lägger mig på golvet och dör litegrann alltså!


FIXAR EN HEADER IMORN

SÅÅÅÅÅÅ. fixar headern när jag har vaknat.  godnattttttt till er

grattis Malte

" jag vill inte bli 30.. ni kommer inte tycka om mig när jag är gammal gubbe som är 30 år och så kommer jag börja sjunga dansband och så kommerjag bara vara skruttig och tråkig sen... " HAHA knas.. hoppas han fick en toppendaaaaag iallafall! De förtjänar han efter allt slit , haha! stort stort grattis till han !!


best day of the year 26 mars

Åkte till Jönköping, Träffade Erik och Matte utanför Elmia & pratade osv.( jätteförkyld med så om danny elr nån av dom andra blir förkylda så har INTE jag smittat alls :Y )  Dom sa lite grejer men att vi skulle vänta på danny och direkt när danny kom med bilen sprang han in och fem minuter senare kom en snubbe och hämtade oss. " Är det ni som är Felicia och Erica? Hela E.M.D. är där inne nu, jag skulle hämta er." man bara världens finaste!? Vip utan street team man ba :Y.  Gick in o kollade på det underbara soundchecket som verkligen var huuur bra som helst!  " in your eyes i am gay" osv osv. haha fiiina! Dom gjorde målbrottsröster och knasade o vi hade de allmänt mysigt! En annan tjej kom också in efter typ halva soundchecket,men gick sedan o mötte sin kompis typ o vi fortsatt ha BÄÄST! hahah men hon va me en sväng när vi träffa e.m.d. med hon ba " NI VERKAR HA TRÄFFAT DOM TUSEN GÅNGER" danny ba ; nej har aldrig sätt dom förr :Y skoja bara,dom är E.M.D.'s egna sötnosar" efsm killarna skulle se hur de såg ut på scenen osv när dom sjung så kom danny och erik och satte sig på varsin sida om oss ( undra vem som satt var...svår fråga!) och sjung medan matte stog på scenen! FINT : ) sen han ba " kom tillbaka hit nu för nu ska vi sjunga what is love!" HAHAH. massa prat efter soundchecket,  massa om street team osv. dom är så jävla fina!!!! önskar verkligen att  vi kunde berätta vad dom har gjort.. men ja,som dom sa i växjö " NI ÄR VÅRAT STREET TEAM.de har vi bestämt!" och jaa.. så glad för att jag blev i gbg och borås, o erica blev i örebro och jaa... dom visste till o med var vi hade? " välj typ växjö eller något då,för vi ska ju inte till gbg? - men jag har redan valt örebro.... "men där har ju redan hon, ni får ju en till stad om du tar ngt annat." SMART..... jaja. whatever. glad för att jag äns blivigt det,så sjukt taacksam verkligen. dom är bara för BÄST BÄST BÄST! gash. massa prat om allt möjligt och sen gick vi typ tjugo minuter innan det började och taggade med några andra tjejer som aldrig hade träffat dom förr. man ba BRA :Y. in o sätta oss längst fram och vara med taggade än NÅNSIN!!

konserten var så sinnes sjukt bra, och den slog alla sommarturnéer och allting! De va första konserten för mig och erica tillsammans,och det kunde ju inte vara bättre såhär! NO WORDS!!! Som vanligt massa massa fina blickar, skratt och knaserier från killarna! till och med erik var jätte galen o rolig, o båda han o danny kom fram till oss och sjung , vi ba <3och matte med, dom gav oss mickarna osv osv, man bara :U. Erica pekade på matte när hon sjung your the one i wanna stand my days/nights with o ja skratta så ja fick massa tårar! HAHAHA så jävla kul.. erik o danny ba????? HAHAHAH! trodde inte dom hörde oss från scenen men efter vad  vi än sa så svara dom man ba syynd :Y. typ alex kjolman suger! "  - ja men eller huur" . eller typ, one call away, erik sjung helt fel o danny ba skratta mot oss o visa att vi skulle sjunga de rätta så vi ba skrek den typ HAHAHA så jävla kul! de var massor av grejer, Hela publiken var typ ur dålig, så kom vi där och lyfte hela jönköping :J. allting var så himla perfekt, och alltså de e inte äns okej att de var så himla bra igår . . . sen släckte dom ner hela lokalen till what is love, för att det var de där "earth hour" och sen ba BOMM den orginella dans låten typ man ba YEAH! konserten var verkligen denbästa sen 06? !?!! SINNES! så himla glad att jag ska till fler ställen,går inte beskriva hur fint det var! Typ i sista låten, all for love så ändrade dom ljudet i mickarna så allt lät så där, wow! NI MÅSTE se och höra allt med egna öron, det är verkligen ett måste! SÅ KÖP BILJETTER! älskar det här . .

<333333333333333333333333333

no words can describe you danny saucedo
du får mig att må bättre än va någon annan någonsin lyckas med,tack. <3

