Välkommen till min nya blogg!

Hej! jag är då Felicia och gör en ny blogg för 5 gången eller något sådant nu.. tröttnar så snabbt,men jag lovar er att jag ska hålla mig kvar i den här bloggen nu..! Trevlig läsning, babes!

slänger in alla gamla inlägg från onelizzie från sommaren  09 dom måste få en liten plats i denna bloggen, och nu kommer jag gilla denna bloggen mycket mer ,eftersom att allt från den bästa sommaren i mitt liv finns med.. ( synd att jag inte har kvar inlägg från oktober 09 -februari 10 .. hände sjukt mkt där med..men jaja , lite bättre nu! <3

 


 

september 2009


IDOOOOOOL <3

min blogg,ni kan läsa här ni behöver inte anteckna;)

jag vet inte själv äns hur glad jag är. jag älskar idol,idol är bäst idol tar mig genom vintern hösten och all annan skit även om jag saknar danny och det gör så ont att jag inte vet vad jag tar mig till,så hjälper lyckan mig igenom det, och danny som du sa klarar vi det tillsammans ändå! jag älskar idol idol idol och återigen idol!!

tisdag morgon vid 5 tog vi bussen mot kristinehamn, världens snällaste busschafför lät oss åka med en buss några timmar tidigare,och vi var framme i sthlm redan runt 11, och då skulle vi först se hur man tog sig ur en buss ja...nej inte riktigt men sthlm var ingen lätt stad allså, och vi hade aldrig åkt tunnelbanor förr osv,o ja fick panik när jag inte kunde trycka på stopp! hahaahah , och när vi var framme där idol skulle va ?vad vi trodde? hörde vi dom repa osv så fan vilken känsla! och alla var så mkt bättre live och ja,åh.. ÄLSKAR IDOL! vi fick gå in där flera timmar tidigare och blev bjudna på té o mackor hah, och de va sjukt kul för en som är med, han ..med den ljusa rösten,kmr aldrig ihåg hans namn men han brkar ha keps iafl! kom,och han patirik, o vi visste inte om dom var med i idol så bella frågade om de fanns toa osv o han förväntade sig säkert något annat hahah pinsamt, ;D  när de var insläpp sprang vi och satt oss närmast scenen på DOM BÄSTAASTE PLATSERNA , och de va softigt för oss som aldrig sätt idol live förut, faktum är att det är något vi MÅSTE göra om inom en snart framtid. hur som helst,precis innan det började var vi hur trötta som helst ville bara gå och dö, och förväntades inte äns bli kul men sen kom erik och dom andra ut med världens största leénden och bara sken upp allt och alltså så jävla underbart att det inte fanns ord, idolerna satt ju vid läktaren bakom oss och det var underbarast!  och erica gick vidare så det kunde inte bli bättre med det!  sen var det signering och jag är alltid feg med sånt så ville inte,men jag gjorde det ändå , och gaah så kul det var ! haha, finner inga ord och kan inte äns förklara lyckan iafl inte nu,men det kommer....någon annan gång när jag har en dator och verkligen kan skriva av mig,kan fortfarande inte fatta att allting är sant!  men iafl,alla var så himla snälla och speciellt erik min sötnos!!!okej,bella ja delar med mig but just to you ;)  nicklas&eddie med! och jätte bebisen HAHAHA ! och anders bagge hahah störtcool! andreas med, kändisen från LA.  efter allt var slut blev det mer snack med grabbsen & tjejerna(?)HAHA bella! helt underbart och eriks kramar är nästan lika bra som dannys DEN NI!! men bella föredrar calles kramar. och bling var riktigt kul typ! o nicklas o eddie o blabala ja kan fortsätta hela natten, men senare iaf kom en taxi och hämtade oss och det blev hem till Linda och söva över! mysigt mysigt, sen idag åkte vi då hem och fan va ja hatar att lämnna stockholm, jag trivs ju bäst där! med våra staaars ! bella tack för en helt underbar ("HELG") den var bäst, du och jag tsm , vi klarar allt och vi får mer än man kan önska, we living the dream ,i love you more than words my own best friend! 




we´re the best <3


klicka för större bilder;)
pussss på er,
2009-09-30 @ 21:49:58 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks (0)


&amp;lt;a href="http://clk.atdmt.com/PPS/go/231647726/direct;wi.300;hi.250/01/" target="_blank"&amp;gt;&amp;lt;img src="http://view.atdmt.com/PPS/view/231647726/direct;wi.300;hi.250/01/"/&amp;gt;&amp;lt;/a&amp;gt;

i'm sure i find a way

hej sötaa ni ,de var ett tag sen sist;)!
jag har tröttnat på min design nu har haft den länge & headern bilderna är så äcklig fula så jag dör ! eller något sånt, iafl .. i fredags åkte jag till älskade Mariestad,pärlan of the värnen,hem till bella och  sen blev det plötsligt lördag.. bellas födelsedag! vi drog till torget och möttes inte av någon mindre än henrik palm efter några timmar. sen kom henrik och johan upp på scenen och körde fem låtar, och sist sattelite, den körde dom för att jag och bella skrek det, så klart. TSS HAHA. sen var de signering och först i kön stog ingen mindre än ella även kallad pella av johan, haha..det var ju lite roligt! sen vare signering osv.. hur kul som helst! we love it, yes :) tycker det är lite tragiskt att ingen förstår lyckan , men ingen kan förstå som du och jag bella! we know how it feel's when it´s a bright light in the darkest night elr va säger du ? ;) klicka för större bilder!


förmodligen är det så att B1B2B3B4 är dom ända som förstår lyckan i det hela , men å andra sidan ,vad spelar det för roll egentligen?vi som upplever den! <3
och föreseten,var  vi där med sara,lisa,fanny,och lite så och det var hur kul som helst,massa söta bilder på dom med men hinner inte ladda upp dom nu,men ja tack för DAGEN /KVÄLLEN ALL OF YOU !!!

lite av bilderna, av alla tusentals med olika tusentals kameror haha, man vill egentligen bara ladda upp massa men det orkas inte. tss, någon annan gång;) det var i vilket fall helt underbart  som vanligt och that's how we do it. memories lever för all framtid kvar, och i oktober återöfrenas vi igen, om inte innan;)  pusssssss



2009-09-28 @ 22:02:38 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks (0)


idol osv

heej sötisar !
idag  var vi och hälsade på dom olika skolorna vi valt och jag valde angeredsgymnassiet . det verkar grymt bra faktiskt och vill redaan börja ! inte för att jag tror jag kommer in för mina betyg suger som mest och plus att jag inte kan sjunga bra om man ska göra sång prov eftersom jag vill gå ny musik ;) men me ! håller tummarna,jag vill verkligen.. helt underbart eftersom jag älskar attsjunga , som jag tror alla vet faktiskt haha! iafl efter skolan  drog jag hem till nessa och typ sov hah, sen stack vi ut och senare kom jessi osv . efter det blev det idol och erik måste till top 10,och erica,och jon och gabriel och åhh,har många ja tkr är riktigtbra. älskar idol sometimes! så jävla arg bara att dom slutar när man vill se som mest, gaaaahhh men sånt man får leva med ..
bella ringde mig, hon hade vunnigt 2 biljetter till idolgrejs på tisdag och alltså ME LOVE! fan nu ska vi bara fixa biljetter dit och masas på något sätt för vi måste ju diiit , vi och vårat älskade idol ! hoppas min morbror är ledig för då drar vi nog på söndag ochhh då blire `DANNY fattar niii, min uderbara stjärna de måste bli såå! EMD i huvudtaget blir det ju , ihhhh. och idool ,stor kärlek på det! lizzie goes happy,men våågar inte hoppas på för mkt ..
pussssss och mycket kärleek ! 
believe in you, i do. <3
2009-09-24 @ 22:30:18 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks (0)


;)

heej bloggen! skola idag först sen var ja med lingli sötnos och sen hade vi sång ochhh fortfarande kul, jag älskar attttsjunga! men men nu ska jag till agnes vi hörrsss saknarrrr mina tjejer bells and saris allämnt mkt !

feliciaaaasaucedo, musiken är ALLT 
danny saknar dig allra mest och ge mig fredag 
puss och kärlek
och föresten, ska ja göra något som jag kommigt på HELLT själv, hissa och dissa! 
hahaah , de kommer . och nån ny videoblogg i helgen när bästisarna is back on track!
2009-09-23 @ 21:33:50 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks (0)


d

jag känner inga ord för hur jävla arg jag är och allting gör mig lika bra o dö nu innan mer smärta inträffar .  för mer än detta tål jag inte , gränsen är så jävla långt över att jag inte vet vad jag tar mig till . skulle inte förvåna mig om jag har svart ögonfärg och det ryker ur mitt huvud nu alltså . eller kanske grön hela jag ! jag har ju varigt nere oså sen typ 3 veckor tillbaka..sen för nån timma sen fick jag verkligen känslan tillbaka, ja kände mig stark,gladast lycklig , visste att jag kan klara allt skolan och allt men just lika snabbt försvann den igen, alltås ja måste träffa danny ! det är ett måste ! ni förstår inte det för ni ser han som en helt vanlig människa och jag kan inte ens försöka se med era ögon, vanlig människa? visst han är en människa...men han är så mycket mer,det är daniel saucedo vi pratar om,han som ger kärlek hopp lycka till så många människor genom att tro på oss & helt enkelt vara den han är . kärleken han ger mig. hoppet han ger mig. känslan över att jag är bra som jag är.  han är allt,faktiskt. känslan över att ja skulle få träffa han snart fick mig verkligen lycklig. jag började skratta. jag var glad. sen försvann det eftersom det inte blir av, och då försvann även jag igen  . i thought i were back but i'm not . bella som förstår mig drog . hon orkade inte bry sig längre så hon skulle sova och slippa undan allt på det sättet. vilket jag alltid gör annars,men nu orkar jag inte . jag vill fixa det här. men hur? fannn vad jag behöver dig danny,vem ser inte det i mig?  nej nu ska jag dö . jag vet inte om jag vågar ge upp igen,ag orkar inte vara ledsen längre. för en stund sen när jag var glad insåg jag igen hur glad man verkligen är,det är gladare lycligare bättre än ni kan förstå. what i burn for. that's my life this isn't . vill inte falla.men ibland....kan man inte göra något åt det. jag fattar inte detta själv,men jag är bara jag och det är allt jag kan vara och det jag är.
2009-09-22 @ 17:50:57 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks (0)


ajaa

hejjj de var ett tag sen , tror ni hamnar i chocktillstånd nu men ja saknar danny FÖR mycke!
har sovit hos jessi från sön-tis  , och för det mesta har det varigt twilight som gällt ! hon hade ju inte sett den innan och ja, hon ångrade att hon hade dömt den , tillome hon älskar den nu! ya iafl så har vi pluggis också, kommigt i gång med matten men glömmer lika snabbt .måste plugga so, antagligen blir de prov imåån men venne! massa i skolan jag bli helt körd. även engelska till imorn ,åh hopplöst .glömde lämna tillbaka twilight till nathalie idag me så blir imorn,hinner ja se den en gång till eller så iafl . vill hur mkt som helst till västerås på söndag. kostar 438 fram och tillbaka .. för 2 efter som vi är smartast ;) . ta mig dit dåå o ge mig fredag med, då blire M.och världens underbaraste bella och allt åhh . bäst bäst bäst! saknar er där..
16DAGAR SEDAN ERIK MATTE DANNY NU .
DET GÖR SÅ JÄVLA ONT, men man får försöka 
göra så gott man kan . jag orkar inte alltsåå vet
inte vad jag tar mig till....
SEDAN var det även 6 månader sedan allum med jessi &EMD
och den gången saknar vi, alltså de va underbart..
2009-09-22 @ 15:32:47 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks (0)


!

danny&felicia saucedo

varje gång jag skrattar åt ett skämt,blir det ju liksom: " varför skrattar du?det där var inte äns kul och hur kan du vara glad när du egentligen är långt ifrån där du hör hemma, långt ifrån din dröm och långt ifrån du borde va,där du har vart och där du SKA vara?"

2009-09-19 @ 15:38:12 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks (0)


fredag +++saknaaaaa dannyboy

freedag är skönt , mötte precis nathalie i solen , inte varigt ute på en och en halv evighet ungefär , ja som älskar solen ..ibland ;)  jag är inte den jag egentligen är, känner mig helt konstig helt förstörd ta mig till sommaarren ! jag kan inte säga att jag mår bra, men jag är lyckliig över allt som varigt . orkar egentligen inte tänka på hur ful o tjock ja är , men de blir lätt så när allt annat is gone with vinden.jag vill bara va lycklig, som jag är medpå emd och andra underbara. ljuset i mitt liv! utan de är de så jävla mörkt svart, alllt känns så skitigt seriöst, vänner man tror man har känner man inte äns igen längre? alllt och alla har blivigt så komplicerade. kankse inte exakt alla , men många iaafl , undra hur länge de ska pågå, kanske etill ja hittar tillbaka till mig själv och slutar bry mig om all skit och är glad åt de ja har istället , när ja lever i min dröm igen . pusssssssss och jag hoppas verkligen på m imorn,kmr bli bäst isf!

KÄRLEK F


2009-09-18 @ 12:07:34 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks (0)


you´ve been anywhere but here .

ahap då sitter man framför datorn igen , fast än
att de är fett tråkigt, gah! men va gör man när man e sjuk ?´asså
finns ju ingenting att göra! twilight är slut och alltihopaa!
idol ikv, blev enormligt glad att erica gick vidare igår ! ne nu ska jag
gå in på tv.nu och see om de finns något .                                              sommaren09 kom tillbaks!

om jag kunde drömma, skulle jag ha drömt om dig
if i could dream at al, it would be about you.


danny,bella,sara,matte,erik
my liiiight

++att jag saknar my other friends massa me hah! you know who you aree
och en sak får mig glad, one weeek. något att se framemot=GLAD FELICIA!
peace and love /F


2009-09-17 @ 13:43:07 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks (0)


..

danny,jag kan bara vara mig själlv när ja är me dig . jag saknar dig så det gör så jävla ont att det inte finns ord för det min knaas. man kan inte sluta lé när man tänker på allt och den du är alltså , jag saknar dig messstt! ett stort hål är vad det är utan dig, fastän jag vet att du är här med mig hela tiden,så känns det ändå så långt bort.. jag blir förrvirrad alltså, 2010? låt mig vakna då,för de här är fan inte jag.

dagarna bara springer iväg,och jag har fastnat i min egna lilla twilight värld denna veckan. 2boken tog precis slut och jag hatarr det,får inte tag på syster så kan inte läsa 3an ännu. är fast i boken,allt är så jävla perfekt gahh, tänk er..inte bli äldre, alltid vara 17år i flera tusen år? nästan att jag önska att vampyrer fanns på riktigt,och spec. att dom kom och bet mig! hahaah, guuuuuud i'm gooing crazy , känner inte igen mig själv, menn ;) ja hittar inte ut är instängd här vill bara få allt att bli som vanligt igen , som på sommaren jag menar me hela mitt hjärta att jag hade gjort ALLT för att få den tiden tillbaka , ingen kan fatta hur mkt de betydde  ,

känns som mitt hjärta har stannat fast det fortsätter slå, känns som jag inte kan andas men jag får luft ändå, jag känner mig fast och fängslad inte det minsta fri , jag kan inte göra vad jag vill , what would i see? tell me how to find out from this pain , i never thought i would feel this way, det är musiken som alltid varit min väg but i can't smile like i did befor, när jag lyssnar på den och vet att jag är så långt från min dröm som jag kan komma nu, jag levde ju i den, hela sommaren så varför kommer alltiid depphösten och förstör allting`? i don't know me anymore.


