SÖNDAG, bästa dagen detta året .-!Som sagt, somande och så vaknade vi vid 11, missade alla tåg och bara grät, visste ingenting och allt var så sjukt rörigt.. hade inga pengar på bankkorten och sökte efter resor och everyhing just.. nej ush, bella bråkade massa med sin mamma och mamma hållde på och tjaffsa med mig på sms, men tillslut satt vi på bussen till örebro.

kom till spelningen 10 minuter innan det började och hamnade ändå längst fram ? haha.. iallafall, direkt när dom kom så kände man sig äntligen hel igen,för första gången på nio månader. and i promise it's true. jag har aldrig varit gladare detta året,  och det har aldrig kännts bätte? dom körde några låtar och sen var det signering o.s.v.

Erik,Matte,Danny var så kärleksfulla o underbara like always & spec dannis finns INGA ord INGA alls!  jag ryser bara jag tänker på det, 2 saucedos are one and it's so amazing (!!!)   9 månader senare stog jag i hans famn igen..  

det känns som jag funnit mig själv igen, för jag har varit helt lost dessa månader.. som dom flesta vet har bara tanken på danis fåt mig gråta verkligen gråta, för saknaden var ett stort jävla hål som jag aldrig kännt förr? och det bara läkte,allt och vände till något amazing. trodde inte jag skulle må så här bra men det gör jag.  Danny du får mig att vara stolt över mig själv , du får mig att vilja vara mig själv och ingen annan .  DU gör så att jag mår bra på riktigt, jag kan inte förklara med ord men jag har funnit tillbaka till den jag är, låt mig inte glömma det , låt det inte gå så lång tid igen dannis ..! du gör mig starkast i världen, du får mig verkligen kämpa & that you trust me making me trust me, cus like i always say, i believe in you and you believe in me and that means that i believe in me,  i'm so proud of be me when i'm with you, or now. du får mig att känna att allt går att lösas, för första gången detta året mår jag 10000000% bra. jag bryr mig inte om vad andra säger,Nu vet jag var jag står och vad jag går för.

Sen efteråt så var allt också helt amazing, Bella,Mattias,Erik,Jag&Danny hade de bäst på nio månader,TACK TACK TACK för dagen, och vad som hände efter att allt var slut där och det håller vi för oss själva,eller så får ni fråga, så kanske vi kan berätta lite, dom va iaf helt underbara, just we five <3 (som om någon bryr sig,alla är ju så glad för någon annans skull så det är ju bra!)  det var iallafall bäst, och det är det vi får uppleva som räknas, opuss puss puss puss

lördags

i lördags åkte jag,felicia och hennes mamma till skövde och kollade efter kläder, hon skulle hitta någon skolavslutsklänning o.s.v. treevligt trevligt! efter det drog vi in mot stan och hade tänkt gå på crusingen men den var typ redan slut, eller iallafall för stunden ..s å vi gick och mötte liselotte vid hamnen & satt där ett tag, sen stack jag till bella och hjälpte henne med inlämningsuppgifter och sen drog ja,bella,felicia o liselotte ut och kollade på alla bilar och everything ..skulle egentligen åkt med någon bil men fanns typ inga platser o.s.v så vi drog hem till felicia och hade film-kväll igen istället!

såg någon psyko-film som jag inte kommer ihåg namnet på , de var en verklig händselse men fattar verkligen nothing ? bella somnade typ direkt och jag och felicia satt och pratade flera timmar till klockan 6 då jag fick och duschade.. dygnade men sen kom felicias mamma så jag låtsades sova,och gissa om jag somna ..?

lördags

i lördags åkte jag,felicia och hennes mamma till skövde och kollade efter kläder, hon skulle hitta någon skolavslutsklänning o.s.v. treevligt trevligt! efter det drog vi in mot stan och hade tänkt gå på crusingen men den var typ redan slut, eller iallafall för stunden ..s å vi gick och mötte liselotte vid hamnen & satt där ett tag, sen stack jag till bella och hjälpte henne med inlämningsuppgifter och sen drog ja,bella,felicia o liselotte ut och kollade på alla bilar och everything ..skulle egentligen åkt med någon bil men fanns typ inga platser o.s.v så vi drog hem till felicia och hade film-kväll igen istället!

såg någon psyko-film som jag inte kommer ihåg namnet på , de var en verklig händselse men fattar verkligen nothing ? bella somnade typ direkt och jag och felicia satt och pratade flera timmar till klockan 6 då jag fick och duschade.. dygnade men sen kom felicias mamma så jag låtsades sova,och gissa om jag somna ..?

Fredags ..!

Först var jag i skolan, Gjorde matte prov & so prov.. hoppas jag fick G på matte provet,som jag antligen inte fick,var jätte svårt. men om jag klarar det så får jag G  i matte, hoppas verkligen!  So provet klarade jag och fick G så nu har jag 40 poäng extra, how lovely ?  iallafall , efter skolan så åkte jag till mariestad ..

Drog direkt till stället felicia JW och bella skulle uppträda på och mötte felicias mamma precis innan så satt och kollade på allt tillsammans med henne och felicias faster o.s.v. haha! bella och felicia var jätte duktiga katter tycker jag..! ska lägga ut ett klipp sen, kanske ? så ni får höra på talangerna. dom sjung fyra låtar. nice!


Efter det så drog vi hem till Felicia och hade skräcknight .. kollade på instängd 2 , som är sjukt bra!(såg den med johanna för ett tag sen på bio också!) och sen såg vi paramoral acctivety något, ni vet vilken jag menar.! såg dock inte hela,eftersom att jag och bella somnade. cats! anyway.. that was the friday .. =)

jag just nu ..!Hej! hemskt dålig uppdatering i helgen,men har ju varit i underbara mariestad plus världens bästa örebro. kommer ni ihåg i somras..när vi snackade om att vi ville flytta dit..? så sjukt fint, men jag håller mig till stockholm ..!  Hänt rätt mycket soft i helgen, men berättar mer när jag kommer hem..för nu ska jag försöka fixa så jag kommer med en buss med ett ogitligt busskort, lyckadt? *Håll tummarna för mig.!* måste komma med,eftersom att vi ska fira min bror,annars missar jag det.. ytterst tråkigt. men vi får se..!

känner mig som en helt ny människa föresten.. eller den jag var förra sommaren,glad,lycklig, och verkligen full av energi. jag älskar mitt liv, och jag vet att i slutändan så slår alltid lycka över alla hinder,för alla. believe in yourself. danny thanks,for you making me do. With love / lizziesaucedo


LYCKLIGAST I VÄRLDEN ..!

bästa dagen 2010,utan tvekan..!! ska berätta massa när jag kommer hem,imorgon men just nu är jag fast i mariestad haha.. little pictures from the best day of the year. TAAAAAAAAAACK danny, du är bäst. och erik and mattias is also very very amazing.. och bella.. finner inga ord. du & jag är lätt dom lyckligaste katterna i världen nu.

" i won my life buck .. my eyes are open but i most be dreaming. "
Ful bild på mig,men saucedosar, UNDERBARTMER BILDER PÅ DOM ANDRA & DANNISEN O BELLA AND EVERYTHING KMR SEN!!! MÅSTE GÅ : PUSS//lizziesaucedomore comes.. <3

Jag vill jag vill jag vill. Behöver dig oc...

dsc00585 (MMS)

Jag vill jag vill jag vill. Behöver dig och jag önskar mer än något annat att något under kan ske och det blir av imorgon.<3


ska till mariestad ..

håller mig uppdaterat i mobilen..! hoppas ni får en fin helg ! PUSS

söt sommarkjol!

kolla vilken otroligt söt kjol min söta vän Lingli gjorde färdigt på slöjden idag,och så fick jag den, hur gulligt? älskar den verkligen,  inte alla som får en kjol som ingen annan har.  och färgen är ju samma som alla mina armband på min högra arm,som står för erik.så det är ju gulligt det också!  (L)  TAACK LINGLI!

(skit i mina feta ben!)

just a little story about today

hej! har ni haft en fin dag? <3 för mig var det först skola, hade typ inga lektioner eller övade med bandet hela tiden..! sen vid 12 gick vi till angeredsvallen och kollade när killarna gjorde sina grejer. hahaha,alltså sprang 1000 meter,stöta kula o.s.v .. Sen stack jag och LCT och gjorde what we use to. ♥ alltid lika great and would never make things without her.. sen solade jag, och vet ni? jag somnade igen.. *Skojja* men var faktiskt sjukt nära på. det är så jäkla skönt.. haha

Annars har jag inte så mycket mer att berätta om idag, pluggat så jag tror jag skulle dö. iallafall tänkt göra det.nej men jag är faktiskt klar med båda bilduppgifterna!(THANKS MIMMI!) och har börjat plugga ekonomin massa och matten,men matte kan gå och hänga sig själv för jag fattar ingenting! suuuuuuuuuuck.

kommer kanske uppdatera rätt bra inatt eftersom jag ska dygna och plugga ihjäl mig..hörs sen ♥

BILDUPPGIFT

Har ig varning i bild för att jag inte har lämnat in något arbete! synd. så nu håller jag på och göra den "personliga uppgiften" plus en annan bilduppgift om eiffeltornet för att lämna in imorgon,så han kanske sätter G på mig  ..! 
fina bilder jag har tagit idag va? not men ifall ni har bilder på något "musik-aktigt" som jag kan få låna, så skicka fort, min kamera funkar inte längre så kan inta ta mer bilder och måste ha många fler.. så snälla ?

några bilder hitills iaf
TILL ISABELLA !

jag är säker på att du och jag kommer vara vänner livet ut, även säker på att vi kommer vara bästa vänner. jag vet att jag kan vara jävligt envis och jag vet att vi är bra på att göra varandra sura & irreterande men jag vet också att när vi gör det så älskar jag dig fortfarande lika mycket,och ibland  är det jävligt skrattretande våra "bråk" som man inte kan kalla det,eftersom det bara är små tjaffs. vi kan säga våra åsikter, och jag kommer med mitt "hejdå" sen några timmar senare pratar vi som om ingenting hade hänt, men det är så det är & jag hatar när folk inte förstår mig men innerst inne förstår du nog mig nästan alltid & det gör verkligen ingen annan.. du bara försöker se det på ett annat sätt och då kan jag reagera , men det kan ju du också så vi är rätt bra på sånt där...jag ville bara säga att jag älskar dig bästa vän. 2002 var början på en evighet. lova att alltid stanna , i alla med och motgångar, för utan dig är det inte värt att leva bästis. och jag menar det av hela mitt hjärta

<3

you can do it better,and we deserve better,try to get it

jag är något så förbannat ledsen,besviken, arg, helt förstörd!
är det så man tar ifrån någon annans lycka? en vuxen människa borde förstå bättre än så, tycker om personen annars men detta tar verkligen kol på mig, jag förstår inte ? no no , i don't seem to get it at all .


det finns så många andra sätt som vuxna människor kan göra, mot sina barn än att ta ifrån deras lycka när dom inte sköter skolan. föresten så brukar man sköta skolan bättre efter att upplevt den,har jag inte en poäng där ? man blir peppad och kör på hur mycket som helst, men istället så låter du inte äns oss träffas och vi får inte uppleva det vi vill ..!

Allt vi vill,  ligger just i dina händer
.. change your mind, jag vet att du kan bättre och jag menar absolut inte något illa till den här personen som sagt.verkligen inte,vi vill bara så jäkla mycket,det är det & jag tycker man ska förstå!

GODNATT BABES


Charlie skaffar en ny tjej. Berta skämtar om något. Jacke är trög och söt. Alan försöker också få någon tjej och han har blivigt pank. Mamman har någon kille hemma hos sig. Judith blir arg för att dom inte tar hand om jake rätt. grannen kommer in genom ballkongen .. där har vi  en beskrivning på alla avsnitt av serien..