efter konserten tog jag o danny kort o snackade lite granna och som vanligt ville erica att han skulle hälsa till erik, han ba " nej.." sen ba " men ni ska ju med :D " hängde med dom där ett tag men sen gick vi o hämta våra saker och drog ut mot parkeringen.. väntade där ett tag sen kom Danny o bara " jag kom för att träffa er mina sötnosar!" man ba AWW? han tog med oss in igen genom sceningången, mysa med dom alla tre och ha de allmänt underbart! Erik ba sprang fram o krama erica o ba " Tycker ni den va bra?" man ba neej sög typ :D men dom är så himla himla fina segerstedtare.. ååh älskar älskar älskar. vill inte äns beskriva för er (förlåt HAHA) vad som hände och vad  vi prata om osv,för man vill bara ha allting för sig själv! är bara så sjukt lycklig över allting. o som grabbarna säger; "de som sägs i logen, de stannar i logen" ;) " MAN BA :U :U :U . sometimes i really living my dream. " Living the dream,sometimes a nightmare but always a dream". när vi skulle åka till centralen dom ba " men vaaaaa ska ni redan gå härifrån? japp.. gåå... haha!  nanana så fett mysigt och sen ba hejdå pussar o kramar o ba " SES OM EN VEEEEEEEEECKA!"  gud vad jag är lycklig lycklig lycklig.  man ba VAD FAN. hmm, på ett sätt vill jag skriva ut allt o ba skrika ut min lycka men samtidigt bevaras den starkare om vi håller den för oss själva :Y Iallafall, TACK VÄRLDENS finaste danny saucedo, du får mig må så jävla cp bäst och det vet du.. önskar verkligen jag kunde ge tillbaka den stora lyckan du ger till mig . . hade gjort så mycket för att kunna göra det . Du är bäst. <3  o stort tack till världens finaste syster för världens bästa dag, och att den spenderades just med dig..<3  vi hade bäst utan tveka. vi fem är bäst i hela världen! TACK DANNY ERICA MATTE ERIK LOVELYS!! KÄRLEK. <3

today

Hej! Träffade min syster Evelina och malte idag. hihi, vi drog hem till mamma och där hade vi lite gäster, käkade lite och hade det mysigt! Malte min bebis är ju för himla söt! och har blivigt så stor.. tre månader :Y. efter att jag hade varit där ett tag drog jag "hem till min och ericas lägenhet" där hon satt vid datorn och hade det trevligt till en film hennes lärare har visat henne. man ba NEJ NEJ och återigen NEJ. men det kunde varigt så. :)  fan va vi garvar. alltså HAHAHHA "den här låten är till din slekting och minn vänn kram " sitter och sjunger på engelska men kan inte ett ord? jätte fint kram sofan. jaja!!!! ska väll fixa något o käka nu. IMORN ÄR DET DAG FÖR JÖNKÖPIIIIING! SES VI?!?! puss.

"gullig"bild från idag. haha, älskar dig my segercedosistaah <3

våren är här för att stanna

...........Hoppas inte min förkylning tänker lika dant bara! Ush. svårt att andas, huvudvärk,ont i magen,ögonen rinner och har en stor klump i halsen! man ba skönt :). Ska snar ut i de fina vädret och möta syster och Malte iallafall,så de blir mysigt. skulle inte vara fel att sova några timmar till eller så men jaja! :') livet är hårt,men det är ju bra det med. har btw. INGET SMINK kvar. lyckat. HEJDÅ!

konserthusturnén är igång!


foto: Joakim Kvist.


Ikväll var Erik,Matte och Danny i Västerås f
ör att starta konserthusturnén som kommer att hålla på fram till den 17 april! Var du där?! Hur var det? TELL ME!!! i wanna hear about it!! Själv var jag inte där,men taggar för fullt till lördag då jag ska till Jönköping och kolla! är fett taggad, har väntat så länge på detta och ska bli sjukt kul och se hur allting blir efter allt jobb grabbarna har lagt ner på den här turnén!   Har hört vad vissa har sagt om kvällens konsert,och det verkar ju vara helt underbart.. får en att tagga dubbelt upp liksom!

Imorgon är nästa stopp och då besöker dom Eskilstuna. Bor du i närheten och har av någon anledning missat att köpa biljetter, så säger jag bara en sak : GÖR DET NU!! klicka här: ESKILSTUNA , Missa inte denna möjligheten! Sen på lördag så besöker dom som sagt jönköping,och på söndag är det helsingborg som gäller!! Hela turnén finns uppe här http://www.emdartist.se/events så gå in där och leta upp din stad/staden som är nästamst dig och beställ biljetter nu på direkten!!! Jag lovar att det är värt det.

14.43


de enda beviset som jag har,är den tomheten du lämnade kvar

Erica och jag har ju bott i min morbrors lägenhet sen i tisdas, ska bo här en månad frammåt medan han är och chillar omkring i thailand. Egentligen är jag väll rätt avundsjuk,men ska inte klaga på att vi bor nära stan i en lägenhet helt för oss själva. man ba :Y. vi har köpt mat och varigt duktiga...eller? haha,jodå! ni vill inte veta hur mycket  cola vi har köpt,och hur mycket  vi sen kommer köpa.. uppsi..

vill komma bort någonstans, visst är det skönt att vara i denna lägenheten men sen?jag behöver det verkligen .  kmr ju vara två veckor här själv med,för erica fick ba två veckor, kul. ensamhet,precis vad jag behöver. på tal om ironi, så avslutar jag det här inlägget med en glad liten felicia i stockholm. man ba ta mig tillbaka.
godnatt.   ♥ " 



once and for all.

Så trött på alla som går omkring och säger saker till E.M.D. osv om mig och Erica. Jag menar, ni tror att ni tjänar på det, att dom ska börja hata oss och allt vad ni nu önskar,men ärligt talat så bryr sig e.m.d. inte alls om vad ni säger,däremot tycker dom bara att det är patetiskt att ni säger saker om andra fans till dom, vad ska dom göra åt vad ni tycker? håll era åsikter för er själva istället, annars blir det väldigt lätt motsatt effekt tyvärr. . . och ni som tror att E.M.D. säger massa saker om er till oss, nej! varför skulle dom göra det? Dom håller sina åsikter för sig själva precis som ni också borde göra... pinsamt att komma till dom och säga hur dåliga och pinsamma vi är,och vad vi gör osv.  dom känner nog oss bättre än vad ni gör... Så trött på att folk ska gå omkring och önska att dom förstör våra liv, kanske dags o skaffa sig ett eget istället?!