+sif  i miss us,
2009-09-16 @ 19:45:32 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks (0)


TISDAG NU,

i can feel you al the time,

heeej (L)
har ont i huvudet som fan tagit de mest lugnt och läst massa,twlight wihu.
nu är det idol och snack med bella antar jag! sen äre plugg,plugg,plugg...
jaa...vi får se hur det går med det me mitt huvud,  but i will try. skrivigt
2 nya låtar idag med. yaaa,vi hörs imorn pussss ta hand om er
och KÄRLEK ++ känns så konstigt att emd är i gbg nu, och jag saknar
DOM SÅÅÅÅÅÅ spec danny. uhh finner inga ord,

JAG BEHÖVER DIG SÅ HIMLA MKT
2009-09-15 @ 20:03:00 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks (0)


sunday is not fun anymore

hejjsan ! :)
helgen hände ingenting, haft massa huvudvärk och mår inte så  bra, eller inte bra alls egentligen. svider i ögonen som fan.. känns som ja har ett blåmärke i ögat, äre bara jag elr har ni också kännt så? o såfort ja nuddar ögat så forsar tusen tårar? som om dom typ har samlats där. det gör fett ont iafl. jag är inte hel, vill bara vara glad och lycklig.. i need it,  skrivigt massa låtar i helgen iafl!  har massa insperation,stavinnig? och så nu, så de går ritkigt bra faktiskt,  inte för ja är en bra skrivare men blir massa iafl. sen hur det låter och så är en anann sak! nu ska jag hoppa i säng öhhm,haa goodnatt iallafall  hoppas ni är glada och mår bra.  loveeee (L)

danny; MEN HÅRDAREE,KOM IGEN NU SÖTNOS jag; men ja tar ju i hahahahhahah vår humor är bäst aalltså danny hahaaha ja saknar dig så det gör ont min knaaas,du är för braa du får mig lé oavsett vad (L)
2009-09-14 @ 00:28:39 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks (0)


dsss

one week ago now
since I felt your heart beat against mine
since you where here,holding me last time
all words you say goes around in my head like a echo
words that you said makes me continue to fight
even though I dont feel whole, you get it to work
även fast allt känns omöjligt nu,så vet jag
att det kommer gå bra,det kommer bli bättre. det gör ont nu och det kommer de göra, samtidigt som allt känns hårt så får du mig fortfarande lé. like you said, your always here with me in our hearts, du är aldrig för långt borta för det. även om du inte här exakt på samma ställe som mig just nu , så är du ändå här . en vecka sen vi sa hejdå. tårarna faller fortfarande och tanken på att de va sista gången på så länge dödar mig .. men jag är ändå lyckligast , jag grät i din famn & du tröstade mig torkade mina tårar sa hur mkt som helst ja du prata rakt in i mitt hjärta och det veet du (L) så jävla lycklig danny du anar inte  ALLT du sa, alltså man tror aldrig man sa få höra så underbara saker, men du är världens underbaraste männska och världens bästa , när man är me dig finns inget" de är bara en dröm " för alla mina drömmar har slått in, allt kan hända. och nej nej nej jag är inte in love. däremot är han love! jag är så tacksam..kan aldrig tacka dig tillräckligt,saknar dig så jävla mkt , jag behöver dig.. så himla mkt just nu. och hela tiden, utan dig skulle det inte gått,i know your here. du är absolut bäst! all love to you (LL)
2009-09-13 @ 01:15:19 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks (0)


tjeeena sötoos

det är redan torsdag och vaknade runt 14 typ . fattar inte hur ja lyckades vakna så sent men men .. skönt o sova o slippa allt,  för ja orkar inte dethär.  i vilket fall, fixade mig lite och drog till syster och mattias. allti lika mysigt där! åt massa mat & nån paj oså, yrlis pyrlis katten va så himla trött efter en spruta stackan.. men sötast ändå ! vid sju drog ja och jesper hem sen väntade telefonen med bella och idol ! haha robin är så jäkla grym, kom där och man såg hur tydligt osm ihelst  att det var han och haha klockrent! älskar idol, det är som lite positivt i allt det mörka.

i'm not whole,and i can't be now.
hur mkt jag än vill, går det inte få tillbaka tiden. vi lever i nuet, och måste göra det bästa av situationen ,men säg mig hur? ja orkar inte äns bry mig alt blir bara fel när man behöver den rätta vägen . jag ska kämpaaa . remember your words danny, will neveer forget, and i will success. misssss you to mutch but,see you soon, somehow. it will never be over, as long that i don't let it be,and it means never..  3 år sedan du kom in i mitt liv. duuuuu är bäst.  two sauccedos are one.

en dag kvar i skolan imorn,jag drar dit trotts min huvudvärk och hoppas det blir bättre.
sen är det en skön helg som väntar, där det skulle sett ljust ut om allt var som förr, kmr
kännas tomt utan alla skratt och att slippa köa men åh andra sidan,då får man lika i sin stora mjuka säng! HAHAHA. nej men seriöst. take me back . hopeeee your fine pussen och love
2009-09-10 @ 23:49:21 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks (0)


be strong



hejjj (L)
skolan idag, vaar helt ok faktiskt , trött oså men men . ;p  sen drog jag och lingli till a.c och sen vidare mot hjällbo . jag känner på mig att detta kommer bli topppen! together we'll make it. 2stämmigt och ja kör på dom höga, kmr bli ceuwlttt det tillslut tror ja! hon var värsta snäll och positiv oo ja, iafl sen drog ja hem sjung än massa sen data sen idol och telefon snack med bella i några timmar , mysigt de . nu ska jag göra lite té tror jag och sen blire sängen trorja?  ni får ha det underbart sååå länge puss

2009-09-10 @ 00:45:17 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks (0)


dreams

Alla har vi drömmar, som man aldrig aldrig ska ge upp. det här är en av mina drömmar som jag drömt nog 10000 gånger. jag felicia, sjunga med danny, jag fattar inte att drömmar blir sanna,bara man hoppas och inte ger upp..trodde aldrig att drömmar kunde slå in så,men danny det var du som fick mig tro på det, du fick mig tänka positivt och du gjorde mig säker på att ecakt allt kan bli sant. drömmar är lycka . sann lycka som du fått mig uppleva så himla många gånger. skulle aldrig klarat allt utan dig, fan vad jag saknar dig nu ! det göör ont, all love to you (L) !

puss
2009-09-08 @ 23:46:28 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks (0)


kärlekenn

försöker skriva om söndags hela tiden men blir att ja smäller av datorn och lägger mig i sängen varje gång då jag kommer till dagens slut ,mitt livs slut? iafl mitt riktiga liv. jag känner mig inte som mig själv längre, nu . bara gråter hela tiden kan inte koncenterera mig o nej alltså finner inga ord alls. har ingen lust med någonting alltså fuck! ska försöka nu skriva iafl. killarna kom ut på scenen och körde jennie let me love you. eller emd let me love you,som vi sjunger.. jag kände lyckan genom hela kroppen under alla låtarna och jag rös som fan, alla blickar och allt men var så himla ledsen samtidigt. "just nu är det sitsta gången. .. ville ändå göra den så bra som möjligt såklart men tårarna kom ju.. danny såg det också, hans blickar alltså allt, när han när dom är på scenen, dom sjunger som gudar allihopa och är helt underbara människor, all den glädje dom sprider där, skulle göra allt för att få känna den igen. jag är jätte glad men samtidigt så ledsen.allt jag fått, alltså börjar gråta av tanken,så det är glädjetårar al the time samtidigt som ja tänker på att de aldrig mer blir sådär som det varigt den här sommaren, och jag vill kunna tacka er för hur underbar ni har gjort min sommar. efter att dom sjungt klart var det signering och allt. underbart! så söt danny mitt hjärtis! ja o han tänkte ta kort men vakten balo hindrade oss osv men iafl,var helt underbart o matte o erik också dom tre är kärlek! en stund senare träffades vi igen och danny o ja snackade massa , va omöjligt att hålla inne tårarna, vi kramades o han pussade mig massa hela tiden o torkade mina tårar osv tröstade mig  o sa  att de kommer fixa sig,han lovade att vi skulle träffas snart på något sätt,annars skullle vi åka till sthlm o blabla.. han sa massa saker till mig, vill inte säga ut allt för vill ha de för mig själv oså ,  och sa helt oförglömliga saker han är helt underbar ingen kan va så bra de äär omöjligt. är så jävla glad och tacksam att jag har dig danny , jag din saucedo du min saucedo, like we said hah! sen blev han tvungen att gå och allt o ja fattade inte hur ja skulle klara mig, men hans ord och allt de där, ahhh ja kan ta mig genom eld o vatten på de .  ja finner inga ord ja kan inte förklara. och kan inte lsuta gråta, va händer nu me allt? ja klarar inte de hääääär snälla i need help or something ;s. iafl,så gick ja tillbaka till dom andra o sa hejdå o allting, o dom tröstade oss en massa o allt, men kunde inte sluta grårta ändå, visade erik videon när vi sjung o hahah de va kul det. saknar dom så det gör ont i själen,det gör ont i hjärtat,  ja känner mig inte hel alls, nej ja känner mig inte ens som mig själv. det här är inte jag. ja är den glada felicia som älskar livet o försöker se allt så positivt o de är tack vare danny, me var är ja nu? ja faller.. orkar ingenting . att inte ha något att se fram emot, gör så jävla ont. i helgen ska vi se er igen,för så är de alltid . men inte nu,för nu är allt slut , it's over over over over.. fattar inte det. ja vill inte fatta det !  vill kunna tacka er killar tillräcklgit för allt o danny vill kunna ge tillbaka all kärlek o allt du ger mig, men inget är tillräckligt de är ju det. det är sjukt hur mkt jag älskar er. utan dig skulle inte jag vara den jag är utan dig skulle jag vara lika vilsen som ja känner mig just nu fast ännu mer. ja älskar er all kärlek till er! sista gången vid liseberg, tanken får mig gråta ännu mer. stå där i dannys famn o höra allt alltså ta mig tillbaka. ja kan itne äns skriva. har missat hur mkt som helst ! när exakt allt va slut blev de hem till sängen o gråta ut ännu mer osedan närt ja vakna nästa morgon var de fucking skola o bella o sara was gone. tackk för allt tjejer, o EMD! tacktack älskar errrr<3
Nytt inlägg

KÄRLEK I HÖGSTA GRAD/ feliciasaucedo " little saucedo" hih<3
2009-09-08 @ 14:33:54 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks (0)


6/7-2009



fredan-månda var bella o sara hos mig. vi sjung än massa och snackade nätter igenom om allt underbart. det är de som håller det i liv, folk som förstår lyssnar och man kan snacka med utan att man skulle trötta ut dom efter att berättat samma sak 24 gånger,inte sant?;);) haha..vi är allt knasiga,men vi gillar det. (L)

tidigt på söndag morgon åkte vi in till liseberg, blev inte mkt till sömn på natten men iallafall. när man äntligen fick springa till scenen sprang jag in längst fram till min favoritplats & satt mig, först så de kändes så jävla gött, trodde ja skulle komma sist elr något eftersom jag har skadat mitt ben men icke ;)  sannah tävlade ,och hon VANN helt otroligt glad för hennes skull, alltså , skivkontrakt och alltihopa, hon var verkligen värd det! absolut !  iaf,artister som kom var söta alice,molly,markolioo svampbob nanne o såklart E.M.D. det blir ett inlägg om dem straax, skulle bara kortfatta dagen först hihi. på signeringen var de föresten helt jävla sjuka tjejer ! dom stog ju bakom oss o sa" äre här kön till signerigen eller?" ( kön var as lång) så sa jag till bella och sara" nej de är ju kön till toaletten " .. och så försökte dom tränga sig före o allt för det, världens fjortisar också, sen knuffa ja henne och hon fick verkligen damp hon ba kolla i mina ögon, så trodde hon jag skulle bli rädd eller något? hahaa,så börja ja skratta o sjukt fult , va man kan tro sig alltså. sen när hon kom fram till danny han ba " Du är ju en fjortis..?" hon ba neej, han ba jo de är du, o lala.. värsta kul,hoppas hon blev stolt över sin autograf och sitt underbara samtal me killarna iaf. sån idiot.

ne nu ska jag duscha sen kmr ett inlägg om de underbarasteeeeeeeee puss o kärlek






2009-09-07 @ 21:11:44 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks (0)


lösenordskydd



lösenordsskyddad blogg.
efsm nån hade gett ut den till min mamma som ger problem för alltid,
o den här nån verkar inte klara av att se mig lycklkig utan ist förstör mitt liv,när
jag redan är som nere. söndag är allt slut, jag känner mig inte hel.
tårarna bara faller och det svider i ögonen hela tiden varje dag nu de senaste jag skakar av tankar o har blivigt så känsligg alltså tål inte sånt hära, aja iafll så va ja inte i skolan idag hade migrän på morgonen och nu har ja as ont i magen också inte snaaaajs men . egentligen vill ja helst av allt bara sova, ända tills alla problem är borta och jag kan vara glad igen. 2010 kom hit nu,. orkar inte vänta. orkar inte äns lägga ner tid på skolan har redan tapppppat de. gahh ..ne nu blir de gamla inlägg från danny& sen tv elr nåt, PUSSPUSS peace and take care
2009-09-02 @ 15:05:45 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks (0)


hejs

försöker fokusera på skolan nu,men mina tankar är någon het annanstans.
det är inte bra för mig och det blir inte bättre att söndag snart är här,söndag är snart över
jag vet inte hur mycket jag har gråtit över det & inte ihäller hur mkt jag kommer måsta gråta
jag borde vara glad, över allt men istället ser jag det så negativt,positiva felicia,du som älskar livet
egentligen,var är du nu?du lever ju i din dröm?så varför sitta och grååta över att allt är slut på söndag?
Det kanske inte är så konstigt trotts aallt..men emd behöver koppla av precis som alla andra,men dom
ska ju göra massa annat jobb inom Tv,får bara vänta på att de kommer snart, mne man saknar ju ändå?
ouhh.eshhhh ja kommer ingen vart me de ja skriver ändå, nu ska jag börja fixa lite med garderoben sen
se ghost wisper elr va de heter (a) skolan var jag i, den rullar på?;s pusssssss o kärlek
2009-09-01 @ 19:29:58 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks (0)


eyyyy



hej sötaaa du
skola idag, redan tappat intresset alldeles för mkt,
&vet inte hur detta ska gå men de löser jag de fixar sig
efter skolan va ja med agnes och vi hämtade tindris & sen
käkade vi massa mat haha!dö-ont i magen låg vi i sängen
och skrattade åt tokio-hotel osv. hahha! mysigt vare iaf,sen
vid 7-8 drog jag hem till helvetet,,,skrivigt 3 nya låtar idag
och började läsa andra boken av twilight som jag lånade av
min söta syster.. föralldel ;) saknar danny så det gör ont,
känns så konstigt och inte helt utan han&dom andra,men med dina
ord på mitt hjärta spec.det där så klarar jag mig,det vet jag du är
med mig hela tiden. we  two saucedosar are one.  ochh söndag snart
o på fre kmr antaligen sara och bella wiiiiiiiiiiiihu! menmen ni får ha
det underbarast och var rädda om er, jag älskar livet och lever det varje
minut,ända tills det är min tur att hoppa ner i kistanHAHA, (L)(L)

