kinda sure you don't even want to know ;) hihi..

efter att vi hade sagt hejdå till honom så drog vi till skrapan ett tag. såg fina plancher där! huhuh.. gick omkring och utforskade (..för de har vi ju aldrig gjort förr ) södermalm ett tag till och en gubbe som jobbade på pressbyrån bjöd på deras bullar,varm chocklad osv. haha trevligt juue! efter ett tag så mötte vi danny, finns inte ord för hur fin han är!!!! " heeeeeej sötnos, är ni här?" (nej) haha.. sen kom li springands & en ramlande erica haha  hade massa grejer ett snacka om i med att det var en månad sen vi sågs senast,och som ni vet har de varigt lite struligt, hihi.stog o snacka typ en halv timma under en tunnel? (regna ju så.haha!!) men sen så bestämde vi oss för att ta en promenad tillsammans omkring de superfiina söder! " ni är så starka tjejer,ni klarar allt, jag lovar så himla fina, ni vet ju var ni står. " höll på o ramla fram och tillbaka o skrattade omkring på gatorna. danny kände typ varenda än och vi hälsade också på dom,de tyckte han va kul hahaha.. " men alltså, om jag tillexempel säger att jag åt en äcklig glass....då." (HAHA BLEV BARA TVUNGEN O LÄGGA UT LITE AV EXEMPLET, han e så jävla söt hahaha!) " men det är ju en jättefin anledning. ellerhur? ;)"haha danny så söt gick omkring o höll mig i handen hela tiden o vi hade de supermysigt, erica o jag dog åt skratt åt allting & li var också supersöt me sina komentarer,haha <3.  " frölunda,haha ni såg så mysiga ut, hade eran egna lilla myshörna där ju, så sötaa o vi glömmer de som hände där..!" ehm typ.. "jaaa,de va ju då du "PRATADE I TELEFON".. - vadå "pratade" ? haha,jaa..PRATADE när ni skulle gå..! "-NEJ DET VAR ULF FRÅN tv4production som ringde. - UUUPS.. *dör av garv* hahaha.. var så halkigt så kommer en gubbe o ska över vägen med en sån där stol utan sits ni vet..? o vi börjar dö av skratt o danny tycker jättesynd om han medan han försöker låta bli att skratta. "de är ju röövhaalt!!  som i rövläggarvägen. " (var ligger rör/vläggarvägen?) haha..  påminde så jävla mkt om pensionärsjävlar så ah hahaha! sen massa snack om något jag faktiskt inte tänker skriva ut men som lättnade upp allting, och han garva till och med när han berättade de.. " seriöst,ni har vell sätt att jag säger grejer, blabla"  men alltså, funderar på..logginlägg,facebook" (massa grejer om de)" NEEJ danny, du ska inte va inblandad,nej de behöver du iiiiiiinte!seriöst, blabla massa grejer..HAHA undra hur länge vi pratade om allt de där egentligen? så skönt att en gång för alla bara kunna lämna de brevid liksom. allt har varigt så omoget på senaste. har släppt de helt nu o finns inget mer me de där o göra liksom. that's the way it is...! sen skulle saucedosar som vanligt knäppa finrarna och ja, jag har blivigt jävligt mkt bättre,men danny insåg att han lärt mig fel ? : ( , fattar inte hur ljudet ska komma ifån hålet eler ja,men de går bra.de går framåt ..  hahaha.. one day i'll show him! jaja,  vi gick omkring ett bra tag,stannade,gick,stannade. ja ni fattar och blev hungriga så vi bestämde oss för donken o släppte av danny hemma så fixa han sin egna mat. " jag ska INTE göra köttfärsås,som erik gör till sin farsa." ( K... HAHA ) pussaokramaohejjaodåaa, "ta hand om dom i shtlm nu," hahahah söte.. give me five'ade på massa knas grejer och sa sedan hejdå. världens mysigaste alltså! kändes så jävla skönt att de inte fanns ord för det..

mina finaste babes..im nothing,nothing without you. you make me whole guys : 'D (nilsar typ)

SAUCEDOPOOOOOOOOWEHH

(vet att ja ser typ gråtfärdig ut på bilden,var så jävla rörd,alltså orden träffa rakt in i hjärtat på ett sätt bara danny kan nå, precis som me hans sångröst också. gaaaash va bra han e.. "dom förstår inte-dom vill inte förstå,dom vill inte insé de.." sluta gå omkring o påstå saker som ni önskar att de vore. gäller me hela emd,i(nte ba danny föresten. alltså fick verkligen jättemycke tårar när han pratade, så himla fin. & erica fick också det,alltså gad seriöst... utan danny ingen felicia så är de fan bara!)