så sjukt trött på allt som har med fans-emellan att göra. alla olika grupper och alla som hatar "den och den ."  Det är dags för alla att börja leva sina egna liv,  inte bry sig om vad andra gör osv, är det någon person man inte tycker om, undvik den istället, gör den inte till huvudpersonen i ditt egna liv! så onödigt att lägga ner energi och tid på att hata varandra. Jag har själv varit så jävla sur så många gånger på alla rykten och på allt alla andra säger men grejen är den att vi alla har en sak gemensamt. vi gillar emd, dom gör oss glada och dom får oss att må bra. SÅ,var glad för det dom gör för dig,ta så många bilder du kan och vill,spela in, skratta, blogga om dina underbara dagar och ha kul! tänk på allt det roliga, var glad för varandras skull, gillar ni inte någon, så ge den inte en blinkning, sköt era egna liv,och lev era egna drömmar. jag hatar inte någon. och jag bryr mig inte längre om vad folk säger.. inte alls.

jag är så glad och lycklig över allt som jag själv är med om, och jag är så glad att dom får så många att må bra. Det är något som är så himla speciellt med dom som idet ine finns ord för. men deras kärlek räcker inte till en person,det räcker till hela världen om det ska vara så. så sluta lek egoistiska och stå på er och visa vilka kärleksfulla grabbar det är! dom är ju trotts allt bäst i hela världen,visst? så, nu sätter jag punkt för alla barnsligheter.. och hoppas att så måna som möjligt hänger med på det. men det är upp till var och en, allas val i livet, men ja. vi alla har möjligheter..  behövde bara skriva av mig once and for all * skööööööööönt.*

tack för att ni alltid får mig att må så himla bra. jag älskar er.
ni är den bästa lyckan i hela världen, you make me strong.

E.M.D. KONSERTHUSTURNÉ ÄR HÄR!

Ingen som läser min blogg kan ha missat vad E.M.D. är, men däremot kanske ni har missat något stort.....att köpa biljetter till deras konserthusturné!

I December släppte E.M.D. skivan "REWIND" som är en skiva fullt med massa covers  av deras favoritlåtar från deras uppväxt, och massa goa låtar som förmodligen just DU känner igen från 90talelt! dom har taggat ner låtarna och gjort dom helt till sina egna,och kommer nu göra något som dom aldrig har gjort förr tillsammans .. Åka på en konserthusturné där alla tre kommer att spela instrument, Det kommer att vara en sittande publik, och förmodligen en helt magisk kväll som du sent (aldrig) kommer att glömma!

LÅTARNA FINNS ATT LYSSNA PÅ HÄR: rewind
(eller så köper du skivan i din skivbutik,ica or what so ever!!)

Nu är det äntligen dags för dessa efterlängtade dagar!! Första stoppet gör killarna i Västerås, och sedan fortsätter dom med Eskilstuna, Jönköping, Helsingborg, Sundsvall, Uppsala, Norrköping, Örebro, Linköping, Gävle, Luleå, Umeå, Malmö, Halmstad, Kalmar, Växjö och avslutar sedan turnén i Borås.
Bor ni i någon av städerna, eller ligger städerna hyffsat närajust er så är det här en chans ni inte får missa! Konserten kommer passa folk i alla åldrar och jag är säker på att även dom flesta föräldrarna och morföräldrar, syskon och ja, folk som inte lyssnar på dom i vanliga fall skulle uppskatta denna konsert,och kanske till och med ändra den uppfattningen dom får av att det bara är "tonårs musik" om ni förstår vad jag menar, detta är verkligen någonting för alla. Och här bevisar dom verkligen att dom kan sjunga riktigt bra, även utan massa backgrundsmusik osv osv! så  ta den här chansen, ta med dig så många vänner, släkt och allt vad du vill  och gör som jag, köp biljetter till E.M.D.´s konserthusturné direkt

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR.
Hopppas vi ses där ute!!!!

E.M.D. street team


Jag kom med i E.M.D. Street team ttill två städer och blev utvald till president i både Borås och Göteborg! shit vad länge man har gått och funderat över hur de skulle bli, när man blev osäker på om emd valde eller inte osv, men nej detta kunde ju inte bli bättre!! inte nog med det så blev även Erica i örebroooo!!!! TAGGA!  & johanna blev också street team i två städer,guuud  vad bra vi är. hihi! NI BA VAD FAN. kändes dumt i början att jag blev i fler städer när jag vet att det var så många som ville bli som inte blev osv, men det kommer fler chanser,och istället för att vara ledsen så ska jag faktiskt vara glad för min egen skull nu, och de är bara att hoppas att ni också är det! som emma heed (som också blev!! <3)  skrev :
"sluta bråka nu, streetteamet är utvalt, bygg en bro och gå vidare. älta det inte, var glada för de som fick två ställen istället."
stort taaaaaack iallafall. så himla glad nu :') YEAY. blir trotts allt några turnéstopp även för mig som inte har några money typ. WIHUUUUUUUUU! peace. ♥

Taaaaack!

blä, ville till stockholm idag och se danny köra låtarna från nya skivan! men nejnej, typ två tusen fram och tillbaka och har inga pengar man ba bra :). låg och deppade lite på morgonen till att johanna ringde mig och jag hörde danny sjunga cassandra in the phone!!! blev såååååhär glad. så himla fint, blev tårögd och verkligen insåg hur mycket jag saknar honom trotts att det bara var sex dagar sen senast. sinnes men så är det! knaaas. men jaja. blev iallafall hur glad som helst, made my day. thanks sweetie! lyssna bara på låten, finaste just nu (även om never gonna take us down är BÄST) . . . 


och glöm inte frågestunden i inlägget näst nedanför!

man ba LÅT MIG VAA.


här har vi då mig i ett annat format. sååååå jag! HAHAHAHAHAHA tårar..

nu kör vi!


vi säger såhär,att jag tycker att ALLA som läser min blogg ska åtminstone ställa 1 fråga,och ja det är okej att vara anonym, så kör på nu!