I just want to live this over and over again
but life rolls on, minutes running away


2009-09-01 @ 00:24:41 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks (0)


Augusti 2009

 

 


 

it most be a dream?;o <3

då var det vell bara att börja om igen. jag hade skrivigt hur mkt som helst,men allt försvann? great! jag är så rädd att just ni tre,emd skulle splittras eller något, splittras ni så splittras jag?jag skulle inte vara densamma. all kälrek ni ger och speciellt du till mig danny alla ord du säger,och allt du gör de finns inga ord som förlarar hur mkt du är! när vi snackade om det, alltså de var som att lätta sitt hjärta totalt,och du är den bästa bästa bästa! går inte gemföra med någon annan nej aldrig.. iallafall. jag levver i en dröm. det måste jag göra. allt jag fått nej de finns inte på riktigt. satt o grät nyss,rädd för att vakna. vill inte vakna,vill aldrig vakna vill fortsätta som jag lever nu, det här går inte förklara alltså det är så jävla underbart allt danny allt du gör mot mig säger,alla blickar pussarkramar feeelning alltihopa.. att just viii 6 var backstage i örebro. emd-sif, alltså för himla underbart. bara vara där i din famn hela tiden och allt alltså gud. kan inte förklara och de du sa , har sagt lite o så till nåra men allt de där alltså kan ine äns fatta att jag fick höra sånt från dig. jag gråter nu,igen.. jag saknar dig för mkt redan,alldelles för mkt.och ni kan skratta om ni vill ,  jag bry mig inte ja står för va ja känner iafl, ohc ja. allt som hände i fredags,ja kan ju bäretta lite nu,...

var först i stan med nessa typ till 4 då jag tog tåget till skövde.. när jag väl var framme stog sara och bella där längst fram så söta så. det började ösregna,och ja har aldrig varigt så blöt som då. hahahaha .. mitt hår ska vi inte äns prata om.. iallaflall.tillslut hörde man musiken de där låten och poffffffff. ROMEO satts igång och ut sprang världens största glädje. ja,dom är glädje.emd är allt. dannys blickar dödade mig som vanligt& orden finns inte.nej saknar ord. allt gick precis så bra som de kunde,förutom att danny vurpa när han hade skakat hand me oss i publiken och att han råkade slänga sin mikrofon i en blombukett,hahaha sötnos..alla tre är för underbara,erik matte danny världens bästa triiiiiio.allas blickar & de ni säger o allt betyder så jäkla mkt. och ni sjunger bäst av alla. ni har så otroligt vackra röster,röster man gråter till,för de är så vackert.. iafl, efteråt var de ingen signering, tuvär men de löste sig absolut och sen stog vi där och sjung med ERIK MATTE OCH DANNY, ja kan inte fatta det själv.. helt underbart,helt oslagbart.  lägger upp klippet när vi sjung baby goodbye med erik,men hur fullla som helst så låter förjävligt men kul var de iallafall NJUT hahaha..




haha,spelade inte in när vi sjung me dom andra o allt, men de va iaf hur underbart som helst..danny&jag,erik&sara,bella&matte, liksom . det är vi sex.det är ju så vi sa det.. det var så underbart, ifnner inga ord alls,och kan inte fatta att de är sant jag måste drömma? åhhh... ingen förstår den här lyckan,men den är för jävla underbar o att ja känner den jag kan inte sluta lé ja kan inte sluta gråta eller nått. i love it..  det var en toppen natt med er och hur underbart som helst.ville inte åka där ifrån..men sen drog vi hem till C & hade det trevligt,osvv jaja ;)

danny, like you said that you'll always with me even if your not here,mean so much but i still miss you so much. noone can understand but every word you said,and that youre here right now and al the time, and.. awww can't explain ..saknar dig,dina blickar pussarkramar kärlek feeling röst alltihopa. det är för bra,helt enkelt för bra.

för övrigt saknar jag ERIK,MATTE,DANNY,BELLA,SARA o allt de där.. jag är mållös. my eyes are open but i most be dreaming!
2009-08-30 @ 21:30:22 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks (0)


hej



danny danny danny
idaaaag ska ja se emd, lizzie goes happy!


var precis i angered med mami& köpte maskara och lite mat,
ska fixa mig lite och ta på mig bellas randiga tröja, den blå jag
har verkligen igna kläderrr,enligt mig och ja, ska in till stan med
nessa när hon slutat skolan,hoppas ja hittar nån tröja dåppp sen
blire tåget till skövde-matfestival09! KÄRLEK FRÅN SAUCEDOSAR;)

2009-08-28 @ 12:41:33 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks (0)


sommarlovet 2009

eftersom jag ändå inte har något för mig nu så tänkte jag köra en sån där mitt sommarlov inlägg..



matilda,jessi,jag,lingli,sofie,agnes och hasina efter vi hade uppträtt på avslutningen den 10 juni,
tack och hej ,för skolan kändes det då,gick ur med fyra ig men bättre än förväntat iaf;) haha..



var i varberg runt midsommar med söta agnes och bella, det var underbart!


såg ola&brolle på lotta på liseberg två gånger denna sommar. Ena var den 22juni och den andra var den 3 augusti.


25juni, the king of pop dog. RIP MICHAEL

1augusti-erik hassle(orkar inte leta nån bild på han men ni vet, krullet;) )

2 juli - törebodafestivalens första dag. kevin&sofia är enormt underbara!


3 juli, törebodafestivalens andra dag. melody club och vi hade det verkligen kul ihop haha!

<- klicka för större
4 juli och törebodafestivalens sista dag. kunde inte sluta bättre än såhär. underbara emd,underbara danny!


15 juli - johan och henrik palm allsång i skara. dagen var helttttttttt otrolig! dock inen signering..


16 juli - dagen efter skara drog vi till hunnebostrand och träffade killarna igen och även johans band. det var sjukt kul
& ennn mycket lyckad kväll och natt tahaha ni kan bara ana. kom hem vid 8 på morgongen nsäta dag.. ts ;)


17 julil - janet och kim uppträdde med sån orkester i trollhättiss.. dom är grymma,dom är bäst! ni ger oss lycka!

19 juli- emd uppträdde i trollis, helt fantastiskt va underbara,
var dock bara på soundchecket,eftersom bussen gick hem but but.
every second iss so much.


25 juli,skara sommarland och världens goaste killar min danny o emd sån kärlek lycka feeling, ja allt


27 junli - johan och hanky kom till liseberg och körde allsång, soffan och allt alltså bella haha,det var nog det roligaste,
vi fyra satt o gjorde grimarser o töntade oss under soundchecken och direktsändningen isoffan alltså,ahaha.. jag och bella blev även tv kändisar.träffade sen på killarna efter liseberg också, we like to meet them ;)


2augusti helt underbar dag, med emd och bella i halmstad. ni får klicka för större bilder. jag säger bara kärlek!<3


13augusti - henrik,johan och bandet i göteborg brewhouse. helt otrolig dag med doooom.bella,love youuu


16augusti - rix fm festival i göteborg. janet,kim,VÄRLDENS BÄSTA EMD, alla dom här artisterna är kärlek,sen var
det dåliga alcazar som mimade, ehm..sara dawnfiner, agnes o massa olika ;)


23augusti- sista dagen på sommarlovet. finns inget bättre slut på ett sommarlov. allt gick perfekt,allt!

nu har jag dock inte skrivigt kompisar jag umgåtts med o massa grejer,har varigt med lingli vid havet,och i början av sommarlovet blev det massa nätter med nessa osv.sen har jag träffat jessica några gånger& ah lite allt möjligt.

TACK ALLIHOPA FÖR ATT NI HAR GJORT MITT SOMMARLOV TILL VÄRLDENS BÄSTA SOMMARLOV, jag har aldrig varigt så lycklig som nu ,alltså jag har nog gråtit,skrattat och allt medans jag la upp dom här bilderna. jag vill leva då, nu är det minnen,men dom försvinner aldrig,dom får mig lé! JAG ÄLSKAR ALLTSÅ TACK SOMMARLOVET 2009 !! (L)
föresten alla bilder hamnade helt särigt,men ni ser ju ändå;) pusspuss
2009-08-28 @ 01:39:35 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks (0)


dannnnnny (L

close my eyes, emd på högsta volym och känner mig så himla lycklig. leéndet är så stort så mina läppar spricker snart jag lovar , kan inte sluta lé det går inte! bara för det tänkte ag försöka nu men då blev de större och jag brast i skratt. hur som helst!en kompis sa" jag vill också träffa emd,dom verkar förändra folks liv."  och det borde alla veta,iallafall mitt,sen får andra stå för sig. danny har verkligen förändrat mitt liv något otroligt mycket. killen från idol,direkt blev min favorit  " jag sökte till idol för att jag älskar
attsjunga" , kommer ihåg när han sjung den med hon everything i do, det blev min dröm flera nätter att sjunga den med han.och när han uppträdde varje gång tillexempel "öppna din dörr" man kunde ju inte hålla in tårarna? jag föll verkligen för han inom musiken då!första gången jag träffade han var den 25februari 2007, jag var så rädd,men när han stog där och kramade mig kände jag mig för första gången självsäker. " hej sötnos, mår du bra? åhh,vad gullig du är,jag mår också bra nu när du kom , :) , nejmen vad kul att du vet min födelsedag, du hade inte behövt ge mig något. , du hade inte tänkt det ihäller? hahahaha du är nog den charmigaste tjej av alla. men sötnos kan ja få en till kram? måste gå in sen. och duu, vi ses snart igen ? jag sa att ja trodde inte det men jag ville verkligen det, o då började han skratta och sa att han skulle se till det sen tog vi en bild och du pussade mig  och sa hejdå .  jag gick där ifrån som världens lyckligaste men mest gråtfärdiga. jag mådde så bra med honom. och är så glad att just han blev min förebild. varje gång vi träffas så säger du alltid så helt underbara saker,sånt man aldrig tror man ska få höra.alla blickar när du står på scenen och allt, det känns så speciellt. när du lér mot mig och när du sjunger och hoppar omkring på scenen. jag blir så full av energi och glädje. jag mår verkligen bäst i närheten av dig, jag är så glad att jag har dig och vill aldrig förlora det här. du får aldrig sluta med det du gör, utan dig är jag inte jag du har gjort mig så stark alltid..dina blogg inlägg läser jag om och om igen,jag ryser egenom hela kroppen,och blir så himla glad. du får så många personer så glada och lyckliga, du är kärlek. riktig kärlek. äkta kärlek true love. you get it. och när vi står där känns det som allt annat försvinner.även om det bara är några minuter så betyder dom minutarana mer än allt annat för mig ,varje gång vi träffas.och på scenen,när du står där allt annat bara försvinner det är du och killarna,det är allt som finns,allt som betyder just då,.och självklart kompisarna men ja.  jag spricker av glädje när jag är med dig. och aldrig trodde jag att jag skulle få vara backstage,när vi verkligen var det i örebro så kunde vi verkligen prata mer och det du sa..alltså du är världens underbaraste världens allt .och höll om mig hur länge som helst& alla pussar o all kärlek,orden,allt allt allt your my one and only, jag kan inte förstå hur man kan vara så bra person och ärlig och helt ja allt, jag fick tårar då, som du torkade och sa att det var bra att du hade solbrillor osv. haha,och att jag pratar in i ditt hjärta,det där..det är precis vad du gör . ingen kan förstå hur mycket du betyder för mig,jag kan inte förklara det det finns inga ord för det. du är musiken i mig,you are the music in me. du har gjort mig stark, fått mig kämpa när jag fallit, och du har sagt att jag ska tänka på vad du sagt när jag är nere, och hjälper inte det,så finns det inga botemedel här i välrden,det lovar jag. du får mig att inse vad riktig lycka är , och kärlek du är världens bästa förebild..jag kan inte förklara dig med ord,det är omöligt.. men det är du som sätter leeéndet på läpparna oavsett vad. och du har aldrig gjort mig besviken. you mean so much for me and i can't explain it . you said that i was al yours, and you are al mine, with you on my mind i can cross the sky, så sluta aldrig med musiken,alla minnen och allt..dom gör mina dagar bra! hur tackar man dig tillräckligt? det går inte , du är sån förebild , du sprider så mycket kärlek och glädje lycka, . du gör mig till en bättre person,du får mig hoppas när jag inte vågat tro,du får mig chansa även fast allt känns fel, du får mina drömmar att falla på plats,du får mig tänka positivt asså jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst. jag vill tacka dig tillräckligt men "TACK" räcker inte...no words is enough.danny saucedo. utan dig,inte jag.  jag saknar dig. på freedag<3 

 