älskar den även om man "vet" det mesta som händer haha....! Nu ska jag fixa jordgubbs té och sätta mig och kolla på den här älskade serien + att plugga för fullt ! en lyckospark skulle jag behöva!  Vi hörs imorgon, och jag lovar lovar lovar..att bli bättre på att uppdatera * har förlorat besökare* för att jag inte uppdaterat igår och idag, come back babes i'm here to stay ;) GODNATT!

BAL SNART ..!

Just det..! jag har ju skolbal den 7juni, och jag har inte hittat någon fin klänning än ..? eller jag köpte en för typ en månad sen som jag skulle ha men den sitter inte bra plus att den inte är så jätte fin faktiskt! får nog bli att jag har den ändå ..för har jätte svårt att hitta klänningar,när det inte gäller sånna man kan ha vilken dag som helst if you get it ?  .. den är iallafall rosa/lila från ICHI & ligger på 500lappan!  ska dra till stan så fort som jag har tid för att kolla om jag hittar någon annan iallafall ..  plus lite andra klänningar som jag ska köpa till i sommar!:D

om du går i 9an och ska ha skolbal ,vad för slags klänning har du valt ? tippsa mig tack ! !

I'M ALREADY GONE !


jag, jag känner det inom mig , att du har börjat ångra dig
ja du, du har börjat förstå att du inte längre  kan leva så
du har låtit mig känna en känsla av det finaste som fanns
jag vill hitta tillbaka, precis som du men de finns ingenstans
jag hoppas du ger det till någon annan,som förtjänar det bättre
jag är redan för långt borta nu, så du kan sluta följa efter
du hinner aldrig i kapp stegen som jag tar, du har  börjat komma loss
Men du har en lång och kämpig väg kvar.. följ den tillsammans med hon
det kommer bli så mycket enklare, följ den tillsammans med hon, hon
Behöver dig mer än jag. för jag är säker nu,jag klarar mig

blogginspiration ?hej! jag vet att jag skulle bli bättre på att uppdatera igen ,  men just nu är det mycket "neråt " tankar om man säger så , eller ja. jag kan inte påstå att jag mår dåligt så utan mer någon,men vill inte slänga ner tid på &  jag orkar inte skriva massa desperata inlägg som denna person kommer tolka på fel sätt och tro jag vill ha något med den att göra,vilket jag (SORRY BABE!)verkligen inte vill..!    sanningen är hård, men det vet väll du som aldrig har ljugit någon rakt in i ögonen ..? skämt åsido,

något annat som gör det "tråkigt" att blogga är att min kamera inte fungerar  och hur kul är det att läsa utan bilder ? från skala ett till 10,  2 kanske .. men ska försöka fixa det där..! har även en bilduppgift jag måste lämna in till fredag , så måste verkligen fixa kameran så jag kan fota lite music pictures .. sweet! 


gammal bild,tänkte köpa en sånn hatt så säg till om ni vet var dom finns!*Hihi*
och
glöm inlägget jag tog bort nyss..! det var inte seriöst & inte äns roligt sorry.

LIZZIE (L) MUSIC

the songs isn't just songs , it means something more

 


sola ?

hej! har precis kommit hem från träningen & solningen .. gissa vem om inte lilla lizzie som somnade i solariumet ? HAHAHAHA omg alltså. hur lyckas man ? 

har ingen  blogglust just nu,och hade inte heller igår.. men jag har rätt mycket att skriva, så det får komma senare. nu ska jag gå och vara social med mammsen innan  hon sticker iväg igen .hörs soon!

my dayy

hej! Sorry för min otroligt dåliga uppdatering idag, men som sagt sa jag att jag hade en spikad dag vilket jag har haft. Direkt efter skolan drog jag och L till a.c och gjorde lite grejjor..! i typ 2-3 timmar.. sedan efter det gick jag ut på en promenad i det "superfina" vädret.. nej men så hemskt var det inte, typ 16 grader! helt okej ändå.

efter det skulle jag egentligen sätta mig här och göra fördjupninsarbete i SO.  men tror ni jag har gjort det ? kom inte på något bra och det suger helt enkelt.. har även en bild uppgift där man ska skriva om någon känd konstnär/byggnad o.s.v. som egentligen skulle vara klar idag,men senast fredag, eush säger jag bara.  får ta och sätta igång det där,efter 2 and a half men ... haha (!) 

lovar att uppdatera bättre hädanefter,  men nu 2 och en halv men men men i menimen men.. aaaaaha.

God morgon ! Sitter i skolan nu,och har sv...

God morgon ! Sitter i skolan nu,och har svenska. Vi kollar på slutet av någon film som jag inte har sett början och det på,ytterst tråkigt! Mår illa och vill bara hem. Synd..! Men men, skönt att vi nästan inte har några lektioner kvar denna termin iallafall.. Vi hörs senare,har en fullspikad dag. Puss <3


varför blogga ?

Jag och Robin diskuterade förut bloggar, (Han vet inte att jag gör det!) men det var kul att höra hans version av det hela. han tycker att bloggare är ointressanta som berättar sitt liv på internet,när dom istället kan sitta och skriva ner i sin söta rosa dagbok istället vad dom har gjort och vad andra har på sig bryr sig ingen annan om. Och han tycker det är sjuuukt att man kan tjäna pengar på en blogg. det är samma sak som att tjäna pengar på att berätta sitt liv, liksom. på ett sätt tycker jag det där är sant, men samtidigt så älskar jag att blogga ..!


från början när jag startade min första blogg, gjorde jag det för att jag hade så sjukt många tankar inom mig och så mycket jag ville berätta, som jag kände att ingen annan äns bryr sig om..men bara skriva ner och få ut alla tankar o.s.v.. SEN märkte jag att det var flera stycken som tog sig tid och klickade in på min blogg varje dag, komenterade eller skrev/sa till mig att jag var sjukt duktig på att skriva, och att folk faktiskt tyckte det var intressant att läsa!

Dom flesta av mina vänner som jag umgås med däremot, dom bryr sig fortfarande inte så jätte mycket om saker som jag bryr mig mest om , och dom förstår inte mig vilket jag tycker är ytterst tråkigt men något man får leva med.. för dom är ändå bra vänner,liksom .. och har lärt känna många nya vänner som faktiskt är sjuukt intresserad och endel vill veta mycket mer än vad jag säger..synd..! men jag har min gräns i bloggen och ibland går jag nästan för djupt, men försöker hålla mig stadigt haha .

så nu bloggar jag för att först och främst skriva av mig, för att det är kul att få respons och att folk tycker att man gör något bra,för att folk faktiskt bryr sig & för att underhålla, för att jag tycker att det är kul, för att dela med mig a mitt underbara liv i både uppåt och nedgångar .. och endel bitches har ju inget eget liv,så det passar ju bra att dom kan leva i mitt för sekunden istället, ;) 

lite smått om dagen ..

hej sötnosar ....!
Började skolan vid 1 idag,älskar måndagar!  men hade ingen lektion utan övade med bandet istället, ytterst trevligt! Efter skolan stack jag till A.C och gymmande, sprang på rullbandet 1 timme och efter det gjorde jag vanliga övningar med vikter o.s.v.. sen äntligen solade jag,som jag inte har gjort på hur länge som helst känns det som ..? älskar att sola, ett beroende snart i guess ..! sen drog jag hem och kollade på biggest looser! programmet är så jäkla härligt, vill ha bob som tränare här hemma i sverige haha!

nu ska jag faktiskt ur och ha kul! men hörs senare, tror inte någon sitter inne och läser nu ändå eftersom det är så ytterst vackert väder ute! sooo lizzie style  ;)


idag släpps save tonight !(!!!!)


klippet är från imorse, och så himla fint ..får tårar! saknar killarna något så ofattbart mycket.. den som väntar på något gott,väntar aldrig för länge eller vad brukar man säga ?! .. <3

Är på gymmet ..! Ska snart sola tror jag. ...

dsc09627 (MMS)

Är på gymmet ..! Ska snart sola tror jag. Hörs hemma sen!puss


godnatt inlägg..!

har suttit och pluggat ungefär 2 timmar på SO nu..visst är jag duktig ?! dock så är jag hyffsat bra på att ta pauser och ännu bättre på att glömma av när man väl sitter med provet framför ögonen på sig själv .. men det ska nog gå bra,  skulle bara skriva godnatt till er och sen sätta mig vid böckerna ett tag till innan jag 'hoppar' i säng .

imorgon börjar jag inte förän 20 i elva, om jag inte hoppar över svenskan för att plugga lite till (?) och isåfall börjar jag klockan 10 i ett! det kallar jag lyxigt .. älskar måndagar nu för tiden! men snart är det ändå sommarlov så det är ju nice..! synd bara att träningen /solningen har sprunit åt helvete eller någonstans där jag ska försöka hitta den imorgon !

sov gott nu mina söta läsare &
Hoppas ni drömmer mysiga drömmar & slippet freddy krueger i natt .. haha!


with love/


( hörs senare igen ..! )

Hej babes i'm home! dålig upptadering men men .Var i stan och åt med johanna förut, sen kom Desireé & vi åkte hem till johanna och kollade lite på tv och lyssnade på musik! sen åkte jag hem till typ halv 11 & sen dess kollade jag på slutet av A cinderella story. älskar filmen, skådespelarna(HILARY&CHAD MICHAEL MURRAY!) och ja, historian .. !Någon mer som kollade på den ikväll ..?!

nu måste jag verkligen plugga! vi hörs senare. !

Dagens outfit ! Kjol från gina och resten ...

dsc09603 (MMS)

Dagens outfit ! Kjol från gina och resten från bikbok! Sitter just nu på bussen påväg till johanna!blir inte där så länge eftersom jag måste plugga osv och skola imorgon ju. Hörs senare !<3 puss


sunshines !

hej på er ..! haft en bra dag hitills ? <3 please tell me what you've done! :)  Jag själv vaknade kanske runt halv 2, klädde på mig mjukiskläder och stack ut och powerwalka  en runda i det fina vädret . ^^  så sjukt skönt att man verkligen känner av att det är sommar nu. bara för några veckor sen var det ju snö över allt typ ?!  iallafall, efter det hoppade jag in i duschen och nu väntar en kycklingsallad på mig i köket. muuums! älskar kycklingsallad från café Liba, det kan inte bli godare än så ..!  

har även 100 sidor att plugga till SO-provet imorn så får ta upp de snart.

Planer inför imorgon (!)

 all min färg är typ borta,för att jag inte har solat på flera dagar! stackars lilla mig *Buhu..*

Ben and jerry's

dsc09576 (MMS)

Ben and jerry's är mina favoriter. Dom finns där och tröstar än så gott för endast 50 kronor. Det kallas lyx,om något! Sitter ute med jesper och käkar nu och ska snart ut på en promenad med hög musik(e.m.d. I need it.)vi hörs senare när jag är hemma igen. Föresten så ytterst trevligt att det fortfarande är ljust ute:) puss på er.


Svar på tal ..


" Ån NEJ! säg inte att du drömde om johan palm.. öh "världens bästa människa". Antar väl ändå att det var han eftersom du skrivit om honom. Gillar inte honom så mkt,men smaken är ju liksom baken.."

SVAR: johan palm är verkligen inte världens bästa människa,enligt mig. han är sjukt snäll mot mig o vissa andra,men han är också en ganska så dryg person, haha. saknar alla dagar i somras o.s.v. men han är inte någon person som jag kommit nära så, och som jag tycker att är speciellt bra,alltså han är grym men finns många som är grymmare! 

nu till vem jag menade.. ingen mindre än danny.. 2 saucedos are one (L)

lizzies laws ;)


*skola borde finnas i rätt indelning redan när man är liten. många slösar  sitt liv på massa onödiga skolår när dom redan vet vad dom vill bli. om man tillexempel vill bli skådespelerska så borde man gå i en skola för alla som vill det,redan som liten. och vill man jobba i en affär,borde man gå i en sådan skola. varför lära sig om massa onödiga saker som man ändå inte kommer ha någon andvändning för ? livet är för kort för att slösas bort.

