helgen rätt detaljerat o så där

var verkligen INTE på humör att blogga om helgen, o.s.v. för jag var så ledsen och besviken och det har sina anledningar till det. men nu känner jag att jag behöver få ur mig allting..

i freeeedas.. hade jag och Erica inget speciellt iför oss så vi bestämde oss för att vid kl 4 åka in och se ola sjunga och signera i bäckebol. vi fick sjunga as mkt med  honom ( brukar faktiskt göra det rätt mkt,men nu var det liksom 10 cm hög scen, så det var verkligen yee!)  & de va trevligt de...

sen drog vi till stan & skrattade omkring like always..  vi skulle befinna oss i centralen hela kvällen p.g.a. att bellas tåg inte kom in förän kl 10 typ,  och kom fram en man, som hette brown, hahaha.. och frågade om vi var tillsammans med erik och danny bland annat. så ville vi att han skulle utala doms namn på riktigt och lält ju fint haha!  sen brann det inne i centralen, och dom där högtalarna gick igång " de brinner i byggnaden." och alla SPRAAAANG ut förutom jag och erica som sprang omkring o letade efter eld .. hmh. ;)
efter nån timme så satt vi oss ner nånstans inne på centralen då ja plötsligt ser en kille me grå mössa o en me brunt hår gå förbi! * OOOOLA, de är ola!* han vänder sig om och går tillbaka o hälsar på oss, och dom sätter sig brevid oss & berättar att deras tåg inte går hem för om en timma . haha,  vi gick omkring lite och snackade på om allt möjligt! - där e morfar. HAHAH bäst!


efter att dom skulle med sitt tåg så sa vi hejdå och satte oss bland tågen ett tag..var en gubbe från söder i sthlm, som snackade massa med oss om att han hade bott på ringvägen och när vi sa att vi var rödgröna, så gjorde han världens hårdaste handtags grej  med oss. typ bröt våra armar? hahaha kul man kan ha .. mums eller ?

efter de ringde vi rojjin och åkte o hämtade henne i frölunda torg, sen drog vi tillbaka till centralen och mötte upp bella.hem till erica &  snackade o hade de trevligt haha!  vi sov inte en blund och klockan fyra typ,började vi fixa oss lite smått och..

EMD KÅLLERED


vi åkte in till kållered runt 06, var en vakt där som va rätt så trevlig oså  :D:D vi låg o sov ett tag uppe på scenen trötta som vi var. o runt 8 öppna affären så då blev de att köpa frukost o mja, runt 9-10 började dom felsta komma. men va inte alls mkt folk,gemfört me va de borde varigt. säkert bara för vi försökte hålla de hemligt. SKOJA hahaha gud.

träffade massa fina tjejor o hade de as kuult och erica fick upp på scenen me en trollkarl. haha! kl blev halv 1 o världens finaste bästa e.m.d. klev in på scenen !  yeayu .. erik satt i bakgrunden på första låten o de kändes som han va själv i gbg sa han ? så sen flytta han fram pianot hahaha katt ..
malte berätta lite om bebisen o dom körde dom vanliga låtarna o ah  , trevligt trevligt ! sååååå himla bra finns inte ord för de! love love love!


efter spelnignen så skulle emd in på ngt café .
Vaktis:  ERIK?? ERIK??  ERIK??  * tar på mattes jacka*
jag : han heter erik!
vaktis: matte kan du säga till erik o komma, ni ska in här
HAHAHAHHA dog .


dom gick in på cafét me vakter eftersig hela vägen som stog på rad så vi inte ksulle komma in, * INGA FANS I CAFÉT !!! *  ja o erica kom fram precis framför vatkerna o dom bara " NEEEJ"
jag : Danny ?? :)
danny vänder sig om o tag i min hand, och drar mig mot honom,
erika ropade på erik o han gjorde samma sak, så jävla gulligt
Vakterna;  NEJ INGFA FANS FÅR FÖREKOMMA I CAFÉT NU!
danny&erik, sa ngt tillbaka och bara drog oss ännu närmre dom o höll om o kramades massa haha aw,
så vakterna blev totalt utägda, förklarade för dannis o erik att vi skulle hinna till borås me så dom sa att vi skulle skyyyyynda dit & de gjorde vi men först hälsa vi på matte som tackade för kortet vi skickade hem till han osådär. sjukt sött ! hihi! *de blev ingen malte* HAHAHAHA. gud!

vi sa hejdå, o dom andra drog på singenringen medan ja snacka lite med folk istället! hihi! sen skynda vi oss så fort som möjligt till borås,

dom skulle börja fyra men började typ halv ? så vi missa hela uppträdandet men kom insprigandes i slutet av signeringen. ehehhe. synd där men jaja. trötta var vi då allihopa. =/
inga komentarer om hur de va för , whateeever. kållered va bäst iaf

ni är fina . you are love

your always the best no matter what.  were stronger then them, isn't we?
it's just so hard to don't know, anything. but i believe what you always says,
it will be goood , soooooooon.. just a talk away.. i hope. ♥
without you i'm worthless, without you i'm nothing,

sen efter allt så kände ja o erica för en övernattningskväll till, kändes bra att ha någon som förstår en så bra när man behöver de som mest. världens bästa ericis! haha! o även natten där på blev de övernattning. mkt skratt,tårar, och knaserier. haha. love you fellerii segerstedt!;) haha! saucedosegerstedtsistersforeveeeeeer.