2009-08-26 @ 00:45:24 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks (0)


you know it's true

innan jag börjar med detta inlägg vill jag bara säga att jag saknar bella otroligt mkt,och attt folkk borde förstå varandra bättre än va ändel gör idag,belvis and sara thanks for understanding me a bit more! love.
heeeej sötisar.
vaknade runt 3-4 idag,sjuk och allt lagom till skolan,som började igår! har feber huvudvärk och även riktigt ont i mina ben?  jajaaa måste krya på mig alltså, ska nog inte till skolan imorn ihäller,vi ska på nån sak och indelade i grupper,känner typ ingen i min gruupp sååe,har ingen vidare lus med de mja. undrar verkligen hru de kommer gå i skolan nuu, hade vanliga lektioner redan första dagen,matte sv och engelska . gick ju som de gick ,mattehjärna har ja INTE fattade ingenting , och svenskan gick vi till biblioteket & engelskan fick vi böcker osv. redan fedt ångest på allt men va gör man .. träffade ju massa kompisar iaf igår,ode va ju riktigt mysigt mina saknade! i'm gonna follow my heartt
3dagarkvar ocksååååååååååå ;) 
kärlekeek danny,emdd that's it 
NI FÅR HA DE BÄSTT(L)
/ feliciasaucedo
2009-08-25 @ 19:04:30 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks (0)


saucedos

chaaaaao and sorry for not been on the blogg på några dagar. min födelsedag slutade kanon. ja somnade gråtandes i min säng och väcktes av att bella och Nessa var  här och hade lagat mat,köpt glass och kladdkakor och massa annat mys,så vi snackade och skrattade oss egenom dom sista timmarna. sjukt kul ni gjorde min dag tjejer! sen den 22,tog jag och bella tåget till skövde där vi mötte sara. mamma köpte biljetter till örebro dagen innan oså så allt gick sjukt bra. i skövde satt vi och picnickade några timmar tills vårt tåg äntligen kom:) försenat och lite sådär men anyway.. tog jätte lång tid att hitta i örebro och sen säger jag inte va som hände mer just men nästa dag,den 23 väntade vi på grabbarnaa och tillslut kom dom. så mycket kärlek,och värme och blickar allt var helt som det ska vara. känns så himla underbart går inte förklara..we got the power! fick stå och sjunga på scenen och sånt där med.dock inte när alla folk var där men ja..;) satt i logen och hade det hur kul som ihälst.videobloggade där men får se om de dyker upp vi var rätt trötta just då. haha.. alltså danny..det du sa,och säger alltså det går RAKT in i mitt hjärta. känner mig så stark, du får mig stark, ja som sagt tio miljoner gånger så är det du som gjort mig till den jag är. när vi stog där o kramades o de,alltså de du sa..ja fick tårar i mina ögon,o du sa "tur att jag har solbrillorna alltså,du snackar ju rakt in i mitt hjärta om nån"..bara få prata me dig,o försöka bäretta lite..o de du sa till mig, jag finner inga ord min sötnos! sen tog vi masa bilder me alla dom där efter & sjukt kul erik va hur glad som ihälst också, efter bilden började vi skratta åt den hahaha så söt , vet inte va som va så kul, men ja haha.sen matte så himlaguud..och killarna (danny men jajaj) snackade massa om att de var verkligen vi 6. hahaa,knaaas..ALLTSÅ hur förklarar man EMD? de går inte.. deeeeet är omöjligt. dom är i vilket fall världenssssssss bästa! och 23/8-09,var sån underbar kärleks daag! ja bara babblar på men kommer ingen vart,så därför försöker ja avsluta här. TACKKKKKKKKKK TUSEN GÅNGERO M FÖR EN HELT UNDERBAR DAG!!!" STORT TACK TILL ÖREBRO,FOLKET DÄR VAR FÖR SNÄLLA(Vakterna o de) TACK TILL EMD DANNY DANNY DANNY DANNY, TACK TILL BELLA OCH SARAA & TACK TILL EMD IGEN! hihi. när ni står på scenen,då kan jag inte sluta lé. ni är kärleeeek.
hahah,sötnosen posar och jag vet ingenting ,ja kan inte sluta lé med dig.
saucedosarna!som sagt, finns nog ingen bild när ja är me dig där aj inte log haha!
fanns nog inget sånt ögonblick i verkligheten ihäller..denna sommaren,bääääääst
och några backstage bilder,tack ännu en gång för en heltunderbarrrrrrr dag!
kan inte  bli bättre än så här.. nej verkligen inte! <3 ,fick skjuts till centralen,där
i örebro och sedan blev det hem till bella och sova någon timme.sen vid 4 var det
bara upp och fixa och ta buss&tåg till skolan..skoldagen var helt okej ändå,fick
träffa massa saknade folk& så ju..tråkigt me vanliga lektioner bara men men,hade
fullt me andra tankar ändå. ha det bäst,och applåder om ni läste.pussss love
2009-08-24 @ 17:01:31 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks (0)


15

"städa,Säg vad du vill äta,Jag tar hem några kompisar till mig också och firar dig,du har redan fått presenter av mig ju, mobilen,minneskortet massa pengar".. MMMMMMmmmmmmmm Taack mamma,världes bästa födesledag..really.
pratade precis i telen med sara hjärtis,  och allt löser sig! den ni! den här dagen kommer suga,men jag kan knappt hålla mig till söndag. dock så är min mamma en sådan idiot&kommer inte låta mig åka på mer spelningar efter detta,berättade hon idag.precis vad jag ville höra på min födesledag. hon kan ju bara drömma vidae, mennn tänk positivt det där vet jag att ho inte kan hålla.isåfall åker jag ändå, hon fattar inte hur mykt det betyder för mig..jag blir alldelles förstörd men hon kan gå och supa med sina vänner och fortsätta sitt liv med gamlingarnra, synd bara när dom dör (dom gamla idioterna)så står hon ensam kvar och dååå har hon fan inte mig att komma till.nej! jag är femton och vet bättre än så,får jag klara mig själv nu får hon göra det med.  det här är inte min födelsedag, och ni behöver inte fråga vad jag kommer få för jag har ju redan fått mina prestenter hela året;S.och jag orkar inte bry mig om det,de som betyder något är ni, har jag er har jag allt vännerna &musiken.  jag är stark och jag faller intee.. / lizziesaucedooo men frågan är,hur kan man sparka någon som redan ligger?
2009-08-21 @ 11:45:51 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks (0)


15 snart

15 år om lite mindre än 2 timmar.
ALLT NEGATIVT - BORT FRÅN HUVUDET,BORT FRÅN ALLT
ALLT POSITIVT - I MITT HJÄRTA KOMMER DET STANNA KVAR,
nu börjar jag om igen, upp bland stjärnorna dit ska jag, jag ska
visa att jag är stark, ska se allt så positivt som går, jag klarar detta!
tack vare musiken,tack vare vännerna, tack tack tack !

the new lizzie saucedo , 15years but stroooong!
även jag kommer ha dagar då jag faller,men jag trycker inte ner mig själv under ytan längre,
nej jag ska uuppåt,alltid se uppåt,framåt,annarsk ommer jag aldrig där ifrån..min nya inställing
kan jag egentligen bara tacka en person,danny saucedo.
2009-08-20 @ 22:07:59 Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks (0)


take it easy

ska man skratta eller gråta? undra hur många gånger jag har ställt den frågan till mig själv egentligen. imorgon fyller jag 15 år,min mamma är inte äns hemma och det ser förjävligt ut här. jag orkar inte äns bry mig så därför ligger jag bara här i min säng och gråter.det här blir den sämsta födelsedagen i mitt liv. jag vill hoppas att den blir bra men hur? skulle egentligen åka in till nrj och fira den där..sitta på marken och vänta på söta janet,men nu kan inte bella det eftersom hon har skola och hon vill itne bära på sina grejer hon ska ha med sig över dagen till mig så då hinner hon inte med rätt tåg och då blir det inget nrj. detsamma för mig, drar hon inte dit vadfan ska jag göra där då? alla tror att jag ska dit så vi ska inte fira min födellsedag hemma ihäller.har inga pengar på mobilen så kan inte säga något till mamma om det. så imorn,ska jag ta täcket över huvudet i min säng full av massa kläder och bara gråta. sova bort hela dagen och natten och vakna på måndag när det är skola. är det det här som skulle vara början på mitt nya liv?ajg skulle böörja om,men alla vägar bär inte till los angeles. ska man skratta eller gråta? det är frågan, nu finner jag inga svar..jag vill bara må bra,vilket jag trodde jag gjorde nyss..allt kändes bäst igen men nu.. nej fan alltså. jag gräver ner mig själv djupt under ytan,jag vet att jag inte borde..but i do it anyway.. can't help fallin. va rädda om er /ffsaucedo - i need you to be nice sunday,anyway?


2009-08-20 @ 15:44:28 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks (0)


jag kan,jag vill, jag SKA.

jag vill börja om, ta bort allt dåligt ha kvar allt bra och bara leva i nuett . men hur gör man? ska jag ge det ett försök? är jag tillräckligt stark ? vågar jag ? sluta fundera och bästem dig felicia,det är det det handlar om. du klarar det!
skolan kommer gå bra, kanske inte men jag ska försöka ha orken i och kämpa. jag ska inte ge upp jag får inte. emd-spelningar ska det bli så många som möjligt av.dom ger mig kraften,orken,viljan. jag ska försöka vara i mareistad så mycket som jag kan,eller att bella och dom kommer hit. då blir det alltid ett leénde på läpparna. jag ska skita i kärleken och låta den rätta komma när den kommer. lämna bakom mig det som var, lättare sakt en gjort men jag ska. jag ska fokusera så mycket på musiken som jag kan. då mår jag bra. jag ska umgås med dom som älskar mig för den jag är och jag ska kämpa med allt jag vill. jag ska jag kan och jag vill. kärlek till er.
var på bio idag med nessa eftersom vi firade 2 års vänskap..länge sen man träffade henne och ja,gott skratt blev det allt! filmen var ju riktigt bra eller hur ankan min?;) haha..för nice alltså! men ja. ibland faktiskt.. åt massssa popkorn så hade jag inte ont i magen vilket jag hade men ändå,så skulle jag haft det nu. saknat min nessa. hon är för bra! kom hem typ halv12,ochhh sen dess har jag skrivigt lite låtar och lyssnat på massa musik..det är livet. pusss

2009-08-19 @ 02:25:00 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks (0)


18 augusti 2007 .. 2 years ago now

27juli 2007 började vi snacka på msn , för vi båda var från angered osv. angeredsknasungar var vi redan då , du var ett jätte-stort fan av tokio-hotel kommer jag ihåg och du sa alltid "eyh" haha . snackade massor i telefon hela nätter och sen kom vi till ämnet skolan och sa hur dåliga våra skolor va . det hade ju varigt mycke bättre om du gick i min skola ju , så din mamma ringde skolan och det gick hur enkelt som ihälst du kom in i vättle och började min klass aoåh va det inte kunde bli bättre . hade fortfarande inte träffats då, men de 18 ugusti mötte du mig neranför skolan med dino . osminkade och hur blyga som ihälst gick vi skrattande haha . tog massa kort när vi låg på gatan och skrattade och alltså hahah alla säger alltid att vi skrattar så mycket och åt allt , men dom är bara advunsjuka tror jag allt hahaha . soov över hos dig redan då och dagen efter stack vi till nrj , stog  där framme och klappade med som ja . neverstore va grymt bra ! kommer ihåg att dom sa att ett nytt tyskt band skulle komma och så kom tre tjejer. hehe, lite coolt. och så kom jag ihåg ola och danny som mest . only youu och rain . lyckan alltså . ahaha var så jävla stolta att vi höll i olas hand och danny när man gjorde sånt hjärta me handen och han ba peka och gjorde sånt hjorta tilbaka, hahaahahaha alltså dör när jag tänker på hur vi skrek den kvällen,  när alla artister spelade och allt . när petter kom ut,vi dog! HAHAHA.. han som är så bra .. sen började skolan och allt dagen efter och vi var hur lika som helst i sättet, vilken tur alltså .. så de inte blev helt fel . båda älskar och sjunga också så vii stog o sjung what dreams are made of dag in och dag ut , me våra mörka röster .. alla gånger vi varigt på bio vi stack på bio varje dag förr typ? och när jag inte orkat me nått o bara stuckit har du alltid varigt en jag fått komma till ,d u har alltid tatt hand om mig och ja lovar jag kommer alltid finnas här för dig ,  skulle aldrig släppa taget . jag älskar dig ankaaaa. nu och föralltid. missuu
2009-08-18 @ 01:16:06 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks (0)


16augusti<3

just to see you makes me smile. and everytime you look me in the eyes i fly
. noone´s like you , and have never been. you make me strong  . never without you danny.
the day was amazing, so are you Thanks for everything , i miss you soooo danny.
rix idag var sjukt braa!! bara att jag och bella var sjuka och hade väntat sen sju på morgonen men självklart värt sen när sötnosarna och janet kim och dom kom  , helt lyckad dag! även felicia &&sara kom efter så vi stack till donkan och snackade ett tag och så. saknat er tjejer,saknar er redan hihi. imorn åker bella hem.och jag är sjuk buhu. EMD,KIM, ni är för underbaraa..  jag måste sova nu är sjukt trött och inte sovigt sen igår vi hörs imorn då skriver jag mkt mer puss kärlek
2009-08-16 @ 23:07:35 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks (0)


videoblogg2 belvis lizzie

Tjingelilngtjong långkalssong :D
Dyngkukarna är tillbaka. here you go:  ( HAHAHAH A FETTTTTTTTTTTOLIZZIE. )
nu drar vi till rix. är där typ sju,så blir göttans,hoppas vi kommer längst fram,skulle inte förvåna mig om det är fullt :| aja.. pusshej,and have it your way.
2009-08-16 @ 05:54:45 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks (0)


missssss

this can't be the end? saknaa oerhört..
2009-08-16 @ 03:59:54 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks (0)


13augustii , i'll never forget. but today;;;

hej sötaaaaa
idag vare tänkt att dra in till stan med belv jessi and nessa to see oomegaa, ni vet fjortisen från götet ;) haha.. det var typ nån tävling i sång om jag fattade rätt som han skulle medverka i,,men vaknade precis av en huvudvärk som inte gjorde omega-dagen i liv. skulle egentligen shoppa också,, butt take it easy det kommer fler dagar, tror jag. nu måste jag bli frisk först och främst. imorgon är det EMDDD som jag har väntat. taggad till++++. saknar johan and hanky riktigt mycket också. kanske aldrig igen? buhu tänk inte så, det kommer dagar..om inte drar vi vell till linköping och sover på marken,jippii .i oktober med massa snö och allt,det funkar ju alltid alltså. bella,du är den bästa vän man kan ha.. utan dig and the others friends inget ja! utan danny,utan emd,utan musiken inget jag lever för en sak oc det är det. hatar att tänka på framtid,man ska leva i nuet. puss och kärlek till er, ochhhh hoppas ni mår bra och föresten,hahahaha har tänkt på vilket jävla självförtroende jag har fått..alltså. har ju inget självförtroende egentligen men var 10 minut säger jag nog " FAN VAD BÄST VI ÄR" eller håller med när bella säger det, så ska det se ut allltså. hahahah vi är bäst.
haaaaave it your way. <3
2009-08-15 @ 15:17:18 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks (0)


:)

Hheejj sötiiZzzz :*******
phptkgfvlkmäb. ni suger på att komentera,just so you know. 
idag har jag och bella inte gjort någonting typ. saknar gårdagen som faaan.
men vad gör man?jo,man åker till linköping. hur som helst. hanky är i stan,det känns eh...det känns.
skulle medge att det hade varigt roligare om johan också var kvar men ajajaja. rix snaarttt
peppad till tusen är jag och bella with the fläta. och jaa ja kan inte va normal nu, pusshej.
2009-08-15 @ 02:05:05 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks (0)


the dream isssss the end?

