en mening,förklarar så mkt.

fuck what i miss you, fuck what i need you erik.g&danny.

olaaa2 till bilder på mig och ola, hahah. fan va han fick mig glad i gen , hade & saknar redan feelingen assoo..  men jag är fortfarande sjukt glad och full med energi, great or what? thanksss

dagen hehe

hej mina fina vänner ..
världens sämsta uppdatering, ursäkta & förlåt haha! kom till skolan runt 12,  satt och berättade massa historier osv om ghosts! waow, vi var nog över trötta o skrattade ihjäl oss åt kristinas historier.. hahahhaha .. återupprepningar är då härliga .  sen var det tråkig matte,men bara en stund så whatever.

efter skolan blev det hem till ghost wisperer & sen vila ett tag, ganska rörigt när det gäller en del saker men så skönt med lov & sånt ett tag framöver iallafall. bara imorgon kvar nu! yeay.

..

orkar inte ens bry mig mer. tro vad du vill det är du som förlorar på det inte jag. nu ska jag hoppa in i duschen, och sedan se 2 och en halv, finns internet kvar sedan så blir det en uppdatering då osså,annars hörs vi imorgon babes

jag kan inte hjälpat

jag har redan sabbat det så det är ingen idé att försöka snacka med dig ,  jag vet att jag har gjort misstag o att du inte äns fick veta dom, men du har gjort samma stora misstag som jag och egenltigen var det du som gjorde det först, du vet det bara inte, o det kommr du inte förstå .  märkte att det var något fel ibland men trodde aldrig att du visste saker som alltid har nekats , de kommer dom alltid att göra osså. jag hatar det här det är inte lätt för mig heller. jag kan inte äns säga förlåt , för det är alldeles för litet & vi kan inte ha någon kontakt för ingen av oss är värd det, varken du eller jag . jag är så jävla ledsen att de blev såhär , men allt har nog sin mening & ja vet att det inte kan sluta på något annat sätt om du inte accepterar neekandet tillslut.

galenhomeeee

tjaa, hoppas ni haft en bra dag =)  . skola idag, tråkigt men nu äre fan snart lov . lovely! synd att jag inte ska göra något kul på lovet förutom att träffa bella helgen eftetr den som kommer hehe.  :)

jallafall, efter skolan gjorde jag lite saker & sen hade jag utväcklingsamtal. fyfan har bara 3 ig varningar kvar nu, GÖTTT! fast ändå. so,no & matte. dom värsta ämnena i hela världen. spec no och matte men men that's life. sen börjar bild läraren klaga oså att ja itne kmr och att blabla ska döda han . får jag inte G ska mamma knivhögga han iaf ;) hahah.  sen hade Sv-läraren sagt att jag skriver "något så otroligt bra, o fint & att man blir fast i det man lläser & att ja verkligen har talang" Hhahaa aww.. nationealla proven alltså. har musiken att tacka för att uttrycka mina känslor så bra för den asså!

köpt en lite fattig mp3 vilket ja behövde, efsm min gamla e kraaash och bom borta någonstans. höll på att dö varje dag utomhos osv , men äntligen  . = D

grattis ...i efterskott matte


om man tänker att klockan är innan 12,så är hans födelsedag idag,men klockan är efter 12 så på så sätt så fyllde han år igår. iallafall,ett sjukt stort grattis till mattias som blev 29 years! riktigt old man now ;) haha.. men han e som 20 ! haha.. hoppas you had a beautiful day ... pusss!

(tidsstämpeln blir fel,eftersom att det är fel på min dataskit,men inlägget är puplicerat ca 10 över tolv iallafall. nu ska jag sova,nightly night)

söndag 28/3

och igår, söndaagg  så åkte vi till centralen tidigt & mötte på nån kille som behövde låna mobil o ringa. synd att vi inte hade pengar,men han köpte 150 kr kompis åt oss för att få ringa några samtal,sjukt snällt av både han o oss tkr jag. haha . iallafall, tog bussen till borås sen & efter aatt ha gått och yrat omkring ett tag kom vi fram till bil-stället ola skulle uppträda på ..

modevisning på det stället osså,herregud vad vi skratta. endel var klädda som ett rent helvete, haha. & japp japp sen kom marika dit också så hon var med oss, nice . sen efter ett tusentals år kom ola & jäklar va underbart. hade saknat hans energi på sceenen och allt som fan & var fortfarande helt ledsen efter att inte följt med till birka innan ? men whatever,allt försvann o de va så jäkla nice.. grymt grymt verkligen! som alltid lyckas vi ;-) hahaha..  en ful sak bara va att ola fråga publiken om melodifestivalen va roliig o jag bara " neeej" hahaha . trodde han sa dålig,synd. så han bara " nehe tyckte du inte den va rolig? ja ba eh va oj ehm.. ja en katt var jag iaf HAHAHA. massa annat osså,men jag lyckas nog med de mesta. haha

träffade även baloo ( peo ) lisebergsvakten så han kom fram o snacka lite osådär, sa något som ja verkligen hoppas att är sant,blir jävlligt glad isf.

sen var det en trevlig signering osv .. han är så sjukt snäll o så härlig verkligen sjukt bra männska!efter singeringen mötte vi på han utanför & hann snacka en stund innan han skulle till centralen. jag är så alive again nu. thanks for this "helg.." haha. synd bara att den är över,that's life. but i will se them again !


more pictures comeees,,, <33

kim & robin allum

hej på er . inte haft till gång till datorn men nusåå. bella kom ju till mig i lördags så kan ju börja där.

först fikade jag med mamma & sen så mötte vi veronica & sen drog jag till centralen och mötte bellsan . vi sprang (mycktet viktigt att veta att vi sprang föresten..) till bussen till allum & började vänta. var inte så länge som tur var .. lite modevisning där nadja,andreas alex & några gick ..o sen kom robin,  massa tjejer sprang fram o tog kort osv me han osså. sen en liten stund senare kom kim  och då fick vi damp istället o gick till dom . hade inte träffat han sedan augusti så likosm ja.  o inte robin sen november haha. började snacka om våra trevliga vintrar & kim hade varit i norge o robin hade åkt skridskor o vi hade vart hemma och sovigt o dött. men nu är vi alive på nytt igen!

sen uppträdde dom o så jäkla grymma  wooow säger ajg bara. älskar deras röster ihop,  så sjukt fint,grymt,everything.  sen efter det var dert signering osv. o vi köpte ett papper med en bild o autografer,så kunde man ladda ner låten till datorn, HAHA man hadde ju inte den eller så, sånna katter. jaja
lite mer snack me dom knasgrabbsen & sen drog vi hem och sov, osv haha ..sveriges största blogg. men även sveriges sämsta.

jag förstår inte äns varför jag fortfarande läser idiotens blogg. vad har hon för jävla idiot blogg egentligen? skriver att tjejer ska vara smala som pinnar och si och så men själv redigerar hon halva sina lår, sin midja förminskar hon och håret gör hon finare kontrast på,näsan gör hon alltid mindre,lägger alltid till extra smink på bilderna efteråt och kallar blondinbella grisbella & att hon har massa akne osv. när hon själv i själva verket är så jävla fail & blondinbella är ju inte den ända som har akne. även den här fula idioten har det.  kan ni gissa vem det handlar om ? tänkte vell det ..

och jag höll alltid på jackie i paradise för jag tyckte hon spelade på ett bra sätt o det var vell därför hon vann,men det jag vill komma fram till är att pissie är så jävla avundsjuk på henne. på jackies fina hår som är tusen gånger finare än kissies. på jackies blogg som är hur mycket bättre och roligare att läsa en kissies. och så håller hon på och säger att jackie är tjock osv hela tiden,herregud det får mig att vilja döda pissråttan. jackie beskär inte en jävla cm på sig själv som vissa andra & ändå är hon en slags modell eller hur ? hon kanske inte är enligt pissies "ideal" för hur tjejer ska se ut ,men det är fan ingen och absolut inte pissråttan själv ihäller.

pissie har opererat brösten,kindbenen o läppförstorningar tusen gånger och här näst väntar näsan ? om hon nu är så perfekt så vafan gör hon sånt för då? och hon kmr inte må bättre av en 3 cm mindre häxnäsa eller större bröst eller något annat.. hon kansnek känner sig bättre för stunden men sen insér hon att det är fejk, att det inte är hon & vad gör hon då? då får hon nog ännu sämre sjäkvfötroende och förösker komma på ennu mer saker att trycka ner andra människor med.

alla människor ser ut som dom själva gör och är unika,så låt er inte följas av en ful häxas ideal som hon spelar ibloggen på,som hon inte alls är sig i i verkligheten. tro på er själva,ni kan om ni vågar,om ni vill och om ni kämpar. allting sitter inuti så ge inte upp någonting förän ni lyckas. skit i vad andra tycker,du vet själv att du är bra som du är. och om någon säger något dumt så är anledningen för att den är riktigt avundsjuk,ananrs skulle den inte lägga ner tid på att säga sådant så theere you go. blev verkligen tvungen att skriva,  och ni som tycker kissies blogg är rolig o läsa ibland osv. det gör fatkiskt jag med, kollar in i bland,men jag SKRATTAR åt all skit hon skriver, o hoppas att alla förstår att hon är lika blåst som en uppblåsbar ballong.

med kärlek från mig till dig,

robin&kim ... gryyyyyymt taggad nu..


<3

mattias let's dance


den blyga men supersöta & helt underbara katten från E.M.D. vann hela skiten i år & kom mkt bättre än proffisionella dansaren danny som kom fyra 2008. jag kan inte iäns förstå hur jäkla glad matte blev men jag blev sjukt glad och man ser verkligen hur mycket han ville vinna. han har verkligen blivigt grym på att dansa. nu äre bara lillerik kvar att visa va han går för så kan e.m.d. bli värsta dansgruppen osså;) nej men stoort jäkkla grattis till våran underbara mattias andreasson...♥

me right now


endast lite maskare,knappt något & en trött trött jag. ska inte sova för då kommer jag inte vakna. ska istället ta huvudvärkstablett & dansa mig iväg till badkaret. hihi. alltid lika schööönt o tror ingen missar att jag (L) bada. anyway, så ska jag bara säga att
EUULA kmr till borås på söndag. kunde haft fritidskort. hejohopp

planer of this lördag

jag får en jävla huvudvärk när jag dygnar men ändå gör jag det. synd! dagens planer är iaf :

09.00 - möta mamma inne i stan. ta en fika och kankse shoppa lite.
11:00-  möta isabella på centralen vid hennes tåg & äntligen träffa den saknade saken!