TACK TILL ALLA SOM VAR  MED O GJORDE HELGEN BRA, kul o träffaaaa er alla, you know who you are lovelys.
puss

darling please don't start to cry- believe me i try to don't.........


tack för kållered bästa! spelningen var grymt bra, & efteråt drog vi mot cafét, stog fullt med vakter men danis drog in mig o kramade mig, o erik gjorde samma sak med erica, vakterna blev as sura men synd för dom! danis var as gullig , och sa att vi skulle skynda oss iväg till nästa tåg till borås,myskramisar & hihih. ehh.. vi snackade lite med matte me o han va så söt o tacka för kortet osv.. haha! sen skynda vi oss mot borås o ehh.. vi kom fran vid signeringens slut typ. mindre lyckat,they wanted us to come to kalmar but we didn't .. and it sucks. så nu står man är utan ord, och ja ja jag behöver dig. i trying my best,but it dosnt work. somethings so wrong, and i can't be like this.

tack iaf, bellis,erica,rojin, annelie, danny matte erik & alla fina malmöbrudar,tvillingarna o fina människorna i kållered + er i borås. hhehehhhhhhh .. inte på humör, ska se slutet av idol nu,hoppas för guds skull folk röstar me hjärtat. puss

svaaaaaaaaaaaar

"Jag mår illa när jag läser något sånt här.. Snacka om egoistiskt att dom rika ska ge pengarna dom kämpat ihop till dom fattiga. DET är egoistiskt. Jag mår verkligen illa av den här texten.
MEN, det är din åsikt, och det RESPEKTERAR JAG!!!!
Du måste också lära dig att respektera de som röstar på moderaterna, det är deras åsikt och de står för det.
Savvy?
"

SVAR


Hmm! För att samhället ska fungera så ska alla ha det bra, inte bara dom rika?håller du med mig än så länge?-hoppas det, iallafall.. så menar jag att DOM SOM INTE KAN JOBBA. SJUKA MÄNNISKOR, vad gör moderaterna med dom? jo moderaterna tar alla deras försäkringspengar och tvingar dom ut och jobba trotts att dom har canser, o andra sjukdommar. Varför ska dom plågas till döds medan dom rika helt enkelt ska hoppa på rosa moln? du får gärna tycka att de är egoistiskt att jag tycker att dom fattiga är lika mycket värda som dom rika människorna, själv tycker jag att det är respekt om något. jag hade själv kunnat rösta på moderaterna-OM JAG VILLE MÅ BRA, & LÅTA DOM SOM E SJUKA MÅ DÅLIGT. men det vill jag inte. för jag vill att dom också ska må bra & att alla ska ha rättigheter. jag vill leva i  ett samhälle där miljön,människorna och ja hela samhället helt enkelt är viktigare än vad pengar är. de tycker jag inte heller är egoistiskt men dom som röstar på moderaterna verkar bara se sig själva, mår dom bra- är allt bra. trotts att sjuka människor kämpar med sina liv .. ser inte det rättvisa där alltså. jag har inget emot människorna som röstar på moderaterna,däremot så gör det ont inom mig att veta att så många här i sverige är så egoistiska,som det bara handlar om att dom ska må bra för..men ja, det är era åsikter, & klart ni får stå för de, ja tänker då rakt inte stå för de åt er. HAHAH! och föresten, om du nu mår illa av mina texter, vad gör du äns här då? e de inte roligare o läsa någon annan bra blogg som har åsikter som faller dig mer i smakeen ;)

levande

hej, skolan idag var okej! ligger efter rätt mkt så tänker plugga in det redan nu. & hade mitt första snack med sångläraren idag med,fyfan vad jag gillar henne,starkt också! hoppas de håller i sig sen när sången är igång med haha;) and  after school...

me and my sweet friends erica & Rojjan had really fun!!  hahhha.. snacka om att de va en as trevlig kille, som lät oss vakta "hans" affär medan han fixade mkt mkt vackra saker till våra rum. hehehe mer säger jag inte,elr har jag redan sagt för mycket? Whatever, skoja bara men så är det.  lite mer taggad inför lördag nu faktiskt,när allt löste sig med de där " ryktena " och så vidare. yeyes så är det.

slänger in en söt bild på oss, ja. man kan ju inte undgå att vi har kul tillsammans. älskar er!

