we say goodbye,we hold on tight,to these memories that never dies


27 december

erica och jag bestämde oss för att sova runt 05,00 men 10 minuter senare springer hennes hundar in i rummet och väcker oss. så fort går vi ut och tar 2 pulker (lånar ,av ngn granne?!) och sen går till värsta backen och ska åka. om jag var rädd? ja,livrädd för sånna backar. hörde världens konstigaste ljud som lät att vara ovan oss men lät sjukt högt som en flygande krigsvagn o allt möjligt. scary scary  .. tog nån timmas promenad och pratade om livet :') in och käkade, fixade oss osv osv och sen var det bara ut till stan ,

träffade Anna,Li,Alina,Mia & Hanna i nordstan, bytte julklapp med Li & sprang omkring lite i rean. tror de mest var jag som sprang omkring medan dom andra kollade på ? haha, gah .. iallafall, drog till bengans och ropade emd lite granna och sedan gick vi mot avenyn där vi mötte jonte och hans kompis! haha komiskt om något var ju min och jonathans outfit. haha. pratade och gick omkring o fotade lite granna vid brunnsparken, sedan drog vi tjejer till mcdonalds och där förblev vi dom fyra senaste timmarna .. mycket skratt,väldigt mycket! sen kolla vi i lite mera affärer innan vi drog hem, och nu sover erica bredvid mig som en stock... trevligt :')

har så sjukt kul med er tjejer, så de finns inte. love!

godnatt.


nu känns det bättre


" så länge ni håller erat löfte,så håller vi vårat."


26 december

jag tar tillbaka mitt " vi ses aldrig mer" men jag tar inte tillbaka alla tårar som föll ner, som fortfarande faller. det är så orättvist,men bara för att jag inte kan se dig betyder det inte att du inte finns här. du finns i våra hjärtan föralltid .. men moster emelie, vi ses visst.bara inte här och nu,vi ses på andra sidan vägen . . . varje år kommer denna dagen, jag hatar den alltid lika mycket. Tsunamin var så orättvis. varför?

johansson -fernette ?

HAHAHAHAHHAHAHAHHA,jag tror jag dödar mig själv!
upptäckte precis på min kompis blogg, att Anders johansson är Anders fernette nu (?) har ju sätt honom massa på rix fm festivalerna osv, och har funderat på vem han var för jag kände igen han men INGEN JÄVEL har nämnt för mig att det var honom! han var min idol och favorit under fame factory tiden(typ 2003?) känns fan sjukt att jag äns har träffat han massa och alla utom jag har vetat att det var han ?! HAHAH dör lite. jag som tyckte det var så dumt att någon som han hade försvunnit ur musik branchen men icke sa nicke. bra koll! jaja.

MIN LÅT! den har alltid betytt så sjukt mycket och kommer alltid att göra det,  hans röst gör att vartenda ord i texten träffar rakt in i hjärtat. how lovely ? ♥ (en annan låt som har gamla goa minnen är without you. <3)


"detta är våran låt- din låt! "

fin jul....

fast nä.

tror dom flesta sätt bara på facebook att jag är besviken som in i något denna julen. dom flesta klagar vell på klapparna och antar att det är det ni tror att jag tycker att är fel också. visst, jag fick mig ingen iphone,systemkamera eller något annat coolt som jag ville ha men hade inte förväntat mig det så heller.

vad som egentligen hände var att vi hade det trevligt först,såg kalleanka & allt de där ,slog in dom sista klapparna, myste med både malte & pyrlisen. pratade,åt julmat och hade det allmänt trevligt! sen satte vi oss i vardagsrummet och precis när vi skulle börja öppna klapparna får min lillebror någon allergichock (?) och börjar hosta jättemycket, jag följer med han ut och tar luft men han fortsätter hela tiden och tillslut lägger han sig bara ner på marken. fort ringer dom ambulans osv, och när den väl har kommigt kan jesper knappt andas allt, o tårarna bara rinner ..

han som pratade med oss sa att det förmodligen var allergi chock osv, och eftersom att han har atsma så var det ännu värre och ja, så då åkte han och mami iväg och jag åkte hem.

fint ?! .. hoppas ni har haft en bättre jul iallafall.
och tack för presetnerna & de tidigare delarna av dagen. ♥

god jul kära vänner !

( tidsinställt inlägg..)
förhoppningsvis så har jag fixar ihop alla klappar just nu . och även hunnigt slå in dom! haha kan säga att jag brukar vara väldigt spontan,men att köpa julklappar dagen innan själva dagen & samma dag ? eh. man känner sig mest stressad då kan jag säga. men vad gör man! Hoppas iallafall att jag har en trevlig jul tillsammans med familjen just nu, och kan för första året säga att klapparna spelar ingen roll, det är inte det viktiga. visst, presenter o.s.v. är kul, men känns som att man faktiskt kan köpa vad man behöver bäst själv. speciellt om man är lika fåfäng och egoistisk som mig,inget smart direkt. men men! min släkt känner mig bra i detta läget som tur är. haha,trotts att julen i sig är något av et hatobejekt till mig - jag är grinchen själv, så kommer det bli mysigt ändå!  hiih. hoppas även att ni får en riktigt trevlig jul med nära&kära och ta vara på stunden . ♥ godjul på er!

julhandlat

Hej! nu har jag äntligen köpt julklappar, till dom flesta.
är dock inte så nöjd över resultatet då jag hade önskat att jag hade haft mer pengar, och hade kunnat köpa bättre grejer,fast kan erkänna att jag nu har köpt för myckeet mer än vad jag egentligen haft råd med. så vi får vell säga att min ekonomi är lika med noll like usual nu för tiden.

mötte även en gammal saknad underbaring på stan ! eller, kollade in i ett skyltfönster och blev chockad ?! trodde hon var i sthlm och bara sa till mamma " JANET,DE VAR JANET" när hon frågade vem de var. haha! synd att man inte kom på det tidigare. hon är ju så sjukt saknad om någon...  jaja. inte setts på över ett och ett halvt år .. ♥

haha gulligt ?!..