12:oo - åka till allum & träffa kimpa & robin ,y-e-ey! inte träffat robin sen i november och kim sen i augusti . not okej

njaa, några saker är bestämda iafl..tiden går ju framåt.  men iallafall vid
20:00 - se jennifer på tv i körslaget,hennes team ska lätt vidare :-)


"nattens låt. "I can honestly say
You've been on my mind since I woke up today
I look at your photograph all the time
These memories come back to life
And I don't mind


I remember when we kiss
I still feel it on my lips
The time that you danced with me
With no music playing
I remember the simple things
I remember till I cry
But the one thing I wish I forget
The memory I want to forget
Is goodbye

I woke up this morning, played our song
And through the tears I sang along
I picked up the phone
And put it down
Cuz I know I'm wasting my time
And I don't mind

I remember when we kiss
I still feel it on my lips
The time that you danced with me
With no music playing
I remember the simple things
I remember till I cry
But the one thing I wish I forget
The memory I want to forget

And suddenly my cell phone's blowing up
With your ring tone
I hesitate but answer it anyway
You sound so alone
And I'm surprised to hear you say

Remember when we kissed
You still feel it on your lips
The time when you danced with me
With no music playing
You remember the simple things
We talked till we cried
You said your biggest regret
The one you wish I forget
Is saying goodbye
Saying goodbye
Goodbye


wiiiiiiiiiyh bästis kmr

så jäkla glad! bella kommer imorn o det kan inte bli bättre än så just nu. det var miljoner år sen vi sågs,kommer inte äns ihåg när det var..synd! iallafal , så sitter ajg och min coca cola här o firar. synd att de ser förjävligt ut överaallt ska döda en eller två men that's life.

föresten,så fungerar min kamera igen mkt bättre = blixten fungerar wihuuu så kan kma lite mer bilder i bloggen. behövs ju om något. nu ska jag döda mitt hem.  drar in tidigt till stan imorn ( 9.00?)  ,får se om ja hiinner uppdatera innan, annars hörs vi senare när ja kommit hem från det..     puss!

kortkorrt

vart me linglii tills nu & faan va nice de va... pigg &glaa nu blire duschen o sen blire snack me bells efsm hon inte fick låna fritidskortet som hon fick först så hoon inte kunde komma.synd!! höörs. pussen

fucking missing damping sucking hejsing


no words at all, missing you 
&om du uppträder på let´s dance med emd som inte verkar helt omöjligt idag, kmr jag döda för att jagi nte är där. men ändå vara så glad .... 22 maj babes!

lite inspieration till en ny sång


i don't believe that we'll meet another day,somewhere or someday. i miss you but thats were it stops. im sorry for all those words i told you, i'm sorry for not keep believing like you do,but i'm fucking hate waiting in the rain and i know that it will never be the same. so forget about me, it's gonna be like i never was there in al does year. 

hål-timmar...

tjatjoppp, har håltimma nu , eller till ett typ ,härligtt!sen äre bara SO & heeelg. bella skulle egentligen komma till helgen,men synd som de är så får hon antagligen inte låna fritidskort längre ..? he-he gör ens dag om inte månad. vi får vell see om de går att lösa på någpot sått annars dödar jag tove och en annan som kan bli hennes best friend vetja.  jallafalll ,  så äre så stökigt hemma hos mig att ja allvarligt spyyyr. mitt rum är världens blä kläder exakt ÖVERALLT, men så äre appp såå min stil att stöka & sen inte städa ? undra om ja osså växer upp nångång. bara o vänta o se ( det där var de konstigaste ja hört nån gång.)  ... föresten, idag är de final i let´s dance (erik.s röst) hoppas atttt matte vinner nu för hans skull & yeess .. 


två "snygga" piiictures at me, från jespers data. antar att han tyckte dom var lika snygga som jag.

sjuk

sorry. har inget internet nu efsm jag är sjuk ..synd
hörs imorn istället.puss

åt helvete

jag är så fruktansvärt jävla irreterad på dig,MAMMA!? seriöst,vem ger avdrag av månadspeng för att man inte hänger upp tvätt ..? omg har jag någonsin behövt göra det förut,nej så varför skulle ja göra det nu. o om ja ska göra de så kan du skaffa nya tvättställ så ja slipper hänga i trapphuset och parkeringen med en överdrift men ändå,  OM jag skulle vara så snäll att hjälpa till med det dära,borde jag ju få några hundra lappar extra också, så om du ger mig det så sure. 

vi bråkar verkligen om ALLT & ingenting. sen är hon trög, hon fattar inte hur ont man har i huvudet utan ändå skriker hon & ber en hjälpa till hela jävla tiden, ossen säger hon att ja lägger mig försent osv. ja det är ju därför ja har börjat lägga mig så tidigt på senaste, eller hur.  ossen, alltså DETTA FÖRSTÖR MITT FUCKING LIV. ja vill bara ha sommar o massa kul o allting ,men tror ni inte hon krossar dom drömmarna osså ellr ? kmr säkert få skura golvet & vara askungen medan andra är ute o har kul, för de är så de fungerar.

bara jag gör allting så blir hon lycklig,skiter fullständigt i hur jag själv känner...har ja huvudvärk som jag nu haft enda sen igår,så ska hon ändå ge avdrag för att jag inte gör de ena o det andra,snälla man orkar inte? men det förstår inte hon , ja tkr ändå jag har kämpat på så bra det gått i skolan på senaste, & även me annat så herregud förlåååååt om jag måste vara hemma ibland p.g.a all huvudvärk osv förstör ja din framtid eller ..?

sen, säger du att du tkr jag ska flytta till pappa,att du vill bli av me mig för ja inte hjälper till. de gör ju att jag känner värsta suget för att t.ex städa. tror du det? SNARARE tvärt om , skiter fullständigt i. du vet att de känns som att du säger " de är lika bra att du dör,eller iallafall försvinner ur mitt liv för här gör du ingn nytta. " men ja,de kanse är så du menar. de tror ja faktiskt.  FÖRLÅT att du födde mig & att ja inte blev det du had eönskat, ja blev inte din slav, ja kämpar min egen väg & förlåt för att jag inte orkar ditt jävla bråk o förlåt för att ja alltid får huvudvärk,för att mina betyg suger & för att jag inte tkr det är lätt att somna tidigt. omg förlåt!

men en sak borde du faktiskt be om ursäkt för och det är för att du inte bryr dig at all. inte minsta lilla. jag har inte äns råd att följa mina drömmar efsm du ger så jävla i helvetes mkt avdrag, ja har inte äns råd att feel alive & jag har en mamma som skiter fullständigt i hur de är. JA TÄNK PÅ DET, kanske är det du som borde säga förlåt för allting ,inte jag ..?

Daniel Gabriel Alessandro Saucedo Grzechowski

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN  DANNY! ( namnet gabriel, är de idag, hans mellannamn wihuu.) 
om jag inte saknar dig nu så finns inte äns ordet saknad. och inte känslan heller. det är sjukt hur ont det gör nu, vill bara vara glad och lycklig som du alltid alltid alltid får mig att bli!


sött att jag kom med på bilden,men whatever, it's about him.<3

lizziesaucedo

hej sötnosar
har precis skrivit nationella i skolan o så, eller ha vid 8-9 typ, har håltimma fram till 1 nu , gött! men orkar egentligen inte ha matte sista, för vem är inte helt död idag ..? sen ska jag va me söta lingli  men vi hörs senare babess. puss!


stockolm for the win

några exempel på varför stockholm är bättre än göteborg för mig. finns tusen men anyway. btw, fina figurer eller vad man ska kalla dom jag hittade va ..? haha
mer shoppingställen än"nordstan,kompassen,backaplan" typ. alltså, mycket mer shopping än i göteborg, och mer roliga & "anorlunda" affärer där man kan hitta lite mer " sin egen stil" än att man kommer med sin egna stil och märker att alla sina vänner vissst har samma stil plötsligt :)   inte för att jag menar att alla mina vänner gör så haha.

det händer mycket mer saker där och man har närmare till allting känns det som. T,ex EMD spelar tusen gånger mer i stockholm varje år än i göteborg, och birka paradise & cinderella och alla nice - båtar går från sthlm så det är bara att köpa biljett samma dag iprincip, sen har dom idol & globen, o allt i min stil finns där.

tunneblbanor. tusen gånger bättre än spårvagnar, som är så jobbiga,sega och gammaldags på något sätt. haha. varför har inte göteborg tunnelbanor? brukar jag fråga, mammas svar: för att göteborg skämms inte för sin trafik,eller för sitt folk så dom behöver gömma sig under allting. *suck&skratt*

en sak som faktiskt är riktigt bra är att stockholm iprincip exakt mitt emellan mamma och pappa. så jag kan åka både till jämtland och västra götaland när jag vill,och då finns det ju mkt mkt mer o göra också på så sätt..?

har alltid velat bo där,älskar stockholm & känner mig mycket mera hemma där än i göteborg. har iförsig inte bott i göteborg så jättelänge heller,men jag menar. stockholm är verkligen som ett andra hem för mig. love it.


heyy

hemskt dåliiig uppdatering idag, men känner inte så mycket för att blogga för tillfället, och det hjälper inte att mina söta läsare bara slutar komentera! haha men borde inte bry mig om det,jag bloggar trotts allt inte för det.

tog bussen till a.c med mimmi förut & sen gjorde jag lite annat. väldigt intressant. nu ska jag bannimig skärpa till mig at real med endel saker. sommaren närmar ju sigg gash.

på tal om annat,så har jag nationella uppsats i engelska imorgon. om det inte går åt helvete så går det åt helvete. kommer suga rent ut sagt.eller positiv ska man vara, kommer gå jättebra. hehe synd.  