________________
senare under kvällen har jag,mamma,veronica & jesper suttigt och kollat på idol. hehe. sen har jag sjungt lite för min fina mamma, & mja. haft en trevlig hemmakväll utan bråk,förän klockan 12 typ då min storebror öppnade sin käft. ush vad arg jag känner mig.. han förstår inte. synd! nu ska jag skriva lite music heheI see our stars shine high in the sky, it were months ago, and it dosnt hurts like yesterday
but i can't sleep,and i can't stay awake, i tell myself to stop,  but  i don't listen anyway
why do you take so much space in my world, when i've already told you to many  goodbye's,
tell me why do i still see you, and why do i even  wanna believe your lies's
sometimes i thinking about how it could have been
how it should have been
sometimes i wondering  how our life would be
how it should bee
but i did a mistake, i messed it all up
i can't change what i did to you,to us i can't just live the lie
beacuse they have already take'd the love away from us
it feels like a nightmare,but everytime i wake up you
reminds me of that this is that i've done to my life.
sometimes i tell myself that i'm over you
but that's all i never knew
sometimes i just wish i could turn back time
but that thoguht is just a crime
i can't change what i did to you,to us i can't just live the lie
beacuse they have already take'd the love away from us
it feels like a nightmare,but everytime i wake up you
reminds me of that this is that i've done to my life.
this is the way it's meant to be
and noone ever told me that it would be easy.


partier, o eh..ja

någonting som jag aldrig har varigt intresserad av blev jag plötsligt jätte intresserad av dom senaste veckorna innan valet i år.. och jag är en sån som tycker att människan,miljön & ja samhället är viktigare än vad pengar är. för er som inte är så inne i det,betyder det att jag är på dom rödgrönas sida( Socialdemokraterna,vänstern & miljöpartiet.) Jag tycker att det är viktigt att alla människor ska kunna leva och inte bara dom rika.

se bara vad alliansen har gjort med vårat land de senaste 4 åren, det har blivigt så mycket sämre och redan idag fick jag besked om en sak,som får mig att hata dom ännu mer och starkare.

jag kan se de på ett annat håll faktist,jag kan förstå att dom som tjänar bra och kämpat med framgång vill ha mycket pengar för det. men jag tycker ändå att det är egoistiskt av dom,att dom ska få så mycket pengar så att vissa människor inte har råd att leva, så att canser sjuka människor måste jobba,för det måste dom. alliansen sänker a-kassan för sjuka människor, o för dom utan jobb så att dom inte får några pengar alls nästan .

då undrar jag hur folk tänker, var är det rätt någonstans? ska verkligen en sjuk människa, behöva jobba och slita för att överleva medan vissa andra som blondinbella och hennes vänner rent ut sagt badar i pengar? någon måtta måste det vara , och säg inte att jag har fel. redan idag fick jag reda på ett flertal familjer som kommer stå på ekonomi 0 inom en snar framtid.

"varför jobbar inte deras föräldrar, o blabla?" jo- tänk er en ensamstående mamma, som har 4 barn att ta hand om, som har  blodproppar och massa olika sjukdommar, som måste ta massa olika tabletter varje dag & går till sjukhuset varje vecka, tänk er hur hon känner sig när hon måste säga " nej" till sina barn hela tiden, och måste låna pengar för att hyran är för hög, och att hennes sjukpengar är så sjukt snålt att hon inte äns kan försörja sig själv.  hur tror ni hon mår när hon får ett samtal där som säger " du får pengar denna månaden ut,sen får du inget mer.

en person, som det här faktiskt hände, en som jag känner fick det här  samtalet idag. och hon frågade vad de var som hände och allting berodde på att alliansen hade inskaffat strängre regler och att de skulle  bli skillnad i sverige nu. jag blev så arg, jag ser inte att det är rätt någonstans. om istället de rödgröna hade vunnigt, hade hon kanske fått lite mer pengar, så hon hade haft råd att betala sina egna räkningar och kanske till och med haft råd att göra någonting,någon gång. är inte det så livet ska vara? varför ska den här personen plötsligt betyda ingenting när friska människor som har jobb och som tjänar bra, ska kunna göra allt. är det rättvist ?

folk som säger att moderaterna är bra, jag blir illamåénde av deras snack. moderater betér sig lika dant mot sjuka människor som sverigedemokraterna betér sig mot vissa invandrare. det är så fel det kan bli.  jag vill lägga min röst. jag vill också ha röst rätt för jag tycker själv att jag tänker mycket längre än vad många vuxna gör som t.ex dom som röstar på SD eller moderaterna.

" rösta röd-grönt, för ett rättvist sverige. "
titut i'm back

hmm, jag har så mycket inom mig och tro mig jag har försökt att låta bli men det är så otroligt svårt utan min  fula blogg, jag behöver faktiskt den,  det är sjukt vilket behov jag har av att andvända min blogg. har velat fram och tillbaka, men det går inte .. jag måste ha min blogg!

kan ju börja me att säga att i söndas så va ja me sötaste segerstedt i stan och samlade massa valknappar, från rödgröna (y) ! och åkte till bengans, som ännu en gång stängde när vi kom & sen skratta vi och hade så kul som bara vi kan ha. . hahah! 

sen i måndags drog jag hem till jessica & hade det trevligt.. fick a phonecall & ingen mindre än dannis var på andra sidan luren! så sjukt underbar är han & jag blev först lite besviken när han bara " men nej vi har ingenting alls." men sen fick jag reda på de ena o de andra. lovely! efter snack med han blev jag mycket lugnare inför konsären som väntade på tisdag ..