Blä,vad tiden förändras alltså .. men vad som är bra , är att minnena alltid finns kvar.. hihi . <3

jaja, senare mot kvällen så drog jag och erica ut och träffade 3 fina grabbar. heheh,ytterst trevligt! och som vanligt får vi skrattacker som får än att dö " de är jul imorn" me världens röst.assa HAHAa.. jaja , nu ska jag försöka fixa iordning lite här och sen blir det sängen .. vi hörs imorn (inte vilken dag som helst..!)puuuuuuuuuss.

omg jag älskar er <333333333333333333

eller iallafall en av er.everybody knows who. hej föresten! nu är jag förmodligen & handlar julklappar med mami, köper ALLA mina klappar dagen innan i år faktiskt, bra där .. höhö hoppas jag hittar mycket bara (!!!!)

här är bilder som jag aldrig publicerat, sen i torsdas  . . .
medan vi väntade på så kallade prästerna så kom olle,geir,weise & daniel o sjung o signera lite. hih sjukt bra och snälla människor .. dock inget speciellt enligt mig men kul va de ! o daniel o jag hade kramkalas efter allt också. mysigt. HAHAHAHA.





Maddi Jane

Om man hade kunnat välja en röst man fick, vilken som helst
utan tveka hade jag fanimig valt Maddi Jane´s.  stjärna om någon!



något jag hatar

döden. jag hatar döden, och orkar inte gå fördjupt in i det, bara känslan skrämmer mig ..

Man kan förändra mycket.  man kan bli vän med ovänner, man kan gå vidare från sina misstag, man kan bli förlåten & förlåta, man kan städa så det blir rent, man kan äta medicin för att bli frisk men man kan inte göra någonting alls av detta när man är död. man kan inte föra tillbaka någon som är död till livet. 

jag vill aldrig dö, jag är rädd för döden och jag är rädd över att alla mina nära och även jag själv kommer att hamna där någon gång. till och med till filmer så sitter jag och gråter för att jag tycker att det är så orättvist att vissa dör.  tillexempel den gröna milen världens bästa film. varför ska han dö? han har aldrig gjort något fel, snarare tvärt om. det är så fel, att världen fungerar som den faktiskt gör. och det är inte bara i film-även i verkligheten. jag hatar verkligen hatar hatar hatar döden.

life goes on . . .

läste precis en tääääääext. kan säga att ja höll me om hela grejen & hoppas att vissa tänker om så kanske allt kan bli bra tillslut! ville bara säga de, och glöm aldrig att det är du och ingen annan som är huvudpersonen i ditt egna liv. xoxo /



lycklig moster

Mami,robin jesper & jag drog hem till syster,
mattias & malte&yrla  en sväng och myste.
äntligen julstämmning och massa skratt och
kul med familjen :') behövdes!! trotts att vi

till mesta dels bråkar hela tiden har vi nog fått
lite bättre relation senaste månaderna. 
min syster & jag har alltid stått varandra nära,
men we're more like a family now .
& inte nog med att världens sötaste malte
har kommigt till världen liksom .. hihi

nu ska jag sova ett tag o tänka
egenom lite grejer men vi hörsss
Pusssssss /
F

ps. *erica,,om du ser detta..call me!*


JUL LOV!


hej! nu är jag precis hemkommen från en späckad dag med konserter inför hela skolan..! ny musiks ettor tvåor och treor körde tillsammans och det var ju ...fint. hahaha, nåväl nu är det jullov & de känns sjukt bra ! slingrar in två bilder som togs för någon sekund sen också. eftersom att jag är så tjock o  ful, har fett hår (Trotts att jag duschar VARJE dag) har grå utväxt, osv så måste jag ju dela med mig av de fula till mina söta läsare. hihi ♥

fast egetligen, visst har vi alla våra fel och brister? ingen är perfekt, men man kan lära sig att acceptera att man själv & alla andra ser ut på olika sätt, o det finns ingen grej som säger " såhär ska man se ut". men ärligt talat är jag hellre tjockare än ha någon missbildning! . "  jag är tjock du är ful jag kan banta va kan du? synd. :') o sen att vi är horor, absolut! de stämmer! omg älskar den här känslan så omkring julen alltså. tänk att det brukar va under den här perioden alla är så snälla mot varandra, ger varandra glädje och tar hand om varandra i vanliga fall. känns inte som så i år alltså. Men jag gör de bästa av situationen och när nästa år börjar så kommer varenda idiot vara som borta ur mitt liv.

naaaaaajs. orkar inte offra mer enegi på er nu .
& förövrigt så älskar jag mina vänner o grabbarna
så sjuuuuukt mycket. vore inget utan er
o de er ni som visar mig vägen... tack ♥

bye

" VI ÄLSKAR ER TVÅ. NI ÄR SOM NI ÄR OCH NI BORDE FÖRSTÅ VARFÖR FOLK BETER SIG SOM DOM GÖR.
AVUNDSJUKA KAN VARA DET JOBBIGASTE SOM FINNS,MEN HUVUDSAKEN ÄR VAD VI TYCKER OCH INTE VAD DOM TYCKER ELLER HUR? VAD VI KÄNNER OCH INTE VAD DOM KÄNNER. NI  KÄNNER JU OSS. DOM SNACKAR BARA BULLSHIT. LOVA ATT VI SES SNART IGEN!! "


-nej, vi ses inte snart igen
ciao.


obs. VI NÄMNDE INTE ETT ÄNDA NAMN.