PUSSS

sweet home

home from school,i'm home .
sjukt besviken,trodde vi hade lov på fredag men helvete heller. de har vi inte förän vecka 14.halvt synd! iallafall, nu ska se ghostwisperer  oossen får  vi se hur de blir,
hörs dåå, skulle bara skriva så ni vet att jag lever...

saknar dig bitchen =)

if you can dream it..it's true.. ;)

vaknade precis upp igen,somnade för en stund sen men gick som de gick. tror mitt huvud ska sprängas.varför sättter jag mig vid datorn då tänker ni antagligen,och jag har faktiskt inte något rimligt svar alls på det. ja bara kände på mig att danny skulle ha ett uppträdande i närheten av stockholm/örebro i maj o det var nog därför jag satt mit här för att se om jag hittade något om det.. tråkigt att dom inte har någon turne upplagt,synd!

uppdate:22maj 2010 ska dom spela . Erik matte & dannyboy.  mot sthlm någonstans o jag bara känner en sån lycka , mitt i natten med denna huvudvärken kan de ju inte bli bättre. frågan är hur jag ska få tag i pengar, men ja ja dit måste vi tjejer ? SIF - somehow we make it,alrigh ?

nu ska jag sova vidare..en riktigt skön sömn till jag vaknar kan jag lova efter detta besked. haha. kan ju alltid drömma att det blir av , men varför skulle en sån tanke slå mig,och varför skulle de finnas ett datum om jag inte ska vara just där? JAG LÄNGTAR.

with love/feliciasaucedo

feliciadanny,eriksara,mattiasbella.
bilden är från 2009.08.23. bäst

:):)

har absolut nothing to do.. satt och kollade egenom några gammla emd klipp o älskar dom allihopa. gulligt att erik var  katt en gång i tiden.hahah

även danny var en katt fast i denna videon nedanför.. synd! HAHAHA bella va tycks


dagen

hej fina vänner.


kom precis hem från backaplan, fick med mig lite fint hem.. b.la jacka,maskara(likadan  som min bortsprungna!), leggins osv. sen fikade jag med min syster och mamma, haha trevligt det..!  känns som jag måste ha någonting att göra hela tiden, för så fort jag gör något blir jag på bättre humör. inte så konstigt,att vara ensam e ju nästan alltid tråkigt, fast ibland rätt skönt. anyway nu ska jag höra me några om vad de gäller för läxor i skolan o.s.v. så jag inte bara skiter i allt,de vore ju inte speciellt nice .

kram

19/4 ny singel

Erik släpper ny singel och sen skiva snart. singeln kommer 19/4 och så många som möjligt borde sprigna och köpa dom då. ajg är så jäkla lycklig att de går så bra för honom. saknaden är oändlig men känns ändå grymmast att ha ett spikat datum att se fram emot, än så länge.


ganska så nice pictures eller ? ;) ;) kan lova att insidan är minst lika fin den,
och rösteen gashhhh. vännen,snart snart snart gällere!   pusss!

HAHA

kan danny kan jag. hahaha nej men nu ska jag skriva på engelska lite, övning ger färdighet. och att jag skriver som engelska 23 eller engelska ö spelar inte det minsta roll just nu !=)

hello my friends. Haha, I feel very crazy. looking at "efterlyst" at the TV, and it's a good program. but i don't like that they are on my street cus someone have tryin to kill here for 2 weeks ago i think.  sad but true. anyway, i  can't sleep beacus i have a very big headache, or (migrän.HAHA)

by the way i wrote one song today, and i've startet to make music on my guitar to. it gonna suck,but i'm not giving up. one day i'm gonna be good, i'm gonna follow my dream, every day and everynight.  

jag tror jag återgår till svenskan. jag har ju trotts allt inga arga polska människor som läser min blogg o klagar. haha! frågan är om dom äns hade förståt minn engelska, OM jag hade haft några sånna. tsss!

iallafall,så suger min blogg. synd!
kram på er underbara ändå.

söndag...


nu blire plugg resten av kvällen,två prov imorgon. hyffsat synd faktiskt! jaja, får bita ihop. hittade rätt fina saker på stan,detta bland annat. och hårfärg yeay. tror inte man kommer se nån skillnad. lika bra det. jaja, kram på er som är bland världens finaste människor,mina vännor.  och sen måset ja sgäa att saknaden efter dannyboy & erik är så jävla förbaskad stor. spec danny 6 september senast. jaja ses snart ---.

dagens outfit


ALLT: gina tricot.  =)

wiiihuu (mario's röst)

nuu drar jag in till stan och shoppppppppar. bra söndag. hörs sen


"oh, you look sooo fashion "
tror jag ska börja säga det. ( HAHAH låter som något jag o bella skulle sagt,btw. va tycks bella? you look soooo fashion ) ni som inte fattar. ds blogg

katten slash new moon

kollade precis på new moon för en miljon tusentals gången. denna gången med min lillebror som aldrig sett den tidigar,bara ettan men han tyckte denna va bra ocskå! haha, han ba " tror du det händer.." nejjuste du vet." tror du han kmr tillbaka ? "just du vet "  tror du dom blir tillsammans? juste du vet.  HAHAHA katttt!!

nu ska jag "typ sova" men vi hörs. kärlek till er.

youtube är min bästa vän

vet att det är mycket youtube klipp,men vad vore man utan dom egentligen.. det läker ju lite av saknad, underbart o kolla på o grymt braaa! här e alla låtar från så ska det låta när danny var me, kmr ihåg att ja va hos agnes o kollade. om ni funderade på var jag höll hus. haha intressant. yayaa underbart iaf!!!


..

ni är dåliga på att komentera och jag är dålig på att uppdatera. vilken nice sak. men ni är fortfarande bättre på att läsa än vad jag är på att uppdatera så antar att det blir jag som får skärpa mig ändå!en liten komentar kan ni vell ändå svänga in,så blir jag mycket mer" pepp på att blogga" haha.

annars så la jag mig tidigt igår, och vaknade för första gången på länge klockan halv 12 på en lördag .skönt att inte sova bort hela dagen för en gång skull! å andra sidan gick man upp 4-5 varje dag i somras när man skulle ut o roa sig,med minnen som förblir kvar för livet. yes yes.

på tal om erik grönwall och E.M.D. så släpps erik's singel på måndag & skivan är åckså på väg wiihu..och e.m.d. släpper sin nya skiva i slutet av maj. mycket härlgit att killarna är i gång igen. har ju saknat dom alla. eller rättare sagt , saknar jag dom alla. idag hade jag en tendens att inte överdriva ett dugg,iallafall på detta inlägget. kram ta ben (hand) om er.

idol 2009

kan man göra annat än att gråta när man ser det hära..? och vara lycklig samtidigt såklart. alltså herregud, den här dagen var verkligen speciell, mj temat & dagen va så amaziing. alla var kvar,som jag gillade iaf..(sry karolina..men tove borde gjort dig sällskap iförsig.) och att sitta där framme o kolla,helt amaziing. känslan går inte beksriva. erik,nicklas,reza,rabih,eddie,erica,calle mariette camilla . va helt grymma, ni fattar inte hur ont de gör att sakna de här,  JAG ÄLSKAR dom hära dagarna,jag älskar idol 2009. kvalveckan, var verkligen en så stor början på något som betyder så otroligt mycket föralltid. kommer aldrig glömma någon av er, världens bästa idol-säsong!


o sen att låten e så fin & allt gör ju inte saken lättare att hålla inne tårar. lika bra det,skönt o gråta ut som om man inte skulle sakna dom då haha,men ändå .. jag är lycklig,allt jag vart med om. I LOVE IT

TACK TACK TACK TACK TACK

VÄRLDENS BÄSTA TILLSAMMANS MED DANNY, MINA FAVORITER! som om nån hade missat det..? iallafall, du får mig må så jäkla bra. satt och läste egenom massa medelanden osv, o liksom hur finner man ord egentligen? som om det skulle gå, TACK från hjärtat TACK

föresten, hur underbart är inte det hära?


e.m.d. så ska det låta

yeees, you name it. and i love it
grymma grabbarna var "idag",(visades ju på tv idag,men inte inspelat idag precis.) like always.

här tänkte jag ladda upp lite klipp men tyvärr fanns dom inte på youtube. hehe men när dom gör det,så kommer dom hit.


nu är de bara att rösta rösta rösta på matte i lets dance han får inte åka. hörs sen!
oomg, jag är så glad, blir så glad av att se både matte att dansa & sjunga och e.m.d i så ska det låta, vilken toppen kväll trotts allt.  pusss.

dålig uppdate

sorry! men känns nästan som jag saknar lite ''blogg-inspiration''  för har ingen lust med deppiga inlägg osv. hmm. hade iallafall matte prov i skolan,synd. so;n sket jag i. ännu mera synd men man får se de på den positiva sidan istället. var den nu finns i det sammanhanget? whatever. 


snabbbbt

felicia är glad  :D:D har köpt ny microfon eftersom min förra sög, och aldrig gav jag den en ärlig chans heller,men så är det. har umgåtts med lingli hela dagen.sjuk naajs. nu äre dock pluggning som gäller exakt hela natten.skyll mig själv i know,men två prov imorn *suck* ..
pussspuss.

we are not even memories anymore ..

finis


so much more than värdens grymmaste röst. saknaden är enorm vännen

absolut dagens låt.Tänk alla gånger som man märker att
Att alla tjänster man gör för andra inte hjälper alls
Tänk alla gånger som vänner sagt
Att du, bara du är den bästa dom haft

Dom vill de bästa med allt och dom vill hjälpa dig fram,
men när du verkligen behöver får du ingen hjälp alls
Nej du får ingen hjälp alls

Tänk alla gånger jag suttit med gråten i min hals
Gått ner i depressioner, då mår man kass
De gånger jag inte har stått för det jag lovat
Vänt kappan efter vinden i hopp om att allt ska ordna sig

Tänk alla gånger jag suttit hemma
Istället för att hänga med så kallade vänner på fester
Ensamma hemmakvällar med mig själv och ingen annan
Fast i sällskap med mina tankar lät jag timmar vandra