& på tisdagen hade vi först genrep o.s.v. för 2-orna och 3-orna, det var fedtt läskigt ;s. till skillnad från senare på kvällen när det bara var massa föräldrar/kompisar o.s.v. där! faktiskt väldigt kul att stå på scennen trotts att mina närver spelar mig ett stort spratt! haha!  ja och sen idag, har jag varigt med jessica och inget mer -värt-att-ta-upp har hänt på senaste, egentligen ..

från det ena till det andra så måste jag ha en sak klar för er!!!!!!!!111 har hört att det går ett rykte, om att jag vet spelningar o.s.v. som jag inte skriver ut på grund av att jag och mina kompisar vill gå själva på dom. då tänker jag såhär, hur jävla B får man lov att vara? till exempel att e.m.d. ska till kållered i helgen, det fick jag reda på samma dag som jag och danny snackade om det & sen hör jag att folk tror att jag har vetat de jätte länge, o att jag inte har velat berätta o blablabla..  jag skämms åt er, tro mig! det är så sjukt pinsamt hur ni äns kan snacka så, och jag är glad att jag har RIKTIGA Vänner som faktiskt berättar för mig vad folk säger. förstår inte hur ni tänker, som tror att vi är sånna.. så ni kan ju gärna prata med oss om det istället för till andra. ni kanske inte förstår de men jag känner mig sjukt sviken hur ni kan beté er så. vi är inte 3 år längre, så .. väx upp. inte ett dugg taggad inför lördag längre, hmmmmmm. hejdå

bloggen är snart raderad.

jap

just nu..!

.♥2 little pics ..

haha, har äntligen hittat sladden till veronicas kamera,som jag har lånat! yes..det var liksom på tiden.  hittade 2 bilder från när jag & bella tog tåget till skövde,från göteborg & vi inte mötte några mindre än knappen,hakim och någon annan programledare..(dagen efter nrj i gbg)dom gjorde ju hela resan på 1&1 ha lv timme helt jävla nicee om man säger så , med deras skämt & dom har lovat att spela e.m.d. på nrj, mycket oftare! hmm..lyssnar dock aldrig på den kanalen,någon som vet om dom har skärpt till sig ? ..


eftersom jag varigt sjuk o typ inte ätit något på fyra dagar så ska jag ner till a.c. i regnet o köpa kycklingsallad nu,med mami men vi höörs senare, promise .. puspspuss

music

jag kan skriva en miljontals böcker om just musik. men nu blev ja tvungen att skriva av mig lite snabbt, läs or not .. dont care right now ,för ja blev bara tvungen att få ut lite . hejopp o sorry for bad uppdate.

vad vore ditt liv utan musik?musiken är allt för mig. jag är själv ingen stjärna på att sjunga,eller skriva men jag älskar vad jag håller på med och det får mig iallafall att gå framåt. jag har folk som tror på mig, och det gör allting så himla mycket roligare. men jag vet att det inte är min tur än, och jag vet att vägen är lång, jag vet hur många misslyckandes som kommer kännas i hjärta o själ, jag vet att man måste stå upp när alla andra vinner över en, men de är inte alltid dom som kommer längst. se på danny, 6a i idol och har blivigt min livs förebild.(och är kung på det han gör,världens bästa människa. som vill alla väl,folk förstår inte hur mycket han betyder för mig, but it's fine, jag tror inte jag öfrstår själv heller!) det spelar ingen roll vad folk säger om honom, huvudsaken är att han vet var han vill, och har sin egna styrka. den där styrkan han delar med sig av, den som ger mig ett förtroende och som får mig att kämpa, den där personen som är så mycket mer än bara än "idol" utan som också har förändrat mitt liv totalt,sen han kom upp i tvrutan 29 augusti 2006. " jag tror på dig" sa han och det spelar ingen roll hur lång tid det tar, och folk kan säga att det är omöjligt att jobba inom musiken nu för tiden, men det blir vad man gör det till. för mig är allt möjligt, och musiken är mitt liv. det finns inget annat för mig!  den förmedlar alla känslor, och vare sig man är  glad,ledsen,trött, känner sig konstig, allt är som vanligt vad de än gäller så kan musiken påvärka o vända situationer. när en text,en sångare, når ut med sin musik till mitt hjärta, de är då jag står där så jävla lycklig att jag får uppleva den känslan,som inte går att gemföra med någon annan, eller som när man står framför scenen och väntar på e.m.d.,danny/erik grönwall. ingenting kan gemföras med den känslan! det är såå långt bortom bara idoler, eller "snygga människor" som vissa säger. det är  livsdrivande. glädjespridare, lycka & när man har kommit dom nära så vill man aldrig där ifrån ..folk tror att dom vet saker,dömmer än och allt möjligt,men ni ska ha en sak klar för er & de är att dom som aldrig har varit där, dom vet inte hur det är..  sorry for you,för ni missar något stort i livet. elr vad vet jag ? - de är min dröm, men de är de som räknas för mig .. så ja. back to the question,vad vore livet utan musik?- för mig, vore de ingenting. absolut ingenting.