+++++++ MALTE.

betydelsefulla låtar

finns så sjukt många låtar som är betydelsefulla.
musik är livet, och kan inte välja någon låt bara.
men här är några,och annars dyker det ju upp då & då i bloggen riktigt betydelsefulla låtar
men listen to this music honeys. Pussss
<3

:'(











4 månader together

en liten video från helgen,hihi.
Ja cheyer- vi är pinsamma, jag håller med er.
dock är vi varken patetiska eller sorgliga.
vi vågar bara leva våra liv till tusen procent,
& i sverige är det pinsamt att vara vem man är.
men dock kan jag alltid stå upp för vem jag är no matter what
& jag har hittat en som är lika dan.jag älskar dig segercedosis ' <3


HELGEN - du är de sötaste som finns

helgen har spenderats med erica, sov över hos henne tors-fre, sen var vi i "vår lägenhet" och passade yrlis. awsome! hade jättekul och galnade oss lika always.  kollade på en så sjukt bra film så tårarna föll verkligen otroligt mkt. tror ine jag gråtit så till en film förr ?! den gröna milen. lovely!busat massor och sedan idag kom evelina och mattias hem med den här sötnosen!

17/12-2010 07:48, föddes världens sötaste plutt.
kändes så overkligt när den låg där och skrattade åt oss
utan några tänder, när den låg där och blundade o plötsligt
öppna sina ögon, och bara se in i honoms ögon. han är så fin!

stort grattis till bästa syster Evelina+Mattias. love!

frölunda torg

jag ville prata här om dagen
och helt plötsligt blev det tyst
och jag undrar vad som hände
vi som skrattade nyss
nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav
vi tar en paus och lämnar rummet
och nu släpper du min hand
på varsin sida av vägen
som en främling för varann
Du vet precis vad jag känner
fast jag aldrig sagt ett ord
du har viljan att bli större,
men här är du redan stor 


Mina föräldrar

Mina föräldrar... jag tror dom helst vill hålla sig utanför bloggen faktiskt.
men kan börja med att säga att jag bor tillsammans med min mamma här i Göteborg,medan pappa bor omkring 100 mil ifrån oss.


Min mamma är en väldigt stark människa, som har varigt med om väldigt mycket. att ta hand om 4 barn,speciellt OSS är verkligen inte de lättaste heller. hon är alltid den som får ta all skit tyvärr , och är det någon man kan skälla på så är det alltid hon, självklart är det inte meningen men det är så det blir tyvärr . får försöka bättre mig med det .  hon gillar mycket psykologi, och sådanna saker. även intresserad av "andra sidan" men det var mer förr, för tillfället är hon sjukskriven på grund av operation i benen, hon råkar alltid ut för proppar och så vidare, och är rätt lik mig när det gäller att klanta sig.  hon finns där för mig så gott hon kan, och ibland så vill hon kanske veta för mycket. väldigt nyfiken , precis som jag själv men man får sätta sina gränser. skulle iaf aldrig vilja byta ut min mamma mot någon annan i hela världen,trotts att jag brukar skrika att hon är den sämsta mamman,men va gör man:'D älskar henne.

Min pappa då. Bor i strömsund, mitt ute i ingenstans eller runt 10 mil från Östersund,tillsammans med sin flickvän,och hennes två barn Jerry & emil. barn och barn,dom är typ 18-20 år. alltid sett dom som mina storebröder eftersom jag växt upp med dom också :'D, pappa är sån som älskar att fiska, och dom hittar alltid på massa saker där borta, går i skogen och plockar grejer,åker skidor,skridskor,spelar curling osv osv! han är även fotbollstränare sen flera år tillbaka och tränar för tillfället A-laget ( tror jag ). lägger ner väldigt mycket tid på fotboll, och är en spel-nörd som satsar pengar på olika spelare i fotbool,hockey? osv. Träffar han ungerfär en gång om året , då de oftast e någon dag på sommarlovet, men händer att vi firar jul där också. vi hade mycket bättre kontakt förr,tråkigt att det inte är så längre men vi hörs vell några gånger om året på telefon :')  har även en halvbror på hans sida (hans barn,men inte mammas.) som är kanske 25,Tommy. han bor här i göteborg och är jättesnällllll ... :')

ångest.se

tjao! vaknade upp närvös som in i helvete och hade alldeles för ont i magen för att gå till skolan. (vem är så närvös för tandläkare!? jag.)klockan 1, mötte jag mami och hon följde med mig to the tandis. haha, hon sa att jag var riktigt duktig på hålla min mun ren & en höjdare på att borsta, dock märkte man under den tanden som jag haft hål i för typ 2 år sen,att jag druckit cola,och de har börjat fräta? fint! så ska rotfylla den äckeltanden IGEN, dom vill egentligen ta bort den. but not me! tänker inte ha en ful grop där.. 

jaja, tyckte iallafall att dom sa bra saker, trodde typ att ja skulle fått något hål,men nej nej. dock har jag tydligen väldigt små söta tänder. ehh gulligt ?!

efter det drog jag och käkade kycklingsallad med mamma, & sedan hem. Imorgon är det torsdag och e.m.d. kommer till FRÖLUNDA TORG! ångest....? det är liksom, 0 byten,bara spårvagnen hela vägen dit och jag tvivlar? vad är det med mig? till och med min mamma frågar vad det är för fel. och ja. det är ju bäst om jag låter bli...eller? GAH ångest.



jaja,vi hörs. PUSS

om de bloggar jag läser - tipsa mig gärna om bloggar




kan börja med att säga att jag älskar att läsa bloggar...........när jag har tråkigt.
Till mesta dels är jag inte så jätte intresserad över att läsa om andras liv utan jag har faktiskt ett eget liv, men när det känns som jag inte har det (haha-när jag inte har något att göra.) så passar det ju faktiskt väldigt bra att läsa lite vad som händer hos andra!