påväg ifrån dannys placeeee så mötte vi mattias också. han blev jättechockad att vi var där,men sjukt glad,haha så söt.. "Förlåt,seriöst jag skulle ALDRIG,ALDRIG säga något sånt om er. ni vet att jag tycker om er" alltså.ni vet hur de är.." (danny berättade även lite om matte,o förklarade allting,så vi visste äntligen hur matte menade med allt & ja det var inte han,de va andra : P fun.. ) o matte förklarade sig verkligen om allting,gud!  stog och snackade om allt möjligt, allt från hur han lärde känna danny, " ja vet inte om ni va me den gången,ni va typ 13, i lidingö, så.. blablabal)hahahaha söt? berätta hur mkt som hellllllst! till cattis jorden runt resa, till hur han firade nyår, fick se jättemånga söta bilder på matte & estelle tillsammans, första gången estelle flög, nyvaken matte,hans bror.. "är vi lika?" (nej..så är dom de ;PppPP) tov även upp en bild på sitt o cattis pepparkakshus, o visa att de va jättefint!! " har ni sett detta? (ja du vet,vi har vart inne på din iphone förr...) " danny o va också här men de åt upp sitt innan de va klart,hehee men vårat blev fint!" massa sjukt kul!! berättade även hur han fick de där smeknamnet från roomsurvice, och höll på o dö, " Men vaah?kallar erik o danny mig för köttnacke ?:( -neej.. hahaha.. va kallar dom dig ? :D dom kallar mig mattias...och matte. och.. *skrattar* hahaha,vadå?.. malte! hahaha... berättade om min syster som fått en bebi som heter malte o han tyckte de va jätte kul o charmigt.. haahaha söt. vi tog lite picturess... fint,hahaha.


"innan vägde jag typ ** och nu väger ja ju runt *',.. hahahaha alltså god knaas!
eftersom vi aldrig hann till mcdonalds och fortfarande var superhungriga så bestämde vi oss för att gå iväg istället.. så blev även en promenad på söder med matte! jag halkade o ramla "åååh,nej gick de bra? klarade du dig?" - nej ja dog du vet haha knas. snackade lite om hans karriär och om emd också, och om va som kommer hända..  är de där gamla staaan? - "nej,de där är söder,men ja.de är dyrt att ha bil."hahahahhaha.. "men hur går de i skolan nu då? kämpa ordentligt nu,jag vet att ni klarar det! hoppas de går lättare nu iallafall...." vi började snacka om hur de kommer bli om några år,han tror att vi kommer tycka han e en gammal gubbe för han är redan 30, o snart ska dom va ett dansband o stå o sjunga hawaana (?)något sådant. hahahaa!  o mattes mananger har allvarliga problem..stackarn : ( .. efter ett tag hittade vi någon libanesisk (?) resturang som tydligen danny hade tipsat om. bredvid den låg en sushiresturang, o matte älskar sushi tack vare danny så han ringer o frågar om den är bra. " är den bra? intee? okej då tar ja den andra..." (KATT!!!!)  ja,dom är här bredvid mig- dannyy häääälsar!,balbalblabla. dom la på och vi såg ett par med en barnvagn, o plötsligt ramlar snö från huset ner på vagnen. ja blev skiträdd o när ja berätta för matte va som hände så va han så söt " MEN GUUD NEJ,tänk om de hade varigt estelle" hahah.. hon är verkligen hans allt :') sedan sjung han lite olika låtar som dom kommer att släppa nästa år eller hur det nu blir. så jävla bra. lägger in ett litet klipp som ja beskärde,man hör typ ingenting,men vilken låt de e hör man iaf ;) hihi  underbart!;
blev helt tårögd, han är så grym hur fan kunde jag påstå något annat? when the anger takes over,lr va säger man ? i vilket fall som helst, hans röst ger en rysningar, han är så jävla bra, så fin människa också!! haha ... fina mattias! sen fanns de ingen god mat enligt oss där så vi sa att vi föredrog subway istället, men han var fast besluten på den där maten och då fick han äta själv : P så vi kramades hejdå efter över 50 minuter tillsammans och sen  efteråt gick vi till subway o käkade ngn macka, orkade typ ignenting o var så jävla glad och lycklig över allt dom berättade.. och allt dom gjorde, så sjukt underbara att de inte finns ord för de!!


måndagen spenderades på centralstationen/plattan,och allt runt där om med erica

(vi gilla stockholm?nejnej,inte alls..om 2 år BOR vi där!)