från ingenstans kan jag tilläga att jag har gått och blivigt kär i min systers favoritlåt. fan vad jag älskar den!

en månad sen ..

redan en månad sen har gått, sen rix fm i göteborg. de va något bland de bästa spelningen jag någonsin har varigt på,  E.M.D. + Erik grönwall på samma spelning. någonting man aldrig kommer att få uppleva igen? synd..& den här dagen gjorde även mig erica&rojin's vänskap real! and, de va en dag för emd-sif att få en liten comeback, som.. .eh inte riktigt blev som vanligt,som inte höll i sig den gången hah. that was just 2009. <3
"it ain't easy to say goodbye,
darling please..don't start to cry.
girl you know i've got to go.
lord i wish it wasn't so


+ att ni suger på att komentera ( och jag på att blogga!) men vi får väll skärpa till oss eller? idag har jag varigt sjuk hela dagen, och mår fortfarande inget vidare så det är ju defintivt inte någonting att blogga om. nåja! hoppas ni har haft en fin dag iallafall,o kämpar på hårt i skolan hahahah.
puss.

home from school


hej! hemma från skolan för ett litet tag sen och sitter nu här och läser om kristdemokraterna( igen)! jag hatar valet,eftersom att jag själv ändå inte kan rösta så spelar de inte mig nån roll så nu glömmer vi det för stunden. nu har ju skolan kommigt igång på riktigt också, och kan säga att det är helt ok. mycke bättre än grundskolan men man känner sig lite efterbliven när man inte förstår noter o.s.v. ?! jaja, jag lär mig i guess .. nästa vecka har vi uppträdande,inte okej nånstans! jag om någon är inte redo för det. haha! öva öva ..typ! 

sen måste jag slänga in ett klipp med  melissa horn! hennes röst är så sjukt fin och texten ska vi inte äns prata om..


kärlek till dig ! / Felicia . :D

fre-sön

rörigt inlägg om helgen

i freedas drog jag till stan runt fyra tiden o mötte upp Melinda. snackade gamla minnen och gick omkring i princip hela stan typ.. haha! kom till samma ställen om o om igen, till avenyn o.s.v. efter nån timma drog vi till centralen o där mötte jag Erica&Rojin! vi drog hem till erica o hade en craaazy night kan jag säga assa. åt mackaronilåda elr vad de heter typ..en miljon gånger! drack massa cola & åt popcorn med ostsmak, love ! antar att de är väldigt interessant o berätta vad vi käkade! haha. nåja, sen kollade vi på idol 2006 i ungerfär 5 timmar. gissa om de va hemskt när danny åkte ut ? alla minnen spelades upp o ja assa harregud de kändes *so over*. HAHAHA jag skäms *dyker ner under bordet* .. hahahah!& danny hade så fett fina byxor! liksom eriks hår, eller deras fina målbrottsröster ibland HAHAHA! babys! sen lekte vi lite emd, eller jaa, dom målade typ skägg o allt de där hahaha dör!  rojin kom på världens idé ! JAG VET VI KLÄR UT OSS TILL E.M.D. OCH SEN TRÄFFAR DOM!  hahahaha dör! de va nog tusen knasiga saker som sades (på tal om eric saade) " jag är evig, jag blir närvös när ja ska åka buss,mask i hallonen, Vem är de? HAHAHA,  o sen ringde vi bobby o robin bengtsson (y)  vi hade nog miljontals flabbatacker åt allt o inget verkligen hahah..!  jag somnade till de där programmet markolio är med i o de där HAHAH, o dom hade kult ! japp ;) sen på lördan va de tusentals flabbatacker till, rojin drog hem vid fem tiden typ =/ men ja stannade hos erica till söndas ;D o ja, lördan kolla vi på idol 2007 o matte HAHAHA sååå söt! o sen kändes de som någon stog på alltanen ;s o vi va livrädda typ haha o sen börja vi snacka massa om hm. 2012. fuck that year! och ja om allt som saucedosar o segerstedtare kan snacka om you know! hade det feeeedt kul, o helt underbart hela helgen, plus att ja måste säga att erica har världens sötaste hundar, helt seriöst vill kidnappa dom (a)! haha!   och snart måste vi ha en filmkväll igen, fast jagericarojin&bella! bella va ju sjuk .huhu :( ajaaaaop hände massa nice in the helg but but.. hoppas på mer såhär jsukt underbara dagar, som de alltid är när man är me dessa underbara tjejer ;)!  puuuuuuuusshhahahahhahahahah"grabbar jag ska bara rätta till kameran" HAHAHA vi är för bra helt enkelt

just wanted you to know..