*varje människa skulle vara självständig och få bestämma över sig själva,helt och hållet. jag menar,jag verkligen hatar när någon kompis mamma bestämmer över den,eller när någon inte får göra som den själv vill. iallafall i den här åldern är man tillräckligt mogen för att bestämma över sig själv tycker jag ?

* De skulle finnas busskort inom sverige. det finns ju busskort inom västra götaland o.s.v. men min pappa bor tillexempel i strömsund,vilket är 100 mil till och det borde finnas busskort så man kan åka mellan göteborg och där, till stockholm och allt annat..visst det kanske hade vart ett ganska dyrt busskort,men borde ändå finnas!

* man skulle få betalt för alla timmar i skolan. jag tycker att skolan är som ett jobb,och efter alla timmar vi är i skolan tycker jag man ska tjäna iallafall 100 kronor i timman,tänk vad många som hade lärt sig saker istället för att skolka,tänk vad smarta sverige skulle bli plus vad roligt man hade kunnat ha för alla pengar! :DGodmorning!

gud vad tidigt jag vaknar då! jag ställer larmet på 11, så ringer det var femte minut till typ klockan 1 men jag kommer ändå inte upp.trögt !  jaja,nu är jag vaken iallafall! Har ni sovigt gott ? .. <3 

Jag drömde en underbar dröm, om världens bästa människa så jag vaknade lycklig iallafall..sjukt lycklig också! fast får  sluta drömma om de för då saknar jag dom bara ännu mera, saknaden är som ett stort hål..tror alla vet hur det känns, dock inte på den här graden för det är sjuuuukt. aldrig,aldrig saknat någon så här förr. 

Nu ska jag iallafall käka frukost eller någonting..och sen försöka lära mig lite gitarr! kanske kommer upp videoblogg sen så håll utkik! ;-) Don't miss me to much ..

Nattblogg ..Är den ända som ligger vaken just nu och funderar över vilket liv man har .. Man ska jobba för att få pengar så att man kan köpa mat för att överleva och sen går det om ? massa skit snack om vem som gör vad och folk berättar varandras hemligheter , folk testar nya saker och är otrogna mot sina pojk/flickvänner .. dom sviker sina närmsta vänner och de som alltid betytt mest är bara någonting dom släpper taget om helt. dom har ett ideal som alla vill se ut som och följa , och är det någon som går sin egna väg istället så börjar folk direkt snacka om det .

vi lever i en avundsjuk värld där ingen tål när någon annan lyckas. Om någon har det bättre än vad sig själv så börjar man hitta på rykten , snacka om folk , såra , svika och göra allting för vad ? man blir själv ingen bättre människa för det. snarare tvärt om. man borde vara glad för andras framgång och det är något som jag har accepterat och som jag är.  t.ex en kompis till mig fick det vi båda så länge väntat på men aldrig trott det skulle bli någonting av.  jag själv släppte taget om det hela för jag vet att min framtid har något finare att bjuda på , men hon visade sig fortsätta kämpa och jag kan inte annat än att vara glad för hennes skull. det är absolut ingen idé att förstöra för andra, det gör än bara till en ännu sämre person. följ ditt hjärta och kom ihåg att älska dig själv & tro på dig själv,följ dina drömmar och mål i livet och de ända som räknas är att du tror på det,det ä..det är där nyckeln till framgång ligger. ^^


blogg bloggare storbloggare osvvem vill inte tjäna pengar på sin blogg osv ? i dagens läge känns det så gott som omöjligt att göra det och för att få upp sina läsare så behöver man alltingen komnentera tusen andras bloggar,bli länkad av större bloggare osv..! för folk hittar inte äns blogg från ingenstans, och det beror ju inte på att man inte har en bra blogg t,ex eftersom att jag själv vet flera kompisar osv som har riktigt bra bloggar men är ändå osynliga i blogg världen ..

det är inte längre något som står "självklart" att bli en stor bloggare för att man slänger in många inlägg varje dag och för att man provecerar och är sig själv ggr tusen! för att bara för att man gör det, så hittar inte folk en som sagt?  om man kollar på storbloggare, så började dom för några år sen då bloggeriet inte var lika populärt som nu, och det dissade varandra hit och dit för att läsare skulle fastna hos dom , eller vad man nu ska säga ..!  

och dom som är storbloggare nu, är inte alls lika bra som vissa "osynliga bloggare" .. så här tycker jag iallafall om storbloggarna :

Kissie: tycker att hon är underhållande och faktiskt en bra bloggare.. ibland borde hon sätta gränser när det gäller utséende och hur hon snackar om olika utseénden osv. hon själv ser ju inte något vidare ut hon ihäller .. men jag tkr faktiskt hon blitt bättre plus mycket snällare på bloggen,tror ni alexandra sakta kommer fram ..?!
Länk: www.kissies.se

Paow: gillade henne mer förr, då var hon en bra bloggare och skrev ofta, gjorde roliga videoinlägg och var ärlig på rätt sätt. nu tycker jag hon mest snackar skit om sånt hon knappt vet saker om,och som ingen är speciellt intresserad av som läser henens blogg, och sen känns det som hon försöker spela "snäll" i bloggen ..!
länk: www.paow.se

Dessie : Bra blogg tycker jag! ibland lite dålig uppdate men hon har blivigt bättre på det. underhållande, kankse lite fjortis stuk och dricker mer än varje helg but but..hon är den bloggen jag kollar först, när jag går egenom bloggarna.. haha, och blir alltid lika irreterad när hon inte har uppdaterat ;) aww..
länk: www.desireenilsson.blogg.se

DennisM: dennis dennis! uppdaterar sämre än vad min mormor gör och ganska ofta rätt så tråkiga inlägg..men ibland riktigt bra. han verkar vara en sjukt härlig person och skulle vilja träffa han irl..haha, en bloggare som har båda fötterna på jorden,yes!
länk : www.dennisM.se

Kenza: varför räknas hon som en storbloggare? det ända som skiljer hennes blogg från dom flesta andras är att hon fotas för tidningar ganska ofta,och det blir mycket bilder på henne. annars är den som vilken blogg som helst, hon provicerar inte alls och ganska tråkig blogg .. en blogg jag kollar när det inte finns något annat att göra. det jag gillar är att hon jobbar på mtv. think i'm a little bit jealus of that..
länk: www.kenzas.se

Blondinbella : En tjej som vet var hon står, vet var hon vill och har lyckats med sjukt mycket i hennes liv hittils. säger man något dåligt om hennes blogg är man antagligen avundsjuk.hon kan det där med bloggning bättre än någon annan & hon är en hel-härlig tjej! frågan är om det är en image, or is it real bella?
länk: www.blondinbella.se

Amir : känns som han bara är en sån där som hänger med andra storbloggare, därför han är "känd bloggare" plus att han är bög & kan provicera och säga hur mkt han sminkar sig hit och dit. tycker ändå att hans blogg blivit lite bättre på senaste och han verkar vara jätte snäll men inte heller nån sån speciell blogg precis.
länk: www.gaybloggen.com

Foki/googlenörd : allt på hennes blogg finns ju typ på google.. redigerar sina bilder till tusen & leker en söt liten tjej som är beroende av leksaker och sen massa bakelser typ ? ingen blogg för mig inte iallafall.
länk: www.fokis.se (tror jag?!)

sakna / dagens låt


16 juli 2009  , haha aw miss every day

måste skriva av mig ..

jag är så sjukt trött på att vara jag. En del kan tro att mitt liv är lätt att leva för jag får göra det ena och det andra hela tiden men ingen förstår hur otroligt mycket jag kämpar för varje minsta grej .. och jag hatar när det inte  blir som jag tänkt mig , när man fixat klart allting och sen berättar någon / visar det sig att den ska göra det ena och de andra, glömt av och de absolut värsta jag hatar att höra är :det kommer fler chanser. ingen förstår nog hur skarpt dom där orden tar på mig,vilka chanser? var? när..?

jag vet ingen annan människa som har en lika stark vilja som mig ( om inte danny,vill säga!) . och absolut ingen annan människa förstår hur jag verkligen känner i genom så många olika grejer. jag önskar att alla, eller iallafall någon bara för en dag kunde se saker genom mina ögon, känna mina känslor och iallfall försöka förstå hur det är att vara jag.

att vara jag är sjukt dåligt men samtidigt jättebra enligt mig. jag tror inte jag skulle vilja vara någon annan egentligen,trotts att det hade varigt mycket enklare men det är så här jag är. jag vet att folk kan störa sig på att jag alltid ska vara så "bestämd" i saker,och störa sig på att jag blir så ledsen när det inte blir som jag tänkt? och att folk tycker att jag är "överkänslig" för att allt känns förstört när mina chanser krossas? visst, det hade kanske varit bättre om jag inte var sån, om jag tog allt som de kommer fler chanser osv. det hade varigt bättre,men det är inte sån jag är.

jag är en sån människa som lever för dagen / och måste alltid ha datum bestämda om man blickar framåt. jag kan inte, gå omkring och hoppas på att någonting händer,när det inte finns något där? för mig känns det lika troligt som att hoppas att michael jackson uppstår, iallafall för sekunden, det finns inte så varför blicka på det ? alla säger att det är bra att vara sån som lever för dagen men varför känns det som om det bara är jag? 


och nej,jag skrev inte detta p.g.a. en händelse, eller pågrund av någon annan människa. jag skrev de pågrund av mig själv,något som jag ofta tänker på faktiskt ..! så det är ingen annan som kan ta åt sig förutom jag,men undra om någon känner igen sig..finns de någon annan som mig ?!

new !köpt på bikbok ! ;)god eftermiddag (!)

Hej! haft en bra dag ..? Själv vaknade jag vid 16 någonting och då kollade jag på förhäxad! älskar det programmen..hehe! Hade världens huvudvärk och var jätte sjuk inatt/morse o.s.v. så blev absolut ingen skola för mig. Har egentligen inte tid att missa skolan, måste ju försöka få G i dom ämnena som krävs but but..  !  Klarat sv,eng,matte nationella så guess that i make it.   har absolut inget intressant att skriva om dagen , oså men nu ska jag ut på en promenad..sen ska jag uppdatera mucho ! Puss

gotnatt för mig <3

nu vaknar nog dom flesta och ska upp till skolan! jag har precis sovigt men gick in för att lägga in en ny header som förövrigt bara är halvklar,men hade haft den andra för länge..! och den var sjukt ful,måste ta nya bilder och fixa ju..men denna får vara så länge iallafall. ^^ mår sjukt illa, haft huvudvärk och shit all night long.. !

Vi hörs när jag har vaknat..! och skriv gärna vad ni tkr, om jag ska ha den här headern eller den gamla osv! PUSS

things you don't know about lizzie

saker som du (kankse) inte visste om mig:

*ända sedan jag var liten har jag sagt att jag inte vill bli äldre än 15 år,och jag har världens ångest för att fylla 16 den 21 augusti.
* jag älskar att kolla på "barn-filmer" som påminner mig om när jag var liten..! Sen är jag skräckis-film galen också. terror on elm street är bäst!
*jag önskar att jag var längre!1.62 är inte okej:( (och smalare..!)
* när det luktar parfym så vänds blickarna mot mig,haha(alltså,att alla tycker att jag alltid luktar massa parfym?hypnoze oftast för att vara exakt!)
* jag kan bli jätte stressad från ingenstans och få världens panik,typ börja gråta & när ingen lyssnar när jag är stressad så kan jag skrika sjukt fula saker bara för att ..dom inte fattar att jag är stressad haaaha!