Tänk alla gånger jag ångrar saker jag sagt
Ord som kommit ut i all hast när jag talat för snabbt
Gånger jag sårat andra utan att mena det
Jag ber om ursäkt nu, förlåt men jag menar det

Har mindre vänner nu än då
Tänker ofta på de gånger gänget softa, längtar
Torkar tåren efter alla det där dumma gångerna
Som jag fått mitt hjärta krossat
Och alla de som bara varit vän på låtsas

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad

Tänk alla gånger som dom sagt att dom ska hjälpa mig
Sagt att dom ska älska mig, vad hade jag förväntat mig
Men saker blev som dom blev, mina problem
Blev saker som förändrat, det som fått mig att le

Tänk alla gånger som jag skrikigt på mamma
För att ett liv som dom andra är något alltid strävat efter
Men dessa jävla nätter utav ensamhet och ångest
Har känt den flera gånger

Tänk alla gånger som jag saknat någon att hålla om
Men somnat ensam, trasig, precis som vanligt
Jag har gråtit, tänkt på stunder då jag varit kär
Och alla gånger som jag drömt att du var här

Tänk alla gånger som jag hatat min far
För att jag sagt "jag älskar dig", men inte fått något tillbaka
Men dina nyktra stunder är faktiskt allt jag behöver
Och pappa jag är stolt för jag vet att du försöker

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad

Tänk alla gånger som jag gett ut mig själv
Vill låta gånger jag mår dåligt, men inte orkat gråta
Dagar jag tänkt på det hatet som getts
Som har dragit ner mig själv på det mest magiska sätt

Tänk alla gånger som jag sett min mamma gråta
Tänk alla gånger som jag sett min pappa åka ifrån oss
Efter dom har bråkat om något fjantigt
Det här är ingen saga, det här är min sanning

Tänk alla gånger som jag suttit där själv
Och gråtit tårar för ett helt liv, fast under en kväll
Alla stunder jag själv, bett om under och hjälp
Jag ser tillbaka på allt idag och inser vad som kunde hänt

Tänk alla gånger som jag sett min mamma gråta
För att jag brutit det jag lovat
Tänk alla gånger som jag inte sett en framtid
Det här är ingen saga, det här är min sanning

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad

jag förstår inte

Jag förstår inte hur ändel tjejer lyckas ha det så välstädat och fint i sitt rum; alla sina kläder ihop vikta fint i garderoben och inte en ända cola burk på rummet,eller några cdskivor,smycken eller någonting på golvet. Jag kan städa mitt rum i över 3 timmar och vara jätte nöjd, MEN så ska jag leta en tröja och allting ligger överallt igen,eller en cdskiva eller halsband..o sen är man så stressad så man inte hinner städa efter sig & sen blir det bara ännu mer katastrofalt. Ni skulle sett mitt rum just nu, det är så jäkla helvetes fult men har ingenstans att ha alla kläder o allt ju. På mitt golv finns 2 par skor,maskara& eyeliner, hårspännen,halsband,armband,navelpiercing, tröjor,byxor,shorts, klädespåsar, böcker,frida tidningar, bilder, pengar, alltså egentligen ALLT.  

Måste skärpa till mig, tror det är dags för en stor förändring i mitt rum igen, så jag kan bli nöjd och vilja hålla det iordning. Nu har jag fullt med kläder på sängen osså & lat som jag är ligger jag på en madrass på golvet. Lika bra det,men faktiskt skönt med tanke på att det inte gör lika ont i ryggen. Whatever, den dagen jag har fixat iordning ska ni få se. Till dess kan ni ju alltid försöka i drömmarnas land.

Och nu har jag en relativt stor fråga till er. Hur har ni det i erat rum? Hur bra är ni på att hålla iordning och var lägger ni alla era saker när det är fullt? En fråga blev till 3,kanske lika bra det.


hemma ..

3 år senare är jag hemma från allt. gick först och handlade en "avslutspresent" till min och linglis sånglärare efsm vi bästemde oss för att sluta, fyfan hemskt men så är det. sen efter det drog vi till stan och roade oss, haha. mycket intressant dag med tanke på vad det kunde varit. jag anar att ni håller med mig,om inte försöker förstå vad jag snackar om iallafall. gjorde även nationella i engelska idag,muntligt. synd!

niightly

nu kom min bror och sa att jag måste avsluta på datorn för att jag ska orka upp till skolan & att jag aldrig sköter tider. Synd!  ibland vill jag bara döda tove styrke svage elr whatever.  godnatt mina fina vänner.

ehm ... just det dating in the dark

idag mötte jag amandaaaaaaa, hadde inte träffat henne sen min födelsedag den 21 augusti förra året så det blev vell ett slags kramkalas och jag blev så enormt lycklig,fyfan vad jag har saknat henne. hann typ bara säga hej & så men ändå, ni ska bara veta vilken underbar tjeja detta är !

nu till saken; kollade nyss på dating in the dark och det är ju lika kul varje gång. hur man kan skämma ut sig i ett sånt program alltså. något jag själv aldrig skulle ställt upp på, tänk så var det värsa pervot som man typ snackade med och..ehm ja,ush never. men det är kul och se hur andra svenskar skämmer ut sig. sverige blir ju bara pinsamare och pinsamare, vad kommer här näst egentligen . "testa dejta ett djur" or what .. ?  skämt åsido så ska jag se på den där serien på femman nu, kan inte namnet but caareface. hörs sen pussss!

tisdag

cha cha tjing tjong hejhoppp

hade nationella hör&läsförståelse i skolan,gick rent åt helvete. fyfan skämsss
sen efter skolan va ja ute en stund & sen blev de hem till tvn bara. ghost wisperer you know.  har ont i huvudet osv hoppas inte jag blir sjuk för det orkar jag inte nu. ush  iaafl hörs om en stund

this is my life,my friend


jag har börjat skriva MASSAMASSA
llåtar igen, och ja älskar de, påminner
såå om förra året.världens bästa år.
& låtarna är väldigt blandade, o yes
äntligen känner jag "ett lyft" & vet fan
var jag vill. musik är det lättaste
sättet att förmedla mina känslor på.
and i both love and need it.

2 and a half men

chacha bitches ;) har precis snackat med bellsan & shit vad jag saknar henne asså. finns inte ord för det. såg att melodifestivalen final går på tv nu så skiftar mellan det och 2 and a half men, som är så grymt kuul. humor till hög nivå asso . varför jag kollar på mello osså är ju p.g.a ola,eric & salem till mesta dels. hehe
även om jag inte är det minsta nöjd m ed att anna vann ( men de fanns sämre,hon är ändå väldigt begåvad) fast tror inte riktigt hon har chans i eurovision men, jag håller ändå tummarna för jag vill att sverige ska visa hur pass stor del av dom flesta här's liv som består av musik. hade vart mkt bättre då om man skicka iväg nån "flickfavorit" efsm alla deras röster e hel amazing ..

nu ska jag ta mig något att äta, har bara ätit lita på bion idag så är rätt så hungrig. hör kankse sen,annars imorn.. då jag kmr få ig på nationella. synd!  pusss och kram och ja,ska försöka tänka positivt även om skolan * suck*

dagens låt efsm videon e så grym haha <3


emd-youngblood ! <3

remember me

hej! back to school today. gjorde engelska provet och ehm..hoppas jag får G iallafall. glosorna o det gick ju men verben kan ta sig. iallafall,efter skolan drog jag in till stan med nessa och på något sätt lyckas vi alltid vilja ha lika dana kläder.gulligt, kan gå omkring som vi gjorde förra året igen :) efter det drog vi till bergakungens proffisionella bio och såg Remember me. (twilight grabben" edward." )det första jag gjorde var nästan att gråta där i början o nästan i slutet me. otroligt braa film, riktigt bra gjord men man blir besviken på lite händelser kankse. antagligen för man inte vill att det ska vara så,men riktigt bra ändå. så har ni inte sett, SE

och nu kom jag precis hem får se om det blir nessa ikväll but i guess not , ska sova ganska tidigt med efsm vi har läsförståelse & hörförståelse i engelska imorn * succck*   pussss

<3

jag kan inte sova.saknaden är enorm! och jag har engelska prov imorn *suck* men vi säger såhär, DU KAN,DU KAN" som danny brukar säga. och visst ska jag klara det? nu blire plugg dock,men om ja fixare så e de ju värt. gonatt igen mina fina värdefulla och underbara sötnosar.

dannysaucedo' in my eyes.

tvingar absolut ingen läsa allt,men om ni gjort de så kan ni vara söta o slänga in en komentar!;)
from the start
.
29augusti 2006 was the first time i saw him on the tv screen, på uttagningen till idol.  han sökte till idol för att han älskade "attsjunga" ( haha, ni som inte fattar..mitt bdb namn..anyway) &  när han började sjunga var det så jäkla fint, blev helt fast vid hans röst och var helt säker på att han skulle komma långt & till och med vinna allt haha. han fick en verkligen lé , hel amazing feeling och alltihopa.

sen på slutaudition när han sjung No one else comes close, alltså rösten var/är så speciell. i didn't get it, ossen när han sjung med felicia " everything i do" så blev det min dröm,att stå och framföra just den låten med honom..det var så magiskt, men endå så simpelt. sen fortsatt han visa hur bra han var hela tiden när han sjung what's left of me, blame it on the boogie ÖPPNA DIN DÖRR(LOOOVE) ,so sick, lately , sen på rock veckan när han sjung för david (sin kusin, ni vet vem han är) Sweet Child O' Mine & kmr ihåg de så väl, att han sjung för honom o allt, så himla grymt!

och sen när han sjung end of the road, där hans resa tog slut också, var otroligt fint & blev så chockad att han åkte, som han själv också blev. ingen förstog vad som hände o man skyllde på fusk osv,precis som när rabih åkte ut 09, men så vart de & direkt efter fick han ju skivkontrakt med sony bmg och "tjejfavoriten" började på album osv osv. så jäkla underbart.