tills marika smsade något om grammisgalan så vi tänkte se om vi hittade den.. plötsligt ser jag karl-ola och nästa sekund kommer erik springandes"MEN HEEJ HAR DU TAGIT FLYGET FRÅN GÖTEBORG HIT,NUU????! :'D blabla massa snack och fina grejer. folk som säger att han har förändrats, vet ingenting. han är den han alltid har varigt, så himla fin finns inte ord för det! pratade massa & sen skulle han in o fixa biljett osv,men han lovade att komma tillbaka! hihi. under tiden vi väntade mötte vi på ninath, sibel, anders fernette (JOHANSSON,nivet min idol 2003 typ? HAHAHA, erik hassle,eric saade,erik gadd, "reboundtjejen", sassa,linda prischard (?), han från sommaren med göran, donkey boy,carola,jay smith,minnah,calle kristiansson,prästerna(hahah),nils, göken och massa roliga folk!

GAHHHHUUUUUUUNDERBAR!!!!♥

(klaga INTE på att han har smink,grammisgala...hallå?)

när galan hade hållt på nån halvtimme kommer grönis ut o hämtar oss,o fixar en "liten grej"  ;) . hinner dock inte vara där länge för vi ska med tåget hem så vi drar därifrån och tro mig - är världens lyckligaste efter dessa dagar... erik,matte danny och grönwall! can't fucking be better. kan lika väl dö nu,så dör ja lycklig,eller va brukar man säga ..? och i stockholm också,världens bästa stad!! true is it..♥

hemresan var knas & en som förmodligen är stor i danmark(?) satt och sjung o skratta med oss under hela resan, han var så sjukt fetting grym alltså, sen såg han ut att kunna vara dannys bror med,gud va vi garva haha : P . and now i'm back in göteborg.... kult! not. jaja det har varigt så sjukt amazing och när livet erbjuder en dröm som överträffar alla förväntningar så kan man inte sörja när det tar slut. tack alla för det här underbaraste dagarna. LOVE LOVE,SO MUUCH LOVE. / feliciasaucedo♥

STOCKHOLM!!!!!!!!!!!!!!

no words,vi hörs när jag kommer hem igen,imorgon någon gång :'). jag säger bara LYCKA.


loooooove

i'll be back


happiness! detta kommer bli toppen!!!!!!!! :') drar till my mothers brother om en stund & robin o erica e självklart på.. får se om jag har någon tillgång till internet, annars återkommer jag om några dagar med info som ni bara inte vill missa!!! så,bli inte besvikna om jag inte uppdatera,can't promise anything ! nu ska ja packa bracka o bråka med mina fula kläder ett tag,men  ta hand om varandra där ute i vinterkylan! and who knows,vi kanske ses ..? ni som minst anar det alltså. upps. PUSSSSSSSSSS

F♥S = sant ..!

FELICIA ♥ SOVA!
någonting som är till tusen procent självklart! ni kanske undrar vad jag hade för mig igår? dygnade hela natten för att sedan bege mig till skolan ! var flummig och glad (trodde även att jag var me i freddy krueger och fick inte somna)och tror dom flesta såg en ny sida av mig :') kändes som jag gick på vättle igen, den glada spralliga tjejen som tog onödigt mycket plats men ändå inte. you know what i'm talking about? inte den där blyga idiot katten som jag oftast är idag, så är de när saker inte är som de ska , men kan säga att denna terminen har fått en mycket bra start..! Iallafall, kom hem runt halv 3 och somnade i soffan till klockan 7 imorse typ. utvilad or what ..?! jag älskar att sova. skulle kunna sova bort hela mitt liv känner jag.  man drömmer ju liksom så hade ju inte varigt så tomt trotts allt :')så det var min gårdag och idag har jag varigt utvilad o glad hihi..! fick dock nya grupper i skolan och har fått en låt som jag ska sjunga själv ( o dom andra spelar instrument,såklart!) (Om ja inte lyckas få med sara vilket jag hoppas till tusen procent!) och det är denna... hur ska detta gå kan man ju undra? uhm.. tårar av bara tanken typ. jaja!  this is the song by the way:


sen fick vi reda på att vi är lediga på alla fredagar från och med nu, fucking amazing feeeeeeling!♥
Hörssss snart! PUSSS

Något som betyder mycket för mig.