maltes dop

idag döptes min systers och mattias älskade lilla bebis! Malte var så super duper fin i sin virkade klänning! han grät till mestadels väldigt mycket men började skratta sjukt mycket när prästen gjorde "kors" på han.. HAHA Så söt, blev skratt kalas i hela kyrkan då typ :'). efteråt var de gott fika med massa släkt osv. mysigt! min systers pappa(vi har bara samma mamma!) sa att jag och erica fick hyra ett rum i gävle hos han om vi ville,så kommer vi närmre sthlm iallafall men man ba NEJ. stockholm! sjukt snällt iallafall bärde runt på malte jättelänga och vi mysade oss hihi. slänger upp bilder på oss nån dag framöver när alla släkt pictures har gått runt! Mmm..  så är det :Y

sitter här med min gitarr nu, har äntligen tagit tag i den lite igen,försöker lära mig några acord,börjar om på 0 liksom. kan ingenting. men ger man sig in i något så starkt som jag brukar,så klarar man väll det! så vi får hoppas! har lite nytt textmatrial som behöver sig en liten melodi,så som om jag hade kunnat sätta det . . NÅ JAA,  måste föresten höja min blogg till en högre nivå känner jag . . jag har ju trotts allt flera stycken som går in här varje dag för att läsa . . . så ja, tipsa gärna på saker ni vill läsa om med så blir detta nog awsome!  PUSS PUSS

uppdaaaaajt

kolla vilken fiiiiin  header amelie gjorde till mig! så nöjd! den kommer att komma upp här senare någon dag antar jag. besök hennes blogg vettja http://ameliesamuelsson.blogg.se/ ! såååå söt! kärlek till dig vännen. ♥


annars då!? igår hängde jag med erica vid hamnen och satt och pratade massa. vi hade inte träffats på två och  en halv evighet eller så , så de kändes skönt att få skratta ut. hihi! vilka planer vi har alltså, ni vill inte äns veta! Efter några timmar med henne drog jag hem och umgicktes med mormor och mamma ett tag. satt och snackade om massa gamla barn minnen osv och jag höll allvaraligt talat på att dö av skratt. . .

min mamma och min morbror var exakt lika dan som hennes mamma och bror eller min stora syster evelina och storebror, samt som mig och min lillebror jesper. . . vi tjejer skyllde alltid på våra småbrorsor, in i det minsta . . som te,x när min syster rostade bröd i garderoben i hemlighet och gjorde så att det luktade bränt i lägenheten,då tog robin på sig skulden, eller när jag råkade "glömma tänka" och målade med fin rosa penna på väggen,så tog jesper på sig skulden.. vilka söta brosor vi hade ändå som alltid ställde upp och lät dom ta allt haha många skrattatacker av minnen som när jag satt fast i snön för att jag var för kort, eller när min morbror drog min mamma i benet med ett snöre så hon fick brännmärken medan hennes pappa filmade och skrattade. hmm, så himla kul alltså!  Yaya, de var gårdagen . . idag däremot har jag inte gått utanför lägenheten. men de är ju bra det med.. eller?!

läste nyss en jätte fin text som beccahs mamma har skrivigt. dom har verkligen talang i den släkten, beccahs texter är obeskrivligt bra,så ni kan ju kika in på hennes blogg med vetja ( gud va reklam jag gör ..! )

nu ska jag nana. hihi puss och kram

NEVER GONNA TAKE US DOWN.

Okej.. ni som klagar på Danny, på att jag gillar han så mycket and what so ever. ärligt talat nu, ge han EN ärlig chans, lyssna på den här låten, texten,melodin & hans grymma röst! han har fångat michael jackson känslan ut i fingrarna men ändå gör han det totalt till the danny feeling, han är något utöver det vanliga och nej, han är inte " bara en som varit med i idol" den här låten släppte han nyligen och den är så jävla grym rent ut sagt! jag blir så peeepp på allting , den bara ger och ger ännu  mera energi, tack danny. än en gång har du lyckats! hela texten är så sjukt klockren, vartenda litet ord! GAH!   sen ser jag även ett plus i att underbart grymma swingfly dyker upp en sväng med!   man kan inte annat än älska detta . . .

IM IN LOVE WITH THIS SONG!

2 happy 2 soon maybe but whatever

så himla glad!! Jag och mamma var ju på möte med SYV förut idag.. var hur nervös som helst och kändes typ som om jag skulle spy men det gick så f1 bra! berättade hur allt låg till,och hur jag ville ha det osv. hon tyckte att jag verkligen var en tjej som visste vad jag ville och nämnde även mina framtidsplaner om sthlm and everything!

Hon fixade så att jag fortfrande har kvar mina lärare osv,men jag är utskriven från alla lektionerna vilket betyder att jag inte har några lektioner alls längre! och får ingen frånvaro för det ihäller..hon frågade vilka ämnen jag ville läsa och bestämde mig för svenska a, engelska a och matte a fram till sommaren, som jag då ska plugga hemma på distans! så sjukt lättad. allt har släppt nu, och min mamma är stolt över att jag skötte mig så bra, och att jag verkligen tar tag i mitt liv nu. shit ,vet inte vad jag ska säga. Hapiness!

Stockholm in my heart. 11 - 14 mars

Fredagen drog jag och Marika till stockholm och de allvarligt söööööööög att inte min sister erica kunde följa med! så vi var där runt 11, mötte upp johanna och tog the tunnelbana mot globen city o mötte även fanny där ! Danny kom och körde in the club så f1 bra, så underbar! och sedan signerade han massa skivor till gulligt folk. Målade supersnyggt också!

MYYYS BÄSTA! we don't no we don't need make up :'D eller...