tog dock några månader  innan jag själv träffade han,på hans födelsedag den 25 februari 2007 o de var amazing om något . aldrig varit så lycklig o alltså glömmer aldrig den dagen, never. pussar,kramar,snack snack snack and everything.det var då jag verkligen fick bevisat för mig själv att en sån underbar männska fanns. det går inte beskriva hur bra han är i ord, man måste uppleva det själv men jag vet att många tjejer&killar som träffat honom aldrig lär ångra sig , för en enda människa som sprider glädje & allting till alla, och jag är värkligen gladast i världen när jag är med/Vid han, när jag står längst fram vid scenen och sjunger med och känner alla blickar & hör hans fina röst (även med EMD såklart!) och allting feelingen gör hela livet värt.  och alla, exakt alla som har sett mig på en emd spelning, ser verkligen på mig hur glad och lycklig jag blir, och alltså allt annat försvinner, när man är där.. (precis så med erik g osså,how amazing isnt that?men nu snackar vi DANNY här) 

och det är inte bara på spelningar osv som han får mig må bra, det är alltid. saker han säger, allt han gör och allt han skrev / skriver i sin blogg. det får en kämpa,fokusera på möjligheter verkligen. och framför allt, får mig tro på mig själv . får mig känna mig speciell. får många känna sig speciella. en så grym förebild som alla egentligen borde ha. tänk va fin världen hade vart, så mycket kärlek alla hade spridit omkring sig och allt men nu ere inte så, det finns en danny saucedo. och som jag sakt en miljon tusentals gånger så NEJ jag är inte kär i honom,kär är så fel ord, han är min förebild,en artist med ett så enormt hjärta & världens underbaraste kille.  han får mig kämpa och lé no matter what, o finns alltid där för en.och hans musik är bäst bäst bäst, den får en också må så himla bra, och jag tror inte själv han vet hur många människor han hjälper med allt han gör. världens glädjespridare ! 

han har fått alla mina drömmar att slå in, och utan mig skulle jag aldrig vara jag.. jag säger inte att jag är en felfri tjej bara för det, men jag menar. han får mig fokusera på bra saker,alltid tänka positivt! och när jag mår som värt är det bara o tänka va han sagt o även skrivit i sin blogg,för det hjälper alltid. han gör mig alltid glad & lyfter mitt självförtroende något så enormt mycket. han gör mig gladast i världen och de e verkligen som en dröm varje gång jag ser han.  så där har ni det riktiga svaret,varför jag tycker om han så mycket och antar att ni nu själva förstår på vilket sätt. <3

sen har drömmar slagit in som jag själv aldrig vågat drömma innan.. men jag har lärt mig att om jag kan drömma det,så går det. yes,if you can dream it you can do it. god bless you Daniel gabriel alessandro saucedo grzechowski(försök utala de sista,HAHA)så detta är då danny in my eyes .. <3

with lots of love/lizziesaucedo

lizziesaucedo


gee mig sommar nu dåå är allt mycket
enklare + mycket roligare. älskar sommaren,
det är så jag på alla sätt .. jajaa nu ska jag plugga engelska
som fan & sen sova hörs imorn om min dator orkar starta. pussss

Your out of my life


lies alone in my bed, and sees the finish line at the end of the dark sometimes I just want to run up to, but I have to keep me stuck here. it feels hard, but it gets better. after rain comes sunshine so I must continue to follow my dreams and focus on the good in life. for you,it dosn't matter how i feel. i know that you don't care so much about me that you would even ask what's going on. but it's okay for me, I'm used to being alone. i have to fight for my life, noone can take it from me, not this time.

mj

hey! haft mj-maraton hela natten &  dagen , shitt asså kärlek på så hög nivå. helt ärligt talat har jag aldrig viljat träffa honom lika mycket som jag vill nu de går inte ens förklara !! haha. såg bland annat this is it som mamma äntligen köpt till mig haha :D sen typ Michael jackson - for not for sale o massa annat b,la  en konsär som va 2 timmar lång eller något (tror det var i rumänien?)& den var så jäkla fantastisk satt & grät me mamsen o hennes kompis tobbe( Han heter tobias och du ska va tyst! Fråga inte.)  kmr ihåg när han dog, trodde inte de var sant och tror fortfarande inte det ..?ger inte upp hoppet om att han kommer tillbaka när vi minst anar det.  the king of pop som gjorde musiken till liv från början, fast helt ärligt slår han ju inte danny och erik. tänkte också så, fan vilken tur jag haft som träffat mina kings så otroligt mkt och lärt "känna" o alltihopa, dreams come true men mj som jag aldrig äns sätt live,  jag är så jävla lycklig över allt jag fått uppleva.  alla drömmar slår in, okej..man kan inte träffa döda människor?men fokusera på möjligheter,inte hinder. and that's it.  god bless you! =)


men gud..

vad fan vadå anna? okej hon sjunger vell bra osv , men herregud jag ville ha OLA,ERIK,DARIN Eller i minsta fall salem.. herregud grrr.. nåja nu ska jag ut på äventyr hörs imrn..eller nåågot. hejdå / en irreterad?  lizzie. hehe.

melodifestivalen 2010

ikväll smäller det..bam bam bam.
vill sitta längst fram i globen och se lyckan i personerna som uppträder live. och speciellt träffa ola, var för länge sen nu. det var '' i dom bra tiderna'' 2009 senast. ikväll hoppas jag verkligen att han tar hem det.jag vill det!han är verkligen värd det & med all energi han har så får han än alltid glad & sjunger grymt grymt grymt..

annars tycker jag även salem al fakir, darin & eric saade är grymt bra. och pernilla kör ju alltid samma race,enligt mig. hon är bra men vill ändå inte att hon vinner. absolut inte "kom-tjejerna" heller.  men ja, den låten som spelast mest av alla är nog darins för mig faktiskt, sjukt braa låt men kanske ändå inte passar att vinna melodiffestivalen.. vi får vell se. jag är taggad i soffan ikväll iallfall! haha.


omg love it

3 filmen av the twilight saga; eclipse. <3

vill bara se filmen nu nu nu, hade glömt hur bra boken va och tänkte att det inte hände något alls i den^^,men shitt LOVE längtar ihjäl mig. sen kanske stefanie släpper femte boken ändå..hoppas!

<3

Jag hoppas att du mår bra. Jag hoppas att du är lycklig. Jag önskar dig glädje och kärlek. Jag tror att det är allt som behövs egentligen. The Beatles sjöng det redan 1967 i låten "All you need is love". Det behövs så mycket kärlek i världen och jag vet att du sitter inne med ett helt lass varm kärlek som du inte bjuder på. Sprid glädje och kärlek. Ett varmt ord. En komplimang... När fick du en komplimang senast? När GAV jag du en senast till någon? Det är så lätt att bara säga nått snällt om någons hår, ögon, eller kläder. Man ska ju förstås inte ljuga... men bara uppmärksamma de fina små detaljerna som finns runt omkring oss.
Finn din styrka i allt vackert. Ladda upp dig själv. Samla styrka och kraft.

KÄRLEK / D


morning.

hej fina vänner.
vaknade precis med typ årets träningsvärk. grrr haha! och ja,jag vaknar sent men kunde blivigt senare så får ju se det på det positiva sidan . :)  hoppas att everything is fine with you. med mig är det super,förutom värken..kankse är växtvärk?HIHO i want to be a long girl. solen lyser iafl och det gör mig glad för det känns som sommar då.. tills man kollar ut och ser all snö, hahah..

nu har jag skrivit det här inlägget i 2 timmar , så ni inte tror att jag gick upp nu., he-he glömde publicera. så typiskt mig.

sweet dreams

jag mår as illa.behöver sömn
känner mig stark nog att sova gott nu..
hehe. hoppas ni mår bra när ni vaknar,
och jag önskar er en fin lördag. hörs!

sen...men bara om ni vill kan ni alltid komentera lite så jag blir mer fokuserad på bloggning :-P

D & E

TACK TACK TACK TACK TACK! <3 ni lyckas verkligen alltid få mig på bättre humör.
utan musik går det inte och utan er är inte musik värd att lyssnas på..(förstår ni meningen i det hela?)good. sitter och dunkar sönder hörlurarna me världens bästa,finaste,underbaraste människor som sjunger.
jag är så jääkla glad just nu,  av bara tanken på allt som vart. de finns inga ord för hur mycket jag saknar någon av er. men det är alldeles för mycket.  ja kan inte förklara hur mycke ni betyder. jag har försökt. minst en miljon gånger, men ni gör de svårare när allt ni säger slår det jag säger direkt. ni snackar rakt in i mitt hjärta och det är de bara ni som kan..

fuck your life.

Så länge som jag kämpat utan att få nått tilbaks
ingenting som hjälper mig har bara tomma ord kvar
jag är inte värd ett dugg inte luften som jag andas
jag är ingenting längre och inte för dem andra
jag sitter för mig själv och vill vara i min ensamhet
ingen bryr sig om det för det finns ingen som vet
det här är smärta av allra högsta grad
jag vill bort härifrån och bara glömma det som va
jag sover aldrig på natten ligger ensam och tänker på allt som har hänt
och vad som ska hända dagen efter , om det kommer upp igen
det som inte får hända att mina känslor börjar strida för att behålla
sin plats i mitt hjärta, men dom är borta nu fast ingen kan hjälpa mig
för dom vet ingenting vad hade jag förväntat mig

jag ger upp exakt allt jag offrat,jag bygger upp ett nytt liv med alla möjligheter jag har och lämnar allt dåligt som vi byggde upp som hade kunnat bli bra men som vi aldrig hann bygga klart för all framtid kvar.

och där sätter jag punkt för det. don't ask, noone would understand.
(och nej,inlägget går inte komentera,för jag vill inte ha några komentarer på det här!
blev bara tvungen att få ut det,m en nu är det borta, gone with the wind. )

JAG SAKNAR 2009

några allt för roliga videos alltså .

2augusti 2009, våran första videoblogg!