*jag sjunger nästan hela tiden och överallt! även fast min röst är hemsk.. kommer inte äns på att jag sjunger för än någon frågar " vad heter den låten" eller annat,ibland..
* jag har alltid varigt envis och skrikit för min makt och fått min vilja egenom..! när det är något jag vekrligen vill och det inte blir som jag har tänkt känns det som hela livet är förstört för att jag är så van att få som jag vill !
*jag har många vänner men bara några få som jag kan prata om "allt" med.

kan inte gemföras med något annat.


E.M.D. Världens bästa trio, och hör deras röster,den som säger att dom bara är kända för att dom är snygga är rent ut sagt avundsjuk totalt, Det har sveriges bästa röster( tillsammans med grönwall!) hör danny bara, W.O.W! jasså, du hette danny saucedo? jag trodde bara du var alldeles för bra för denna världen. hihi..! *plugga var det* awww :( hejdå o wish me luck . !

bilder från idag ..!
Eric och jennifer! ^^


Eric och annelie!(hoppas det var okej att jag la ut, haha!)


jessica och eric,sötnosar

nu kommer några bilder på lizzie and eric(och ja,jag har bara pyyytte-lite maskara på mig och solariet har gjort mig röd som en tomat!)


ser så liten ut på den här bilden? HAHA awwhejsan på er! just nu gör jag ALLT som jag inte borde göra. har so-prov imorgon och verkar bli pluggning resten av natten. *suck* men det är smällar man får ta,om man är som mig och gör allting i sista sekund!

idag har jag iallafall varit på skolan (sista lektionen,hade sjukt ont i huvudet tidigare!) sen efter det drog jag,Nessa & jessi till stan..! Nessa hann inte äns träffa erik för hon skulle till någon bilgrej. synd;/ . men tyckte det var riktigt tråkigt för hoppades på att han skulle uppträda.? eller aah,tråkigt var de ju inte,men tråkigt att han inte gjorde det menar jag! Var ändå nice, att äntligen träffa honom haha. my first time! ;) sjuukt snäll! ajapp nu måste jag plugga.


puss!

Eric saade just nu...!

dsc09527 (MMS)

Eric saade just nu...!


efter tusen år funkar kameran(!!!!)

Såhär ligger det till: Kameran kan inte visa bilderna på datorn om den inte sitter i i 2 och en halv timma och laddar först. sen kommer kamerabilderna upp, och jag blir jätteglad..satt in dom flesta bilder nu,för det där kommer jag inte orka göra så ofta!*suck*  måste köpa en ny kamera,men min som var så grym...förr?! låter som jag haft den flera år. påtal om det så har jag ju garanti kvar från somras när jag fick den så då borde de ändå gå o lämna in den ?

Föresten,har ni några piercingar och isåfall var ..?
jag Köpte en ny piercing idag, till naveln! haft hål sen femman, och är egentligen ALLDELES för tjock nu men whatever, ska faktiskt skärpa till mig med det ju..! (Piercingen kostade faktiskt flera hundra,o gissa om den gick sönder direkt? ) gissa om lilla lizzie blev sur? - allt jag äger och har går ju fanimig sönder...så typiskt!


Söta pyamas byxor har jag iallafall.. älskar paul frank..! har massa tröjor osså,fick min första i 3an och ska aldrig släänga den!hihi ^^


PUSS

Hej!ska bara testa om det funkar att mobil...

Hej!ska bara testa om det funkar att mobilblogga..! Alltingen är jag en katt som skickar till en främling nu eller så kommer det faktiskt fram!spännande;)puss .


Shalala

hej på er..! tycker det inte är lika roligt att blogga när man inte kan sätta in bilder osv. * suck * måste köpa en ny kamera,en ny dator,vill köpa löshår, måste köpa mobil,resor till stockholm hit o dit hejsan hoppsan! jag helt enkelt behöver pengar ..? synd, ledsen katt som inte har några medan andra åker iväg och har kul! tror förra sommaren var mer min pengar-sommar än vad denna kommer vara. ruskigt tråkigt! but but  ..

Har precis varit och solat och blivit ännu rödare. kommer inte äns bli brun och ja, jag kommer fortsätta klaga på mitt svenne pigment..haha! gick med mamma till A.C också ,bara för att .. har inte alls skött min träning som jag borde det senaste. snarare tvärtom! så från och med imorgon!(har aldrig hört mig själv säga det förr!) he-he.

en fråga till er också: Solar ni solarium/isåfall hur ofta ?!

PUSS!

matte / hitills idag

JAG HATAR ATT INTE KAMERAN FUNKAR!

hejhej på er! Haft en bra skoldag /vad ni nu har gjort ? Min var helt okej,började 10 i ett med gymnastik, och sen matte. fick reda på nationella i matte and believe it or not, i maaaade it :D trodde jag faktiskt aldrig, men blev sjukt glad! så mja, nu nu har jag gjort alla nationella jag ska göra,och fått G/VG på allt så är riktigt glad över det..! har inte gjort NO,men tror jag har tagit bort dom ämnena haha..synd men hinner ändå inte läsa upp det,till terminen är slut , inte alls mycket klar nu !( Varför i helvete pratar jag om skolan ..?!

efter skolan drog jag o mimmsan till R.C och sen kom jag hem och suttit och pratat med mamma och robin på ballkongen,lite osv.^^ ytterst trevligt haha! ska ut på en lång prominix nu i think but see you later ! <3

godnatt babes !

hej på er, era sömntutor som ska upp till skolan vid 8 imorgon,bland annat! min kamera funkar fortfarande inte att koppla till datorn,lite tråkigt eftersom jag tänkte lägga upp en videoblogg fast det får väl bli när det fungerar. snart slänger jag min kamera i väggen, soch sen är det inget mera med det..

mina ögon är sjukt tunga ljust nu,så ska försöka somna även fast jag vill se smallville,senare. tror jag behöver sömnen ändå tyvärr. jag kan inte sova till 12 varje dag,som dom som inte går i skolan gör ;) nej men måste kämpa ihjäl mig i skolan det sista så jag klarar det. *buhu* kommer säkert inte gå. men ska ge järnet verkligen! imorgon börjar jag inte förän 12:50 så kommer ändå att få sova ut,vilken tur man har när man gör sina egna sovmornar,eller vad säger ni ..? vill även att bella ska komma imorn, buhu :/

godnatt nu , dream sweet dreams, and don't dream about freddy.  i won´t!
peace and love  //

bad bad uppdate ..!

hejsan på er.♥   haft en bra dag ? jag gick ut med Nessa för några timmar sen, och hade det ytterst trevligt! Vi köpte glass med strössel osv, haha mums va?  men det är ju något som hör till, när sommaren är på väg.. varigt över 20 grader idag, vilket har gjort mig glad. fick bara lite ångest förut,synd! men så går det, insér sakta att det typ var 1 år sen sommaren 09 började. 1 helt år sen den bästa sommaren i mitt liv. jobbigt va? haha. men den här sommaren får jag försöka göra så bra som möjligt iallafall! ;)

superduper söta agnes!


nessa feat. Lizzie


don't believe someone who tells you they love you just beacuse your fifteen !

sjuuuukt bra ! eller vad tycker ni ?! :)


You take a deep breath and you walk through the doors
It's the morning of your very first day
And you say hi to your friends you ain't seen in a while
Try and stay out of everybody's way

It's your freshman year and you're gonna be here
For the next four years in this town
Hoping one of those senior boys will wink at you and say
"You know, I haven't seen you around before"

'Cause when you're fifteen and somebody tells you they love you
You're gonna believe them
And when you're fifteen feeling like there's nothing to figure out
Well, count to ten, take it in
This is life before you know who you're gonna be
Fifteen

You sit in class next to a redhead named Abigail
And soon enough you're best friends
Laughing at the other girls who think they're so cool
We'll be outta here as soon as we can

And then you're on your very first date and he's got a car
And you're feeling like flying
And you're momma's waiting up and you're thinking he's the one
And you're dancing 'round your room when the night ends
When the night ends

'Cause when you're fifteen and somebody tells you they love you
You're gonna believe them
When you're fifteen and your first kiss
Makes your head spin 'round
But in your life you'll do things greater than
Dating the boy on the football team
But I didn't know it at fifteen

When all you wanted was to be wanted
Wish you could go back and tell yourself what you know now

Back then I swore I was gonna marry him someday
But I realized some bigger dreams of mine
And Abigail gave everything she had to a boy
Who changed his mind and we both cried

'Cause when you're fifteen and somebody tells you they love you
You're gonna believe them
And when you're fifteen, don't forget to look before you fall
I've found time can heal most anything
And you just might find who you're supposed to be
I didn't know who I was supposed to be at fifteen

Your very first day
Take a deep breath girl
Take a deep breath as you walk through the doors

Tyra banks show - otrohetotrohet är enligt mig något som jag ändå på något sätt har börjat förstå lite, eller jag förstår inte hur man kan göra så men vissa anledningar låter så bra i äns öron,om ni fattar vad jag menar?  annars är det ju något som bara är så jävla sjukt, äckligt, dumt och helt idiotiskt & jag förstår faktiskt att dom flesta inte erkänner det, för all den skam dom måste känna, och om dom då berättar,så måste dom lida ännu mer, och det blir bara värre ..? på så sätt håller jag me att de är bättre att inte säga, utan istället att göra slut bara,eftersom man har gjort något mot sig själv och sin tjej/kille som inte går att förlåta, men om man verkligen älskar den personen riktigt mycket så är man inte otrogen från första början,och om de råkat bli så , så får man helt enkelt leva med de på sidan av men absolut INTE göra om det.. alla förtjänar att ge sig själv 1 andra chans, misstag kan ske. men händer det fler än 1 gång så är det inget misstag.

stackars Tyra berättar också att hon hade en kille som hon alltid trodde va den rätta, hon förlät han alltid trotts att han gjorde om det om och om igen, sen slutade dom prata o hon vägrade prata med han, tillslut en vacker dag "började hon må bra" igen och såg att det faktiskt finns finare saker i livet än just honom..

detta var lite jag nappade upp från programmet;
55 % av alla människor är otrogna minst 1 gång i varje förhållande. & var femte svensk man har varit otrogen i sitt förhållande. det är ändå mer än hälften av alla människor i världen som varigt otrogna & om man säger tillexempel i en klass på 40 elever, så har åtta pappor i klassen varit otrogen.( bara ett exempel,betyder ju inte att det är så just i min klass men..) och sen berättade hon att tjejer är mer otrogna än vad killar är också. 

Det är bara 20% av otrogna människor som någonsin erkänner det, dom andra håller det hemligt och fortsätter neka,trotts att flick/pojkvännen kommer på dom. mer än 70% av tjejerna/killarna förlåter tjejerna/Killarna gång på gång ända till det helt enkelt inte går längre,och deras självförtroende försämras, det känner snart att det inte är värda detta,men ändå så tror dom att kärleken är högre än att förstöras pågrund av det. man tror att man är "stark" om man fortsätter hålla ihop sig med sin pojk/flickvän men sanningen är att man bara visar svaghet.  

nog om otrohet nu, live your life and follow your dreams. remember that your stronger than to stay, if it's happen to you.. it may hurts for a while but in time, you will regret that it's the best choise you ever done!


hemma nu .!