Tycker det är väldigt kul att se vad mina kompisar gör om dagarna, utan att äns fråga och sen kommer dom och ska berätta något.. " jag vet." haha, synd! tycker dock inte att någon har en blogg som påminner om min riktigt, utan alla kör sina egna race vilket jag tycker är kul. ibland när jag läser andras bloggar så känns det som att jag sär skriver hela tiden ?! typ , springer iväg med inläggen,kan inte förklara men alla är så "perfekta" i sina bloggar. jag tror min personlighet springer ut i hela bloggen för mig faktiskt.

Jag läser dom bloggarna jag kommer på för tillfället så det är lite olika varje dag faktiskt vilka jag läser, men ni kan ju alltid  tipsa mig om ER blogg, så spanar jag in den så ofta jag kan!

tycker det är viktigt att man väljer ett bloggnamn som är enkelt att komma ihåg,annars är de lätt att missa bloggar liksom,men komenterar ni min då och då så brukar jag dock inte glömma av era. & dom flesta av mina vänners drar jag in på flera gånger om dagen, ett tips : UPPDATERA MERA!!!♥

sedan läser jag vell några "storbloggare" också, så som Paow,dessie,isabelles & kissies. har jag alldeles för tråkigt kan även kenza,foki,dennism,gaybloggen och gossips.se komma på tal. haha känner mig lite patetisk att jag äns läser någon av dom häras bloggar. dom har inte roligare liv än många av mina vänner,men men.

presentera mig själv

Jag heter Felicia , är 16 år och bor i Göteborg tillsammans med min Mamma,Lillebror och storebror sen några år tillbaka. bodde tidigare i värnens pärla Maristad,och innan det i Strömsund (ungerfär 100  mil härifrån ) där min pappa fortfarande bor kvar.  Min stora syster bor också i göteborg tillsammans med sin pojk och hon får en bebis nu vilken dag som helst,så då blir vi en till in the family om man säger så!

jag har varigt med om väldigt mycket i mitt liv, både mycket positivt och även negativt och jag bär väldigt mycket inom mig, som vissa tror att ska ut och tror att jag behöver gå och prata med någon (?) medan sanningen är att de trivs bäst inom mig,  hade jag haft någonting att berätta,att dela med mig av hade jag gjort det men vissa saker kan faktiskt vara bäst att ha för sig själv. Gillar dock att dela med mig av känslor på sättet att skriva låtar,sjunga och ja inom musiken helt enkelt. känns som det är min väg att gå så därför söker jag inte efter någon annans vägar.

går på en skola som heter Angeredsgymnasiet, på linjen NY MUSIK. där sjunger vi tillmesta dels hela tiden och försöker få in musiken i så många ämnen som möjligt,en riktigt bra linje om man vill hålla på med musik men ett litet problem för mig som har världens skräck för att redovisa,då vi jobbar PBL. ( i bas grupper där man redovisar varje ämne man håller på med ungerfär!) men ja, väldigt stort pluss då man har sina fritidsintressen även i skolan, gör allting mycket roligare och får en till och med vissa dagar att längta till skolan! även motsats effekt finns självklart.

som ni säkert redan har förstått så är jag galen,kär,helt förälskad i musik. det sitter mig närmst om hjärtat och det är de ända som någon aldrig någonsin kommer att dra ifrån mig. något som jag både växt upp och kommer dö med. Som ni omöjligt kan ha missat så har jag en musikalisk förebild-som även har blivigt en förebild i ungerfär alla steg jag tar, som heter Danny Saucedo. Han har fått mig att våga drömma, och har lärt mig att det finns inga gränser förän jag själv sätter dom. det är bara jag,och ingen annan som bestämmer över mig . " if i can dream it, i can do it." även hans bandmedlemmar mattias andreasson och erik segerstedt har gett mig otroligt mycket, och jag är sjukt glad och tacksam att ha dom 3,så sjukt begåvade artister, underbara människor & stora glädjespridare i mitt liv. 


jag älskar att gå på speciellt E.M.D. & erik grönwalls spelningar. man blir så otroligt glad, inspererad och lycklig över att se dom uppträda, och se hur dom hela tiden utvecklas. älskar känslan när det speciellt är stora konsärer och adrenalinet håller på att ta död på än när dom sedan kommer upp på scenen och gör vad dom är bäst på. dom minutrarna existerar ingenting annat än glädje & lycka . vissa kan kalla oss "gropies,stalkers" osv, men det är upp till var och en. dom som aldrig känt riktigt lycka vet helt enkelt inte hur det känns,synd för dom!