28augusti-vi sjung med emd, klipp när  vi sjung baby goodbye med E ;)minnen från idol-tiden..<3

världens bästa människa ( till höger alltså) HAHAreza i december 09.spola fram till 03, och kolla..så här ser vi & emd ut under en av dom bästa spelningarna 2009. ja det är vi med våra söta banduroller me killarna i pannan, haha. ;)

LYYCKA 23/8 09. .<3

heyy

hittade en gammal bild på mig och lingli från faddergalan förra året (?)
och eftersom jag var med henne idag passade det bra med en bild på oss. har ingen

kamera med blixtt så tar nästan aldrig med mig kameran när jag ska någonstans längre hah..måste inköpa en ny snart, innan våren då jag kommer vara i stort behov av en kamera. yaya. förr umgicks jag och L jätte ofta,sen blev det bara på onsdagar när de va sång, men nu kommer vi verkligen ta tag i det och umgås mycket igen..haha! det gillas verkligen.

btw,blir GALEEEEN på min fula blogg nu seriöst ;s brb


dagens mysoutfit

JAG GEMFÖRDES MED HILARY DUFF!!

för typ 1år sen sa alla jätte ofta att jag var lik hilary & blev alltid lika glad,eftersom att hon är en av mina förebilder, och så otroligt fin o jajaa, iaf.. på bussen förut idag så satt ett gäng typ 14-17 åringar vid " fyrasätena, på båda sidor, runt mig och snacka om att ja var ju så jäävla lik någon.. sen sa en "HILARY DUFF NI VET LIZZIE MCQUIRE," o alla bara juuust de exaakt o hahaa.. lite kul faktiskt ;)Fast jag själv, ser ingen likhet utan hon är till motsats till mig sjukt fin... men skulle verkligen inte tacka nej till att se ut som hon om man säger så ;)blondies have more fun or what....

som ni alla vet,är det blondiner själva som kan dom bästa blondinskämten dom är så dåliga att dom är bra.precis som scrubs är,på tv haha!. jag har sjukt bra humor ,så fuck off om ni inte gillar dom,suuuckers!=)  hahahaha

Vad kallar man en hjärncell i en blondins huvud?
- Turist.

Varför fortsatte blondinen köra runt kvarteret?

- Hennes blinkers hade fastnat.

Vad är skillnaden mellan en blondin och en dator?

- Man behöver bara slå in informationen en gång i datorn.

En blondin går med en gris under armen. Hon passerar en person som frågar:

- Var fick du tag på den där?
- Den vann jag på bingo, svarar grisen.

Vad ser du om du tittar en blondin i ögonen?

- Baksidan av huvudet.

Hur många gånger skrattar en blondin när man berättar en rolig historia för henne?
Tre. En gång när man berättat historien, en gång när hon fått den förklarad för sig och en gång när hon förstår den

och den bästa av alla : det var en gång en smart blondin...


intressant asså

hey! vaknade nyss och mår såå mycket bättre idag. huvudvärken och alltihopa, det är bara lite kvar men ändå,much better! hoppas allt är bra med er osså , =) det ända som kunde göra saken bättre var om isabella kunde komma hit idag, men vi har inga fritidskort så det går inte. *SYND* . 

nej nu ska jag fixa mig iordning för att dra ut och träffa lingli hjärtis, ossen får vi se när jag kommer hem && då hörs vi juu såklart, efsm min data funkar,men är årets segaste nu .. pusss!


eclipse


tror aldrig jag varigt beroende av någon "historia/movie" förr,men twilight alltssåå shit. det är egentligen tusen år kvar till juni,då trean kommer ut,men vill bara se den nu nu nu. hoppas den är bättre än jag förväntar mig ändå, för 3an var den boken jag tyckte minst om..eller tror jag? haha, snart kan man ju börja räkna ner som med new moon..okej, typ lite mindre än fyra månader kvar. *SUCK????*


vad tycker ni om twilight the saga ?;)

you wanna be famous, hah

chacha,  fortfarande sjuk eller ja, migrän .. huvudvärken ger sig inte i första taget och just nu är det tillochmed sämre än igår . imorn är de fredag och jag har missat massa dagar i skolan denna veckan,synd! sen har jag massa prov osv som blir mer och mer och ja,kommer efter som fan. whatever,

gjort om lite i bloggen nyss , blir aldrig nöjd men kan inte sånt där om blogg design ju ? synd, haha. ska nog göra om igen försöka fixa någon fin. och ingen ville hjälpa mig med att föra över gamla inlägg från andra bloggar heller, det var ju bra.  antar att ignen kan , oproffisionella. (säger jag som inte kan stavningen på ordet äns? ) whatever hörs snart....

någon som vet ??

ifall jag vill flytta inlägg från gamla bloggar till denna,någon som vet om det går, oc isåfall hur gör man??


vet att även ni saknar mina gamla underbara inlägg från onelizzie tiden, sommaren 09 osv.. haha.. de är mkt bilder så mimmi behöver inte känna sig mobbad...som inte orkar läsa haha :D:D:D


"onsdag"

hejj hopp ! =)

vet ni vad jag behöver göra ? plugga plugga plugga ... både matte och engelska. gjorde ju inte provet p.g.a att jag var sjuk idag, mår lite bättre nu men fortfarande inte okej, det är vell att rycka upp sig oc gå trotts att mitt huvud spricker.. not so nice, men men.. det värsta är om jag kommer oc måste göra både matte& engelska imorn, so not ready! o orkar inte få mera IG längre. plugga hela natten å må skit imorn? ehm nej tack,jag behöver sömnen. jajaa,får hoppas på snälla lärare imorgon . haa let's see.

på tal om annat, så hatar jag att jag bor så långt ifrån allt. bella,stockholm. allt ? - haha jaa typ ;-)
saknar allt så freaking mycket,att de finns inte. alla saker,allt..de finns inga ord som förklarar alls egentligen...

eftersom jag gjorde reklam för dom måste jag ju göra för dom bästa

haha, jls är bra. men tusen mil ifrån vad emd och erik g är.  därför måste jag bjuda på ännu mer härlig musik från mina band, mina boys !! hiihhi , snart kommer skivor ut också. .så ni som har missat dessa borde verkligen ta tag i dom nu, så ni inte går ännu ett år i förlust . =D
EMD- YOU .  så jäkla bra  !! låten  borde komma på skiva osså ?
älsklingserik! känslan att sitta där & höra just honom framföra låten, AMAZINGGG!tips JLSvet inte om jag är efter men  RNB/pop bandet JLS är ju så jääävla grymma, seriöst . det var min bror som tippsa om ett "wanna be EMD" vid namn JLS och jag blev tvungen att lyssna, emd kankse inte? tror han syfta mer på "skrikande tjejer som älskar musiken,o får alla falla? you know, min brors åsikt. haha ..men ändå otroligt braaa !! jls - one shot
måste lysssnas!! vad tycker ni ??

lizzie

sjuk, pluggg!!!!
gash, hörs .. puss

danny

saknar dig så  de finns inga ord , men nu är det inte så långt kvar med tanke på tiden som har gått .. du som får mig fortsätta kämpa & får mig må så jävla bra, gashh finns inte äns ord för att beskriva hur de känns, men snaart, snaart..


världens bästa människa (tsm med erik,haha!)

tisdaa då

hej, har egentligen inte tid med att blogga oc fortfarande är min dator söndrig men skulle bara säga att jag lever, nu blire plugg plugg kanske hinner uppdatera igen innan min bror kommer hem,får se. annars får ni a de så bra. höes

miiiiiiiss d&E !

brevbärare..elr va?

hejhej..andvänder fortfarande brorsans dator. haha, ska börja fixa mig nu börjar skolan 10:40,som vanligt på måndagar! om man inte orkar somna på en läslektion vid nio förstås. whatever,det är 10+ ute i solen och jag vill bara att det ska bli dubbelt så många grader och att sommaren ska komma NUUUUUU. synd att inte jag bestämmer det.

hoppas verkligen inte att jag måste göra engelska provet idag,(mattes röst) men det kommer jag bli tvungen säkert(katt) fråga inte vad jag håller på med,jag är bara så extremt rolig,ni vet bara inte om det. 

nej nu måstee ja börja fixa(Sova lite till..) poouusss!


kolla föresten vilka fina blommor mamma fick av sarah(robins tjej) innan hon åkte hem till england igen..saknar henne;O

min dator funkar inte :(

hej! kom precis hem.. har gått tusen mil med mamma idg, haha duktigt! sen har jag en tendens(Som jag inte kan stava tror jag) att överdriva. men det är en annan femma. tog en fika hemma hos syster&mattias också. och lilla pyrlisen var jätte söt som vanligt, saknat den katten som fan, älskar katter (även dig bella) Mmm,ja,precis(mattes röst.)  iallafall.. skulle igentligen shoppat lite idag,men affärerna var stängda när vi kom mot stan,synd! får bli nån annan dag..

nu är mitt mål att må bra, jag ska fan se framgångar och inte motgångar, allt känns tufft ibland,men om jag måste klara mig själv så gör jag det,jag är ganska så van sen förr men något förändrades och blev bättre men det blev som det blev med det, jag skiter fullständigt i skiten som var förr nu & siktar framåt,vare sig du/ni är med mig eller inte, iaf tacksam för då ni hjälpte mig, insé vilket håll jag skulle och det hållet är den ända vägen för mig. så tro som ni vill,hoppas alla insér sitt egna bästa tillslut iallafall,för jag kan tyvärr inte hjälpa mer om vi inte ska till samma håll..

jaja, jag är lyckligare nu,det är bra.. längtar enormt till alla glada dagar som kommer komma. nu ska jag plugga till prov *suck* men det måste man ju det också.. hiih.  min dator är föresten cp fortfarande,därför blir bloggandet som det blir dom senaste dagarna som kommer,om det inte löser sig..