Hej på er, haft en bra dag? Själv har jag bara hunnigt med skolan än så länge,men det var helt okej faktiskt..! var med när bandet repade osv. trevligt det! ♥

föresten,så fungerar inte usb-sladden mellan datorn och kameran,eller..dator hittar inte kameran, så kan inte lägga in några bilder.. jag hatar att inte lägga in bilder,så ytterst fult och tråkigt då, men men ska försöka fixa till det, hur det nu ska gå!

nu ska jag fixa lite music osv, bränna ner på skiva oså och sjunga lite :D Hörs om inte allt för länge ..! puss

SKA KÖPA EN BÄRBAR DATOR (!)

min bärbara dator med alla fina gamla bilder,minnen,sorger lycka och allt kommer nog aldrig att starta igen..den ligger så fint på mitt bord,men det är nog dags att börja acceptera. den är gone ;'( den var älskad det året jag hade den iallafall! 

nu till saken, frågade mamma idag om jag kunde få en bärbar dator,eftersom att jag reser väldigt ofta,och det är ganska så logiskt (eller ekologiskt) att jag inte kan ta med min feta seg-dator överallt, och plus att denna är helt värdelös.. min bror till och med frågade idag " varför äns sitta vid en data som e som den där? " och ja,då kom jag fram till att jag fan ska ha en ny..!  & min mamma tyckte för första gången i hennes liv att det var ett bra val av mig ;) *skojja* men iallafall.. har någon något tips på någon bra bärbar dator o.s.v? Den måste ha en inbyggt webbkamera iallafall.. =)


funderat lite på bellas dator, den är ju grymt bra och hon fick ju den i julas,så den måste ju finnas i dom flesta affärer fortfarande. Eller om DU vet någon bra/har någon så tipssa mig!! tack

maybe i did mistakes but not like you


jag behöver inte säga namnet


sen måste jag lägga till att jag älskar mina vänner som alltid finns här för mig. ni är bäst och utan er(o musiken) hade jag aldrig stått här idag,ni vet vilka ni är så känn er träffade. (L)

sorry for dålig bloggning ..!

Hej på er! Fick lillbrorsan att köpa pizza förut,så ungerfär så här såg vi ut,glada och lyckliga.våran första måltid sedan 1946 eller något. föresten ,ser ni att jag har freddy kruegers tröja på mig? Hehe..
när vi blivigt proppmätta så drog jag med mamma till a.c , hon skulle iväg och jag sprang och solade en snabbis. brände mig. jävla svenne-pigment eller något ! blir aldrig brun (synd!) vissa har ju lättare än andra om man säger så :)  Har även pratat med bella en stund och vi är så sjuka att det inte finns man för det. saknar dig redan! alltid kul att sakna någon,eller inte fast å andra sidan är vi om några vana med ordet saknad. och om inte, även känslan! 

så , vad har ni gjort idag ?  Alla härliga stockholmare har väll varigt ute i solen som vi här i väst-sverige bara får drömma om en dag som denna *snyft* ..! nej nu ska jag ta tag i bloggen lite, gulligt va?

måndag.

Hej,hope it's fine with you! själv mår jag super...illa! fyfan, tror det är för att jag inte ätit på för länge. och nu har jag förlorat matlusten också,synd. fast en sak är jag sugen på.. pizza haha! ska faktiskt skicka ner Jesper och köpa om han har några pengar då,för det har inte jag .. haha  synd om mig =(

skolan idag gick helt okej, måndagar har blivigt så korta *gilla knappen* . så japp, intressant att prata om skolan föresten! ska starta en skol blogg tilloch med. -skämt åsido så ska jag faktiskt kolla om det finns något på tv som jag kan somna till en stund,mår inget vidare.  och ni som undrar varför jag tog bort texten förut, så skrev jag faktiskt lite föör elakt, inte om man gemför med vad jag fått av de,men tänker inte sjunka lika lågt som dom..hörs sen! PUSS

tipsa mig!

" medelanden på facebook/bdb: HALLÅ BLOGGA!! osv osv..har ju faktiskt inte varit hemma idag,haha men känns kul att just du,du,du och du läser min blogg. (4 personer alltså.*skojja!* ) ärligt talat,så ger det en mycket mera bloggvilja,eller vad man ska säga. man blir pepp och det kliar i fingrarna, man vill skriva även fast man inte har något speciellt att säga, fast egentligen finns det ju mycket..! just nu är jag väldigt trött men ska ta ett bad, och sen sova.

håller föresten på att ladda ner lite låtar, som jag ska bränna karaoke/&orginal så jag kan börja sjunga lite igen..blivigt seg på det,efter att jag slutade hos sång coachen, but but känner att de är ändring eftersom att musiken är livet,och ja älskar att sjunga..vill bli bra på det,och då är det ÖVNING ÖVNING som gäller.

så please cuties tippsa om låtar ja kan fixa ner och sjunga här hemma ;)

niiiiiighty nighty babes

sveriges justin bieber

ulrik munther,Amy & nassim Al fakir var ju också på liseberg idag,innan Eriks time och ulrik ,
Haha när han sjung på svenska,visst han har grym röst gillar de "hesa" i det, osv men när han sjung på engelska åt helvete hur grym han är.. massa 12åringar som skrek som galningar så fort dom såg han, och jag och bella fattade ingenting, visst lilla melodifestivalen men...okej? fick ju självförklarat när man hörde det här iallafall. ulrik munther är sveriges justin bieber !

videon e från nightfairy12 @ youtube. 

erik idag

spelningen var riktigt ball, men körde inte lika många låtar som jag hade hoppats och vi var två katter jag och bella. erik också, och bandmedlemmarna,för den delen. hahah..! whatever, signeringen var bra som vanligt också, haha.. bara att jag aldrig någonsin sett så galna fans förr,  massa som grät , o sånna fula cpbarn(inte för att va taskig mot dom som har sjukdommen,men ändå!!) som gav erik sina mobilnummer haha,vi fick lugnt goa skratt kan man säga..  "nejmen heej mina tjejer!! är niii här o hänger,va kul..oooh,var satt ni egentligen?:D:D: " - längst fram.. aha,därför jag inte såg er. det var nog det fulaste hahaha.. ! hann inte träffa erik efteråt ,eftersom bella skulle med tåget o.s.v but we'll meet soon again (L)

yooooour crazy rock on sötnos ;)


I'm fucking happy to be apart of it all.. !  THAANKS

GODMORGON

Hej sötnosar,hoppas ni får en good day ;)
första gången jag är vaken såhär tidigt på runt 10 år,eller 2 veckor iallafall.ska fixa mig lite snabbt och sen drar vi till liseberg, vi hörs senare ikväll/natt om nu min dator fungerar.. puss!

bilder från ikväll .!


katt fy-fan

så här gjorde vi,när jesper var störd i huvudet..hope you like it bitch!


nej nu ska faktiskt jag försöka få lite sömn..hörs lite senare, SOV SÅ GOTT (L)*snart så*

right now haha..!sitter i mitt kök och blir full på min coca coola! Mitt huvud dunkar som om det vore en bomb i det och allt jag egentligen vill är att sova, men ändå så inte,eller jo det vill jag..men först måste jag bada tror jag för känner mig äcklad annars.. haha sånt är livet!

jag är jävligt arg på att älskade E.M.D, var i Lidköping förra veckan,och har inte träffat grabbarna sen 6 september, så snacka om att jag har ångest nu ?! ingen smäll jag egentligen låter mig själv ta,så därför är jag sur o grinig. fattar inte hur jag alltid kan missa dom nu för tiden ..  *buuuuuuuh* .. men såg dom iallafall på tvn, & som alla vet så säger jag rätt taskiga saker ibland när jag saknar någon eller helt enkelt är irreterad, som jag var så vi skrek lite saker till grabbarna..sammtidigt som vi grät, små katter. men de är så känsligt när man kommer till dom, världens bästa killar som alltid finns där för än, men ändå är så långt borta! jajaaa..

by the waaaaay nu funkar min digital kamera igen,så nu ska vi ta pictures!! PUSS

MISSA INTE E.M.D.

Klockan 20:00 är det sommarkrysset,och Erik Matte och Danny ska vara programledare, fyfan va nice säger jag bara !! saknar killarna något enormt o ska bli nice att iafl se dom i tv, var ett tag sen de med ju..  wish i was in sthlm,men så bor man i gbg ;pPPpp. *skojja* men japppp don't miss it !

Home in gb

Tjenare! =) 
kom till göteborg vid 11 och då stack vi till panorama och skulle träffa en barndomsvän,men var så sjukt trött så orkade inte vänta..istället stack vi och fixade lisebergskort och träffade min syster en sväng .. bella har varigt i målbrottet hela dagen så har varigt sjuuuuuuukt kul haha! jag är helt övertrött,but that's life. mår lite bättre nu när jag har legat här och tagit det lugnt en stund iallafall..! nej nu ska vi nog fixa något att äta ..<3
goodbye my almost lover..!

delar med mig av en mardröm !

hur ofta brukar man berätta om sina drömmar i en blogg ..? jag kommer nästan aldrig ihåg mina drömmar men dessa glömmer jag inte.

När jag såg Freddy krueger, terror on elm street med johannavar jag livrädd,läskigaste filmen jag sett faktiskt.haha , iaf på natten sen när jag sov drömde jag om att vi var på en båt,och Freddy krueger var på båten,och jag var livrädd .. sen följde han efter mig och plötsligt hade han en annan persons röst typ,och bara " jag har 200 kr, kom vi går och köper något.. och då var första gången jag kollade in i ögonen på "freddy" och upptäckte vem det egentligen var. shit, de var verkligen en sjuuuuk dröm, och hemsk, fyfan. sen efter det har ajg drömt den drömmen igen,fast inte på en båt och att han jagar mig och jag kan aldrig vara säker, han kan dyka upp exakt VAR SOM HELST! till och med vaknat gråtande,för jag trodde han var där.

"ready or not,here i come "

BELLA JAG FIXADE DET !


;vaddå..? tänker säkert du och alla andra *tusentals* läsare men kolla, äntligen kan man kolla på youtube, lyssna på vad jag lägger upp i bloggen,videoinlägg och allting i FIREFOX. antar att du säger tack,så varsegod bästis! hihi..!


"dagens låt.."

älskar låten.. den har sina minnen och hoppas på fler / bättre minnen också,eftersom den är så otroligt fin. " you'll think of me" , har funderat på att göra en cover på den, bara för att liksom ;) .I woke up this morning around 4am
With the moon shining bright as headlighs on the interstate
I pulled the covers over my head and tried to catch some sleep
but thoughts of us kept keeping me awake
ever since you found yourself in someone else's arms
i've been trying my best to get along
but thats okay there's nothing left to say but

CHORUS

Take your records, take you freedom
Take your memories, I dont need 'em
Take your space and take your reasons
But you'll think of me
And take your cat and leave my sweater
'Cause we have nothing left to weather
In fact I'll feel a whole lot better
But you'll think of me, you'll think of me

I went out driving trying to clear my head

I tried to sweep out all the ruins that my emotions left
I guess I'm feeling just a little tired of this
And all the baggage that seems to still exist
It seems the only blessing I have left to my name
Is not knowing what we could have been
What we should have been
So

Take your records, take you freedom
Take your memories, I dont need 'em
Take your space and take your reasons
But you'll think of me
And take your cat and leave my sweater
'Cause we have nothing left to weather
In fact I'll feel a whole lot better
But you'll think of me, you'll think of me

Someday I'm gonna run across your mind
Don't worry, I'll be fine
I'm gonna be alright
While you're sleeping with your pride
Wishing I could hold you tight
I'll be over you
And on with my life


jag just nu ..


osminkad       men       rätt       vanligt       för       mig   faktiskt

hej på er! sitter /ligger i bellas soffa nu och chattar med några söta vänner..! dom flesta brukar vara hyffsat osociala eller inte äns hemma den här tiden på en fredag,men jodå det är ju nästan att jag drar en applåd! iallafall,så ligger bellsan och sover just nu det är ungerfär såhär det brukar se ut när vi ska iväg .. åker hem vid åtta, så hade ändå knappt hunnigt somna innan jag skulle upp igen,synd.  istället lägger jag lite tid på bloggen,och mina vänner..gulligt or what? (a)

Heej..!