tjingeling chacha.
dygnade,eftersom vi skulle se världens bästa johan och henrik idag,eller ja. klockan är över 12 men just nu skiter jag i det! vid 6drog vi till brewhouse och det var bara att börja vänta. två andra tjejer som även sov över utanför liseberg förra gången johan uppträdde var där, då igen så vi typ paxade lite åt varandra så vi kunde gå iväg några minuter ibland,haha. där satt  vi till runt 6 påkvällen" då insläppet var. henrik,johan och resten av bandet kom ut vid 8 och körde egenom alla låtar utom let the dream begin. det var hur bra som helst,och jag och bella föll tårar i sattelite,alltså. den är så många minnen, älskar den låten till topp.. kan inte förstå,att allt är över nu. deras turne är liksom slut?ok stockholm den 20,men sen? dit kan ju inte vi.bella börjar ju skolan då och åh.. nej gud. vill inte tänka på det..vi hade iaf världens bästa avslutning och tog massor av kort osv hela kvällen..eller ja. när det var slut,drog jag och bella till korsvägen och då kom plötsligt turnebilen och körde förbi oss,haha gulll. sen drog dom tillbaka dit, var får ni inte vetA:DDD nejmen.. NI och emd, har gjor det här sommarlovet till det bästa. bella,henrik,johan,erik,matte,danny, o alla andra kompisar så klart.men liksom.. skara,hunnebo,lisse,brewhouse.. ni vet lyckan i oss, är vi glada så är ni glada. that's it. puss och tack för väldens underbaraste sommar!
henriks gosiga kramar kommer vi i vilket fall sakna,hahaa.. och johnnyboys..;)
massa mer bilder på ;attsjunga@bdb. massa kanske inte,men ja..

påå söndag smäller de emd<3 JAG ÄLSKAR ! 
bella,tack för allt.du som sover så gott just nu,vilket jag också ska göra.. byee and love

2009-08-14 @ 01:20:06 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks (0)


reach out

Hej det var ett tag sen sötisar ! eller ja, haha..
i måndags var jag på lotta på liseberg med jessica jennifer osv. stack hem innan de började eftersom jag mådde så sjukt dåligt.uhhh.. dagen efter kunde jag knappt prata alls,hes osv. men bella kom ändå och plinga på runt 6,så det var göttans! underhåll mig som ja. :) idag drog vi till stan och skulle shoppa osv .  hittade ett par jeans från gina tricot, som blev hemköpta och för bella blev det leggins med kedja, tror det blir mer på  fredag , imorn blir det palmis hela dagehn wiihuuu känns för underbart, sån lycka <3 .. snaart är det rix också. Wihuuuu.. jag älskar för emd kommer!! yeahaaa äntligen,. kan inte koncentrera mig på blogga just nu för robin är iväääääääägen , o tjatar o ljuger alltså jävla cp bror. han tror sig som faan o hittar på massa falska saker,  om mig o bella t.ex HAHA. jaja  ;))

tror inte det blir så mkt till sömn för mig i natt , eftersom det är palmis imorn och jag vill vara där först hah! eller vi ska vara det.får se om belvis orkar annars får vi stå längst bak då. jippi.that's it . miss danny. pus cha cha  / saucedoo

2009-08-12 @ 23:59:00 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks (0)


här har ni dom flesta svaren!;)

Hur många har du haft ett seriöst förhållande med?
- 1,om man inte menar massa velande osv,utan 1 ja verkligen kunnat satsa allt på.

Skulle du göra allt för killarna i EMD?

- haha,vad menar du med det? ;o

Vad hatar du mest utav allt?
- när allting rasar och blir fel!

Vad betyder mest för dig?
- musiken och vännerna,utan tveka!

Om du skulle bli gravid nu i din ålder, vad skulle du göra då?
- om det var en våldtäckt hade jag tagit bort,annars hade jag nog behållt babyn ,men inte fan vet ja;D

är du rädd för något?
- ja,jag är rädd för att bli lämnad,

hur blev du och danny tillsammans? ni är sötast
-alltså,hahaha.. tack

vilken är din favoritglass?
-strawberry white,hmm..tror jag svarade på denna frågan förra gången med?

vilket väder gillar du mest?

-eftersom ja är på spelningar mkt oså,så gillar jag när det är lite blåsigt men solen tittar fram,det är bäst

vad är kärlek för dig
- något underbart,kärlek till musik,kärlek ´till vänner osv

Har du några förbilder? :)
-jaa,hilary duff och danny saucedo ;)

tycker nte du att det är jobbigt att vara så sjukt underbar & vacker ? <3
-haha söt,nej däremot tycker jag det är jobbigt att vara så ful.

'vad vill du bli när du är stor?
-jag vet inte,om jag kunde drömma hade de varigt artist!

'vill du skaffa barn?
-har ingen aninig!

'vad är dit bästa minne me mig?
törebodafestivalen!

har du alltid älskat Danny ? från början i Idol och allt ? :)
- från första gång han gick in och sjung i swear,så började jag tycka om han.

Har du just haft det bästa sommarlovet i ditt livs historia?
- ja,och det kan jag lova med hela mitt hjärta!

Har du någonsin fått blommor nerkastat från någon på liseberg? Utav vem? ;)
- ja det har jag.vet inte hur många gånger men senast av olis HAHA;)

Vilka bloggar läser du?
mest mina kompisars oså. tycker inte t.ex kenzas liv är roligare än BeLLAS";D

hur många timmar sitter du vid datorn varje dag?

-ojoj,alldelles för många de!;o

har du badat i havet i år?
- om jag har,senast var när agnes brände sig på en magnet! haha<3

3 mål/drömmar?
mål:Lyckas få bättre betyg i skolan,dröm:att bli artist, mål: att bli smalare!
favoritmat? chicken nuggets tror ja(a) pizza,mumms..pannkaka! ahh finns mkt.
favoritfärg?turkos,lila, & ibland även blå

är johan palm din idol?
- nej,men han är sjukt bra!

tips på saker att göra i göteborg?

- gå på liseberg! bada i havet,åk paddan(som jag själv aldrig gjort) finns hur mkt som ihälst;:D

leénden på dina bilder ser ofta jätte äkta ut, hur gör du?är du så glad när du tar bilderna?
- hahaha typ tack? ja ibland så ;)

danny din bror ??
- danny,den bästa!

vilka ämnen i skolan har du ig i ?

- matte,so no och idrott.

har du känt dig osynlig?

- ya many times..

vad hände med sebastian krantz?,  sen ville jag säga att du är sjukt söt!
- han, han..han är han! jag vet inte, fråga han själv va som hände me han :)

hur mycket pengar lägger du ut på spelningar?
-alla mina pengar typ! haha

är du en ärlig person?

-ja det tycker jag faktiskt.

vems kramar är bäst?:D
-dannyss är för gosiga,gah! johans me,!

känner du att någon utnyttjar dig ?
-HAHA ,altlså ja.. ja vet de tuvär.

hur ofta klipper du dig?

-hatar att klippa mig,inte ofta!;)

.har du känt att du har ödslat tid på någon som inte var värd det?
-ja,det har jag verkligen känt..

är du allergisk mot något?

- fisk,chips,potatis osv.

du får pengar för din blogg va? hur mycke typ?

- haha nej!

varför har du så fina ögon ?
tack men nej de har jag inte!

går du i dans/gått i någon dans , isåfall vilken?
jag har gått i hip hop!

när träffade du danny / emd första gången ?

danny träffade jag första gågen den 25februari 2007,hans födelsedag.dan var underbar!<3

var handlar du helst dina kläder?
gina tricot, tror ja

hur ofta träffar du din pappa?

men låg, en gång om året om äns de......

du verkar alltid umgås med samma människor,varför?
- nu under sommaren umgås ja mkt me  dom som har samma intressen,så vi njjuter av vår sommar på vårt sätt,men självklart umgås jag inte alltid med samma människor..

du är en mycke charmigare och sötare tjej irl, på bilder ser du så stel ut ahaha
-hahah konstigt. va vill du att ja ska svara på de?:)

varför får du alltid träffa emd?:o

-för att dom är bäst !

är du och danny syskon eller tillsammans?
;)

hur gammal är du och när fyller du år?
-jag är 14, fyller 15 den 21 augusti : SOON!:D

känner du johan palm och henrik palm?
-nej jag KÄNNER inte dom.

hur lång är duu ?
161 cm,

när började du gilla danny?(JAG VET ATT DET ÄR JÄTTE LÄNGE MEN )

-det var från början av idol,och ja de borde du veta, ;)

du är mycket med isabella.tröttnar ni inte på varandra?
-hahah jo ibland;) nej sjuk eller klart ja inte tröttnar på den underbarnet!

hur många spelningar med emd har du varit på ?
-jag har ingen aning men gannska måga iaf;)

när ska du se johan palm ?:O:O och var!
- han kommer till göteborg den 13 augusti!

varför gillar du emd så mycket?

--för det första sjunger dom grymmast,för det andra är dom världens underbaraste, och alltså dom går inte förklara!

kan man höra dig sjunga någonstans?
-ja, jag kan ringa och sjunga för dig på direkten!;)

är du stolt över att beté dig som du gör?
-vad menar du med det?betér jag mig konstigt eller va;S

vad gör du när du mår dåligt ?

-jag skriver av mig en massa,gör låtar osv..fast först o främst ligger jag nog under ett täcke.

vad heter den senaste låten du skrev?

-den skrev jag inatt och heter,  it can't be easy

kan du spela något instrument?
-  nej men vill kunna gitarr

favorit dryck på morgonen?
- oboy eller te.

när började du sjunga ?
- jag vet inte,innan jag började prata va de iaf.

vad är du mest orolig för när skolan börjar ?
- hur det ska gå att hinna plugga ikapp allt och redovisningar.

tycker du att johan palm är snygg ?
- många säger att han bara är söt osv,men helt ärligt tkr jag att han är Snygg,hans ögon är snygga framför allt (a) :D

åker vi t strömsund nästa sommar? :)
-ja så kanske de blir:D:D

. vilken är den bästa spelningen du har vart på ?:)
- kan inte välja!

ska du sköta skolan detta året? (y)
- jag har lovat mig jsälv det,ska försöka iaf ;/

favorit artist/låt?:)
- just nu e favoriten sattelite, me johan palm ..men finns mktt!

hur mår du ?:D
-jag har inte sovigt på dygn, jag har ont i mina ögon min hals e så hes att ja inte kan prata. annars bra.sj?

vet du att ja saknar dig grymt mkt? :D
- nej de vet ja inte :D

visste du att det spökar hos mig? ;o
- ja ,och vet du att det spökar hos mig?:o

saknar du inte franks lite? :( haha!
-faktiskt inte,kan dock bero på att jag dricker en just nu:)

vem gillar du (som kärlek)?:D
diig :$$$ ..

hur många har du vart tsm med ? ;)
-beror på ,alltså.. om man menar "seriöst " elr aa du fattar;)

vem e din kvinnliga förebild? o manlig ?:)
- hilary duff,välrdens finaste,underbar sångröst ja, och manliga världens underbaraste danny!

vad föredrar du helst: blogg elr bdb ?
- bloggg!

vilken e din favorit blogg som du läser ?
-vet faktiskt inte (a)

rix ska bli bäst, elr hur ?(a)
-ska bli bättreännnnnnn så! dör av längtan

är erik hassle bra? (;

-hans röst är oslagbar!

hur ofta äter du donken mat? :p
-inte alls ofta:P

e du nyttig av dig? :D HAHAHA!

ibland faktiskt;)

vem är bäst: johan elr emd(;
-du menar att jag ska välja antingen en person eller tre personer? haha.danny!

vad tycker du om mig? :D hahha!
-ajg ttycker att du är underbar:D

när ska vi se another cinderella story? (a). hahah
-vet inte,får ta o göra de nån da snart ;o haha

när ska vi träffas gullunge? :)<3
vi träffades idag sweeti!

är du tillsammans med Danny i emd ? :o

a,dtror du de så

älskar du mig? :D:D hahhahah!
-aldriiig! klart ja gör:o

skulle du kunna tänka dig att bli tillsammans med johan palm? ;D
-fan vet jag,känner han inte! ;D

hur länge har du gillat emd? :)

-senn dom bildades?;o

Vad är godast? Att äta kall korv eller varmkorv?
eh,hahaha.. ja föredrar hotdog

Hur länge har du och danny vart tillsammans? Ni är väl förlovade också?

hahaha 9januari 2007 i think HAHAH.

Känner du någon som ska förlova sig snart?
ja,faktum är att jag gör det!

Vad tycker du om Erik i Emd?
- han är världens bästa erik, utan han skulle inte emd vara emd liksom!

Brukar Erik ofta vara sjuk? Såsom förkyld osv..

-hahah du är störd. inte lika sjuk som ja e nu iaf..

Du sa i din förra frågestund att du skulle bo fyra i ett stort hus osv. Har du den drömmen fortfarande?
- ja den vore aldrig helt fel asso;)

Svider det fortfarande i ditt ansikte sen chipsen?

neeeeeeeej;)

Om en kille med brunt och långt hår skulle kyssa dig på gatan i göteborg, hur hade du reagerat? HAHAHAH

- hahahha skulle frågat om hans nummer:D:D  nej men uh, alltså fin frågaD:

Vad tycker du om min svarta kavaj? Eller man kanske ska fråga vad du tycker om svarta kavajer. Jag menar, antar att du har sett såna ganska mycket de senaste.
-jag tycker den är sjukt fin ,gillar även din rutiga, ska du veta;)

Vad önskar du dig i födelsedagspresent?Gummistövlar, skolsaker (såsom pennor och sudd) eller sängöverkast?

- jag har redan allt jag kan be om.

Om jag säger LEJONKUNGEN, vad tänker du på då?
johan och henrik i skaraaaaaaaa!

Vilken var den sjukaste frågan i denna frågestund?
-vet inte riktigt,vilken tkr ni? :)

Tycker du johan har blivit dryg det senaste?