jag har glömt inte sagt grattis til sebastian,som gick vidare i idol ikväll.. eller ja, det var ju ett halv år sen allting spelades in,och ett halv år sen som vi var där i idolauditonen, och hörde klockan ticka. han klarade det! vi stog där med världens leénden båda två & det luktade vinst i hela rummet. något som vi båda älskar!


jag borde kanske inte erkänna detta nu men jag saknar dig. många dagar så var de du som fick mig att lé, och fick mig att ha något att längta till.visst låter de gulligt? haha.. jag saknar det som nu kallas 'memories', men visst är det fint att sakna,även om man inte vill ha tillbaka? jag menar inte att det var en dålig tid, utan snarare minnen för livet. allt från massa galna backstage dagar,telefonsamtal o dampanfall på msn till att bara sitta hemma hos dig i huskvarna o.. eh garva åt ALLT! haha, skrattar när jag tänker tillbaka på allt shit vad tiden förändras,va vi har växt upp på bara några månader..men jag är fortfarande densamma och jag är faktiskt så sjukt stolt över dig,tro mig. hur du alltid klarar av att resa dig upp & hur du alltid kommer framåt, på ditt egna sätt. du är så pass mycket starkare än vad många ser, och du förtjänar den här chansen mer än någon annan egentligen. jag vet inte riktigt var vi står längre men du ska veta att  så länge som du tror på dig själv,så vet du långt där inne att jag också kommer att göra det. du vet det

I've always knewd that you one day would meet the world, that you one day would standing there fighting for your life and for your dream, for everything.and i always knew'd that you will success.


TUSEN GOOD LUCK AT YOU!!!happy..!idag har saucedo lekt med segerstedt ..! vi gjorde vell det "vanliga" drog till rocks, skrattade ihjäl oss,hängde på centralen, drack cola.. skrattade ännu mer o hade det underbart like always.! HAHA. love you honey. and i'm so madderfakking happy. detta kmr bli bäst ! (L)

"svar på komentar"


Hej, o tack för att du sa det ! ;) det är faktiskt flera stycken som har sagt det & jag förstår inte varför det inte går att se den, men jag har en header där... vissa kan se den,vissa inte.. vet någon varför det är såhär och isåfall kan den personen hjälpa mig o rätta till detta ? vore rätt nice ;) så här ser iallafall headern ut! KRAM


love the song ..! lyrics,and everything..


vet att jag har varigt lite off med bloggen osv, men jag har känt att jag måste kunna tänka mina tankar klart innan jag äns ska försöka skriva ner dom. hm, allt går lite upp och ner men that´s life.  är sjuk också, inte så trevligt hehehe.

sen är jag sjuukt trött på folk som dom tror att dom vet allt,o ja folk som tror sig i huvudtaget ..Godnatt.uppdate; 09;00 - melodifestivalen

idol 2010

den här var helt enkelt bäst ikvälll...


eller.. just de, de var ju 4 år sen han var med! någon som vet vad han heter? .. skulle va kul,att träffa han någon gång liksom.. men ändå, får fortfarande rysningar av de, o alltså. de påminner så mycket om allt. & idag har han utvecklats något otroligt mycket.  herregud, de känns som jag är 12 år och ska sitta fastklistrad varje vecka framför tv skärmen och heja på honom igen..  snacka om att få flashbacks ..

jag           vet           att            ni         ryser. (borde ni! HAH)

och sen slutauditon
i madderfakking love it

men ja..back to 2010

ikväll då..  så tyckte jag att jimmy hade en sjukt fantastisk röst & anton var också riktigt bra! men alltså, jag tycker inte att idol borde hålla på längre egentligen för alla stjärnor är redan hittade. hur ska dom någonsin hitta nån som har bättre röst än förra vinnaren ? än världens bästa erik ? helt seriöst.. tror inte på minsta lilla chans att "idolerna" i år når upp så högt som idolerna 2009, och erik segerstedt från 06,danny från 06,matte från 07 och ja.. but let´s see..  lite halv gulligt hur alla uppdaterar på facebook om sina nya favoriter, men ja. vissa fastnar man fort för. som ja gjorde för båda  danny och erik .. frågan är hur hårt man håller kvar.  1 år sen erik nu, o lite mer än 4 år sen danny. tror ni jag släpper? då tror ni fel. kommer alltid värdera dom högt, dom har förändrat mitt liv. och va som än händer i framtiden,så är de fortfarande han hära danny som har gjort var jag står och vad jag är idag.

looooooove./F

saucedosar
att beskriva dig har aldrig varigt så här svårt ..
men heller aldrig enkelt.