Träffade saknade jennifer och George som skulle tävla senare på dagen och även mia och SABINA som jag inte träffat på två år. underbart! Gick upp på signeringen för att fota lite och danny var ju väldigt chockad över en sak :')  sen  drog nina med sig han mot globen och vi drog till donken och köpte cola. hihi! chillade omkring i köpcentret och sen drog jag ut i sooolen med johanna och fanny!

sen kom marika & Li och vi drog typ in o såg rabih o eddie mina älsklingar,min framgång,mitt allt,fast nä. men ja de va ju kul! ringde jessi så hon fick höra lite :') .deras fans är like psychos. haha blabalbal, mötte roshannak som va supeeeerglad! och även typ karlola osv osv. mky trevligt folk! sen har ju vissa förändrats. hmmmmm.


Lördas då.. fixade oss hos li och begav oss to the hötorget. drog in och såg rasmus vinka så glatt! Chockad över att man var i sthlm,jaa. några minuter senare kom finaste danny fram o kramades och lite sånt där. riktigt mysigt!jag ; Min älsklings...danny avbröt: KOM HIIIIIIIT! jag *VAKT* danny: Ahmen tack. HAHAHAHHA. illa.
Pratade ett tag och han var nervös inför kväällen om man säger så. Vakten som dampade över på mig dagen innan( han sa att jag ALDRIG skulle få gå upp på en signering med danny igen..för jag sprang fram.ajda!) blev plötsligt sneller när vi stog o snackade & danny shaka vett i skallen på han typ..nejmen haha! Sen kramades vi hejdoo och danny drog upp. Vi stack ut och ställde oss och kollade upp på den fina bron där rasmus först snacka o sen gick danny ut o körde in the club!! fin fina blickar o pekningar e alltid soett.

Gick sedan in till mia och sabina och satte oss o kolla omkring på signeringen, alla va så söööta :P kmr nästan ihåg hur mkt man själv älskade en liten lapp för några år sen. aww! Träffade sedan alicia and companyy! riktigt nice måste jag säga!

knasade omkring lite & drog sedan ut, vakten mördarblicka o drog in danny i bilen medan han ba följde efter med blicken.söti ,men inget o klaga över hade ju bråttom haha. drog till globen city med some of the people!!

Li drog in på genrepet, mia,sabina o marika gjorde ngt och jag satt och surade på en bänk :P HAHA, illa men jag är som jag är..... sen kom marika och vi satt på trappan o möttes av alla möjliga skönheter o odjur. haha, nejmen people from the mello.och kollade på schlagerstjärnan, the moniker, George kom trea så glad för hans skull! jennifer förtjänade första priset,men jaja.. mötte upp johanna fanny and jossan o såg på rabih o eddie o drog till mcdonalds ossen drog dom in till mello efsm dom till mello o jag gick til sabina mia li och marika & kollade runt vid scenen osv.


vid sju drog jag,Li o marika mot tunnelbanan när vi möttes upp av snubbar som sålde biljetter för 800 styck,vi drog ner priset så vi fick 3 biljetter för åtta hundra och sprang in i globen på varsinna håll!  sååååååå jävla lycklig var jag. har bara min syster att tacka för att få pengarna and everything :')

Inne i globen mötte jag jjf och  precis innan de började sprang jag o johanna ner på a-läktaren längst ner och satte oss på världens bästa plats typ!! precis tätt intill green room och de va super f1. fanny o jossan kom också ner o satt sig där sen! Haha danny såg oss och vinkade o va söt o hade sig som han brukar göra och stämmningen var på topp! dannys framträdande gav mig stoora rysningar och jag var så sjukt lycklig, de va bara att skrika uuuuuuuuuuut alla känslor! han är bäst, kung, allt. världens bästa danny! så sjuuuukt stolt över han, framträdandet var verkligen de bästa jag sätt han eller någon annan göra,de var så klockrent, så sjukt tacksam att jag var där o såg det live !!

(johannas bild)
Sen skrek vi och hade kul på allas andras bidrag också, och slutade med vackra målbrottsröster, men de gillar vi! när jag o danny vinka mot varandra så börja plötsligt saade vinka till mig man ba OKEEJ. hej på dig med väckarN. men ja, de e ju cuult.  Tyckte lätt att saade förtjänade första platsen eftersom att han är sjukt duuuuktig på det han gör så ja ba skrek o va glad hela tiden :') danny kom tvåa o de kunde inte slutat bättre. SÅÅÅÅÅÅ GLAD! de var typ inte förän man kom hem som man fattade hur glad man faktiskt var. hihi lovely.   när allt va slut mötte vi li o marika o drog till efterfesten!!!! fast nä, men jag,marika o li åkte hem till li lyckliga o glada. toppen niiiiight!

and now to the sunday! Soooooov ut! så skönt, gick upp o brände mig på plattången,man ba vad fan! har fortfarande ont om ni ville anteckna det, fixade mig mig lite o drog iväg med li till nacka forum. mötte sabina och mia där och hade det treevligt.

sen kom marika och hennes kompis olivia & massa andra trevliga folk. drog iväg med johanna o redde ut en sak, härligt!ska gifta mig föresten :') hahaha orkar inte! Sen kom danny o sjung in the cluuub och var jätteglad o spralling,man blir så sjukt lycklig av de !! han hade fullt upp på signeringen och verkade halvt stressad så drog iväg ett tag och när jag mötte han igen kramades o myste vi lite o pratade vi om mello! " SÅÅÅ SJUKT GRYM VAR DU! ..  SÅÅÅ kul att DU va där,tack sötnos!! "  man ba  :Y :Y 


sen drog han iväg med swingfly o jag pratade med alicia o her frieends (jag ska lära mig era namn,promise!) samt massa andra godingar där!  och hade det riktigt kul! fina blickar vissa gav med. man ba <333333.


festis med swingfly med. hans barn e ju för söööööött föresten!