- kan inte svara på det,eftersom han är en helt annan person in real.

så det var nog nästan alla iallafall. pussssss!
2009-08-10 @ 21:01:30 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks (0)


.......frågestund igen!

dåålig uppdatering idag jag vet,förlåt ! men men, idag har jag inte gjort mycket alls varigt ute oså .skrivigt massa nya texter och haft en slapp dag.. inte min stil,som tidigare sagt men vad gör man . hoppas morgondagen har nått kul att bjuda på iaf.

frågestud igen frågestund igen frågestund igen frågestund igen.

och nu är det sååååhär. förra gången jag hade frågestund,så blev ganska många (?) sura för att jag svarade på frågorna nåhon timma senare och alla hann inte äns läsa att jag skulle ha en frågestund osv.och  vet inte hur många det är som tjatat om att jag ska ha en ny, men jag vet att nu när jag väl har en ,så kommer det ändå inte va många som frågar något,men nu är jag så snälll så ni borde också vara så snälla att ställa verkligen, MASSOR av frågor till mig? skulle bli så glad,och det kan vara allt mellan himmel och jord, vänner musiken och exakt allting. sen svarar jag på frågorna på måndaag,ska bli kul å svara på allting då,och hoppas ni har varigt snälla(a)!så då ska ingen klaga att den inte han ställa frågor (a) haha! puss på er sötnosar och börja fråga...................................NU!!!! : :D:D:::D

på tal om annat så saknar jag emd,för mkt nu,
är hur pepp som helst,på riix fm,
8dagar kvar och kan inte annat en längta.
sen äre johan om 5 dagar med! puss and love

2009-08-09 @ 01:59:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks (0)


you better stay with me

hej sötnosaar :D
sitter här o dunkar sattelite, och lite all möjlig musik i mp3n. dagen har varigt sjukt tråkig så inte äns värd att bäretta om jag mår bättre nu,och det känns skönt . alltså bra men ändå dåligt , blandat helt enkeelt. ser så mycket fram emot spelningarna som är kvar i sommar och alltihopa. sen börjar skolan,men spelingarna kommer hålla mig på topp,det vet jag nu ! jag hoppas du mår bra,jag hoppas du är lycklig, ok kankse tagit frånb danny men det är iaf vad jag hoppas!! lägger in lite bilder,komentera? pusss på sötnosar. och funderar på att ha en video blogg igen,vad tycker ni om de?:D


kärleeeeek.
2009-08-07 @ 22:30:43 Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks (0)


blandat felicia

Det är så mycket jag tänker på just nu. sitter och gråter för ingenting , men ändå gråter jag . yaa.borde vara glad. jag är ändå världens lyckligaste person ibland, när jag äer med emd, bandet som ger mig lycka,kan inte beskriva känslan,men man känner sig så speciell.åhhhhhhh,så varfr ska ja gå omkring o gråta hela tiden för? jag saknar emd...bella åkte hem idag och det känns riktigt tomt utan henne, men ja. har försökt rensa tankarna för mig själv idag så gott de gott. varigt ensam hela tiden oså. gick ut och gick runt en runda för nån timma sen och tänkte att ska börja göra det varje dag,kanske jag mår lite bättre.rensas lite tankar &  ja.. vill egentligen börja springa,träna o så. vill vara smal. det gråter jag också för såklart,min fula kroppp åhh. alltså hatar den! ni försötår inte hur mkt den förstöör mitt liv,och mitt utseeénde med, vill bara vara fin,glad,lycklig, allt.. har ingen kondition så får vel börja med att skaffa lite sån,och träna nu. kommer inte äns kunna bli fin, har kämpat hur mkt som helst,men ändå faller jag igen . nu äre ändring, du tror på mig, det gäller för mig att tro på mig med men det är inte det enklaste. men jag vill,och ni får mig bättre,spec du danny. alla mina drömmar och mål, ibland ser jag hoppet i det hela,andra sekunden försvinner det.just nu veet jag inte.
men aja,hoppas ni mår grymt bra iaf, ni är värda det bästa. //er











emd-alone på högsta volymen i mp3,
massa minnen spelas upp,saknad,
vem är lyckligare än vad jag är ibland?
2009-08-06 @ 22:05:42 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks (0)


saucedooo

gaahhhhh,sommarlovet har bara sprunigt iväg, det här är den bästa sommaren i mitt liv,och det känns som det har gått två veckor av hela lovet, om några dagar börjar skolan igen,tillbaka till allt det där. nej det kommer bli bra,tro på det felicia. lycka till:p haha.. idag fyller en riktigt söööt jessica år! så stort grattis till dig gumman,hoppas du får en underbar dag,det är du värd.vaar ute och gick i morse,med bella snacka om skönt, sånt borde man köra på oftare.får lära mig att orka, är så trött alltid nästan men jajaja. ändring! när jag sen vaknade upp hade bella dragit hem, och uhh..tråkigt! vaknade upp med världens migrän också, sånt får inte komma ivägen för slutet av sommaren alltså. men ja nu äre bättre. dageen kommer det inte hända något på idag, vad jag veet nuu, men vi får vell se senare*! 

EMD 10DAYS LEFT! kärlek på riktigt, det
danny,emd, niii har gjort mig till den jag är,till enmycket starkare och gladare person än vad jag var innan alltig, mer er är jag mig själv till 110% , ingen ka se mig som mera mig än så, ni har förändrat mitt liv,till något bra där det finns drömmar och hopp, för danny,du har fått mig tänka så positivt hela tiden,när ingenting funkar,och er musik spelas, tänker tillbaks på någon speling så faller tårar,av lycka istället.dina vackra och starka ord du skriver,säger,varma blickar,feelings,åhh.ja allt! ni ger mig allt,och mer än det, skulle aldrig kunna tacka dig,er ,för vilka underbara grabbar ni är tillräckligt.. finner inga ord som beskriver,jag söker och söker, me inget kommer inärherheten, ni är dom bästa grabbara och utan er finns inte jag, inte den jag egentligen är iallafall. alla ord som spec danny,du säger får än att rysa i hela kroppen,you speak straight into my heart. you know that. ahja,får räcka för denna sekund! pussssss och stor kärlek



2009-08-06 @ 15:57:45 Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks (0)


the sun shine'd today, wohoo

shaooooo!!!! (L)))) tänkte börja inlägget medd att säga, 11dagarkvar! rixfm ohhh (L)
bella är fortfarande här och lizzie är så glad för det :D:D:D

haha.  har inget spec att säga really,jag och bella har mest tagit det lugnt ute idag igen, tagit lite kort osminkade och gungat och lekt vid min gamla skola,va ju trevligt dett! nu ska jag sluta äta massa godis hela tidennn blir så trött på't,och mår inte äns bra av de, kul och va välrdens tjockaste alltså nej,ändring nu felicia! =PÅ RIKTIGT ÄNDRING.;D . åt nyss nudlar och nu ska vi lyssna på våran skiva i think (emdpalmis balndningen,we like it) kanske skriver mer senare ikväll, bara och vänta och se..men tycker allt ni är lite dåliga på att komentera? haha ändring tack?;) nejmen ni gör som ni vill,eller nåt
puss och kärlek seee ya later/ felicia - noone can take my hapiness from me,not this

you and my, are best friens from 2002 and longer than the end, jag älskar dig.
2009-08-05 @ 20:48:55 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks (0)


always on my mind,always in my dreams



Hej du fina, hihi.
dagen har världens bästa bella och jag spenderat både inne vid datorn och ute i naturen . hehehe,fotat massor i naturen oså haah( på oss då tih);).hände en sjukt rolig sak nyss hahahahaa.. bella gick in i vardagsrummet samtidigt som jesper snubblade på något på golvet så han ramlade och jag bara såg nån falla och alltså såg sjukt ut hahahah,jävlar alltså!! men ändå. en sak till, jag saknar danny till max,känns som det är aslänge kvar,men se you about 11DAGAR!  för all del , jag mår bra,jag är lycklig..allt hugger när jag tänker på skolan och så, jag känner på mig att jag inte klarar det..men ge dig fan på att jag ska kämpa! och av hela mitt hjärta..föresten,bella är ju här och det mår jag bäst av, klarar mig inte utan dig bella,you mean so mutch so mutch.. nu ska jag låta söta bella ha datorn, men ni får ha det så bra.

puss and love.
2009-08-05 @ 01:41:53 Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks (0)


är det de här du kallar kärlek?;)

dygnade natten från iförrgår till igår igen,stort grattis..
jag och belvis drog in till liseberg så vi var där runt 10, såklart kom det kontrollanter,hållplatsen innan..jag fick så jävla ont i magen,hatar sånna! men,i think it was the same,som räddade min och nessas dag,. hade ju glömt stämpla mitt kort,så han ba försökte på båda sidorna av de o så,sen han ba"tack" utan att de syndes at de hade gått in,så pff,blev lite lättad.jaja..in på liseberg vid 11, sen efter en stund kom melindis till oss..vi vänta till klockan 2 och sedan SPRINGA med alla andra fram till scenen.. kom längst fram till höger,exakt sammap lats som förra gången,är man bäst så är man . sen kom alla och soundcheckade massa osv. brollis and olala is the shit . och jessica andersson,hon har så fett fin röst,geeee mig ! gahh.. blir tokig :D jajaoch jag fick OLAS blommor,efter hahah(L).... tack för ännu en underbar dag, har lärt mig mkt om lisebergs..utgångar det senaste,om man säger så. haha! 

<-klicka för större bild ;)
blev tvungen att lägga upp foton på sötnosarna också,innan jag avslutar detta inlägg.
but what i think,nobady gonna care anyway..funderar på att videoblgoga igen,många
som ville se mer? hahah se mer vadå egentligen,nerå, men vifår se lite senare. nu
väntar duschen,puss och kram.  kärlek till er!/-lizzie-danny missuuuuuu so.
2009-08-04 @ 12:42:21 Permalink Allmänt Kommentarer (14) Trackbacks (0)


HALMSTAD

mer bilder,världens bästa.

världens bästaaa


världes bästa trio och världens härligaste zillah och totte!





haha fint bildinlägg det blev. tack ännu en gång för en helt otrolig dag,
nu ska jag kolla vidare. och dunka lite musik i min fina mobil -.- pusss och
kärlek,ni är speciella!
2009-08-03 @ 05:29:26 Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks (0)


2augusti så bäst.

inga ord beskriver ens halvvägs om hur underbar dagen har varigt. man vill bara gråta,vill ha det tillbaka. om alla kunde se vilken lycka jag kände,om alla kunde förstå.. det är så mkt mer och betyder mer än någon annan kan tro, typ.. när ni kommer fram på scenen,försvinner allting annat, man kan inte sluta lé.. alla underbara blickar,feelings,och eran musik,det är helt otroligt hur ni kan.. danny,alltså.. du har räddat min månad , igen.. har bara sätt en sak framför mig och det är skolan, du raderade allt det där,för ett tag..och du får mig att se det mesta så positivt,du får mig kämpaa,för jag ska lyckas. du är den mest glädjespridande person jag någon sin har träffat. allt, du är en förebild för mig, som ger så mycket kärlek, är en sån undebrar person. finns ingen annan som du,tack för dagen verkligen. jag vill bara bäretta hur mycket du betyder,men får inte fram mer än att du helt enkelt är underbar. allt du säger,den kärleken man får,BÄST! jag älskar er emd,världens bästa trio.

jallafall,så tog vi ju tåget till halmstad,så vi var där typ 10.det var jätte lätt att hitta dit dom skulle vara,och scenen var så gott som helt tom när vi kom,det ända var två tjejer från växsjö,som vi ställde oss vid.taha. alice kom och intervjuade typ innan det började,tänkte ta kort med svampbob men den dissaren,ahah.. star pilots eller vad dom nu heter,uppträdde också..grymt braa var dom faktiskt! och zilla och totte ,hur sööta får man va? dom hälsade till er alla i en videoblogg,får se om vi lägger upp den,haha ;) var hur trött som helst eftersom jag inte hade sovigt något,men när emd kom förändrades trotts allt tröttheten till en full power. flög med musiken och bara lyftes upp bland rosa moln,som vanligt. efteråt var det sigering,och för underbart..kan inte förklara och ingen bryr sig igentligen,men min lycka är riktig. ni är bäst,emd. tack för allt,tack tack tack..hur ska man någonsin tacka er tillräckligt,spec du,danny? <3


kärleken är högre än miljoner ord. can't explain. världens bästa danny!
Tackkkk ännu en gång,åh.




för bra för att vara sann, finner inga ord.  jag vet att jag kladdar in onödig text hela tiden,
me ni anar inte hur mkt jag vill få fram massa ord från mitt hjärta,inget är tillräckligt! <3.

aldrig kännt sån lycka,som jag känner nu. summer09,have change me,to the reeal.
för mig är du så himla mycket,allt du säger allt du gör,hur du sjunger, din kärlek,dina
blickar dina ord din personlighet ditt sätt att vara , ja min förebild.


2009-08-03 @ 05:08:15 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks (0)


HALMSTAD,ÄNTLIGEN!

Hejhej.. nu drar vi .. jag säger bara ; ENYOYYY OCH KOMENTERA!

2009-08-02 @ 06:42:10 Permalink Allmänt Kommentarer (17) Trackbacks (0)


söndag,efterlängtade söndag är här

shaooo! bella är för rolig..vi skulle dygna så vi orkar upp och nu typ sover hon (?).. jag funderar också på att lägga mig..men då kommer vi inte upp och vi måste upp vid klockan fem.. så det funkar inte så. hon är för rolig,hon är för rolig..ska fixa något att äta och hälla ett glas vatten på henne.visst är jag snäll? jjag var ironisk.klart jag inte häller vatten på henne.sånt trams gör man bara på coola jessica .. nu är jag taggad,taggad som fan,ska hoppa in i duschen,sedan väcker ja bella. pussss.
2009-08-02 @ 03:24:14 Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks (0)


still feel alright

hejhej sötnosarrrrrr!
firade min syster och hennes pojkvän idag,eftersom dom båda fyllde år nyligen och ja.. åt gott och pratade massor osv..
orkar inte skriva så mkt om dagen,men åkte och hämtade ut biljetter till hamstad vid typ fem,och sedan hämtade jag bella vid centralen vid 7..vi tog massa kort vid klotterplanket..tema hawaii. tahah nej men.. gåååår inte skriva så bra för ja måste på toaaa,anteckna! laddar upp några bilder från dagen fortt sen uppdaterar jag mera inatt,för antagligen blir det dygna! inte bra..skämms på dig! som en man sa till en annan..

belvis är verkligen en modell, lovar.. min finaste  bella. <3
älskar henne mest,ingen förstår som henne,ingen har vår humor,as long as i've got you,i've got everything. toan var det,puss och kärlek till er -/felicia - jag saknar emd jättemkt..och palmisarna!
2009-08-01 @ 23:30:48 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks (0)


together we cry..

har inte kunnat stoppa tårarna på tre timmar nu,det är omöjligt.. klumpen i halsen svider som fan också. jag går omkring här hemma,gick precis ut och gick lite,försökte samla tankar men förstår ingenting..jag gråter för allt och ingenting just nu.
har ni någosin känt så, att ni är osylinlig? era vänner hugger er omedvetet i ryggen all lycka du byggt upp känns förlorad,när du får upp ett datum kankse ?6september......Dear god,let it never stop there!
kommer fylla ut detta inlägget sen,men måste gåååå..

och nu sitter man här igen..denna gånger 03.25. ska snart försöka sova. har lovat mig själv att lägga mig senast 04. idag eftersom jag ska upp 9,senare iväg till syster..jaja. måste vända tillbaka dygnet nu med..blä. förestennn..jag har inget ljud och det suger,men sitter och kollar lite olika videor och jag kan bara säga att jag saknar skara oslagbart mycket. speciellt godisregnet,eller när jag sjung i micken...Nej inte det ,utan hur underbart kul vi hade,hur glada vi var och hur uderbara the boys was and always is. tihiii.. njuuut av det- sattelite (L)


klippet är ;JohanPalmFanX @ youtube's. hoppas det var ok att jag lånade det!hih
2009-08-01 @ 00:42:31 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks (0)

 


12 juli- 31 juli 2009

 

so what's this,i'm hearing about not wearing the JB-shorts haha?