är väldigt intresserad av "spöken" och saker från "den andra sidan" och har själv varigt med om lite scary things.. & har nära som har varigt med om mycket mer,  och de kommer inte på tvivla om andar finns eller inte, ine för mig iallafall. dock är min största rädsla döden, Är alltid rädd att någon nära ska dö, och bara försvinna för jag skulle inte klara av att någon nära försvinner ur mitt liv. hade detta hänt så hade jag direkt börjat planera hur jag skulle få kontakt med den personen osv osv haha,jag tänker verkligen långt på sånt,hur jag skulle göra,trotts att väldigt många förmodligen tycker att jag är löjlig nu. men jag tror som jag vill, tror och tror, VET.

Jag är en väldigt spontan tjej, och tänker inte så mycket innan jag gör saker utan gör vad jag känner för och lever livet som om morgondagen aldrig kommer. för vem vet? när någonting känns dåligt brukar jag alltid  försöka se saker i andras ögon,och inte bara i mina egna. på så sätt så förstår jag mig oftast på hur andra ser på situationen trotts att jag ser det annorlunda,men har lättare för mig att förstå hur dom tänker,trotts att jag tycker vissa ska tänka ett steg längre. så som jag.

Annars får jag ofta höra att jag är en väldigt glad och sprallig tjej som följer mitt  hjärta och framförallt mina drömmar mer än va vissa andra skulle göra. tänker inte på vad andra tänker om mig utan går min egen väg, som utan tveka är bäst för mig. av vuxna får jag ofta höra att jag är en "väldigt stark  tjej" & framför allt dom som känt mig sen barnsben frågar hur jag klarar av allting,och hur jag lyckats hitta mig själv och vem jag är idag så himla lätt ? och då är svaret, danny. han hjälpte mig att hitta vem jag var, han lärde mig att acceptera det trotts att jag innerst inne vetat det hela tiden. jag har blivigt den jag är genom alla steg jag har gått. när jag har varigt med om något dåligt så lär jag mig av det och går sedan vidare, kan inte säga att jag är rädd för att göra fel , då är det värre att aldrig våga göra fel och aldrig komma någonstans heller .


tycker själv att jag är en tjej som har båda fötterna på jorden och trotts att ja har lite tonårstankar då och då så är jag väldigt medveten och har ställt upp en bild på hur mitt liv kommer att se ut! och en annan sak som inte är helt fel är att jag har världens finaste och bästa vänner. ni är så otroligt mycket för mig,allihopa. vare sig vi är jätte-nära eller inte,så är jag så otroligt tacksam att jag har er. & till er som dömmer utan att veta, ni går miste om mycket i livet.  ♥



faller för blogg-grupptrycket

JAHA DÅ KÖR VI !!!

Dag 1 – Presentera mig själv.

Dag 2 – Om de bloggarna jag läser.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – de här åt jag idag
nej tack?
Dag 5 – Betydelsefulla låtar.
Dag 6 – Något jag hatar.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 –  Jag för länge sedan.
Dag 9 – 10 saker som ni kanske inte visste om mig.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Något som betyder mycket för mig.
Dag 14 – En bild på mig förra året och en från idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Något jag älskar.
Dag 17 – Någon som betyder mycket för mig.
Dag 18 – Vad jag vill bli när jag blir stor.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Något jag längtar till.
Dag 21 – Min hiss/diss lista.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Mina favorit artister/andra kända personer.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Jag har fobi för..
Dag 30 – Något du är stolt över dig själv för.

ångra aldrig det som en gång fått dig att lé ♥

2006,2007,2008,2009,2010. ett tack skulle aldrig räcka.
en dag,kanske vi är hos er igen eller iallafall,
en dag,kanske det inte längre gör så här ont ..
våran låt, " men den är väldigt rolig!!;) " hahah knas.
*gråter inte*.
kommer aldrig kunna tacka
tillräckligt för allt ni har gjort. i år har ni till och med gett mig
min syster, gah. älskar er föralltid-men det förändrar inget.

you have change the life for us,
make'd it easier and better than we dreamd of

when we feel so down and lost,
and everything goes wrong

you were always there
like a light who make'd us strong


trying to find a way to explain
how thankful we are in every way
for everything that you have done to us
we wouldn't be who we are today
we couldn't smile and shine this way
we wouldn't even know eitchother
without you in our life

everytime we meet you guys
when our heart is free
and hopes comes back to life
there's no more pain
we´re free again
we have found the keys now we
live our life for real

trying to find a way to explain
how thankful we are in every way
for everything that you have done to us
we wouldn't be who we are today
we couldn't smile and shine this way
we wouldn't even know eitchother
without you in our life

there's a place for us
our place
are with you.
there was a place for us
our place used to be with you
(skriven av mig och erica, yes segercedo)

text is a text


jag blundar,försöker somna och drömma mig bort ett tag. men det är omöjligt, min klocka har stannat trotts att natten snart är förbi. så här ligger jag och vill bara för någon sekund klara av att kväva smärtan,den omöjliga smärtan. varför går det inte? vad är det som gör så ont egentligen?varför händer det mig? tusentals frågor och dom blir bara fler. är det så här det känns?när hjärtat bara fortsätter att pumpa, pumpa ut mer och mer hela tiden, när smärtan pulserar runt och ut i ådrorna, Mitt inre skriker men jag vet inte äns vad jag vill. jag vet ingenting. jag som alltid varit den som vetat vilka vägar jag ska ta,  som har kunnat välja själv hur jag ska må har inte längre något val.
de ända som kan ändra på allting,det är ni. och inte jag.




säger godnatt runt halv 4

rix fm tävlingen avgjordes idag..vann ju en ipod och emma heed vann apple prylar för 80 000 :- plus en privat spelning med danny! stort grattis till dig vännen!! ♥  hihi christian hedlund ringde mig också föresten,fett och jag säger bara att ni som blev glada att jag inte vann lär ångra er att ni blev så glada:'D sköön grabb han alltså. 