älskar er.

good night

hej på er sötnosar, såg precis på Scream queens på MTV, och min bror sa att jag härmade poserna hela tiden när folk beskrev hur dom skulle göra..visst är jag rolig =) nej,men jag har faktsikt alltid velat gå typ estetiskt i gymnasiet, där man kan bli både skådespelare & artist osv. det är det jag trivs med,haha..

min dator har något problem just nu så därför sitter jag vid min brors, men hoppas verkligen att det löser sig snart. fick typ årets utbrott på den,men egentligen gillar jag inte datorn så mycket som förr,utan det är mest för bloggen och andras bloggar/hemsidor.. whatever, om ni tycker jag uppdaterar dåligt imorn(om problemet inte är löst) så är det iallafall därför. nu ska jag bränna en skiva och sen sätta på en film( kolla på en film och inget annat,haha) men vi hörs imorgon. hoppas ni haft en bra dag! with love / Lizzie

tonårsliv

någon mer än jag som kollade på tonråsliv på femman nyss ? haha , påminner en så om "förr i tiden.." när det var typ sin favoritfilm..  önska jag var i mariestad hos bella nu föresten, whatever ..nästan lika bra att vara hemma,elle inte men jaja hinner inte uppdatera mer nu hörs sen pousss!!


taylor swift

gillar alla hennes låtar,men det här får bli dagens, haha. så sjuukt bra, eller vad säger ni ??

taylor swift - teartrops on my guitar.

dresscode / facelook

tänkte ta en sån där " dagens outfit bild" på mig själv men det var ju inte så jätte lyckat, med en kamera utan blixt & inga inställningar funkar som jag vill.. men iallafall,
paljett "jacka/tröja") bikbok & paljettleggins, vila. riktigt glittrande outfit, men lika bra det.

and facelook..(ushh)lördag lördag..

jahapp då var det redan lördag då. hittills har jag mest bara sovigt,haha.  funderar på att träffa några kompisar men känner mig lite halv-sjuk så kanske är bäst att jag håller mig hemma. hoppas att ni har & får en trevlig dag iallfall, "ikväll är det melodifestivalen"(erik segerstedts röst) hahaha humor..

the song of today

har inte börjat lyssna på amy´s nya låtar för än typ...nu? men whatever,dom är otroligt bra,precis som dom andra av hennes skivor..och jag tycker hon är bra,vad än endel säger så lägg ner snacket va! ;-)

i deserve better- amy diamond.

MAMMA

gulligt att skriva om sin mamma? dock inte riktigt lika gulligt är det vell vad jag har att säga . men jag tror fanimig att jag har den ända mamman i hela världen iallafall sverige som beter sig som min mamma gör .

hon är hemma från 7-10 varje morgon och det är typ allt hon är. då jag ligger och sover,sen när jag frågar om hon kommer hem säger hon att hon redan har varigt hemma och att det är mitt fel eftersom jag sover. sen fråga jag henne igår om hon kunde vara hemma idag iallafall för måste ha hjälp med matte & hon säger ja. sen nu drar hon och ska festa istället..jag säger "du lovade?" hon säger" planer förändras. det är fan inte okej längre. och hon säger att hon har blivigt än bättre mamma och det har hon fucking hell not.

hon har varigt sån här ända sen vi flyttade från mariestad. sen skriker jag åt henne eftersom hon aldrig lyssnar och då säger hon "jag hade tänkt va hemma men inte när du skriker sånt fula ord till mig", men sure alltså, när vi bodde i mareistad var hon faktiskt världens bästa mamma & alla visste att jag uppskattade henne mycket och alltidära, även om jag skrek och bråkade ganska mkt, men det är bara för jag alltid står för mina åsikter,därför jag fått ta mycket skit också, för att jag berättar hur andra tkr för att få folk att förstå,men i mariestad accepterade hon mig något mer än nu. nu är det allt om hon. och det är fan i nte bara jag som tkr det. vill bara ha tillbaka allt som var förr.

everything that was befor,alla underbara dagar i mariestad, mitt musikintresse förstördes tillochmed när jag flyttade hit,från början .. jag vågar inte äns stå på en scen längre typ .vad hände med att de va de bästa som fanns ? ja älskar de men hoppet försvann, mamma tog fan ifrån mig mitt undebrara liv,något jag försökt men aldrig kan acceptera. i want to live the life i lived befor. men samtidigt har jag som två liv, en med mina vänner,musiken allt, och en hemma i helvetet,med skola& folk som itne förstår.


brunett elr blondin ,va tkr ni ??


blondin
eller ..
brunnett ??


(brunett bilden är från 2007,men whatever!)

dagens skratt..


svar på frågestunden..

världens sämsta bloggning idag, i know. men här kommer svaren på den lilla frågestunden jag hade igår/idag.


När kommer ni på nästa spelning? =) Puss & Kram! :nicklas! sorry att vi inte kom här om veckan, men vi får hoppas det blir av snart.. vi saknar dig - tro mig!
Hur lång är du? : jag är ungerfär 1.62 cm , men blir 1.65 utomhus!Haha
vad har du för skostorlek? : beror på. 37/38  oftast.
är du kär? nej,
hur går det med sångkarriären?:) haha,jag sjunger på.. =)
va var de som var så speciellet med sommaren 2009 för dig - det var den bästa sommaren i mitt liv,och kommer alltid att vara det,lovar. jag insåg vem jag verkligen är & jag tog tag i mitt liv och drömde inte bara utan lät mig själv våga tro & vips så slog mina drömmar in.
vad gillar du för mat dåå??? : jag gillar nästan ingen mat faktiskt,men barnsliga pankakor!;)
varför är du så beroende av coca cola haha :DD<3 : trodde själv aldrig på "beroendeframkallande" men på riktigt, jag mår inte bra utan cola längre. haha. min syster hade också det beroendet men nu har hon inte druckit på fem år..borde sluta jag med ...men ett liv utan cola ?
när träffade du danny första gången?<3 det var mer än 3 år sedan nu.
vad är dina favorit intressen? : sjunga,vara med vänner & shoppa haha ..
om du fick välja att göra, eller vara någon för en dag. vad/vem skulle du valt? : om det var något att göra så skulle det vara att våga stå i globen och sjunga för hur många människor som helst.känsla! och om det vore en person att vara, så hade jag nog valt hilary duff för vill se hur  hon lever, haha =)
vad tycker du om mig? : jag tycker om dig. du är en underbar vän & jag saknar alla dagar då det var vi hela tiden, men jag är glad att jag fortfarande har dig ändå, A. <3
vad ska du göra på fredag när vi är lediga sötnosen? <3 : jag ska sova,sova sova tror jag (a)
hur är det mellan dig o sebbe nu ? de handlar vell bara om oss,men förstår inte riktigt hur du menar. var ett tag sen vi träffades men vår vänskap är inte över för det ...fråga inget mer om han tack HAHAHA :p.
gillar du fortfarande johan och henrik lika mycket som du gjorde förut? /cicci :) : dom är jätte goa killar båda två,men till mestadels framstår johan som en dryg person på internet,vilket han inte är i verkligheten..jag gillar dom,men ibland har jag även lust att döda dom. haha..men vi har bra minnen med dom ja. palmis från idol, som jag inte äns gillade då..hahaa.