plötsligt känns det som att alla ord är helt slut, och att jag inte vet alls vad jag ska säga. jag hatar känslan att inte kunna förklara, men när de gäller dannis, har de aldrig varigt så enkelt. Jag är iallafall så sjukt tacksam att jag har honom, och så sjukt stolt över att bara veta om en människa som han. det finns ingen annan, som vill alla så väl, som har ett så stort hjärta och med sin musik förmedlar en sån fantastisk känsla. tack tack tack,för allt du gör. allt du är, allt du säger ..allt! tack,för att du får mig att vilja vara JAG när jag är med dig,tack för att du ger mig vad jag behöver, den där känslan att få känna mig stark. tack för att du får mig kämpa,orka. för att du tror på mig.för att du har gjort mig till en positivare människa,och helt enkelt för att du har gjort mig till den jag är idag. utan dig,hade jag felicia aldrig varigt den felicia jag är nu,och det finns så otroligt mycket saker jag skulle kunna tacka dig för,men orden räcker inte till & jag vill bara ge tillbaka allt,du gör för mig.  jag försöker verkligen! men du bara tackar ännu mer,haha det är sjukt. men guess that it's the way saucedosar works. haha, det är så mycket mer än "bara en idol" utan jag skulle inte klara allt utan dig.. det vet du. TACK,min förebild.  i love you .


hahahah danis försöker hålla sig från skratt & ja tror inte ja är lika bra på de
haha,var typ över 30 bilder på oss.men detta får räcka, som ni ser e dom flesta helt störda. but i love it anyway..! på bilder brukar man inte kunna fånga dom bästa ögonblicken,men det är ändå stillbilder,stillbilder från där jag är som lyckligast. with you, danny and  you know that, we know it so well,both of us. . <3 fast mina ord är ingenting gemfört med dinaaaaa :( uh. TACK igen

stockholm,fredag 3 september

-nytt inlägg me bilder på mig o danny kmr senare/imorn or somethiiing..men bjuder på nåra här med ;)!

jag och erica kom på världens plan att åka till sthlm och träffa danis and matte. planen ledde tyvärr från de ena till de andra,o de slutade med att jag tog tåget till stockholm without my cutie segerstedt!  erikseger var ändå i el la paris, så det gjorde iallafall saken liteee bättre för erica tror jag ? hihi. iallafall,

nu ska jag berätta om dagen. but i don't tell you EVERYTHING.. endel underbara saker håller man för sig själv..va?!:d

06.00 on the train .. väl i sthlm frågade jag mig fram till södermalms school and then var jag med Li li lii dom sista lektionerna som hon hade kvar ! sjukt underbart att träffa sötnosen haha! :D :D:Defter skolan drog vi hem till her and sleept on hour or something like that. va fedt trött så behövdes ! sen drog vi tillsammans med hennes mami och bror till ica maxi och ba chilla läget liksom ..!

runt sex tiden kom bobbysen dit o han kom ihåg allt som hände på nrj förra helgen, att vi träffades o att han skulle hälsa till e.m.d. boysen! haha! (y) jappj appp.. snackade rätt mkt me han oså ,
li staylade sitt hår o lockade de as snyggt osådär hihi  !
o sen efter typ en timme så kmr två riktigt bra människor in i affären, D går fram till mig och li.. kramas lite & ser att li har fixat håret,börjar hålla på med mitt hår o bah " åhh:D, eller.. har du staylat de?" jag - nej men asså.  he- men asså vadå?! hahaha.. cp! sen går han o hälsar på dom andra, we talk little with M, o han ville ha massa hårspray o allt var de var,  när dani hade hälsat på dom flesta kom han fram igen o vi just start to talk.. om de minsta o de mesta kan man säga .

danny skulle lära mig o knäppa med fingrarna, jag böjer tydligen inte min hand tillräckligt mkt men ja klarade knäppa en gång! fedt stolt! myste massa o he startet to talk about the...götet! så jävla underbar assa. vi fick nåra riktigt STORA skrattatackar så tårarna var lätt på ingång, o röda var vi med av skratt! haha, så sjukt knaas !

"- stackarn alltså HAAHAHHAHAHHAHAH
- HAHAHHAHA ja men fett kul ändå!! HAHAHAHAHAHA fast synd!
- JAA RIKTIGT KUL hahahahhahAH precis e ju synd om henne!" ahhah.
"

& från de ena till de andra
" sälja på ebay.." HAHAHAHHAH
"

från de andra till de 3dje.
"EEEEEEEEEEERIIIK!nej HAHAHAHAHAHAHAH "

" finns de katter där ??
- du e en katt!
- meh asså
du är en katt från söder..
jaa,en katt .. från söder. " HAHAH
AHAH

no comments about that,men de va iaf några saker som va jävligt kul o sen, frågade danny efter bra produkter som INTE handlade om  bobbys produkter, och han ska tydligen raka av sitt hår så han slipper ha en bobby efter sig som klipper han! nejmen hahaha. o föresten hade daniii klippt sig finifint! 8) fotade lite me bobbys mobil o ba hade allmänt trevligt o aa, sen mer mys med danis & sen börja han styla nån som jobba på bobbys,osså började vi  snacka lite om grönis och danny you know what i mean,thanks . " TACK ERIK,TACK. " hahaha..  ! 

o kolla va sööööööööta li o matte var osså ! <3


drog till matte med o börja snacka om bebi igen! o snacka lite om hans solo...shit som väntar i svängarna! hihi. matte va ironisk till tusen osså,. men de kan ju va kul de med. * ja ska sälja studion,ska sluta sjunga. balbala* haha knas! fotade lite med han o bobby osv o bobby fick massage! haha, pratade nog om de mesta