Hej! det regnar i göteborg. ovanligt? svar:nej. hädanefter får det bli någon slags ändring på det.  jag blir på så dåligt humör..ingen bella här,bara tänker på att skolan börjar snart. måste få bort det ur tankarna.men det är inte så enkelt, om man säger så. är skolan är tillbaka ska man plugga som fan,och jag känner att jag kommer tappa alltihopa redan första veckan. det är inte bra. jag måste ta det lugnt,frsöka att inte stressa balalbalba you name it. sen vill jag ha så mycket tid till annat,men jag ska försöka tränga in så mycket som möjligt.. måste ju träffa bella. vi får inte tappa den bra kontakten vi har nu,då kommer jag inte klara mig.. jag vill inte tappa kontakten med någon. jag älskar ju er,ni är bäst!  you are my sattelite, sitter man och sjunger på för fullt nnu.saknar skara. o alla andra ställen. ingen bryr sig ändå,men jaja min blogg mina villkor.tss. nu ska jag smörja in mitt ansikte igen,det har blivigt ännu värre.eller torrt.. supertorrt. jävla chips helvete alltså.ska aldrig äta det ,ska också sluta äta så mycket godis och skit hela tiden.. jag är tjockare än tjockast. ush,men vem har man att skylla förutom sig själv?.. jag orkar inte tänka på det äns,då blir jag bara ännu mer deppig,tänk positivt nu,lyssna på danny,alla ord,allt som finns som är bra,det är ju så mycket.. oh, jag bara älskar mitt liv ibland,tankarna rensade,pff..nu ska jag skrika till youngblood och sen ringa världens underbaraste syster..jag ska tjata på mamma om halmstad med. kärlek /
2009-07-31 @ 20:35:31 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks (0)


Finn din styrka i allt vackert. Ladda upp dig själv. Samla styrka och kraft.


min blogg,klaga inte..


jag tar åt mig av allt folk säger.exakt allt,vad det än är så sätter det sig i tankarna.positivt som negativt.det negativa gör ont,man känner sig nertrampad,nergrävd,man vill bara försvinna..samtidigt som det positiva lägger ett litet hopp i en själv.sanningen kommer alltid fram tillslut,så säg positiva saker till andra,ljug bara inte..då är det bättre att hålla tyst.
du kommer att nå dina mål,dina drömmar,bara du tror på det du säger själv.du vet vad du snackar om,ta reda på vad du vill,kämpa över det.jag har hittat mig själv nu,jag vet var jag står och hur jag vill ha det. det käns bra. denna sommaren har jag insett vilken person jag är,vilka mål och drömmar jag har,och ja..visst har jag haft dom hur många år som ihälst. nu ska jag satsa allt,ska ta skolan på allvar,även om det går dåligt ska jag tänka positivt,fortsätta kämpa och inte ge upp.aldrig!misslyckas,lära mig av mitt fel och göra om det rätt. jag kommer aldrig sluta kämpa,just jag kommer stå där med min dröm en dag,för jag tror på den.tänk på det-följ verkligen dina egna drömmar,dom kommer bli sanna! *

sen trycks jag ner lätt,det är det som får mina drömmar att smått krossas..
tar åt mig så det gör ont,av en elak komentar eller något annat. dock inte blickar
inte längre,advunsjuka som ger blickar bara dra,ni kommer ingenstans med dom
tro mig....ni kommer stå där en dag på knä och be för dom som har lyckats med sina mål.


danny,emd..ni är för bra för att vara sanna , det är ni som fått mig att stå upp för vem jag är,visat att jag just jag,är tillräckligt bra,eran musik får mig på så bra humör,alla feelings allt,alltså..inget utan er!

även johan&hanky har fått mig på braa humör det senaste.hur jag kunde dömma han förr alltså jag skämms,seriöst skämms ihjäl,tihi..men ja.alla är inte smarta från början.. jag insåg ju iallfall när första låten kom ut,emma-leeee.shaalal..14dagar kvar sen blir deet underbart igeen,visst bella?<3 ni måste höra sattelite,om ni har missat den..
rakt in i hjärtat-dit går den låten ja!




så,hoppas klippet funkar..hihi. nu ska jag dricka té och sätta på raise your voice,
var någon vecka sen jag såg den nu faktiskt.. puss och kärlek till ER
2009-07-31 @ 03:04:06 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks (0)


två texter.

Två nya texter,kommer inte vara exakt så,
men skrev bara av mig snabbt,så ja.. here.

now in the summer,it feels like i living such a dream,
everything feels to good to be true, i'm almost scared to
open my eyes and see that everythings gone,but it  isn't.
but about  some weeks the reality begin again, how can
i escape that from my mind? i just wanna live for the day,
in this second and feel that everything is gonna be okay
then, just like now,if i just believe in that,i will feel alright.



I think everyone has felt it at some point,
that nobody cares when you need it.
they say they are there, in all situations
but nobody sees the happiness in me, I burn for
it does not matter how I try,noone can see.

2009-07-30 @ 18:06:56 Permalink Egenskrivna låtar Kommentarer (11) Trackbacks (0)


i know that you can hear me.

Yoo men tjenare!
uppdaterade typ igenting igår. en rad eller så, men jag och bella tog det mest lugnt hela dagen.dunkade på emdpalmis skivan och sjung jättevackert hela kvällen. vi var nog i målbrottet,eller graden över allmänt hesa från dagen innan. haaha.. me jallafall.wish i could turn back time,to the days that was before. om det ändå gick asso. ingen skulle kunna slita bort leéndet från våra läppar då,belvis.. den här sommaren har varigt bäst,på alla sätt! trodde 2009 skulle suga,men nej inte en chans,det har varigt oslagbart alla spelningar med emd,johan&henrik,törebodafestivalen,fallensdagar janet o kim osv.. me love it.  jaja, idag har vi gjort ungefär samma sak som igår.fast åt pizzaa vilket vi längtat efter,haha. det var den ända skillnaden,typ.. kollat mtv , saknat massa och kollat igenom bilder,sjungt osvosv. jätte intressant,men sant. något jessi har antecknat  var att jag åt chips så jag fått massa utslag i facet med.vackert, ja dör..typ?nej men de svider fan! aja . 
I'm a youngblood, jag är ung och galen och det är det bästa och jag älskar det mesta. nuuu ska jag låtavärldens bästa bella uppdatera sin söte blogg och lite så...

- ville aldrig att det skulle bli såhär, säger inte att det är ditt fel,men inget känns som då..din humor,har blivigt till surhet,och du har blivigt riktigt ja kaxig den senaste tiden,det är precis vad jag känner,snackar inte skit om dig skulle aldrig komma för ,eftersom jag tycker att du är en helt underbar vän egentligen,nnnu vet jag bara inte vad som händer.säger inget namn huvudsaken är att du vet vem jag menar,vilket du vet...<3

Puss och kärlek
´nii är underbara.


2009-07-29 @ 22:09:24 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks (0)


i am lost and i need to be found

tjigelingeling! ;- )
humorn satt i och jag var för flummig idag,men var ju inte den ända belvis och dom andra bananerna kan ju känna sig träffade. hahah asso det var jättekul,innan det började på tv ,genrepen och allthopa. vi undehållde oss på ett knas vis ja. mycket drag i publiken, var is-kall,eftrersom det hade regnat på mig hela dagen,men fick gå. allt var lyckat,så bra det kunde bli enligt mig. eller det finns alltid,något som kunde bli bättre osv.men det var iallaafall en underbar dag,och jag ska inte klaga alls,för menar inte äns när jag säger saker då,för det är ju ändå perfekt. och jag som är så kräsen,när jag har det perfekt something can go wrong. får se om de blir in till the hotel imorn,ingen aning vi kommer nog inte orka dit eftersom vi är så sjukt trötta,vaknar vell vid 9 på kvällen,ush. vi får se! tack iallafall för en underbar dag bella. och johan och henriki! så glad att allting har blivigt som det blev. du gav mig lyckan att gilla jh jag gav dig lyckan att gilla emd. så vad nu kan gå fel?.. we have everything we can,we have more, you know...it's only we who can understand thinks like this! dock saknar jag hunnebo och skara kraftigt.det var oförglömliga dagar,men det är denna dagen för mig också. puss på belvis och systrarna palm.  märkte precis att jag måste ändra alla filer till jpeg.eftersom jag fixat i paint,för det var över fem hundra bilder från liseberg samanlagt,och då äre enklaree så,men dom kommer imorn,like you should care,but i do. lägger iaf ut en på sötnosen johan så länge. kärlek from me


uppdate:
kolla när johan sjung,emma-lee. och jag och bella var även lite tvkändisar haha..klicka bara ->
http://tv4play.se/noje_och_humor/lotta_pa_liseberg?videoId=1.1113440&selId=1.1049803&currPage=0
nu ska jag duscha när bella är klar,sen ska vi vell laga tacos och typ kanske köpa glass? tahah.
puss.
2009-07-28 @ 02:27:24 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks (0)


new

your songs and words that you say
have done that i stand here today,
all you do goes  straight into my heart
and youve got me to fight when i'm not
have passed by the start.
you use to make me happy when i feel sad.
you have made me think good when everythig seems bad.

I am better now, I am stronger now
will never fall as I did then
Never let someone pushing me down.
you are too good to be true
I am better now, I am stronger now
and all thanks to you.

2009-07-27 @ 04:36:03 Permalink Egenskrivna låtar Kommentarer (1) Trackbacks (0)


you are the one i wanna spend my days with

25/7-
åkte in till skara från mariestad,och efter att travat på en hästväg och hästbana och hälsat på hästar som jag är asrädd för,så kom vi äntligen fram till sommarland. haha,smartigt.det ingick mat i priset,för EMD så först åt man och seda ställde vi oss framme vid scenen och blabla..dagen var helt undeeerbar.finner inga ord. emd,världens bästa trio.  <3
och danny,alltså.. hade aldrig stått här idag, ni anar inte hur mycket han,dom betyder.. ni förstår inte,ingen förstår..alla varma blickar,alla feelings musiken, alla ord och komentarer,sättet han är som person, asso jag kan bara inte förklara.
jag kan inte tänka mig ett liv utan musiken,utan allt jag har idag,utan allt underbart. jag lovar jag är så jäkla lycklig,  innerst inne, men folk trycker ner det mer än ni anar,så hårt. gha. men jaja!se från den ljusa sidan. älskar er erik mattias och speciellt danny, ni är för bra. och bella,tack för du finns och för alla dagar..du och jag tillsammans är starkast!mår du bra,mår jag bra.utan dig, inget mig. that's it. puss och kärleek..hoppas ni mår bra,

2009-07-26 @ 19:24:08 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks (0)


löördag is here

UPPDATE ; LYCKAA,THIS IS LYCKAA. dagen var oförglömlig och underbar..<3

cha cha !
igår kom jag fram till bella vid typ halv två? vi satt vid datorn lite och sen gick vi och la oss.. vaknade typ vid 9 på kvällen. lyckat,att vi bara skulle vila en timma men där ser man.. så igår hände ingneitng alls typ,den dagen försvann..men idag blir det kalasbusigt ! love it. och imorgogn,alltså åhhuejyesa typ ? vi får vell se ! intressant jag är känner jag. ska fixa mig i ordning nu,drar vid halv 3,till världens bästa goingar! uppdaterar mer om denna dagen imorgon, pusss på er.<3
saknar emd,skara,hunnebo,törebodafestivalen osv...al the time,är de sånt som snurrar in my head asso

2009-07-25 @ 13:37:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks (0)


fallen star.

shuliluuu.
idag har jag dygnat för mig själv.
dunkar i huvudet, not nice..sitter och lägger in lite musik på mp3n.
det behövs! ska typ dusha om en halv timma,sen dricka té och kolla
på barnprogram,jippi. nej men får inte somna,för då lär jag inte vakna
och ska till belvis idag,vid 11 min mamma är så underbar så antagligen
får jag ett fritidskort,fan vad jag älskar henne isåfall! tahahah.. blir som
en födelsedagspresent till,mobilen var ju en med och så.. måste få tag i
mami runt 8,så hon är i angered vid 9..känns redan stressande asso;o.
det löser sig..tänk positivt lizzie. saknar bella,känns bäst att träffa henne,
sen ska vi hitta på lite bus som vanligt i helgen,haha bäst mina B-vänner!

något tipps på att skriva om i bloggen eller så ? , alltså..finns hur mkt som ihälst,men
om det är något ni tkr så säg till,alltid öppen för förslag! ;


saknar förövrigt danny till graden över, och skara o hunnebo med palmarna o belvis var så bäst. puss på det! <3
även töööörebodafestivalen 2009,är något jag aldrig kommer glöömma..älskar det mestast.

släng in en komentar?
laddar upp en gammal bild på bella,för hon var fett söt asso.


kärlek and be true. <3
2009-07-24 @ 06:14:11 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks (0)


SVAREN

FRÅGORNA ÄR UPPDATERADE!!!!!! [30/7]

hahahaha,endel är störda asso, but here you  go..
en liten frågestund samlade jag allt ihop iaf;)


Varför började du blogga?

- för det är såå skönt att bara skriva av sig massa, i like it very mutch. :)

Varför har du blondt hår?
- hmm,för att du skulle ställa en fråga tror jag.

Tycker du om johan palm?

- alltså,fick en helt annan uppfattning av han när jag sett och träffat han,så ja.kan man säga;)

Ska du till skåne snart?
- haha,jag hoppas det!

Dina absolut bästa vänner?

-har många underbara,så kan inte bara välja ut så där,men du är en av dom iaf! <3

Favoritglass på sommaren?

-strawberry white! och kulglass.mumms! :)

Vad gör du helst hemma när du har tråkigt en vanlig dag?
-sjunger,ser film,dator och skriver låtar. (:

hur e de (:? <3
- det är jättebra,själv då?<3

har du någongång varit riktigt,riktigt förälskad/kär i någon?

- just då kändes det ju så,men alltså..svår fråga! ;-)

vad tycker du om joha och henrik?
-dom är två knasiga roliga snälla bananer i pyamas.

Vad är roligast att kolla på, när palmarna framträder med band eller akustiskt?
-  hm,med band är dom helt galna,så det är kul men akustiskt är det mer "feelings" taha!

vill du berätta om din dröm?
- jag hoppas du är ironisk,hade jag  velat bäretta så hade jag gjort det.

vad lyssnar du på för musik?
- eftersom jag inte har något ljud hemma så lyssnar jag på det som är på spelningar,
som låter ungefär; janet,kim,emd,johan, osv.sen från mobilen hilary duff osv.

Vad väljer du? Umgås med EMD-gänget en hel dag eller umgås med Palmbrothers en hel vecka?
- hahaha du är sjuk, ehm.varför inte EMD-gänget en hel vecka och palmbrothers en hel dag?(:

ska vi ha de bäst och åka till gränna?

- om det nu blir av ska det bli bättre än bäst!

om du vaknade upp en dag och insåg att du var en kille, vad skulle du gjort då? ;)
- hahaha ingen aning,skulle nog sätt till att vakna,eftersom det antagligen hade varigt en dröm.

Vad ska du göra på resten av sommaren?
-få ett fritidskort annars dö.

