helgen rätt detaljerat o så där

var verkligen INTE på humör att blogga om helgen, o.s.v. för jag var så ledsen och besviken och det har sina anledningar till det. men nu känner jag att jag behöver få ur mig allting..

i freeeedas.. hade jag och Erica inget speciellt iför oss så vi bestämde oss för att vid kl 4 åka in och se ola sjunga och signera i bäckebol. vi fick sjunga as mkt med  honom ( brukar faktiskt göra det rätt mkt,men nu var det liksom 10 cm hög scen, så det var verkligen yee!)  & de va trevligt de...

sen drog vi till stan & skrattade omkring like always..  vi skulle befinna oss i centralen hela kvällen p.g.a. att bellas tåg inte kom in förän kl 10 typ,  och kom fram en man, som hette brown, hahaha.. och frågade om vi var tillsammans med erik och danny bland annat. så ville vi att han skulle utala doms namn på riktigt och lält ju fint haha!  sen brann det inne i centralen, och dom där högtalarna gick igång " de brinner i byggnaden." och alla SPRAAAANG ut förutom jag och erica som sprang omkring o letade efter eld .. hmh. ;)
efter nån timme så satt vi oss ner nånstans inne på centralen då ja plötsligt ser en kille me grå mössa o en me brunt hår gå förbi! * OOOOLA, de är ola!* han vänder sig om och går tillbaka o hälsar på oss, och dom sätter sig brevid oss & berättar att deras tåg inte går hem för om en timma . haha,  vi gick omkring lite och snackade på om allt möjligt! - där e morfar. HAHAH bäst!


efter att dom skulle med sitt tåg så sa vi hejdå och satte oss bland tågen ett tag..var en gubbe från söder i sthlm, som snackade massa med oss om att han hade bott på ringvägen och när vi sa att vi var rödgröna, så gjorde han världens hårdaste handtags grej  med oss. typ bröt våra armar? hahaha kul man kan ha .. mums eller ?

efter de ringde vi rojjin och åkte o hämtade henne i frölunda torg, sen drog vi tillbaka till centralen och mötte upp bella.hem till erica &  snackade o hade de trevligt haha!  vi sov inte en blund och klockan fyra typ,började vi fixa oss lite smått och..

EMD KÅLLERED


vi åkte in till kållered runt 06, var en vakt där som va rätt så trevlig oså  :D:D vi låg o sov ett tag uppe på scenen trötta som vi var. o runt 8 öppna affären så då blev de att köpa frukost o mja, runt 9-10 började dom felsta komma. men va inte alls mkt folk,gemfört me va de borde varigt. säkert bara för vi försökte hålla de hemligt. SKOJA hahaha gud.

träffade massa fina tjejor o hade de as kuult och erica fick upp på scenen me en trollkarl. haha! kl blev halv 1 o världens finaste bästa e.m.d. klev in på scenen !  yeayu .. erik satt i bakgrunden på första låten o de kändes som han va själv i gbg sa han ? så sen flytta han fram pianot hahaha katt ..
malte berätta lite om bebisen o dom körde dom vanliga låtarna o ah  , trevligt trevligt ! sååååå himla bra finns inte ord för de! love love love!


efter spelnignen så skulle emd in på ngt café .
Vaktis:  ERIK?? ERIK??  ERIK??  * tar på mattes jacka*
jag : han heter erik!
vaktis: matte kan du säga till erik o komma, ni ska in här
HAHAHAHHA dog .


dom gick in på cafét me vakter eftersig hela vägen som stog på rad så vi inte ksulle komma in, * INGA FANS I CAFÉT !!! *  ja o erica kom fram precis framför vatkerna o dom bara " NEEEJ"
jag : Danny ?? :)
danny vänder sig om o tag i min hand, och drar mig mot honom,
erika ropade på erik o han gjorde samma sak, så jävla gulligt
Vakterna;  NEJ INGFA FANS FÅR FÖREKOMMA I CAFÉT NU!
danny&erik, sa ngt tillbaka och bara drog oss ännu närmre dom o höll om o kramades massa haha aw,
så vakterna blev totalt utägda, förklarade för dannis o erik att vi skulle hinna till borås me så dom sa att vi skulle skyyyyynda dit & de gjorde vi men först hälsa vi på matte som tackade för kortet vi skickade hem till han osådär. sjukt sött ! hihi! *de blev ingen malte* HAHAHAHA. gud!

vi sa hejdå, o dom andra drog på singenringen medan ja snacka lite med folk istället! hihi! sen skynda vi oss så fort som möjligt till borås,

dom skulle börja fyra men började typ halv ? så vi missa hela uppträdandet men kom insprigandes i slutet av signeringen. ehehhe. synd där men jaja. trötta var vi då allihopa. =/
inga komentarer om hur de va för , whateeever. kållered va bäst iaf

ni är fina . you are love





your always the best no matter what.  were stronger then them, isn't we?
it's just so hard to don't know, anything. but i believe what you always says,
it will be goood , soooooooon.. just a talk away.. i hope. ♥
without you i'm worthless, without you i'm nothing,

sen efter allt så kände ja o erica för en övernattningskväll till, kändes bra att ha någon som förstår en så bra när man behöver de som mest. världens bästa ericis! haha! o även natten där på blev de övernattning. mkt skratt,tårar, och knaserier. haha. love you fellerii segerstedt!;) haha! saucedosegerstedtsistersforeveeeeeer.

TACK TILL ALLA SOM VAR  MED O GJORDE HELGEN BRA, kul o träffaaaa er alla, you know who you are lovelys.
puss

Kommentarer
Postat av: Erica Segerstedt

Jaaag skrattar högt när ja läste om fredagen!

HAHAHA "de brinner i byggnaden, va vänlig åh lämna byggnaden omedelbart" men nää.. vi skulle ju såklart leta upp elden! HAHAHA! bääääst. och gubben bröt våra händer. ILLA! men ola va ändå cooolast! (: Sött att dom satt där i över 40 min med oss, "där är morfar" HAHAHA! :') och EMD! fiiiinnaaaaste pojkar någonsin.

säger som du, KÅLLLEEEERED! (L)



älskar dej FeelJoe saucedo! (y) HAHAHA

du är bästbästbäst! (L)

på fredag blir de övernattning igen (Mina föreldrar sa förrut att dom snart kommer vänja sig vid att du blir inneboende här varje helg) HAHA! på lördag drar vi till huvudstaden! YaaaaaaY!



FÖR-ALLTID-FEELLLEERI SEGERCEDO (L)

genom allt <3

2010-09-29 @ 10:42:30
Postat av: Annelie

Allt kommer lösa sig, one way or another! finns här om du behöver prata med nån! <3

2010-09-29 @ 12:38:31
URL: http://schitzophreenia.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Oh looooord va Danny är snygg!!!!!

2010-09-29 @ 18:18:37
Postat av: jonte

söta du och karlola är för han hette så va kram jonte

2010-09-29 @ 20:52:27
Postat av: S A N N A

sv: Allt! Hon är grym.

2010-09-29 @ 21:51:44
URL: http://ssannastahl.blogg.se/
Postat av: N A T H A L I E -♥

sv; om det är ngn som är det så är det ju du gumman ! <4

2010-09-30 @ 00:29:11
URL: http://nathalieevanzoelen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0