, o sen kom danisen o jah bah dahbahda . :)  blev massa kramar osådär hela tiden från den grabben. fett mys! sen snacka ja o danis om att ja nååååååån gång ska flytta till sthlm. haha längtar ihjäl mig. älskar den staden!

mer praaat me danny,skrattanfall o bara tokerier. ja o li fick en bra tid ensamma me han me så de va ju niceypricey! sen är de ju alltid rörigt på sånna grejer har ja förstått, men va inte alls mkt folk.. like i thought it would be..

danny lekte även fotograf " men,gör nån grimas, gör nått kul, kom igeen då, grimasera, " haha störd but love you anyway;)

(o typ tusen andra bilder när vi döööör av skratt,som INTE kommer ut.!)
mina finisar

efter nån timma så börjar tiden springa iväg o de är dags to say goodbye.  dom skulle till samma håll som oss med tunnelbanan o de skulle typ alla... haha? men whatever.

haha ni e sååå knas, sötnosar :D

ja o danny han snacka rätt mkt o så men sen ja, de blev lite kaous, o tänker inte äns nämna vad men.. gick lite med li o matte då ist haha,men ja it's ok for me. sen kom danny tillbaks to me and ah, så söt! o sen ah gud, kausigt men ah  men vi gick ändå rätt mkt själva o fick mkt tid under hela kvällen så.   ; ) 

(fina ja o matte e på bilden elr? har nämligen hört,att jag skulle ha gått med mattias. HAHAHA fast gick me han o li  gjorde vell ajg också i försig,menar inget konstigt me de, bara lite komiskt med vissa saker assa.)


iaf o när vi va framme vid tunnelbanan,  så söta sig danny som in i helvete haha. världens myskram o sånt där va,o gulliga ord?yeees  de ända negativa e att han ska sluta tacka mig hela tiden,efsm jag aldrig kommer kunna tacka han tillräckligt, o han gör de bara ännu mer inpossible. but he's the best anyway.  världens underbaraste. "

jadu, kommer inte ihåg allt va vi snacka om o va som hände but but o vissa saker vill man ju helt enkelt hålla för sig själv me, vilket dom flesta förstår i gueess and hope :D , men iallafall.. sa goodbye vid tunnelbanan till grabbsen o åkte hem till li, där kvällen spenderades med att looka at the pictures,and then sleep tight to today, där min hemresa väntade. ush,ville stanna. älskar sthlm! men måste tillbaka snart!

LOVE.  (Bestämde mig för att slänga in MASSA bilder på mig o danny från dagen i ett nytt inlägg, så som ja alltid gjorde förr så dom får ni vänta på ett tag till haha! )

and thanks Li,Danny,Matte o ahhhhh för en goodie good dag.  i needed it so much, and now i can smile även fast de till o me är den 6 september idag ?;s uh  , thats good! (L)


katt i söder..

Asså..... jag är typ i södermalm o ikväll blir det typ Li, Danny, Matte & Bobbyy mjao.
puss!

missyou.


eftersom att ni har slutat komentera, så e blogglusten nere på 0.  synd! vi hörs när  jag har lust. komentera lite och ge mig en slags blogglust tillbaka....om ni vill.  LOVE/
F

today!


chachaaa .. typ as snygga bilder i know liksom inte .
men iallafall. skolan idag, va rätt okej.. musiken är feeedt! kan ju inte säga att jag valt annat än rätt, även om man känner sig litee underlägsen but esh . man är där för att lära sig ,aight ?! ;) 

efter skolan drog jag till stan o träffa världens bästa Erica&Rojjin.  segerstedtarNa! haha! vi gick och pratade med tåg också. dom var väldigt trevliga,precis som på tv ( tecknat!) asså....ja!  drog till bengans en sväng o mötte våran kompis, o ner på rocks också. samma idiot som förra gången. synd! sen drog vi till järntorget där vår affäris var stängd ? tragiskt but true. kattigt haha. köpte en väldigt söt sak också.. till en fin människa! nej,ni gissar fel.   Sen gick vi även till kristdemokraterna o ställde massa frågor o shit. haha spelade in o ja höll på o dö av skratt när dom snackade om hur viktigt de va för gamla o blabla : P tss...

efter flera timmar på stan, centralen, and everything mötte vi en asniice kille vid namn jonathan! hoppas vi råkar på han snart igen..för liksom. de skulle va bra för oss om våra planer blir bra. saucedosegerstedt har väldigt hemliga planer liksom..  (a) som verkar gå helt åt fel håll. bu! men who knows. allt kan hända.  på tal om annat.

så måste jag tacka mina fina flickor för en trevlig dag och  även erica för en mysi kväll, love you hun! vi är nog sjuuuuuka, men är man båårn så är man. ta vara på de allesammans! we just live once.  pratade lite me danisen förut med. är rätt sugen på en liten resa.  Good natt..  =(

RSS 2.0