ds

inte haft nått blogghumör idag.förlåt.

det finns en människa, som fått mig insé. att allt är möjligt. allt.


Tror ni på sinnets kraft?
Alltså att man har typ flera outforskade sinnen? ett sjätte sinne kanske.
Jag är övertygad om att vi har det. Forskning visar att vi bara använder 10% av våran hjärnkapacitet. Einstein använde möjligen 15% av sin hjärna. Men vad händer med resterande 85-90%? Det är när man hör om mammar som lyft flera tons lastbilar för att hälpa sitt barn som blivit överkört eller folk som blivit påkörda och flugit 20meter bort och sedan gått ifrån platsen totalt oskadd, som jag börjar undra om man inte besitter krafter som man inte luskat fram riktigt. Jag är totalt övertygad om att det är så. Men det här är inte bara att plocka fram. Tror det måste bli medvetet accepterat av världen och så måste forskning tillämpas. Sen måste det nog gå 3-4 generationer som vet om det här som en del av livet. Jag tror att hjärnans kraft är så pass stark att man skulle kunna levitera. Flyga helt enkelt. Det gäller bara att veta att man kan det. inte tro, utan VETA.

Healing är nog en del av den outforskade världen som ändå finns i våran tid. Jag har läst om folk som helar sjuka genom att lägga händerna på patienten och med tankekraft har kunnat hjälpa. Varför tror du att när du slagit dig eller någon kanske nypt dig, drar du din hand över smärtan några gånger och att det genast känns bättre...? Jag tror att det är en slags healing som vi kan. Eller vad tror du? Du kanske tycker att jag flummar, kanske inte. Men jag tror att människan kan mycket mycket mer. Samtidigt är det kanske lika bra. Tänk om alla kunde göra "onaturliga" saker.. tänk om "fel" personer besatt denna kunskap eller kraft. Kanske därför vi inte kan. Eftersom vissa ännu inte är redo.

Jag tror att vi skulle kunna börja lära hjärnan att VETA om den egna kraften. Genom att bli mer medvetna om de val vi helatiden gör. Att i varje ögonblick i livet vara medveten. Vaken och inte eftertänksam utan förtänksam. Man ska inte behöva ångra saker. Dina val ska vara dem du gör för att det är så du vill att det ska resultera.
Hänger du med?
Många har haft en jobbig barndom av olika anledningar. Några kommer att använda den erfarenheten till att se fram i livet och ta sig vidare. Andra kommer vara fast i rollen att beskylla sig själva eller andra ( andra som kanske tillochmed redan är borta ur deras liv).

Det finns alltid ett val: "Jag kan gråta över det hårda som jag vart med om/är med om eller resa sig över situationen, vända på smärtan till växtkraft, hålla huvet högt och bli en som hjälper välden att bli av med smärtan och lidande. Ta leran som du fått och göra en vacker skulptur. Jag vägrar att tro att jag är kraft- och hjälplös! Jag gör ett val. Ett medvetet val:
Från och med nu, "Jag är stark och bestämmer över mitt liv!"

Det kan låta för enkelt. Men det funkar!"Jag är stark och bestämmer över mitt liv!" Jag tror att om man säger och tror på det så är det magiska ord. Var medveten, förtänksam.
Det finns alltid ett val.
"Jag är stark och bestämmer över mitt liv!"
"Jag är stark och bestämmer över mitt liv!"
"Jag är stark och bestämmer över mitt liv!"

Tro inte. VET!

källa www.dannysaucedo.se

Kommentarer
Postat av: Annelie

En av hans bästa bloggar? YES INDEED! <3

2010-08-12 @ 07:54:19
URL: http://schitzophreenia.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har lagt till dig nu.

Jag tror också att nästan allt är möjligt. =)

2010-08-12 @ 08:22:49
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Liisa

Vinnaren av dagens blogg är nu utsedd. Gå in och kolla om det blev just du som vann :)

2010-08-12 @ 10:25:27
URL: http://lliiisa.blogg.se/
Postat av: nathalie

tja eller! ;D behöver minst 20 frågor till min frågestund på bloggen, ställ gärna en fråga där om mina hästar, typ mig själv eller nåt annat skit.



Btw, kolla bilderna på inlägget innan på Kissie som liten brunhårig skolflicka haha! ;D

2010-08-12 @ 19:55:58
URL: http://nathaliesafko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0