efter ett tag kom danny ut o direkt när han såg mig " assa kan inte vi ta bilder,snällla du kan vi ta bild !" HAHAAHAH alltså dödar han ibland. men tkr om han ändå :')   synd att vi alltid cpar på bilder bara </3

kramades hejdoo och drog jag + company +  alicia + company till tcentralen och käkade mcdonalds .. HAHA. myys. fick lite skrattattacker åt en grej med HAHA orkar inte.. men det är ju fint det med :') Sen begav vi oss hem till li och hade en trevlig hemma kväll.. lis data pajade med,man ba BRA!   såg på de brinner, HIHI så saknad film !! var flummig o fotade cheyerna när dom sov o dom blev ju glada.HM HAHAH

o måndagen spenderade jag o marika runt lis område och bara kikade omkring lite.
trevligt trevligt. sen kom li hem och då drog vi till drottningsgatan o mötte mia o kollade runt lite. sen tåget hem,så fort marika hade gått av började det spöka och ja o en annan tjej dog av skratt. de var as läskigt,helt seriöst-. fyfan! men jappjappppp där fick ni en liten inblick ifrån stockholm. pussssssss.

ps. har inte fått alla bilder av li än, men ja slänger väll kanske in lite i efterhand :D D.saucedo



in the club 11/3

(skrivigt några månader tidigare, och ändras inte datumet så släpps skivan idag.WIHUU! kärlek.)

1. In Your Eyes (Ozgo Radio Mix)
2. Tonight
3. In The Club
4. In Love With A Stranger
5. Never Gonna Make Us Cry
6. Catch Me If You Can
7. Just Like That
8. Cassandra



växjö 8/3

Hej people :Y
I tisdas tog jag och världens finaste segercedosister lite pick och pack och tog pulkan till växjö. hahaha,typ. var framme runt tre och gick omkring och chillade lite. sjung om sthlm och bara myste framför solen. åkte med en snubbe till butiken, erica satt fram och dom betedde sig som om dom vore gifta,avslutade varandras meningar osv. gulligt! HAHA man ba DAAH.  satt och skrattade så tårarna föll där i baksätet..." ska jag släppa av er där,eller vill ni fika med mig på ett café först?" (världens dialekt!) HAHAHAHA orkar inte.

Drog in på liljas och möttes av programmledaren you know. " ehm, vi e sjutton men vi har åkt långt faktiskt.." "- ja jag vet att ni kommer från göteborg, er glömmer man inte.." ojdå. " o kan inte jag fixa in er,så gör väll erik mattias och danny det är jag säker på " gick runt o chillade med all personal och talkade. man har träffat dom förr om man säger så! satt och prataade en stund med. malte hade onpiece o när vi sa att man skulle va finklädd så fick han tag på en kavaj sen.. hahaha knas. sen fick vi ett eget litet soundcheck innan andra människor trillade in. danny va inte där än ja ba ;'(. men självklart tog han flyg liksom. han e ju trotts allt danny saucedo,DAAH.


sen började folket strömma in och det blev cider cola och god kycklingsallad. sen äckeltårta också. hatar tårta,så ni vet det. fick lite knas sms och mötte sedan på tre killar längst bort i affären. Pratade med dom en sväng o danny är så fiiiiiiiin! och drog sedan fram mot scenen där alla andra stog, o va sociala. runt nio tiden gick grabbarna ut och körde massa låtar, mycket mer än vanligt faktiskt! dom körde halva in the club med jag bara :Y :Y :Y.

matte börja snacka om att danny flög och att han o erik åkte tåg men lät som pulka danny ba " PULKA" HAHAHAHAHAH så vi dog av garv o fick upp världens bild med att matte åkte pulka till halmstad o va änny roligare ju tydligare bilden blev alltså HAHAHAHA cp..


vet att han är bäst.

Efter det var det någon mysig signering och folk var så roliga (menar inte på något dåligt sätt...) men så fult när typ furtio åringar kommer och vill ha bilder med dom, men det är ju kul det med :) . satt på scenen och sjung med till låtarna och hade det mysigt innan vi GICK UPP på signeringen.. haha " men ni vill vell inte ha något sånt här papper, eller? " nej taack. "

danny; Här har vi ju våra _________ för _______.
så, nu kör vi en jobbintervju här  berätta lite,vad gillar ni att göra ? " matte:
knooulla..
" de gör ju segercedo varje natt." HAHAHAH.. sen sa erik också massa grejer om det där och vi  pratade om allt ang de ett  tag men kan inte skriva ut. synd
SEGERSTEDT!!! sAUCEDO!!! :Y matte ba ;'(

hihih ja jag tkr om danny <3  erik ba " VAD FASIKEN GÖR NI " hahahah..

snackade om ngt f1 ang närmsta framtiden också, wihuuu. tack snälla emd, tack snälla ni kram . HAHAHA..
vi stog alla o trumma på bordet o startade värsta bandet typ man ba BRAA. hade värsta mötet typ, men de va ju kul :) vi tog även ett "Goodbye" av allt skit som pågått dom senaste månaderna, och kom fram till att folk som snackar bara är f1 avundsjuka & ju mer dom fortsätter desto värre är det. men upp till var och en ju! väldigt glad signering och många skrattatacker.. hahaha! sen blev det lite foton också " hoppa in mellan oss ALLA" HAHAHAHA kände sig matte mobbad?  han har blivit så.. jag vet inte,men samtidigt så snäll bah : " ni måste komma till bnldknb också! " man bara okej för de vill ju du :Y.

riktigt nöjd med bilderna känner jag. (vi hade med oss en fotograf,tack för bilderna marika ; ) ;) <3 )

HAHAHA hej jag är en kanin. <3

okej va sån då :Y  ... seriöst,ni är det bästa jag har. fan vad jag älskar er.

segercedo is always the best... (L) when we are together,i need you forever,and eveeeeeeeeeer!