Blev att vi stannade kvar i mariestad,och åker till göteborg imorgon istället. lika bra det! Idag har vi varigt ute vid hamnen och stan osv, sen plötsligt från ingenstans såg jag Nessa, och de är första gången hon är i Mariestad så blev jätte chockad, haha..så ja, vi följde med dom lite (nessa,felicia & Sofie )och ja, varit en trevlig dag..som inte är slut än på länge ;)  så här kommer det pictures from today sålänge.. =)


suuuperdupersöda bella:


från vänster;Bella,jag,Nessa and felicia

same here , + sofie <3


Felicia x2 där alltså ;)

nej nu ska jag vara soooooooocial pusshej


god morgon ..!

haha,vaknade faktiskt vid tre tiden,eller något men ja..! sitter här nyduschad och ska börja fixa iordning mig .. vet inte riktigt hur det blir idag,om vi stannar kvar i mariestad eller om vi åker ner hem till göteborg..eller om vi väntar med göteborg,tills imorgon! får höra med bella hur vi ska göra,

sen vill jag mer än något annat åka till stockholm idag.. och träffa bästa danny och resten av e.m.d. imorgon! SYND man kan ju drömma.. trodde verkligen vi sklule åka idag,för en månad sen var de nästan planerat men när fan går de som bestämt med e.m.d. ? sist jag träffa dannisen var ändå 6 september .. katt =( 

påtal om katt..hahahaha babe
nej nu ska ja fixa mig,hörs sen pussss
!


17 again ..!

Har hunnit sova två timmar, vilket var hur skönt som helst ..fast känns inte som att jag har sovit något nu! (synd!) men ja, var trotts allt ett tag sen.. när jag vaknade gick jag trött som en idiot/djävul eller varför inte råtta..? till stan tillsammans med bellsan och handlade lite! Sen har vi precis kollat klart på 17 AGAIN! skulle se den på bio,förra året men det blev som det blev med det.. haha! nu är den iallafall sedd,och var faktiskt jättebra, zac är bara något så jävla sjukt lik robin bengtsson! (som jag på tal om annat missade i borås idag!) 


sen kan jag ju säga att det är så enormt skönt att svettas sönder samtidigt som man fryser ihjäl..älskar känslan efter man har dygnat... haha,ignen idé att tycka synd om mig själv,för vad hade jag förväntat mig igentligen ? Nej nu ska jag inte klaga, ska gå och vara social med bells. vi hörs..och om jag inte uppdaterar mer ikv så goodnight,sweet dreams.. like it or not,maybe freddy's coming for you.


my day hitills

Hejhej!haft en bra dag än så länge? okej,härligt. jo min också förutom att jag är trötter så är den kanon! =)

sitter hemma hos bella i hennes kök och känner mig hur dum som helst ...både bella och hennes mamma står och fixar med maten medan lilla jag inte kan någonting om sådant, och båda "passade" när jag frågade om jag skulle hjälpa till.. haha så går det!

Åkte till mariestad så jag var framme runt 2 då felicias mamma kom och hämtade mig vid rececentrum..! så körde vi ut till något stall grej för felicia var där och kollade på när hästar tävlade osv. hästar har verkligen ALDRIG varigt min grej,och dom få som sett mig bredvid en häst vet att jag är livrädd...men gick rätt bra ändå vågade faktiskt klappa en! när allt var klart där drog vi till stan och mötte bella precis utanför ica, stack och handlade och sen har vi inte hunnit göra något mer. bella började plugga,men slutade lika fort.synd! katt haha. vi hörs sen,puss!
fick bli en bild på calle...eller vänta nu...är det bella..?!

självförtroende/självkänsla

JAG HATAR min fula näsa,mitt fula hår mina fula ögon och min tjocka kropp, mina fula små tänder och mina korta ögonfransar, jag hatar när jag dygnar och får fula påsar under ögonen, och jag hatar när jag har sovigt dåligt och någon frågar "varför är du typ lite svart under ögonen..?" jag hatar hur töntig jag ser ut och jag hatar min töntiga röst. jag hatar iprincip allt med mig själv,men gör det saken bättre..? jag tycker att jag är SKIT FUL men ändå lägger jag ut massa bilder hela tiden...något som jag ser hemsk ut i,som jag nästan spyr för är profil-bilder, men just därför har jag tagit sånna nu,och försöker acceptera. så ser jag ut:

(söt lugg va? haha...hmmm,funderar på att skaffa LUGG igen!)
Ställ dig i spegeln och kolla vad du gillar bäst hos dig själv:
det är ett tipps som ska hjälpa,men tillexempel jag hittar absolut ingenting som jag gillar bäst hos mig när jag gör så. Man kan utveckla det hela och istället kolla sig i spegeln och berätta saker man ser på sig själv,men att inte säga det på ett negativt sätt. tillexempel: Jag är blond,jag har blåa ögon,jag är 162cm lång och jag ser ut att vara glad, fast lite trött men det gör ingenting för att det är normalt att vara trött ibland, jag har en ganska okej Hy, jag ser i mig själv att jag vill mycket, bara beskriv beskriv o beskriv. hur töntigt det än är.

såg precis ett program på tv om dysmorfofobi, och det är såpass vanligt att 1 av 100 har det. det är lika stora procent hos männ som hos kvinnor. så tänk er en skola på 400 personer,4 människor i den skolan lider av den sjukdommen. för att förklara sjukdommen så har dom jätte dåligt självförtroende och självkänsla. vägrar nästan att kolla sig själv i spegeln och när dom gör det ser dom inget annat än fel. en kille som var med i programmet stog framför spegeln och skulle säga bra saker..det började bra men sen sa han" min näsa är föör ful,det ser ut som att jag har 2pupiller i varje öga,oj...eh,jag är 184 cm lång." tyckte så jävla synd om honom & han såg inte äns dålig ut ..

INGEN borde gå omkring och må dåligt över hur dom ser ut,och om man tänker efter är det oftast dom som ser riktigt bra ut,som har fått mycket skit över sitt utséende förr.. om man kollar på "kändisar" som man alltid gjorde i skolan förr hos skolsköterskan, så var alltid dom som hade sämst självförtroende, men sen har dom trott på sig själva och kommit längst till slut ändå. man MÅSTE ,vare sig man vill eller inte acceptera sitt utseénde.

tänk;VAFAN ska jag göra åt det ?! plastikoperera mig,nej? ingenting..? vill jag gå ner några kilo,o mår dåligt över det , så dra till gymmet,ut och spring men om du tycker att dina ögon är för nära varandra tillexempel,vad fan kan du göra? ACCEPTERA det är vad du kan göra. ofta är det man själv som ser felen men ingen annan tänker på det. andra söker " det fina i en,medan man själv fokuserar på det fula.." och man blir fan inte finare över att må dåligt över sitt utseénde, ÄLSKA DIG SJÄLV är det bästa du kan göra. det är det som ger dig framgång! så komigen nu..  vi fixar det här no matter what, ingen kan ändra på vad man själv tycker, det är bara DU som bestämmer vad du vill med ditt liv, hur du mår & vad du ska tycka om dig själv.

det kommer alltid vara folk som kommer klaga på något, men bara du tror på dig själv så kommer du bara kliva på de den säger och gå vidare. like danny says: you always got a choise, du kan Stanna i skiten eller lyfta dig och gå vidare. sluta tvivla och bestäm er NU.  jag har gjort mitt val & klart som fan jag duger..! alla duger,varför skulle dom annars leva,varför skulle dom annars stå där dom står?A-c-c-e-p-t!

patetisk grupp


haha, det finns en grupp på ca 20 medlemmar på facebook där gruppnamnet är: "NEJ,NI HETER INTE SAUCEDO I EFTERNAMN." jag gick med för att skriva att det gjorde jag visst,men dom där tjejerna verkade gå till för stor överdrift så efter att jag sagt mitt gick jag ur gruppen igen, och nu är jag med i för många grupper så kan inte gå med igen. synd..! men iallafall, dom tar det dära jätte seriöst och jag förstår inte ritkigt vad dom har emot E.M.D. fans M.M , för något klickar ju inte ? hade dom  tyckt att de var okej att alla fans gillade personerna olika mycket och hade olika relationer till dom och om dom hade accepterat att fans faktiskt kan känna o heta va dom vill så borde dom inte lägga ner tid på en sådan grupp ? jag menar, låt dom som tror att dom är gifta med honom tro det, vad stör det er ..förlorar ni kärlek från han,eller vad är de ni går miste om ..? i don't get it at all,tycker bara de var en jävligt patetisk grupp , och jag känner till och med några som är medlem där but i don't care, tänk lite mera nästa gång säger ajg bara !ja mår inte precis dåligt av de, en kul grej så därför hoppas jag att alla vi i saucedo släkten blir större o större så vi kan driva flera avundsjuka fans till vansinne!  HAHA LOATS OF LOVE//LizzieSaucedo

låtar som betyder mycket för mig,av olika anledningar ..!
den här låten lyssnade jaga alltid på när jag var liten, med min mamma och markku som hon var tillsammans med. har fortfarnade svårt att acceptera att dom inte är det längre,och jag skulle göra så jävla mycket för att få tillbaka den tiden, han var som en pappa för mig..o hans barn är fortfarnade som syskon för mig, även om de va flera år sen dom skiljdes nu minns jag de som igår , jag saknar VÅR familj , men dom säger att jag kommer acceptera detta med tiden ..? de skiljdes 2006 och vi flyttade direkt från mariestad till dåvarande helvetet:göteborg.den här låten spelades på radion när vi åkte ur mariestad, och iväg mot gbg för att kolla på lägenhet och allt. jag kommer ihåg hur jag satt i bilen och grät,alla grät.. och jag såg mitt underbara liv spolas upp framför mina ögon och förstog ingenting..stackars lilla mamma fick ta all skit, o det får hon fortfarande..ett känsligt ämne som kommer upp när jag blir över gränsen-arg!

klippet talar för sig själv.världens underbaraste gjorde 2006 mycket ljusare till slut!


min fina moster dog i flodvågen,och ja..vem drömde inte mardrömmar den här tiden..?låten by the way är helt enkelt vacker.


erik grönwall,reza,nicky + dom andra(förutom tove) michael jackson temat, de kunde inte bli bättre o ja släpper aldrig taget om den här tiden,aldrig!


sist men inte minst världens bästa emd som tillsammans är världens bästa trio. det stavar KÄRLEK

själlklart finns det MASSAMASSA låtar mer som står mig nära hjärtat, musiken är mitt liv,min livskraft mitt allt men kände för att just detta passade bra just nu.. sen kan jag ju alltid plingra in en låt som beskrivigt mycket många gånger för mig...  jag vet inte längre vem du är ..


pictures at me ;)

2 bilder på mig från idag... vilken gillar ni bäst ?!för att vara ärlig över mitt utséende så finns det ingenting med det som är fint,och de vet jag men ändå försöker jag att ta åt mig av vad andra säger. men jag ser direkt fel i allt, t.ex om jag ska kolla på en bild på mig så ser jag direkt mina lite för ljusa ögon min tjocka kropp, mitt lite för tunna hår och för långa lugg och jaja ni vet hur de funkar! fast har försökt bli bättre och säga " tack" istället för att säga;nej,men tack när någon säger något bra och bara de där gör en stor skillnad faktiskt  .. ;)


04;något?

här sitter jag och har kollat på tv och snackat med folk typ hela natten. ska dygna eftersom att jag åker till mareistad runt 11 imorgon och jag säger bara att jag kommer aldrig upp om jag går och lägger mig. eller klart, jag kommer men typ vid 17:00 som det har sett ut dom senaste dagarna. synd! iallafalll så har jag inte gjort speciellt mycket alls idag. var ute på en promenad och så förut, men är rätt så sjuk så annars har jag typ bara suttit som fastklistrad framför tvn datorn och telefonen. haha en sjuklings bästa vänner.har precis ätit toast och druckit jordgubbsté! mums, ni kanske undrar varför jag äter fyra på natten,men jag har inte ätit tidigare idag,och bättre sent än aldrig..eller vad säger ni ?!