finns mycket,väldigt mycket. men ni vet vilka ni är & musiken tvekar nog inte en sekund den ihäller. :')

har föresten dygnat idag : P får se hur de blir i skolan alltså. tycker synd om mig men ingen idé att sova nu ?! fett irreterad på att vi byter basgrupper idag också. vill inte : ( sen har väll skolsköterskan ngt jävla problem som jag får ta tag i också ..suuuck. bara att hålla ut, längtar som in i helveteeeeee.. PUSSSSS PÅ ER.

ps. "DU KAN OM DU VILL,KAN DU INTE,SÅ VILL DU INTE TILLRÄCKLIGT.KÄMPA JAG TROR PÅ DIG! ds. ♥

words.


daniel gabriel alessandro saucedo grzechowski

brother, your the best.

jag vet aldrig hur jag ska formulera mina ord när jag skriver om honom. jag försöker alltid hitta orden som allting inom mig beskriver men hur jag än vänder och vrider så räcker ord aldrig till. jag har aldrig förstått varför det är så,varför orden aldrig räcker till men jag har insett att det är för att jag inte äns förstår de själv, inte äns i mitt huvud, i mitt hjärta förstår jag hur otroligt mycket du är för mig,men jag insér mer och mer för varje dag ..

kan ju lika väl berätta hela historian så att folk som inte har hängt med i mitt liv sen början får något att kötta i. haha, skämt åsido, så hade jag samma år flyttat till göteborg, och allting kändes jättedåligt. ville tillbaka till mariestad, och alla minnen vi lämnat kvar där. det vill jag fortfarande,men man accepterar läget tillslut. mådde sjukt dåligt och gick till och med till en psykolog,jag slutade sjunga och mitt liv var allt som det aldrig hade varit innan. men sedan den 29augusti så började det med att Danny gick in till idol och sjung "i swear" och jag blev helt fast vid hans röst. som ni alla vet,så lever jag själv för musiken,och har gjort sedan barnsben och när jag hörde honom så kändes vartenda ord så äkta, av det han sjung. han förmedlade exakt den känslan som man vill höra, som man alltid söker efter,men man aldrig hittar..precis som med ord. jag blev så otroligt glad! Det var en sådan röst som man alltingen älskar eller hatar. fanns inget "normal" i rösten, utan det stack verkligen ut över det vanliga!och hans sätt att vara på ,verkade så lugnt men ändå så spralligt precis som jag själv! så vecka efter vecka satt jag vid tvn och gjorde räkningen dyr..  men sedan kom ögonblicke han åkte ut. chocken! trodde inte att jag skulle gråta över en löjlig  tävling men mina tårar kunde inte stoppas.  

jag hatade att inte kunna längta till nästa fredag,för att se han på tv & för att göra telefonräkningen ännu dyrare. gick in på dannys blogg,oftare och oftare. men det kändes aldrig som han tillhörde samma värld som mig, när jag säger det idag låter det bara sjukt men jag var så liten, ingenting. inte i gemförelse med honom. hans blogg gjorde mig stark. han fick mig att skratta, och lé, se att det finns en ljus sida i allt , även i det dåliga. jag var aldrig någon av dom som komenterade, han skulle väl ändå aldrig se mig ? han skulle ändå aldrig förstå att han faktiskt förändrade mitt liv till något bättre, mer och mer för varje dag som gick ..

sedan kom den 25 februari 2007. mamma tvingade med mig på bingolotto, och jag följde med för att vi aldrig gjorde någonting tillsammans, och varken hennes eller mitt liv var något vidare, så jag följde med. när vi kom dit fick jag världens chock,och då menar jag verkligen världens chock. han stog där,rakt framför mina ögon. han såg mig och mamma. han kom fram till mig,bärde upp mig i en varm kram och pussade mig på kinden. (idag låter det bara löjligt,MEN tänk på att jag var liten,tänk på att det här var början av något så mycket mycket mer.) " men hej sötnos mår du bra? "var de första han någonsin sa till mig. gulligt,haha. på något sätt så visste jag att han visste,att allting inte var bra. men just då var det det. ALLT va bra. där kom ett ännu klarare tecken på att lycka fanns i livet, trotts att  allting inte alltid går som man har tänkt sig går inte in detaljerat på vad vi sa, men kan säga som så att det var första gången på länge som jag kände mig självsäker . jag vann mitt liv tillbaka, iallafall något att kämpa för. glöden och viljan, att veta att allting går. bara man tror på det.