vad gör du om 3,7 år?:) : då har jag fyllt 18,och gammal *snyft*  hah..kankse är på ett pansionär hus?
ommg danny ?? -: missade jag själva frågan,eller är den bara obegriplig?
Om du fick välja vad du skulle bli, stjärnkock eller stjärnkatt? jag hade valt stjänkatt! det är inte alla som får vara med i en trio tillsammans med e&d HAHAHA min humor.
vad går du i för skola och va ska du gå i för gymnasie kram jonte : jag går i högstadiet i en vanlig tråkig skola men har sökt till sånggymnasium. kommer antagligen inte in,men vi får se.
vilka bloggar läser du? : typ paow,dessies kenzas ,mina kompisars och ibland pissies. haha
någon som betyder mycket för dig? : min stora syster betyder otroligt mycket för mig.
vem är din favorit i melodifestivalen ? ola,eric,darin...tror jag ;-) dom jag kommer ihåg iallafall
vilka hårfärger har du haft ? : "vitt"(min naturliga,ljusljusljus blond kankse annars), blondt,brunt,svart med slingor,rödbrunt, gult Haha.
perfekta sommaroutfiten? ; all sommar outfit är fin typ. älskar sommarkläder!
är du nöjd med dig själv ? : jag är inte nöjd över mitt utséende och inte med allt i mitt liv,men jag skulle ändå inte vilja byta ut mina minnen och vänner och allt jag upplevt mot något annat.jag är lyckligt nöjd över mitt liv iallafall(oftast.)
hur kommer de säg att du får gå backstage med emd? vad gör ni då? : antar att 'du' följde min gamla blogg,där allt om det där stog,men jag vet inte hur jag ska svara på "hur det kommer sig" för jag vet inte det själv riktigt. tack vare att dom är dom och vi är vi antar jag. haha
beksriv mig sötnos ! ; du är söt,snäll omtänksam,rolig,retsam,knasig,glad,positiv,allt..du vet det
vad tycker du om råttor? gillar du råttor eller möss bäst? :):) ; skojar du med mig? möss isf.men back of!
vad är det bästa minnet med EMD? sorry,men kan verkligen inte välja 1. alla har varigt bra.
jag saknar dig och jag tycker definitivt att vi borde träffas snart, tycker du? detsamma duu! vi borde träffas direkt.hoppas du har ett fungerande fritidskort kissemiss.
Om du fick vara en "kändis" utomlands för en vecka, vem hade du vart och vad hade du gjort under den veckan? :D hade du gått på röda mattan så mycket som möjligt, gått ut o käkat, eller ringt alla "kändisar" som den kändisen hade på sin mobil? haha :D jag är inte precis sådan som vill ringa och störa alla kändisars privatliv & sen så gillar jag inte någon person för att den är känd,så den frågan harj ag inget vettigt svar på det sättet,men jag hade velat vara en levande michael jackson,och uppträtt för fans som gör verkligen allt för en, sicken upplevelse! ;)
vad var det senaste du shoppade ? en rosa klänning,paljettleggins & en rosa tröja,köpte jag today
vad klarar du dig inte utan ? musiken, är det ända ärliga svaret. det fungerar inte utan den.
när träffade du erik grönwall första gången dåe? 29september 2009. kval-veckan, då dom aldrig behandlades som "kända" och jag skulle aldrig se dom med sånna ögon ihäller.är bara sjukt glad för att det går så bra för erik,han är värd det bästa .
vilken är den bästa filmen du sätt ? jag gillar ju skräckfilmer..och sen twilight,och raise your voice och altså..finns många bra,men kan ta och tipsa om några nån dag istället =)
är du säker att du inte röker? om du baara anade hur äckligt bara lukten är för mig, ska aldrig äns prova,fufan.
förklara din humor xD många tycker att jag har sjuk humor eftersom jag kan skratta åt att en kompis kommer in i klassrummet och tänker att hon/han säger en sjukt kul sak,men egentligen säger den ingenting.eller att jag säger någons namn och sen "ge dom vatten".. ni fattar inte,men jag kan skratta så jag gråter. min humor är klockren om ni hade förstått den..mina närmaste vänner har börjat lära sig och endel dör tillochmed av mina skämt ibland. man måste förstå den,annars tror man jag är sjuk,men wtf?danny har fan likadan! hahaha. " hårdare,men jag gör ju så hårt det gååår" minnen ..
går du i någon dans,isåfall vilken? jag går inte i någon dans men jag har dansat hip hop.
vad är dina mål i livet? ; jag följer mina drömmar så får jag se vart dom tar mig..allt har sett ganska ljust ut hittills iallafall.
vilken bok läste du senast?haha bra fråga javet^^ ? gömda av maria eriksson,jättebra!;o
favorit musik ? jag är ett stolt fan till både pop& rock musik
ska du "parta" mycket i sommar med din bästis?;) (henrik alltså.) ; om jag ska <3
vad ska du göra i sommar? har du några planer? :) jag ska resa runt i härliga sverige och fortsätta skapa minnen för livet,jag ska umgås med vänner och jag ska kankse utomlands osv osv..
vilka tidningar läser du? jag läser mest frida-tidningen faktiskt,den är redigt bra!
vilken är din favorit låt just nu? - smileymiley ´s nya when i see you faktiskt.
går du i någon sport? nej men har hållt på med gymnastik och fotboll innan.
är du släkt med danny? varken på min mammas eller pappas sida.
favorit affär ? gina tricot faktiskt
berätta ditt och mitt bästa minne? det är självklart alla minnen vi delade i somras <3
vad tyckte du om afolf hitler? tanken bara äcklar mig.. om han levde nu skulle jag dödar han!
bästa och värsta känslan? bästa känslan är sjävklart lycka och värsta är saknad.
dannys msn,
du sa att du svarar på ALLT ; ja jag svarar.. dannys msn ..vad är det med den ? =)  haha, hoppas du blev nöjd med ditt svar.. sorry (a)
välj een,danny eller erik? ungfär lika enkelt som att välja vem som skulle dö av dom,omöjligt.
beskriv dig själv? glad positiv,humörsvängningar som fan, trött på att längta men gör alltid det som går av situationen. men ibland drar jag täcket framför huvvet och bara går in i min egna värld, det behövs faktiskt det med .
vem är din bästa vän? har många underbara vänner,som alla är speciella,men eftersom jag och bella är "bästisar" sen 2002 och har världens underbaraste minnen tillsammans och alltid lika kul så kan absolut ingen splittra oss,dock blir vi nog rätt retande på varandra ganska ofta nu för tiden,but guess what..det ärä för vi saknar nått i vårt liv,vet att de är de..nått vi får tillbaka....snart,till sommaren. <3
är du dannys flickvän? endel människor är ganska irreterande,men min och dannys och dom andra grabbarna o tjejerna har en ganska klockkren humor. o han säger att jag är hans flickvän, kallar sara för eriksegersteds flickvän och kallar bella för mattes flickvän, de är en kul grej vi gör. men det är inget bokstavligt,utan mer än grej som är riktigt kul& han är världens underbaraste. en gång för alla satt jag punkt för det.

vad är dannys starkaste sidor enligt dig? det är att han alltid är sig själv,han är positiv och sprider en energi&kärlek som når alla,han har samma humor som ja,så det är kul..han är en katt ibland,riktigt stark sida.sen får han än vad som än händer alltid lé. säger&skriver saker som går rakt in i hjärtat,hjälper än alltid att må bra,och finns där för än helal tiden. hés an angel i can't explain in words.
vilken parfym andvänder du? - hypnoze oftast, men saknar min christina auglera..och sen älskar jag hilary duff-with love,finns med på köparlistan den alltså.
vilka serier kollar du på ? sånna jag aldrig kollat på förr. te.x Exena(stavning?) och sen någon annan sjuk,sen dom vanliga 2&en halv män,smallville,förhäxad,one tree hill ,deppihawa osv.
vad är det värsta som kan hända ? - i can't tell, but it dosnt mean that i dont want to.
vad har du för klädstorlek? ehm,spelar roll? men XS,S & ibland vill jag ha stora och pösiga så då kan jag även ta M osv.. men det är bara bokstäver,tkr de va en onödig fråga,men yeye ni fick fråga va ni ville såe.
tror du på kärlek vid första ögonkastet? det beror på. inte precis på "förhållande" osv,men kärlek till en person,man märker direkt om man gillar den eller inte & ja tycker första intrycket är väldigt viktigt, iafl märker man om man träffar någon( t.ex dannyelrerik,för mig..) som verkligen får en att le´och må bra, och får en känna sig speciell..då menar jag INTE i förhållande som sagt,utan vänskap osv.
nu orkar jag inte svara på mer frågor så det här får vara den sista.
du skriver låtar om jag inte minns fel,snälla lägg upp i bloggen och spelar du något instrument?
svar: ja,jag skriver låtar & kan självklart skriva ner lite texter i bloggen. jag har precis börjat lära mig gitarr efter att fått en i julklapp men kan inte mer än några akord typ. men ska väll ta tag i det också. =) tack för alla frågor,och om just din fråga som du verkligen ville veta inte kom med,så fråga igen..så kan vi ta det på tu man hand! haha .... kan vara en anledning att jag inte tog med den med.men tog faktiskt med de flesta. pussss.

puss

tjing! dagen var lugn och jag slapp göra matteprovet,eller slapp och slapp haha. drog in till stan och mötte min underbara syster. tog en fika & shoppade. alltid lika kul och träffa henne. nu ska jag äta något hörs senare.

forstätt ställa frågor till frågestunden nedan,it's not to late yet..

sweet home!

man hinner knappt komma hem förän man ska iväg igen,gjorde inte engelska provet eller matte i skolan idag,så matte blir imorn och engelska på måndag i guess .? anyway. nu blir det sånglektion , vi hörs ikväll istället.. <3 hoppas ni har och haft en bra dag ^^synd faktiskt

har precis kommit ut ur badet, hade sån huvudvärk & kallsvettades så blev tvungen att hoppa i,trotts att klockan var så mycket.. försökte läsa lite engelska samtidigt men det gick som det gick .. vill inte faila imorgon,men alltingen gör jag det eller så sitter jag uppe exakt hela natten. *suck*
inte så easy när man har sån huvudvärk aatt pluggaa but but ..

anyway.orkar inte vara uppe. min hals,mitt huvud,allt säger ifrån. why? om inte annat börjar jag skolan om 4 timmar. GAAAAAAAASH.


ungefär såhär stort är mitt huvud just nu..explotion..
hoppas ni sover gott.hörs imorgon!=)

engelska...problem för en gång skull ?

varför tar jag inte fram den där jävla engelska boken ..? det är vell inte så svårt att lära sig 150 glosor & texter plus verb osv. som jag inte kan träna på p.g.a att jag inte har den boken hemma?* suckar högt * väldigt högt,faktiskt. jag vet ju att jag måste, alltså nej jag har bestämt mig. ska fan sätta mig med den där jävla boken om jag så får sitta hela natten . ska även hålla mig uppdaterad här emellan åt, så  blir det mycket roligare, aww :)

lite tråkigt om dom senaste dagarna baraa.

I söndags umgicks jag med min bror och hans tjej sarah först när jag vaknade (typ 18:00 *suck*) och sen sa jag hejdå till henne och så,sorgligt att hon har åkt hem. mamma fick superfina rosor av henne ! sen senare drog jag ut, sen sov jag över hos jessica och somnade typ åtta på morgonen och skulle upp vid halv 10 nästa dag...

var helt död på måndagen, när jag och jessi fixade iordning oss och mötte denise vid gymnasiet.. var sjukt närvös men kankse för trött för att reagera när jag skulle in och sjunga.. (prov del 2) och vi körde big girls don't cry och kändes inte alls bra för min del..ush, men man får hoppas dom är så snälla dom verkar* hihi* .. sen efter allt  va klart följde jag jessi hem & sen åkte vi på den där spelningssaken jag pratade om. dom var jätte duktiga, men blev lite jobbigt efter ett tag,men ändå väldigt kul! :D

sen idag då, så sov jag över igen( därför jag inte haft någon tillgång till bloggning..) och då drog vi till skolan och hade syslöjd prov,fyfan det gick sämst. min lärare tipsade ; tyget kommer från något med fyra ben. jag frågar mimmi ; fyra ben? tyst..mimmi viskar tillbaka ;växt. "  hahaha klockrena, jag skrev Växt också för kom inte på något med fyra ben,men svaret var ju att ull kommer från får..smart blondin ;)

efter skolan blev det fruktsallad ,ghost wisperer förhäxad & sen ut och träffa några. sen imorgon har jag engelska prov. åt helvete med det..  life goes on

when i look at you

Hey!  världens sämsta uppdatering men har en förklaring .. har inte varit hemma alls! nu kommer massooor babes.
"snott" listan från paow.se

Dagens humör: blandat faktiskt.

Dagens mående: först flummig som fan,nu mer "depp"

Dagens borde: Duscha haha;o

Dagens frisyr: inbakad fläta, ;)

Dagens smink: ingenting.

Dagens klädsel: jeans,vit tshirt & kofta.

Dagens planer: plugga nuuu

Dagens materiella vill ha: bra minne till provet imorn?!

Dagens fundering: ush..nått jobbigt

Dagens beroende: coca cola & music

Dagens tråkigaste: skolan..

Dagens längtan: helg

Dagens superlängtan: sommaren!!

Dagens tidning: ingen haha

Dagens låt: E.M.D. - you


RSS 2.0