DJÄVULSRALLYT

på måndag kl 20:00 kanal5,börjar programmet djävulsrallyt.det är en svensk tävlingsserie från 2010. Säsong 1. Avsnitt 1 av 4. Tävlande: Claudia Galli, Patrik Sjöberg, Marko Lehtosalo, Sofia Wistam, Tomas Ravelli, Robin Bengtsson och Johan Palm.


det är inte precis mitt sorts program annars, men med tanke på att både robin och johan är med, så är det självklart att man ska kolla..! var ju runt två tusen år sedan man såg johan annars, eller å andra sidan var det den 26 september så det är ju sjukt ballt!

Marabou

godmorgon alla ovänner & vänner =) nej,har faktiskt ingen ovän så riktigt, men man kan ju inte tycka om alla! haha. iallafall, så vaknar jag nu ?!? men har hostat hela natten/Dagen och kan inte säga att jag är 100% frisk. missade våran härliga ute-dag i A.C med klassen. synd but that's what happens in vegas..eller va ?!


bild lånad av: www.paow.se


Tänkt på en sak. kenza,paow vem här näst? alla  får hem massa marabou utom lilla jag =( dom har ju gott om pengar,dom kan köpa egna till skillnad från mig! *SKOJA haha* men ärligt,vore inte helt fel att slippa pallra ner till a.c i regnvädret för att man blivigt så sjukt sugen på marabou,tack vare dom haha. allt är deras fel,blame it on the bloggers! nemen whatever..

om någon vill hitta på något sen så SÄG TILL! tänker inte slösa dagen på ingenting,vilket de kommer bli if nobody hör av sig till lilla katten, haha skoja men så är det ..! PUSS

<3


Du ska veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar sig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting du vill ha så lämna honom nu

nu :smallville och sova.godnatt!

Lizziesaucedo (L) Dannysaucedo


I never care what people say,they can call it what a fuck they want cus the truth is that it only matters what it means for us, saucedo to saucedo like we say hah, it's not that i'm in love but you are love. People who think's that god excist say that it's good to believe in something,and i don't believe in god but i believe in you. my king as from 2006 been one of the most important human in the life. and it's just bullshit that jealus people talk about when they think that i will change my mind, they can keep believe it's a chrash or what they want but they who have seen us together or me infront of you knows that you make me more than happy,more than thankful and more than everything that words can say,you have changed my life into a big light and there's nothing that can be more worth than that. everytime someone let me down,or i feel sad and whatever, it's just to think about what you say and then everything will be okay. beacuese you always says: you have a choise, you can stuck in it,our you can keep going. it will become brighter days and that have you show me so many times. you,if someone makes the sun shine in the dark, your words make me strong and make me feel like a better person, cus you believe me and it make's me believe myself any better. now it's more than 8 months as i saw you the last time and it's to much for me to take into, it's have been for long time, but what can i do? it's just to keep suching for right time,right days and soon enough we will meet again. people can let me down,they can make me cry ,they can take away my friends and big things in my life, but they can never take away my love for you..and that's why i don't give up, cus i both know and believe that you don't want me to. <3

fin början..


detta var igår, då vi skulle skriva dikter på svenskalektionen.detta var början på min och mimmis dikt som var riktigt fin. hahaha, jag tror jag och lingli dog några gånger mer än vad vanliga katter gör(som har 9 liv..!)
sen fick vi till jätte många bra dikter om facebook osv haha,och om ebuddy-gulligt! vi hade med alla möjliga slags dikter så det var ju bra iförsig! nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen hörs sen!

*euw godmorgon..nu?*

haha,skoja men jag vaknade faktiskt alldelles nyss! mådde jätte illa imorse och vet inte äns om någon väckte mig ..?
hoppas ni har haft en lärorik dag i skolan,med många prov osv..*skoja!* visst är det roligt att skämta bort hur mycket man missar, & får tyngre axlar för varje gång man är sjuk? that's life thats what all the people say..

anyway, ska ta o kolla om de finns något gott att äta till frukost & sätta på tvn och tycka synd om mig själv. ytterst mysigt att vara ensam...skämt åsido så är det något av det värsta jag vet just nu. mina axlar är redan tunga som dom är,och tål inte mera tankar he-he synd! nu ska jag springa ner till veronica men vi hörs later. puss

sitter på msn med bellasitter på msn med bella och gör precis allting annat än pluggar som är lämpligt för tillfället. synd! bella gör desamma,haha. hennes mobil har några allvarliga problem,så jag ringde henne..hon kan inte höra mig men jag hör henne. så vi bestämde för att jag skulle skriva och hon prata, om ni undrar varför konversationen ser helt cp ut. det är inte så att jag skriver på dewdöwa fjortis sättet i vanliga fall,utan fråga inte vad jag höll på med.skrev snabbt & bara ja,där fick ni svaret om ni hade tänkt fråga.

nej sitter även och skriver med angelica som faktiskt stöttat mig jätte mycket på senaste genom skolan och fått mig att "vilja" mer, på något sätt.. hon är inte sån som säger "du måste" utan mer," vill du så kan du" och det är precis så alla borde vara, ingen vill bli tvingad till något liksom..? vet ni. nu tar jag tag i det där jävla häftet som är sjukt långt och börjar läsa/anteckna. sen ska jag se smallville för det förtjänar jag, om jag lärt mig då.haha godnatt tjejer,killar,stolar,fiskar,pallar,datorer,grisar,katter,prickar,hjärtan och allt annat smått och gott.

snabbt

hej! Kom precis hem från A.C och ska snart ta fram so-papper! mår jätte illa, så vi får se hur bra det går med pluggandet,but i will give it a try now..  uppdaterar kanske i night,who knows ?puss

lizziesaucedotjaoo! sitter hos nessa nu och kom hem från en kort skoldag! 2 lektioner, inte helt fel asså ;9  bara att matten kan ta och hänga sig någonstans men ändå..! jag har inte tränat på 3 veckor eller något lite synd jag som skulle vara så duktig och en annan sak e att jag har so prov imorn. 16 sidor att läsa SYND säger jag bara! o nessa klagar på att hon har so prov imorn på fem sidor? HAHA släng dig !! ;)  oh oh oh lite oh oh oh / lizziesaucedoFREDDY KRUEGER igegeen

hej! kom hem till nessa för en stund sen. var på Freddy krueger igen. så jäkla grymt fucking bra;)  älskar den filmen..hjärtproblem framkallande men whatever ? haha.  nessa var livrädd och jag hade ju "lite" bättre koll eftersom jag såg den i fredags men ja,så är det.

slitter och lyssnar på tiazzzzz OH OH OH som går hem hela tiden. får en faktiskt på bättre humör! wihuu.. Ingen idé att lägga energi på all shit när det finns så mycket bättre att lägga tid o energi på. det är okej att må dåligt,men inte att fastna i det. man måste fortsätta ha kul & umgås me bra folk även om det är tufft och man kanske egentligen inte orkar.  bättre det, leva som om varje dag vore sin sista!

skandal


SOMMARPLÅGA

goood dag!

Hey! är fortfarande hos johanna och vaknade för någon timma sen. har suttit och kollat på O.C sedan dess,  oh bäst bäst.. nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig lite..ska på bio senare,med nessa..! SO NICE,guess what movie ?!? hahaha... en ledtråd.. LIKE IT OR NOT ****** COMING!


oh what a beautiful song


en liten förvisning ..!

haha..videon har världens problem så det går inte spara hela..(synd..!) men vi försöker fixa det. :)

sover/dygnar hos johanna today

sover/dygnar hos johanna today again..!

uppdateringen har varigt rätt usel men vi har varit ute och gjort fräcka videor till vår coola mattiaz video. mattiaz in my heart alltså haha,så jäkla grym är låten oh oh oh .. sommarplåga o hope! självklart får ni se videon sen när vi e klara, men lyckad eller inte ..whatever haha! håll er till bloggen mycke inatt, för det ska jag göra;)

vem är Seriös,och varför skulle jag vilja vara som honom?

skandal mattiaz är greaaaat by the way

godmorning/ god eftermiddag..

vi vaknade faktiskt runt 12... och somnade runt 1 till en film, lyckat alltså? men den var inte alls bra, så det gjorde oss inte så mycket förutom att vi bara sov bort hela natten! (synd..!) tur att vi inte vaknade så sent idag då.. vi har faktiskt hitills redan hunnit kolla på lite av one tree hill och en skräcmfilm om halloween som inte heller var riktigt vår stil..freddy krueger for life! "like it or not" .  

känner att vi är väldigt sociala som sitter vid varsin dator,men det blir nog ändring på det snart i guess. Ska snart hoppa in i duschen,ska bara försöka få in ett videoklipp från igår som tar typ...tusen år att ladda upp,eller iallafall tre.  så kolla tillbaka snart igen .. jag vet att du vill kolla :)

FREDDY KRUEGER VAR GRYM..!

Alla borde gå och se den faktiskt..sjukt bra! och läskig..men man borde se någon/några av dom andra innan man ser denna, fast denna förklarar HELA krueger historian,till skillnad från dom andra filmerna där man inte får reda på varför han brändes osv osv.. plus att det blir mer än historia från början till slut...eller, it's not the end of the story, it can't be. ;)

Sitter här hemma hos johanna nu och vi kom hit för en stund sen! Får se vad vi hittar på ikv.. filmer i guess.. skräck is life bitch. haha!  

freddy krueger to night!

ska se freddy krueger premiär med johanna ikv! Nu ska jag till stan med mamma och shoppa!=) Vi hörs senare...


bakom mina solglasögon


Hej! Sitter här och kollar på sjunde himmlen, var typ hundra år sen jag såg det senast men japp .. Ska snart hoppa in i duschen o duscha av mig alla onödiga tankar & energi som jag lägger på fel saker,härligt! hade muntligt nationella i matte idag.. ingen aning hur det gick,blev lite stressad men jaja det händer..! hade skit ont i huvudet, så drog hem till bamban o de, har bara en lektion kvar men är inte säker på att jag ska gå, har tagit migrän medicin o vet inte om det har hunnigt hjälpa då, så det beror lite på..haha, det är ändå bara ''ap'' så å andra sidan kan jag ju lika väl göra det där hemma..ciaaaoo for now.

uppdate: Glömde säga att jag var hos jessica igår kväll..vi såg lite av varje av olika freddy filmer... tagga inför den nya jag ska se ikväll;)! sjukt trevligt med jessi iaf.. hihi <3

saant

Hoppas att ni inte glömmer det viktiga i livet. Att ha roligt. Glöm inte att ni är i kontroll över era egna liv. Många glömmer det och tror att man inte kan påverka, men så är inte fallet. Vi lever i ett samhälle så fullt av möjligheter och förväntningar, drivna människor som är ambitiösa och företagssamma. Du kan oxo göra vad du vill.
"Be carefull what you wish for, Cause you just might get it all, you just might get it all"

Många har haft en jobbig barndom av olika anledningar. Några kommer att använda den erfarenheten till att se fram i livet och ta sig vidare. Andra kommer vara fast i rollen att beskylla sig själva eller andra ( andra som kanske tillochmed redan är borta ur deras liv).

Det finns alltid ett val: "Jag kan gråta över det hårda som jag vart med om/är med om eller resa sig över situationen, vända på smärtan till växtkraft, hålla huvet högt och bli en som hjälper välden att bli av med smärtan och lidande. Ta leran som du fått och göra en vacker skulptur. Jag vägrar att tro att jag är kraft- och hjälplös! Jag gör ett val. Ett medvetet val:
Från och med nu, "Jag är stark och bestämmer över mitt liv!"

Det kan låta för enkelt. Men det funkar!"Jag är stark och bestämmer över mitt liv!" Jag tror att om man säger och tror på det så är det magiska ord. Var medveten, förtänksam.
Det finns alltid ett val.
"Jag är stark och bestämmer över mitt liv!"
"Jag är stark och bestämmer över mitt liv!"
"Jag är stark och bestämmer över mitt liv!"