som jag sagt typ en miljon gånger och som jag förmodligen kommer säga en miljongånger till så är dom här två så sjukt fina tillsammans, så sjukt sjuka o så sjukt ja jag vet inte,man blir glad av er :')


saucedopoweeeeeeeer.  vi är världens knasigaste men de är ju helt lovely.
" neeeeej danny du mosar mitt hår" sen ba ngt HAAHHA ja vad är grejen liksom?
men tkr om dig såååå.  jag är så sjukt lycklig med dig.

sen kom den där tjej vakten o bah "rappa på nu"
danny bara : HALLÅ rappa för mig, alltså RAPP RAPPA,sjung rappa!
jag : nej gör det själv,du är mkt bättre :'D
danny; Neeej du är,kör in the club rappen. du kan den mkt bättre än mig"
man ba viiiiiiiisst. :Y


Sen chillade vi lite till innan dom skulle gå, Sen tänkte hon tjejvakten dra iväg Danny hon ba "ska vi" o ja o erica typ dog av skratt o de gjorde erik o danny med vi ba ehm HAHAHAHA. ja man känner ju igen de där -.- o sen börja hon kaxa sig mot mig så kaxa ja tillbaka o då dog danny ännu mer. man ba vaaaad HAHAHAHAH orkar inte..

Drog ut med cheyorna oh mötte inga mindre än erik malte och danni, dom hade ganska bråttom, hon tjejvakten var ju med. .. men sacudeosar kramades lite innan dom drog iväg iallafall,

och de var en fett mysig dag verkligen. gillar när det är så chill. sen drog jag,erica,stina,emma,sandra,jennie iväg hem till stina och sleepade over och gjorde TAost (läs på svenska) hahaha så gulligt. kollade på en film stina var med i o sånt mys. :') Riktigt kul! Tack för dagen alllllllihopa .. love love love. big big love!!!!!!

sen avslutar vi med : Hello,my name is bobby,and this is my hobby. HAHAHA cp.

allting har förändrats,men du finns kvar

är på väg till centralen nu o ska åka till växjö tror jag,om de finns några biljetter kvar..väntas å se min sister ska självklart med och de blir fett hoppas jag. synd att vi är småttingar som inte kommer komma in bara men de gör inget vi behöver detta nu. sorry för de långa inlägget igår, blev ba tvungen o få ur mig min ilska lite grann. känns skönt att komma bort från gbg nu, glömma allt för en sekund men man e ju inte lika taggad på att komma hem sen. . . då väntar vell ett och annat helvete rent ut sagt. jaja tar dagen som den kommer nu ska jag ha kuuuuuuuuuuul! PUSSSPUSS

night thoughts

Heeeey!
Eftersom att alla blir sura på att jag inte bloggar,och eftersom att ni faktiskt klickar er in här och väntar på något nytt hela tiden så är jag så snäll att jag slänger in ett lååååååångt tråkigt inlägg ...! man ba
förlåt ni behöver INTE läsa. blev bara tvungen att få ur mig saker. så whatever.


i(går?)natt var en lång och jobbig natt. till en början ändå konstigt härlig på något sätt. man känner sig lycklig när nån förstår..lät många tårar falla ner, utan att äns försöka stoppa det. känns skönt att jag har släppt ut en hel del. finns så mycket inom mig som bara skriker, sånt som gör att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag har alltid haft svårt för att öppna mig för människor i huvudtaget, inte äns dom som idag står mig närmast känner att "jag  släpper in dom ." och jag hatar det. det gör jag, jag vill kunna vara stolt och säga "här är jag." men ärligt talat så är jag inte det. Folk säger att jag alltid att jag är en sådan glädjespridare och att jag alltid är så glad osv, och det är för att jag är sådan som person. jag försöker vara positiv och jag vill vara en förebild för andra, för dom som jag vet att konstigt nog ser upp till mig,för att jag står för mina drömmar och för att jag aldrig låter någon annan stoppa mig. jag vill inte göra människor besvikna. jag vill inte göra mina nära besvikna, eller svika min älskade mamma mer än jag redan har gjort. Jag vill kunna kasta av mig alla spydliga kommentarer, inte bry mig om rykten och framför allt skita i vad andra människor tycker om mig. Men vad jag vill spelar ingen roll så länge jag inte gör något åt det. 

Tiden bara springer iväg, och jag har förlorat mig själv någonstans i den. Jag vet vem jag egentligen är, och jag är medveten om varje steg jag tar bort ifrån det. så jag förstår inte varför? Människor förändras,det är inget annat än mänskligt men jag håller på att gå bort ifrån allting. bara en sån grej som att gå till skolan klarar jag inte av? Se på mig jag är svag. jag lägger mig i sängen och sover bort dagarna istället. sedan klagar jag på hur dåligt jag mår? det är så ni ser det,men det är lugnt tyck inte synd om mig.  för ni vet ändå ingenting. Och ni skulle aldrig pallat heller.  nånstans i hela detta deppiga inlägg vill jag slänga in ett ljus,som gjorde natten f1 bra ändå.  för det förtjänas verkligen! Du vet själv vem du är och jag nämner inga namn än för att alla skulle hata mig och tro att jag är dubbelmoralen själv som pratar. men vad vet folk, folk är dömmande,elaka. vi är mer lika än jag någonsin hade trott och även om vi tycker olika om saker så är vi ändå lika fast i vad vi tycker. hm, personen e lika störd som mig själv och känns så otroligt  skönt att kunna lita på någon så,att öppna sig på riktigt, tack. har även tänkt på en sak. Man kankse hatar en annan människa, bara för att den är så lik sig själv att man inte klarar av den,man vill inte veta av den  & börjar istället tro de värsta om personen? hmm..

jaja, jag vet en sak. det är att jag behöver tid. jag verkligen behöver det. och frihet. och hans ord, han är så långt borta nu, till och med när han står rakt framför mig? varför..? jo,för att folk är elaka. dom vill andra ont,men ni ska få se. ni ska få se att jag klarar det..

måste även säga att det finns en grej,en grej som kan förändra allt nu. det har med mig och erica och göra och jag är redo att satsa helhjärtat på detta. för vi vet att vi kommer klara det. snart. innan året är slut, så kommer våra nya liv ha påbörjats. vare sig ni vill det eller inte.i love you sister. du är bäst!!!!!!!11111

vill ni göra det lite enklare för mig så klaga inte på att jag inte kommer till skolan, fråga inte hur jag mår om du ändå inte skulle orka förstå, låtsas inte att ni bryr er och sluta mucka hela tiden. låt mig va,på riktigt. de räcker nu.... och sluta påstå att vi förstår,för de e bah ni som förstör för er själva..... godnatt.

gamla blogginlägg är bäst..