(har inte kvar bilden  på oss från första gången vi träffades,men this is the same day)


jag var plötsligt den glada positiva sjungandes felicia som alla hade saknat, och jag kände i hela mig att jag faktiskt mådde bättre, men på något sätt ville jag inte erkänna det. jag ville inte må bra,inte i göteborg. gah,mycket förflutet där men i vilket fall som helst, så visste jag att allting var möjligt. och han sa " jag tror på dig- och med din vilja så vet jag att alla dina drömmar kommer att slå in. "  kommer ihåg att min mamma älskade danny,verkligen älskade. hon tackade han till och med för vilken underbar människa han var, och för att det fanns en så bra förebild som honom för mig. min förebild, han som jag såg upp till,han som var över det vanliga, som i mina ögon var så mycket mer än alla andra någonsin skulle kunna förstå.

under det året såg jag danny några gånger till. bland annat på nrj in the park med agnes (andra gången jag och hon träffades!)  kommer ihåg att jag gjorde ett sånt "hjärta" med fingrarna och hur han "fånga de & gjorde tillbaka" från scenen,vet inte hur jag ska förklara men bara en sån grej gjorde mig i vilket fall jätteglad,han såg en till och me där, där flera tusentals andra människor var. sjukt tänkte jag då, haha.   såg han på några mer spelningar, och sedan kom 2008 där det fortsatte så, jag och jessica såg dom flera gånger men lämnade aldrig göteborgsområdet riktigt + att det kom in en annan person i mitt liv då,som tog lite för mycket plats (HAHAHA).det var först 2009 som jag gjorde mina egna drömmar till riktig verklighet.. Bella,sara och jag åkte runt i västra götaland,halmstad,örebro osv för att träffa dom och vi fick följa med backstage, och vi umgicktes mycket bara vi sex. jag fick sjunga med min förebild, vi sjung med dom allihopa och jag levde nog i en dröm hela sommaren,på riktigt. jag var så rädd för att vakna. han fick mig att må så himla bra, han sa saker som fick mitt hjärta att hoppa ur mig själv och vi skrattade hela tiden åt varandra och hade våra knasiga idéer, knassaucedosar till tusen procent. "lill saucedo♥" sen kom den sjätte september och tårarna föll, jag grät i din famn och du sa att jag skulle komma och hälsa på i sthlm, att vi fixade tågbiljetter och allting, att vi alltid skulle hålla kontakten ändå.  men det tog fucking nio månader innan vi sågs igen.

under den perioden var jag och bella väldigt mycket på idol 2009 och umgicktes med dom allihopa. sjukt underbara,men saknaden till danny gjorde bara ondare o ondare, pratade med grönwall om det och han skrev i ett mail att han ville vara min danny nummer 2, haha söt och han var verkligen så jävla bra, en röst som precis som danny skiljde sig från alla andra, ett hjärta av guld,väldigt bra grabb,men ja back to danny. under perioden grät jag så fort någon frågade varför jag aldrig träffade han, och ännu mer när folk sa att jag hade "glömt han" och att jag bara gillade grönwall, folk var störda i huvudet. ingen kan någonsin ta dannys plats,noone.

efter nio månader fick jag äntligen träffa honom igen! jag och bella åkte till örebro och träffade grabbarna. han kom tillochmed ihåg att den senaste gången vi sågs var på liseberg. sinnessjukt!?  sommaren kom,och gigen blev fler och fler. denna sommaren har danny ( o dom andra två såklart!) fått mig att lära känna otroligt många fina vänner och även syster! finns inte ord för hur tacksam jag är för det. aldrig funnits,går aldrig förklara.
under dessa åren har han gett mig så otroligt många minnen, positiva tankar, skratt,tårar, alla möjliga känslor och fått mig att tro mer och mer på mig själv,även om jag har en lång väg kvar att  gå så att säga.. de va även han som tvingade mig att söka till musikgymnasiet, han vet att de är min väg att gå,de spelar ingen roll vilken tid det tar, så länge jag inte ger upp det. och han ledde mig än en gång helt på rätt spår..

som alla som känner mig vet, har danny förändrat hela mitt liv,verkligen hela mitt liv. han har gett de än sån bomb av glädje, och fått mig att fokusera på möjligheter istället för hinder. han har lärt mig att acceptera mina egna brister och att livet alltid går vidare. han har fått mig att lära mig av mina misstag och göra allting till något bra. sånt som andra inte ser någonting alls bra i,kan jag ändå tacka dom för sedan. han har verkligen gett mitt liv ljus och glädje, och genom att bara finnas till,genom att bara höra hans röst så vet jag att allting går. min egna förebild tror på mig, och det är allting jag behöver för att lyckas. för att vara någon,för att vara jag,Felicia. vet inte vem jag skulle vara utom honom och vill utan tveka inte äns veta det ihäller. någon vilsen liten själ,ingen alls.