senare på kvällen följde jag med mami till veronica & gosade lite me simon o mischa och kollade på idolfinalen.. vinnarlåten var sjukt fin måste jag säga,dock kom det tusentals tårar när jag såg grönwall. aaowtch det gjorde ont. väldigt, och själv sitter man här i göteborg liksom. heheh!

nu ska jag starta eclipse o somna till den..
skrivigt massa texter idag också visar lite imorn tror jag
goodnight goodnigt.

who are you ?!

har alltid sett min blogg som ett sätt att skriva av mig när jag är både glad,ledsen arg osv. och även för att skriva av mig om mina dagar så att jag kan se tillbaka på dom senare,plus att dela med mig lite av vad jag gör och så vidare, hur jag känner och ser på olika saker, och vilka åsikter jag har kring det mesta faktiskt. tyckt att det varigt kul ,så jag sen när jag är äldre kan se tillbaka hur jag hade det innan, och hur jag tyckte och tänkte, ye you get it.

men idag när jag kollade på min statistik slog det mig att det faktiskt är flera människor som varje dag klickar sig in på min blogg och läser om mitt liv, om mig som person. folk som faktiskt får veta hur mycket saker som helst om mig ,utan att jag vet någonting alls om er.

så , kan inte alla ni som sitter där bakom skärmen bara skriva era namn & sen kan ni även tipsa lite om vad ni vill läsa. känner mig faktiskt jättetråkig när ni sitter där och väntar på att jag ska uppdatera men att jag aldrig skriver någonting. så även mina vänner,ALLA. skriv era namn och om ni kommer på något speciellt, ni vill läsa så ge förslag också :D.

" who are you , what's your name? can you tell me? "
haha. fixar ni detta,så lovar jag att skärpa till mig med bloggningen med.
puss puss and loove../ lizziesaucedo.blogg.se

då ..

2010 är snart slut och tiden har gått så sjukt fort verkligen! kommer ihåg hur deprimerade och ledsna vi var när det skulle bli ett nytt år, vi ville stanna i 2009 föralltid. jag älskar 2009. det året skulle jag vilja återuppleva tusen gånger om, så underbart var det ..!

ett starkt minne från 09 är hela den här natten... gash, att bara få återuppleva den?
erik sara bella mattias felicia danny in skövde.
började med att vi sjung med erik och garvade ihjäl oss till seriösa låtar allihopa,
och allting var så himla mysigt. kommer ihåg känslan, hur vi kände att vi levde en dröm
det var så speciellt allting då. & man tog vara på allt,jag saknar det.

alla dagar vi sex hade tillsammans kommer föralltid att sitta långt inne i hjärtat.
saker förändras,men minnen förändras aldrig♥ ...

snart är 2010 också slut.. det har verkligen inte blivigt som jag tänkt mig,
typ så långt ifrån jag kunde ana,men jag älskar det ändå. emd har lett mig till
min syster och jag har varigt med om sjukt mycket tillsammans. dock har vi
fått mycket problem över oss också. i will tell you later ...
hade inte klarat de utan dig erica, you'r just like me and i love you so. 
i'll tell you everybody soon.. but *SHHHH......*

apple ?! någon mer som vann/tävla?:D


haha fint att, Rix fm/ Apple ringde mig precis ..
Har vunnigt en ipod som jag och Erica ska fylla med coola låtar.
allt från Erik,till E.M.D.till danny. .. osv osv! ;)  (villjuinteslängadenibacken.)
feett pinsaamt att jag skulle säga varför jag ville vinna danny osv med,
tror ni man kommer på något eller att de står helt tomt ?! fucck :(
men men. man kan ju alltid hoppas på de bästa, inte direkt någon förväntning där..
jaja,  sjukt kul iaf,  hahaha ..  LOVE/FELICIASAUCEDO
. ♥

UDDEVALLA TILLSLUT TROTTS ALLT 4/12

åkte till uddevalla torp tillsammans med erica & Rojjan så vi var där runt 09 typ. satt oss inne i en liten sagohörna mitt emot scenen typ och lyssnade på olika astrid sagor. fedtt me gulligt!

tyckeromerväldigtmyckettjejer.♥


någon timma senare kom även Annelie&marika. (: vi drog och köpte kokkostoppar och jag knarkade medicin. huhu, haft världens feber hela dagen men men. . vad gör man ?! (hoppas jag inte har smittat bara..)

vid 2 typ kom rasmus och började snacka massa.var någon vecka sen man träffade han och han är ju alltid lika pratglad och rolig! sen vid 15.00 kom äntligen grabbsen o gjorde succée like always. förstörde liteeee(mycket)för dom i alone men blev tvungen! maltes gylf var öppen o vi dog av skratt så skulle säga till han medan dom sjung, så försökte visa samtidigt som han sjung  & hela låten förstördes med att danny skrattade så tårarna föll och malte skrattade sjukt mycket han med. andra versen var eriks tur att börja förstöra och malte fortsatte " jag hade öppen gylf," o danny - o de va väldigt roligt. blabla. osv. fin låt grabbar! hahahaha.. alltså dör så kul .

jag och erica sjung som vanligt med aaashögt o grabbarna skratta på, hahaha gull

sen frågade dom vilken låt vi ville höra och jag och erica skrek there´s a place for us! - "men den är dåligt.....eller neeeeej alltså den är ju väldigt rolig alltså ;);););) " hahaha danny. knas, våra hemligheter där assa. hahah!