Tro inte. VET!

summerlove

sitter på ballkongen och steker in the sun, älskar verkligen hur solen skiner nu.. sommaren är på väg,at real. så snöar det imorgon ;ppPpppPPp. nej men är det inte helt jäkla amazing..?  skulle bara in och hämta So böckerna, så jag kan börja plugga till provet ute i det fina vädret..gör det mycket roligare så! ^^
Summer feelings is so my style. <3

Home sweet home again

hey! när jag vaknade stog mimmsan i min trappuppgång och väntade på mig,SYND! vi mötte lingli som också hade hittat upp mot höghusen haha, och drog till skolan för att lyssna på vad som gällde på provet imorgon osv, kankse borde börja läsa på det eftersom jag inte börjat *Host host* .. yaya,  efter det stack vi till slottskogen med resten av klassen och där satt alla o hade det gött, jag oh L stack till frölunda torg o roade oss i massa affärer också.. lärarna märkte inte äns att vi var gone,gulligt va?

*godnatt nu =( *

nu ska jag lägga mig och försöka sova =( *jag hatar det*...
vi hörs imorgon cuties. don't miss me to much,like i know you will do.
nej,jag skoja bara,hahah.. love and take care ♥

glöm inte klicka på "r-e-k-l-a-m-e-n" som finns i menyn!

läs rubriken,gör som det står & sen säger vi inget mer om det. haha! *blink* ;)

sitter här med mitt jordgubbs té och väntar på att 2 and a half men ska börja..  programmet som alltid underhåller mig på kvällen!
älskar jake,han är så charmig haha, om han var min lillebror hade han föresten varigt död för länge sen.  trögare, men roligare får man ju verkligen söka efter:)å andra sidan kan man kalla det " mitt och jessis program" för vi brukade alltid kolla på det och prate i telefon förr, & läsa replikerna som om vi själva var med,eller ni fattar ?!?

på tal om jessica, så har jag försökt få tag i henne i flera timmar nu. vi kanske ska ut på en resa imån, men vet inte eftersom hon inte svarar på sin jäkla mobil.. hatar sånt, men ska inte säga något eftersom jag själv inte äns andvänder mobil längre (a) ! lika bra det. aww nu börjar underhållningen.  

föresten,märkte precis att jag har skrivit om "tv-program,serie och film flera gånger idag? haha.. men det är ju så dagen har sett ut, låter som värsta soffpotatisen. fast å andra sidan,så ligger jag ju i min säng. haha! PUSS

SAKNAR

saknar,men ser tillbaka med ett leénde på läpparna.. det här är minnen som man kommer vandra med egenom livet!

går videon inte att se? ..vänta lite och försök igen!

eclipse

..den som väntar på något gott,väntar aldrig för länge huh ..? vill att den kommer NU och även fyran .. har väntat sen 2008 eller något, och det bästa är ju att det kommer en femte "bok"..tycker det också ska bli en film,men who knows? kan säga att jag skulle bli riktigt lycklig då iallafall! 

eclipse är då den boken som jag tycker att är "dåligast" av dom alla,eftersom att det handlar mer om jacob, och hur han mår osv.. iallafall i boken, filmen vet jag ju itne? men japp, & jag är mer edward-bella story;).. ser iaf sjukt fram emot hur den är.. trailern är ju lika crazy som jag hade förväntat mig iafl.. galna vampyrer haha.. 30 juni kom fort..!


O.C <3


världens bästa program, jag & jesper har precis startat dvdn och ska se nåra avsnitt från de första programmen.. måste dock köpa nya boxar för mina är helt utslitna,efter att ha andvänt dom och rest med dom och allt haha! men, den här dvdn hade inte så många repor så går säkert kolla några avsnitt iaf.. ! sen ,


Sen MÅSTE jag fråga, är det bara jag..( o endel av mina kompisar!) som låtsas att vi är "någon av karaktärerna" i tv program?   i O.C är jag tillexempel alltid marissa, och i ugly betty är jag betty, i Desperate housewifes är jag gabriella (eva longoria,) och i mitt liv som popstjärna är jag...bom bom bom LIZZIE! .. hmm,vet inte varför man gör så, och ibland funderar jag på om de är sjukt,eller vanligt så svara..Brukar ni också bästemma vilken av karaktärerna ni ska vara..typ?
torsdag dååp

tjingeleing,hope everythings fine with you! onsdaag nu , och halva veckan e avklarad. gött! gjorde inte NP i no, så drog inte till skolan för än vid 1 typ..härligt faktiskt  satt och sov/plugga eng/sov plugga eng osv hela morgonen istället. haha! sen gjorde jag engelska provet och jag hoppas jag får G iaflll? who knows bara och vänta o se.. sen hade vi matte med våran söta efterblivna grupp,eller nått sånt. (SYND!) men that's how it is.. bara för jag har missat skolan så jäkla mycket, that's my life that.. haha!  sen kom jag hem och har inte gjort något mer alls faktiskt..! bara facebookat som är något så otroligt tråkigt, väntar på att mami ska komma hem med något gott att äta eller göra mat.. hunrig haha! sen senare blir det plugg av SO eftersom jag har prov på fredag ..helvetes prov hela tiden ?  man har ju ingen fritid,synd!


punkt punkt


Remember the look in your eyes, when you tooked my hand and said that i was the girl you've looking for
that i always was in your dreams, and now you didn't have to surch for me anymore
remember how fast my heart was beating, when you said that all we needed was time cus our dreams would
one day come together as one,but the girl you dreamd of, i know that she dosn't have to wait,you would never take the risk to loose her,and let her stay up waiting for you this late. our days is so over , so over

I can't take it one more time, we both know it's time for our goodbye
or days is so over,so over don't even try to change my mind
a part of me still believe that i need you, and still love you
But it can't be the true,i don't want anything with you to do.
i have to accept that you just play games,and i can't the rules
it's sad that you treat us all the same,like we are some fools

cp text jag hatar att de blir stora bokstäver :-s

tjaa vänner!

idag var jag i skolan för första gången på ett tag, haha. hatar att jag bara missar mer och mer, o återigen mer but i guess it's the smällarna som jag får ta. fick reda på so-provet jag hade i fredas o fick tror de var 30/38 ungefär så de va great, eftersom ja var sjukt osäker på hur de gick. haha! sen kom jag på att jag har ENG till imåån osså,SYND! måste plugga...hela natten? eller inte,men mycket iallafall. efter skolan drog jag faktiskt hem till jessi o pluggade lite men man kan säga att jag koncenterade mig lika mycket som man gör på när ett förband spelar till e.m.d. haha, istl börja vi prata om ALLT som inte har med skolan o göra. whatever lika bra de. bara att plugga snart då ..

hoppas ni har haft en fiin nice dag ! pusss

hahahha

jag tycker jag e tjock och ful och jag är inte det minsta nöjd med mitt utséende, verkligen inte. och egentligen är jag inte heller den som pratar om andras utséenden hit och dit,för jag skulle inte gilla om folk snackade så om mig,men skillnaden i det hära är att Alexandra nilsson trycker ner massa andra tjejer,för att höja sitt egna självförtroende, och var är hennes värld påväg kan man undra? jag tycker fan synd om henne, för egentligen är hon en helt normal tjej som inte är så smal som hon redigerar sina bilder,och inte heller så fin som hon gör sig med photoshop osv, utan hon gör sig så för att höra saker som hon inte får höra annars, och för att hennes självförtroende ska höjas. egentligen e jag säker på att hon mår sjukt dåligt över hur hon gör egentligen, men va kan hon göra åt det nu ..?  hon har faktiskt fått rätt mycket bättre blogg på senaste, och börjat vara lite mer "mänsklig" , men hatar hur hon klagar på att t,ex jackie är tjock? var är hon tjock? hon är normal, och här är en helt vanlig bild på alexandra... och amir som blivigt as smal...man undrar ju om han har gett henne det han själv förlorat i vikten ..? haha *skoja!*


sosiiiiick

har gått och blivigt jätte sjuk,lagom till skolan igen.. he-he, jag vet så jävla väl att jag inte får missa mer och jag försöker att inte göra det, idag t.ex gick jag upp vid 9 och började plugga engelska och vaknade för en stund sen? jag skulle till skolan,men hade sån jävla värk i huvudet,o mådde illa precis som igår o sen ont i magen och allting. så synd, att man alltid blir sjuk. Men annars äre rätt bra med allt, bryr mig inte alls om en viss sak,nej har inte tid och energi att slösa bort på att må dåligt och framförallt inte nu, jag kör på mitt liv och njuter av de bra. hoppas jag mår bättre senare så jag orkar plugga och alllt igen, hade ju engelska prov idag. SYND! hoppas jag får göra det imorgon iallafall. nu orkar jag inte sitta mer,ska dricka té och se film.. hörs later!


en söt bild från helgen också,haha! love you girls

Lördaa engångsgrill, eller inte men kunde vart

åkte till mareistad  tillsammans med bella, när vi kom fram gick vi på marknad.. träffade lisa, så jäkla länge sen ..my sister that.. anyway , träffade även felicia & sara o lite annat folk där. nice!  sen drog vi hem till bells och fixade oss och drog iväg till Alexandra, Victor, timmy, Katten x2, Kenneth, sofie, emil, tobbe osv., o grillade osv. var riktigt trevligt hahah åt nästan för mycket alltså hahahaha jaja .. lägger upp lite bilder nu, kommer mera när jag har fått dom haha,för detta är från min kamera som dog när den dog *Buhu *

HAHAHAAHA


"jag och bella står i duschen och säger : JAG HATAR DET.."

så pigga & gulliga!

PUSS OCH TACK FÖR THE DAY & NIGHT;)!  ,de kommer fler bilder på andra osv, som sagt hade jag inte många bilder på min kamera ... katt!   på tal om katt......den här bilden tog jag under bordet.. tyckte den va så otroligt fin, när jag såg den nyss.. måste firas,därför lägger jag ut den.. spy-söt!valborg med bästa!( Fredasss)

tjaoppp.. nu har jag vaknat till liv. haha. nej men,  valborg var så jäkla underbart i fredas, :D :D :D
vi åkte in mot nödinge så vi var där runt 5 och gick omkring en stund innan vi träffade erik, som precis genrepade osv, o hans bandmedlemmar och de. sjukt nice! sen var de insläpp vid 7 till discot han sklule spela på så sprang fram till scenen direkt och började den långa resan haha .. det var verkligen BÄST! på riktigt så var det den galnaste spelningen jag någonsin varigt på tror jag! vi skrek med i alla nya låtar så gott de gick och erik var helt crazyy på scenen och allting.. haha , "går inte beskrivas-måste upplevas!" som man brukar säga, och det är fanimig sant ..! han körde massa från den nya plattan,bl.a min favorit ;somewhere between a rock and a hard place( som jag skrev lite av texten från..i inlägget nedan!) och stay, crash and burn osv.. även Run to the hills och dom dära, and ofc HIGHER då vi hade allsång haha..  


efter att uppträdanden var slut börja vi snacka me nåra från bandet osv och följde dom ut när dom sklule spexa lite med bilen haha.. bort-tappade väskor & söndriga(eller hela who knows..?) sladdar hit och dit.. men allt ordnade sig så bra så, sen drog vi in o märkte att de var signering som vi drog på,  hade saknat erik så jäkla mkt så de blev tårar hit och dit och lycka i högsta grad. älskar, finns inga ord för hur bra de är.  efter att vakterna sa till oss vid signernigen så drog vi ut me nåra bandmedlemmar igen o väntade på erik där,istället oh hade det trevligt haha.  Sen kom erik och de va amaaazing verkligen..


hela bandet e så snälla o det var jäkligt nice att åka buss hem", runt 3 på natten <3
tack så gryyymt jävla mycket för valborg Bella! Erik,och resten av bandet . tror vi hade bäst valborg av alla ..! haha.. PEACE AND LÖÖVE !

RSS 2.0