Hoppas att ni inte glömmer det viktiga i livet. Att ha roligt. Glöm inte att ni är i kontroll över era egna liv. Många glömmer det och tror att man inte kan påverka, men så är inte fallet. Vi lever i ett samhälle så fullt av möjligheter och förväntningar, drivna människor som är ambitiösa och företagssamma. Du kan oxo göra vad du vill.
"Be carefull what you wish for, Cause you just might get it all, you just might get it all"
Sköt dina studier och tänk ut nått du vill göra. Jag tror på dig.

Nu ska jag börja avrunda.
Men innan vill jag bara säga att Du är fin precis som du är.
Du är bra precis som du är, du kan och du gör vad du vill. Inga ideal ska styra ditt utseende din vikt eller din stil. Du är Du å ingen ska eller kan ta det ifrån dig. Motivera dig själv i ditt liv ta tag i allt du vill göra. Du kan. DU KAN.

Älskar er.
D.


Tack ♥



söndagksväll

skakar,gråter och tröst äter som in i hevete. varför äns yttrar jag mig om när jag mår dålig i bloggen? får bara konsekvenser och ingen förstår ändå.  jag vet inte vad det är med mig själv äns. Vill bara ta mitt pick och pack, min erica och flytta till sthlm och glömma ALLT dåligt.  snälla stoppa tiden. jag hinner inte springa ikapp den längre. jag vet ingenting alls .....

möte med skolsköterska,rektor,lärare,kurator,mamma  and so on på onsdag? total VÄGRAAR.
varför jag? man ba LÅT MIG VAA. hmmmmm. need you more than ever. men du förstår inte längre.

okej,vill spy upp de där. mums

Drag me to hell


Hey. jag , rädd? varför skulle jag vara det. ALLTSÅ man ba "vad fan." Har nog sett den läskiaste filmen ever. Eller alltså, saw,freddy krueger och sånna sinnessjuka filmer,jag brukar ju tycka om sånt ?! fastän jag är livrädd men denna är helt fucking sinnessjuk. VEM FÅR TÅRAR AV EN FILM?! Jessi och jag började kolla och satt ihopkurade i sängen och gömde oss, sen åkte plötsligt filten som var över fönstret bakom oss ner,jag såg min egna spegelbild o blev livrädd (trodde de va hon på bilden) alltså hon skräms som in i helvete i filmen. kommer ALDRIG gå ensam i ett parkeringshus,aldrig sätta mig i en bil först,aldrig någonting...jag är rädd.. har ni inte sätt filmen,see it. tack jennifer för tipset. det värmer i hjärtat (så har man hjärtattack ;ppPPp)

5/3

efter två timmars sömn så väcktes jag av jessica vid typ 8?  och vi drog oss iväg mot småland  och träffa massa söta små barn och andra trevliga människor! tog oss även tiden att köpa hff, världens goaste pizza! tar ni svängarna förbi huskvarna så är det ett måste just as you knooowwwww!  lite mysigt med en tripp dit ner över morgonen/dagen och sen hem till jessica mätta och belåtna och det kan ju va bra,fast man mår så illa att man kommer spy när som helst. synd :) . jaja, nu ska vi se drag me to hell & sedan får vi helt enkelt se va kvällen har att bjuda på ..
morn är det söndag, (som om ni inte visst det)men f1 illaaaaaaaaaa... hörs

frajdääääääj :')




hellu people. whats ap? justins ..ne skoja. (jessica humor) bjuder på f1 FINA bilder. :).
iallafall. sitter här hemma hos jessi nu och har det trevligt,varigt med hennes familj och storhandlat idag. haha,mötte på hon där äcklet i drag me to hell,(en kopia iaf) som jag ska försöka tvinga jessi se med mig ikväll.. man vill ju inte kolla ensam. så vägrar men de ;PpPPpppPP. älskar mina "ingen mening" bloggar,men det kan ju vara kul det med.  har föresten fått en ny favorit låt, JAG KOMMER (L)

fucking perfect

underbart

lite upäjt oså

CHACHAA krillebooi här:Y
SITTER HOS JESSICA NU. MUSIC AND SO ON.

Vi sitter vid varsin dator... (ja,jag har med mig min älskling!)
och är väldigt sociala mot varandra känner jag..fast nej,men ja
det är kul det med :) fast ikväll blir de festis, ska se skräckisar ;J
så sköönt att få helg på torsdagar! (så har man haft de hela veckan typ ;ppPpP)
jaja hörs hörs hörs  / Jigsaw <3333333


2cool4school

Nejmen hey. Whats ap? Hur kul kan det vara att läsa min blogg hela tiden,när jag typ bloggar.. sämre än någon annan? Ehm, jag ska faktiskt bättra mig,promise. Inte så kult att berätta typ " idag har jag varigt sjuk,idag har jag legat och sovigt bara så ni vet." som typ dom senaste dagarna skulle handlat om ändåså. Fast har skrattat så tårarna har falligt också, Men det är ju synd haha. alltså min blogg är fuul och suger. det är därför jag inte bloggar typ kom jag nyss fram till. HJÄLPMEE? fixa en fin design tack snälla.♥

WORDS



RSS 2.0