dom körde massa finis låtar & sen svarade dom på några frågor osv. en var " vilka fans är dom jobbigaste ni vet ?" och först peka dom på mig o erica o börja gapskratta.. sen dom ba " alla längst fram". sen haha "nej dom jobbigaste fansen är dom som inte är våra fans." och dom fansen vi älskar mest det är just ni som står här"pekar på oss där framme." haha, så knasiga...! sen sprang folk till signeringen. ställde oss där framför och snackade först med malte om gylfen,han började måla på bordet hur det såg uto ch ja ..eh haha! prata om massa annat också o sen fick dannis syn på en o börja knasa sig. hihi. även erik började prata lite o var ju trevligt trotts att de va rätt mkt folk i signeringen ..


stack också inpå signeringen sen när vi märkte att folk hade börjat gå 2-3 ggr för att snacka lite ..

danny så sjukt mysig, pussarkramarsnack & skraaatttt.. so saucedos?! love.


fotade jag världens finaste erica o erik tillsammans och rojjan,annelie <3  osvo sv
VADÅ MYSMYSMYSMYS

loveloveloveyou two guys, finaste together. <3



(har ingen på marika&ngn av dom än)


och annelie o marika som var bakom mig var plötsligt framför mig, o dom alla hade lämnat mig vid signerningen märkte jag när ja stog kvar där o fortsatt snacka med danny. hahaha. alltså han är bäst!! när jag märkte att kön hade  blivigt cepe så sa jag hejdå och kramades lite me dom andra killarna & sen gick ja bort till dom andra ..
(världens bästa...katt)

vi gick o hälsa på eriks fina mamma som va uuurgullig verkligen! "er ska jag komma ihåg!! vad heter ni för något?-härmade alla våra namn. haha". snackade lite om hans systerdotter som var med och hon gillade o klappa oss. eh heheh. så fin mamma : ' ) !  hon lovade att hälsa erik från oss ... and she did!

såfort erik var klar  vid signeringen drog han till fiket hon satt och hon bara började peka på oss,o han vinka lite smått,hah gulligt gulligt.  vi drog till signeringen lite igen, malte visade ännu en ny bild på Estelle & sen skulle han tydligen övertala mig o erica om att de visst var han på bilden! eller hur INTE LIKT ? -.-'

när erik kom tillbaka så fotade ja dom här snyggaarna lite,så sjuuuuukt glad för din skull alltid erica,han e så fin mot dig att de finns inte!!!! o för din skull me rojjan <3



fast jag märkte hur dannis bara stog o kollade så gulligt o vips var man i hans famn haha. kramades o snacka lite o sen skulle erica fota(vi stog en cm ifrån henne) och blev tvungna att backa...

saucedosar var SÅÅÅÅÅ nära på att ramla omkull HAHAHAHA danny. de kunde slutat illa. hahahaha.



kom in på ett ganska så vanligt samtals ämne för oss på senaste. danny skulle än en gång försöka lära mig knäppa med fingrarna! jag känner mig trög. först drog han typ upp min jacka och klaga på att den va för stor & när de va fixat gjorde han min hand cepe, så knäpper man inte! men enligt han så ..vi försökte några gånger, men sen fick han skryta för sig själv istället. NÄSTA GÅNG SKA JA KLARA DE DANNY : ( .

erica fotade när vi övade lite o bilden blev ju smååå snygg... fråga inte va vi håller på me . vi är som vi är and fuck what i liiiiike it. ♥

tycker om diiiiiiiiig (fuck you i love you)

i wouldnt be who i am today,without you in my life .. ♥

blablalbal. alla pratade omkring och medan någon som skulle visa sin uppfinning för danny snackade om den började han höra me mig o erica va vi tyckte o vi höll vell med lite hur som helst och malte fatta ignenting Hahha. kramades lite till och sen gick vi tjejor ut ..  ramla som fan i snön- all the time, och plötsligt såg ja dannis komma gående så mötte han o sa ännu en gång hejdå & när han hoppat in i bilen vinka vi till varandra HELA TIDEN till han åkte. söta vi e. hahahahaha,så är de bara han som är söt ;pPPpppP..  erica sa hejdå till erik me innan dom drog där o maltis fick en kram han me . sweeeeeeet!  även rojjan annelie o marika va me ju hihi <3 <3



sen fick vi hoppa in i den här bigga bilen med tv och allting.. dom skjutsade oss till uddevalla station, sjukt snällt! lyssnade på eriks matte o dannys röster sjukt högt o bara njööt! snacka massa om allt möjligt och sen blev det hejdå & vi tog tåget hem mot götet .. tack för dagen SPECIELLT erica,rojjan,Annelie & marika.
och DANNYYYYYYYYYYYYYY matte erik såklart. ni är kärlek.


svaaaaaaaar

Emelie från södertälje! (glad att ipnummer finns.)
kan inte dina kompisar stå för sina egna åsikter? fett pinsamt att dom ber en kompis skriva till mig faktiskt. och om vi gör jävligt pinsamma grejer, så är det väl ändå våra problem och inte deras problem? är det rätt att hata en människa för att den gör pinsamma grejer verkligen? vi skämmer bara ut oss själva och ingen annan isåfall,så det är upp till oss lilla gumman. och spelar att dom är med mer än vad dom egentligen är? haha stör ni er verkligen så mycket på vad vi är med om? ( hahahahaha....."inte avundsjuka,fine" )varför äns bry sig om vad vi säger, det har väll ändå inte med er att göra och varför ska ni  äns ägna tid på att hata oss framför allt? när man kan lägga tid på så mycket annat. dom kan leva sitt egna liv istället för att tänka på vårat - " Bara en tanke som kanske är värd att tänka på :) "

tired of this fucking shit.