under slutet av 2010 hände någonting som jag ångrar helhjärtat. jag tvekade på honom. på världens bästa danny? och jag vet inte äns själv varför. jag har alltid vetat vart vi har stått men just då var jag så rädd att förlora honom. eller kanske är. "dom" har sagt att han inte har sagt någonting, men eftersom det inte lät så från början har jag svårt att tro på det och det gör ont i mig att veta att vissa vill andra illa. jag förstår inte det, jag önskar verkligen att världen var "peace! " men men, danny har aldrig varigt annorlunda mot mig annars. men sist jag såg han, var det inte han jag såg. vill inte ha den bilden av han. inte killen som fegar ur och låtsas pratar i telefon ? visst, han försökte få mig glad, sa till mig att gå upp men vi är båda två lika envisa och vägrar lyssna på varandra om inte den andra gör någonting,ska inte den andra heller göra det. sånna är vi, och det ledde till ett dåligt avslut,synd :p men ledde även till tvivel. på den bästa människan i mitt liv. på den som nästan "är" mitt liv. det låter sjukt att säga så, men hade ni gått i mina skor hade ni förstått.  allting som han har hjälpt mig med, alla dagar han alltid lyssnat,funnits där, finns där, alla gånger han fått mig må bättre än de finns ord för. alla gånger han sjungt rakt in i mitt hjärta, fått mig att känna mig hel,  gett mig livskraft, allt. allt. det får inte gå förlorat, inte nu. inte här. så för att göra saken klar för er,har jag aldrig släppt honom. men som jag erkänt,har jag tvekat.

Det är vell inte så konstigt att man tvekar på någon som alltid annars är allting, man fick sin chans att se något fel. man fick en chans att se sin värld rasa och man tog den,  man ångrar den. men man vet inte.  och jag är trött på alla småtjejer som springer runt och påstår att man är kär, det är bara för ni inte har upplevt känslan själva.. man måste som sagt stå i skorna för att veta hur det är, och kär är det sista jag är. kär i musiken kanske, men i honom? ärligt känns som att de  är som om jag skulle vara kär i min egen bror, bara för att man ser upp till en person, bara för att han har förändrat hela mitt liv, och är de bästa som någonsin funnits och kommer finnas! men kärlek finns däremot med i bilden,helt klart. mycket kärlek. mycket pussar&kramar&handhållningar&skratt&tårar&vackraord. mycket musik. musik. dannys musik. det är kärlek.  och jag är så otroligt glad att han kan göra så många glada . att det faktiskt finns en så fantastisk människa här i världen,som når ut till så många människor! jag är lycklig över att just han sökte till idol den där dagen, att han har förändrat så många liv! alla som träffat han borde gå omkring med ett leénde på läpparna. varenda en, vet att han är något utöver det vanliga. har man inte träffat han,så vet man inte. och då går man miste om någonting sjukt underbart här i livet, alla behöver en människa som han i sitt liv. ni som har funnigt en sån, är lyckligt lottade,allihopa. ♥

detta inlägget var inte direkt "fint & meningsfullt" som jag brukar skriva framförallt i min gamla blogg,you know what i mean, men you know why ? beacuse this isnt to him, detta är inte en förklarelse till han eller ett bevis på att jag tycker om honom så mycket som jag gör. snarare gjorde jag the times of my lives i en väldigt kort verison,för att berätta för er vad det är med han, som gör att det just är han och ingen annan .. jag skulle aldrig kunna byta till någon annan, matte erik eller vilken artist skulle kunna göra vad som helst för mig, men det betyder ingenting gemfört med vad han har gjort, för den här killen. han har gett mig mitt liv. och att säga " jag älskar han mest" låter så löjligt och obetydligt idag, alla andvändr dom orden kors och tvärs men jag finner inga ord som har mer betydelse. jag älskar han, för allt han är,för hans musik, för hans underbaraste röst,för allt han gör. för att han är han och ingen annan.  och jag har sätt hans brister,det är inte så att jag tror han är någon gud som aldrig gör fel,däremot accepterar jag dom, och känner igen mig i dom så mycket att det är sjukt. he's the best part of me, always. . much love to all of you from miss littleee felicia saucedo
ps.den här texten.. va kan man säga? klockren. ta bort"1 år," och få en annan uppfattning än vad hon menar, se de från ett annat håll istället, för `KLOCKRENT är va de är. LOVE ds.

den dagen jag träffade dig,den dagen vann jag mitt liv tillbaka.


Jag för länge sedan.


för länge,väldigt länge sedan bodde jag i strömsund med min mamma,pappa & mina syskon. jag var pappas favorit och som mamma har berättat så behandlades jag som en kung av han när jag var liten. om jag tillexempel satte mig på golvet,så lyfte han direkt upp mig och hämtade massa kuddar som jag fick sitta på & vad det än var så fick jag alltid min vilja att gå egenom, var väldigt envis redan som liten och mitt största problem var kläder. har även hört att jag var riktigt stark :) alla gemförde mig med lotta på bråkmakargatan! började "sjunga" innan ja började prata, och älskade att uppträda för alla som kom på besök med att sjunga o dansa redan som 2åring!

goooooodnight.

rysningar. efter att ha läst alla böckerna på både svenska och engelska tusentals gånger kan jag ju erkänna att böckerna klassar ut filmerna, trotts att filmerna är så sjukt bra!(OM man har läst böckerna så man förstår  MYCKET MYCKET MER. )  gah. why beeing a love with a story ?!
förbjuden kärlek. ehehe ..  ALLTSÅ, ja sitter till och med o läser femman ?! sjukt bra,men den handlar om dom nyfödda ?! lääääängtar till edward o bella kommer in i boken buhu..

edward cullen: You can't trust vampires... Trust me.

edward:You promised you wouldn't do anything stupid or reckless.
bella:You promised it would be as if you never existed. You lied.


bella:I'm coming with you!
edward:Bella, I don't want you to come with me.
bella:You... You don't want me?
edward:No. ;pPPPpppPpP
bella: Well, that changes things. A lot.

jacob:Bella, you're crossing a line.
bella:Then don't draw one.

jacob:Have you ever has a secret? One that wasn't yours to tell? well that's what it's like for me, only worse, you have no idea how tight I'm bound.

bella:What happened with Jasper was nothing.
edward:Nothing compared to what could've happened. I promise never to put you through anything like this ever again. This is the last time you'll ever see me.

Bella: [to Jacob] Please don't make me choose. Because it will be him, everytime. It's always been him.

lovet ..

kände mig väldigt efter i bloggningen så slänger in ett kortfattat inlägg om mitt lov som har gått alldeles för snabbbbbt!

jag och erica fick huset för oss själva när hennes familj åkte till arvika. vi hade  massa skräcksfilmskvällar, kollade på "de okända ." - då blev klockan åtta,och så gick christer ut och skjöt sig.. anita."  , hängde på allum, skrev någonting och insåg att allting som hänt inte handlade om erik och danny utan snarare en annan idiuuti. host m host.. spenderade några dagar med tjejerna på mcdonalds i nordstan & firade nyår med massa annat trevligt folk hos erica.. sen har jag bott hos erica hela lovet typ och det har varigt lika awsome som vanligt! har även hunnigt träffa min syster malte och mattias några dagar och igår åkte jag och erica hem till marika och kollade på twilight,spelade anden i glaset och gjorde något annat frågespel..haha! åkte hem imorse  och nu har jag verkligen ingenting alls för mig dom dagarna som är kvar på lovet. så if you want to do something, i'm here waiting! haha!

puuuuuuss..


svar...


svar: klart jag ångrar mig ?! gjorde jag direkt när dom gick sönder, men jag ångrar inte att jag tog ner dom för klarade inte äns av att kolla på dom, och sen ska jag säga en till sak. det är ALLTID underbart att träffa danny, och det har inte med saken att göra. han är världens underbaraste och bästa när jag träffar han & du anar inte! MEN det kanske är därför jag tog bort dom?! att de är en grej när man träffar en person,sen får man höra annat av någon annan ?!. ångrar dock att jag äns tänkte tanken att han sagt grejer osv men men, jag var ledsen,sur ,besviken sårad och riktigt förbannad och just då kändes de skönt och rätt att göra som jag gjorde. 

vet inte om någonting kan bli som förr igen, men jag vet att jag inte önskar något mer än vad jag önskar det
en kille som han vill man inte förlora. det går inte,never.

tio sanningar om mig själv


1. har ett jävla temperament. folk vill INTE se mig riktigt arg, men dom som har gjort det vet att det inte är någon att leka med. jag är rätt bra på att hålla saker inom mig men går folk på- då jävlar. minns en gång i sjuan, när en kille som heter albin (som gick i min klass) höll på o säga att danny var bög hela tiden och jag bad han sluta på riktigt.. han såg hur arg jag blev och slutade kanske 2 veckor, sen nämnde han det igen och jag sparkade han och vi började slåss.. alla blev jätte chockade att lilla oskyldiga felicia kunde bli sån,men dom ska bara veta.
en annan gång var när min bror tog min telefon när jag pratade, och jag sparka till han så han blev tvungen att operera sig, det var 2 år sen och än idag så knäcker hans ben varje gång han går & kommer kanske aldrig bli helt bra...