jag säger ifrån nu. jag orkar inte mer. kanske dags att börja leva era egna liv och insé att man aldrig kan leva någon annans ändå? sluta bry er om mitt liv och vad ja gör, lägg er energi på annat istället.

funderar på att lägga ner det här med "internet." nu. iallafall,göra en ny facebook endast med mina närmsta vänner sätta lösenord på bloggen & bilddagboken och så vidare . det kanske blir bäst så ..?

vissa människor har blivigt för mycket just nu, och framför allt sådanna som jag inte äns känner. har funderat ett tag på hur jag kunde hamna här? folk som inte äns känner mig, som inte äns vet hur jag är dömmer mig . har hört att vissa hatar mig och erica mest i deras liv,och att jag är en bitch , att dom önskar att vi dör och så vidare. då kan jag bara ställa mig frågan varför? vad har vi gjort för att folk ska äns tycka så om oss ? 

svaret är att jag inte vet det, att jag inte finner någon bra anledning. har frågat rätt så många och varenda gång har jag fått svaret att dom är  avundsjuka.och det stämmer ju att  " Grunden till hatet är avundsjukan." fast.varför vara avundsjuk på någon man inte känner när man istället kan vara glad för sin egna skull,för vad man själv får? vissa har det bättre än andra ,vissa har det sämre & jag säger verkligen inte att mitt liv är bäst för ER ,men för mig är det det. man ska vara nöjd över sitt egna liv så varför bry sig om vad alla andra får,och om det nu stör er så mycket, om mitt liv är för mycket för er , om ni hatar oss för våra liv så sluta läs? ingen har tvingat er att läsa varken min eller ericas blogg så varför äns är ni kvar här om vi är så patetiska ..?

jag förstår verkligen inte. sen tror folk att man hatar dom,vad får alla allting ifrån? jag kan ärligt säga att jag inte hatar mer än 1 ända person. och den personen älskar jag också. ingen annan hatar jag. det är ett så jävla starkt,äckligt ord egentligen. HATA,hur kan man hata någon man inte äns känner? dock,ska jag även erkänna att jag ogillar vissa personers betéende riktigt mycket. och det är pågrund av vad jag hört dom säga om oss. annars, no problemas så sluta gå omkring och inbilla er saker, sluta tro att ni är dom ända som betyder något för världen,

"gå din egna väg,för ingen kommer någonsin att gå den åt dig
följ dina egna drömmar,du är den ända som kan göra de sanna.
lev ditt egna liv,för att du kommer att dö din egna död.
så vakna upp, lev era liv,mitt kommer ni aldrig få leva ändå."


winter is something that just sucks

sommaren e saknad till tusen...

jag hatar vintern! vaknade upp utan någon röst imorse. gissa hur jobbigt det är för någon som älskar att sjunga? som pratar väääldigt mycket och som alltid hör varenda "tonfel" i vartenda ord nån säger,och stör sig på det? herregud! känns som jag är en gammal gubbe som har åkt in i målbrottet med en hes äckelröst och som inte får fram någonting alls! sen är ungerfär känslan som att sitta och äta spikar, när man egentligen bara andas.fan! inte ätit något idag,de klarar jag inte. då spyr jag vell också.ingen skola heller=komma efter ännu mer. gash!

och sen så är det ju självklart så att erik malte o danny ska spela juust när jag har gått och blivigt helvetes sjuk. kommer inte kunna snacka med dom då,tror inte äns jag kommer orka dit faktiskt, fast det hade jag gjort ändå om jag hade haft pengar. då hade jag tvingat mig själv hehe.

så nu då? " du träffade dom förre helgen, sluta" tänker ni,men vet ni ? dom är i fucking uddevalla. (torp köpcenter 15:00 om ni vill dit..)dom är typ i göteborg! kostar inte äns 200 fram och tillbaka, hallå....det är inte mitt fel att jag inte fått mitt studiebidrag. Helvete. kommer säkert inte få nästa månad heller eftersom i'm sick all the time ?! va är de här för skit....

grrrrrrrrrrrr..ge mig sommar. ingen jobbig sjuklig vinter,det är ju precis vad jag INTE behöver alltså & speciellt inte just nu...


kan vara det fulaste jag sätt.


"Hur mår du judit? - hej på er." gaaaah jag dör. HAHAHAHAHAHAHA. *gilla gilla gilla.*


hej föresten! jag lever... synd för vissa av er. (:
känner inte att jag har något speciellt att blogga om, men ja. de är väll skolan som gäller just nu.. :/
hämtade mitt skolkort idag, så nu kan jag äntligen gå in i korridorerna till ny musiks klassrum. ganska dåligt egentligen,att korten bara gäller till äns egna korridorer,så man kan inte öppna för nån från teater osv. synd
fast kan ju erkänna att det ser rätt präktigt ut med värsta korten? coooling.

idag hade vi föresten vår första kör-lektion hela klassen också! vi i ny musik ska ju ta hand om underhållningen på julavslutningen om några veckor.hehehe treevligt. gjorde även klar matten osv och nu väntar bara en hel jävla historia på att bli skriven + världens stökigaste (jag menar allvar!) rum på att bli städat. *suck..?!!!!*
dags och sätta igång då... behöver skriva av mig senare ocksåå så hörs då. puss
/lizzieeeee

RSS 2.0