2. Jag tar alltid ut mina känslor i musiken. skriver väldigt ofta låttexter, om hur jag känner mig, men vågar typ aldrig visa någon mitt matrial,kan ärligt säga att jag har flera 100 låttexter skrivna på datorn.. när inte inspirationen flödar så sitter jag och letar runt på youtube efter passande låtar & ingenting motsvarar känslan när man "find it" som skriven ur sitt eget hjärta. älskar känslan.

3.har tagit bort ALLA danny plancher & emd på min vägg. något jag ALDRIG trodde jag skulle göra, och jag grät när jag tog ner dom,gjorde tilloch med sönder vissa. har även tagit bort massor utav bilder på danny & mig som jag aldrig kommer kunna få tag på, och jag bestämde mig för att en gång för alla släppa taget om deras musik. varför!? folk tycker förmodligen jag är dum i huvudet,men visste inte vad jag skulle tro, allt gick för långt o just nu vet jag inte äns var jag har han. känner mig fortfarande sviken faktiskt ..   MEN, samtidigt har jag svårt att tro att han har stått o ljugit mig i ögonen alla dessa år. who knows. han är iallafall alltid bäst,nothing can change that.

4. jag har skräck för tandläkare & läkare.
jag verkligen HATAR när folk ska grejsa bland mina tänder,ta kort och allting. sen hatar jag att gå till doktorn. dom sitter där och tror att dom ska hjälpa en, jag hatar att bli utfrågad, och jag tycker det är läskigt med allt som har med sånt att göra.

5.jag har jätte dåligt självförtroende & självkänsla. ingen chock kanske ?! kan inte säga att jag borde ha bättre så som jag ser ut osv, men har faktiskt alltid sett mig själv så långt ifrån alla andra. sen när folk pratar om mig känns det också som att jag sticker ut från mängden med hur jag är som person och allting ?! jag vet inte. folk säger att det är bra, och jag är verkligen mig själv till tusen.. men vore inte fel att vara "som alla andra."

6. jag tar alltid åt mig. speciellt av dåliga saker. säger någon något negativt om mig så sätter de sig på hjärnan direkt. och det kan sitta kvar i flera år verkligen, kommer ihåg när någon sa att jag hade så små tänder, de var kanske i 2an? den menade egentligen inget dåligt,men det sitter kvar än idag. eller när någon säger " din röst sticker ut från mängden", folk kanske vill att jag ska ta det bra? medan jag bara vill låta vanligt.. you get it?!.

7.jag är alltid mig själv typ, har jag lust o sitta i en rulltrappa,gör jag det och bryr mig inte vad andra tycker, är det jobbigt att stå så sätter jag mig på golvet,vill jag leka klappleken så gör jag det & har jag fondation på läpparna vill jag kleta lite på erica också. hihihi, it's me. like it or nooot :)

8. jag bryr mig mycket om andra. har jag en bra dag & får höra att någon mår dåligt blir jag direkt på dåligt humör, vare sig jag känner en person bra eller inte så vill jag att dom ska förstå att jag finns där! förstår mig faktiskt på dom mesta grejerna, och tycker att det är viktigast att andra mår bra innan jag själv kan göra det..!

9.jag är skoltrött,inte som vilken ungdom som helst utan skoltrött.på riktigt. - känner verkligen att jag inte orkar med skolan mer. vill inte skriva en novell,vill inte redovisa,vill inte jobba i grupp,vill inte någonting. jag vill ut i världen,flytta till sthlm och börja leva mitt liv. jag orkar inte skolan mer!

10. jag har svårt att lita på människor, och den meningen talar för sig själv. GODNATT!

2010-2011 happy new yeaar

Tack för kvällen tjejer.  mys med tacos,chips,massa cola och annat gott.. drog till hamnen på 12 slaget och sjung in det nya året med ingen mindre låt än theres a place for us! gick omkring och var allmänt  flummiga,ställde oss på scenen i nordstan och sjung jennie let me love you, och avslutade kvällen med freddy vs.jason night!! myspys.







sen måste man bjuda på sig själv ordentligt : )



tack; Erica,Rojin,Li,Stina,Sandra,Emma,jennie & Lovisa. ♥


RSS 2.0