Bor du i lidköping? :)
- haha nej jag bor i göteborg ,bor du i böghögen?

Vad tycker du om min tandborste? :)
-haha, vet inte,den smakar gott iaf! :-)

Om du en dag skulle vakna och allt ditt hår var borta, vem skulle du tro att det var som hade rakat av det?

- jag skuulle trott att det var hanky,i lejonkungen

Är du gift? såg nämligen en bild på dig och någon i brölllopsklänningar.:
)
- falskt,var har du sett det för någonstans?den som gjort den bilden måste vara väldigt bra på att sprida falska rykten.

Är de verkligen sant att du har pussat Johan på kinden? eller har du bara redigerat som man säger :-)

- ja,det är sant..jag har pussat honom! haah drygarn ;:D

hur många barn vill du ha?
-jag vet inte.2 kanske eller ingen aninig

och vad vill du att dom ska heta:)?

- marissa ,det namnet är vackert!

vilken är din favoritfilm?

-Raise your voice,den är för bra!

hur sminkar du dig?

- fondation,maskara,ibland kajal,ögonskugga,och så..;)

när fyller du år?

- om typ en månad,21 augusti 1994 (:

varför började du blogga?
-för att kunna skriva av mig och jag tycker det är kul!har inget bättre för mig;)

vilken är din favoritblogg?(:

- jag läser många bloggar,och alla dom är bra..men danny´s gamla är nog ändå bäst.

vilket band gillar du mest?

- emd,får det nog vara..dom är för bäst!

vilken kändis skulle du vilja vara i en vecka?
-hilary duff,måste jag nog välja :)

vad tycker du om min rutiga kavaj?

- jag tycker inte den är så fin och jag hoppas inte du har på dig den på söndag eller måndag:)

popkorn eller chips?
- popkorn,tål inte chips men äter de ändå men jaja

har du gjort något olagligt,isf vadå?

-ja det har jag..kan inte skriva det här ,men det vet vi nog båda två;)

vad är det bästa med att blogga?
- att bara kunna skriva av sig! ahaha.

Bara för att du är så jävla älskad och saknad !
när ses vi nästa gång ? <3

- detsamma! jag vet inte,när tycker du? <3.

Om en kille med blondt hår skulle pussa dig på munnen, vad hade du gjort då? (menar jesper) HAHAH
-HAHAHAHA, om det hade varigt jesper hade jag nog slått till honom,hahaha..

Känner du någon som har lika dan humor som dig? :)

- jaa,bland annat belvis, o vad jag vet av palmisarna! vi är störda men ni gillart;)

Vad väljer du? - lyssna på scotts hela livet eller ingen musik alls?

-lyssnat på scotts. " lilla söta fröken fräken.." han är mitt ragg också så.. hihi

gillar du bananer?
- älskar mina bananer,b1,b3,b4 HAHA!

Vad tycker du om marabouchokladens utseende? Tycker du att den har en fin brun färg?

- jag tycker den ser smarrig ut.. nja färgen är vel rätt ok :)

Känner du dig som grinchen?

- jaa,jag är en riktig grinch,tillsammans med bella. julen suger,och vi ska försötra den!

Kan du spela banjo?

- helt ärligt talat,vad är det för någonting?

Har du ridit?

- faktiskt inte,ööhh va fan är de för fråga egentligen?haha!

Det pinsammaste som hänt dig?
-pinsammaste.oj,mycket pinsamt.kommer inte på något speciellt!

Svider det i ditt ansikte idag?

-frågan om det gör,det svider som i helvete..aldrig kännts bättre alltså :<

Gillar du att diska?
-nej ,ush..önska ja slapp det ibland,men när ingen annan göre så. buhu

Vad tycker du om sotare och parkarbetare?
- jag tycker dom är trevliga,endel är rätt snygga osså ;)

Vad anser du att du har för klädstil? alltså punk,rock, bal?

-jag har ingen speciell stil,kör på mitt eget alltså :)

Är du kär?

- nej det är jag inte (; trivs bra i singellivet;)

Gillar du råttor?

-euuuwk blää och fy-nej!

Tycker du att din ansiktskräm luktar doftsudd?
-  ansiktskrämen?nej,däremot,"home-spa" som man tvättade bort efteråt.

Hur många gånger har du träffat sebastian krantz?

-tappade räkningen vid 30. nej men jag har ingen koll på't!

Vad tycker du om Bert karlsson?
-är man så sjuk att frågar en sådan fråga,så ska du få ett svar.jag tycker han är knasig,lite rolig och kung! ;)

Vem sjunger bäst? Johan eller Henrik?
-jag tycker att båda två sjunger typ lika bra..skulle vilja höra mer av henrik men ,dom är godiie

Har du stått me foten på badkaret idag? :)
- ja det har jag gjort , men varför fråga när du redan vet svaret?

Vad hade du valt att heta? Bianka eller Ragnhild? :)
- jag hade valt bianka. på något sett är det rätt gulligt :)

Vem är snyggast/sötast i Johans band?
- snyggast hanky,sötast johan!

Tycker du om senap och ketchup?
- ja,jag tycker om ketchup,men däremot inte senap.

Skulle du vilja vara en känd bloggare?
-nej,alltså vara känd som bloggare?det är ju inte precis en talang att skriva i en blogg,alla kan osv..jag skulle hellre vara känd på något annat sett.men sen tjänar man ju bra pengar som känd bloggare o det vore ju inte fel,men.. :p

Vad är godast? Korv med bröd? Eller korv med macka?
-
som du vet,så gillar jag knappt korv i huvudtaget,men pricikigkorv på macka isf:D(ibland kan de va lite gott men:):) )

Hur vill du bo när du är stor? Vill du ha en vit bil och stort hus osv?
-vi ska bo fyra stycken i en stor vit villa,med brasa,pool,träningsrum,studio,osv..vid havet..ska ha en vit bil,mi kompis ska ha familjebilen osv.hahahaha!



nu blir det tv för min del,och kankse telefon ..puss och ta hand om er,komentera vetja!
och OM,det kommer någon fråga nu,så lägger jag till den.haha have fun

2009-07-23 @ 19:19:24 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks (0)


FRÅGESTUND

YoooYooooyo.
hooo0w aree you todaYy???? nejmen.. drömde en jätte rolig
love it. ville inte vakna men ja, sånt är livet ;-) tänker dock inte skriva ut den.
men belvis emd palmisar och tvåå  bananer i pjamas och johnny bravo kan känna sig träffade.
Hahahah sitter och skrattar åt det,herregud..sjuk dröm,jaja! whatever;) TAKE CARE ABOUT YOU

FRÅGESTUND


som alla andra tänkte jag också ha en "frågestund" i min blogg, kommer säkert inte bli så lyckat men jag ger det ett försök, och för min skull kan ni vell ställa några frågor? haha(a) i knooow de kommer säkert sluta med inga frågor,och raderat inlägg,men i give it a try. så komigen nu..
2009-07-23 @ 16:11:42 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks (0)


miss emd,miss hunnebo,miss skaraa shalalal törebodafestival

hejsan!
dagen har varigt allmänt tråkig, har inte gjort mycket alls och just nu känner jag mig på sådant deppigt humör och jag vet inte varför..precis när jag skrev detta kändess det som det jag sa ändrades. jag mår bra. jag kommer också att vara duktig och göra mitit bästa,allt behöver inte gå på tre sekunder, jag kan ,om jag vill och jag vill.ni har fått mig tänka positivt, jag klarar allt jagg vill och lite till. ska bara kämpa kämpa kämpa. om inte annat så är jag ju en väldigt lyckligt lottad person,inte när det gäller familj,inte när det gäller skola,inte när det gäller utseénde men när det  gäller mina drömmar och mitt underbara liv,musiken, vänskapen,kärleken,feelings,allt det där har jag ändå haft tur med. plus att jag har vvvärldens bästa och klockrenaste humor!kankse inte enligt er, enligt många suger den nog rätt hårt,menn bella, we rock the world,slår jag vad om att palmisarna håller med om också, hahaa;). jag är lycklig.jag har allt.jag behöver ett fritidskort.jag behöver pengar.jag behöver skjuts från gränna,jag tar tag i allt från och med nu och jag ger inte upp,tro mig jag kommer lyckas..jag ska vara tacksam för varje sekund,för timmrarna efter gråter man av saknad endå. jag är bäst,vi är bäst... älskar er alla.

och bella,förlåt att jag inte följde med till ica, just nu känner jag mig faktiskt dum för det, HAHAHAHA.

alla var rädda om er,ni är bra precis som ni är,
ochhhh följ era drömmar,,,like i do. <3

yesterday is gone,
2009-07-23 @ 01:42:53 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks (0)


sånna som ni som får oss att lé.

cha cha!
igår kom bella till mig på kvällen efter emd, hon och jesper mötte mig vid centralen,haha. när vi kom hem la jag mig typ på sängen direkt..sen kollade vi på tv,snackade tog kort och hade trevligt, som vi alltid har.älskar att prata med belvis,hon förstår alltid så deså.  :) iallafall..när jag vaknade så skulle hon hem direkt och ja.. sjukt ledsen när hon åkte, känns så tomt då..men jag fixade mig iordnng, och tog bussen med lillebrur till syster och matte. käkade och pratade massor där, lekte med korven ( söta yrla,min kattiiii) sen när jag kom hem kom nessan så vi stack ut, nu har vi precis sett " i always remember what you did last summer". 

föresten saknar jag skara och hunnebostrand sjukt mycket.dom dagarna kommer vi inte att glömma om man säger så,bättre än bäst på högre än högsta nivå! 

pussssss+sakna emd,
take caree.
2009-07-22 @ 02:47:55 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks (0)


dannyyy

danny saucedo, Det finns bara en person som du.
du har hjälpt mig med så mycket,att försöka se allt från den positiva sidan,göra det bästa av situationer och kämpa,kämpa och aldrig ge upp.du har fått mig på fötter igen när jag har ramlat ner,fått mig att må bättre när jag är ledsen och hjälpt mig egenom mycket svårta tider i mitt liv,det är så det är.  din musik och dom andra grabbarna i emd, när man är vid er,då är lyckan öveer gränsen för bäst.kan verkligen inte förklara hur underbart det är,jag vill men det går inte. för att man ska förstå måste man helt enkelt uppleva det själv.. har aldrig kännt så starkt för en person,och då menar jag starkt på STARKT sätt,du har verkligen ryckt upp mig i livet , fått mig att kämpa för mina drömmar som jag inte kommer ge upp, fått mig att ändra inställning när det gäller skolan,när jag kommer tillbaka,ska jag verkligen försöka kämpa,hur jobbigt och svårt det än är för mig..alla kan inte vara ba på allt,men det du gör din musik ja allt kommer få mig klara av det. jag önskar att jag kunde tacka dig för allting du gör mot mig och mot så mång andra, men ingenting i världen kan tacka dig tillräckligt för det.

idag var jag på soundcheck i trollhättan helt underbart! sjung dock bara youngblood,alone och lite av en abba låt typ,och dom minutrarna,ja dom var verkligen värda alla timmars väntan,dock blev det ingen spelning efter för min och mells'  del eftersom sugiga busse gick hem 10 och antagligen började det halv 10.så sprang med tårarna till bussen,var så besviken,men på bussen satt jag ändå och tänkte på..lyckan,blickarna,kärleken,feelings, och allt du,ni ger. alla minuterar jag var där,var det ju helt underbart.så varför vara ledsen ?man tjänar ingenting på det,gör det bästa av siutatioe,just precis! så lycklig så lycklig så lycklig.. ingenting förklarar lyckan ,ingenting ..
TACK FÖR NI FINNS EMD

/with love from lizzie. ta vara på varje minut, igen vet när allting tar slut.
måste bara säga,jag älskar mina vänner till högsta grad asso, ni är så
betydellsefulla i med..ni gör vardagen klarad! puss. och belvis är bäst
2009-07-20 @ 04:09:40 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks (0)


what i going through is hurtful!

dagen igår var helt perfekt först..åkte till trollhättan,kollade först när janet provsjung sedan kim, skitbra.. det var sån riktig orkester eller vad ma ska säga i bakgruden så det var feddt.. janet körde typ nån abbalåt och kim three floors down,sedan på riktiga,så stog vi typ längst fram till vänster..och sjung med som vanligt på alla låtar, fast ite lika mkt på abba för dom kan inte jag så bra då,haha.. men iallfall! janet var grym,och ja! sen vare kims tur och han är verkligen galeen, nu har man sätt en ny sida av kim om man säger så! coolingen själv asso, haha;) ..ANOTHER STATE OF MIND - FÖLJ ERA DRÖMMAR OCH MASSSSSSSSA KÄRLEK TILL DE LÅTEN HERREGUD säger jag bara. allt gick jätte lyckat och vi gick mot busshållsplatsen hem..där försvan allt,hela mitt liv..helvete.. mitt busskort var borta med saker i och ja,vi tog oss inte hem..tillbaka till scenen och leta,en vakt hjälpte till i typ två timmar men hittade inte någonstans så antagligen har någon idiot snott det, fattar inte hur man kan göra så,så jävla orespektabelt och meningslöst..så kvälle blev mer komplicerad än tänkt..min mamma är i småland eller något,så hon fick ringa min morbror som fick ringa min bror och kolla med nyckel och blabla det slutade iaf med att min bror åkte limosin till min syster för att lämna en bilnyckel,sedan lånade mi syster hennes pojkvän och min bror min morbors bil och runt 3 kom dom och hämtade oss..då hade vi gråtit egenom ungefär 3timmar,tårarna kude inte sluta falla.. inte än ihäller..mamma sa att det var sista gången för i hunnebo kom vi inte hem föräns klockan fem på morgonen gick e buss därifrån och nu kommer vi inte ihäller ihem så.. slutet är här..idag är det emd i trollhättan och det hurts very much.. jag saknar danny och dom andra killarna så enormt..men nu är mitt liv över..please ,ta mig här ifrån , please...








YOU DON'T KOW WHAT YOU GOT UTIL YOU MISSIG IT A LOT
2009-07-19 @ 11:38:11 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks (0)


take care.

Hejsan!
jag saknar becchan.
DOM TVÅ DAGARNA SOM VAR VA HELT UNDERBARA;
MEN SÄGER INTE SÅ MKT SÅ HAR JAG INTE SÅ MKT SAGGT :-)


oh polly vad  gott, oh polly vad fott oh polly vad gott.


STORT GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA AGNES FÖRESTEN,
HOPPPAS DU FÅR DEN BÄSTA FÖDELSEDAGEN DU ÄR LIKSOM
VÄRD DET OCH JAG ÄLSKAR DIG SÅ JÄKLA MYCKET, SAKNAR DIG
UNDERBARLING! <3
2009-07-17 @ 16:44:42 Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks (0)


missuuu

shuliiiiluu!
klockan är nu 05:27 och har inte sovigt sen dom dära timmarna hoss agnes för två dagar sen,och innan dom så sov ja ju inte ihäller på ungefär två nätter.så vad säger man?jag känner mig trött..är hungrig..törstig,godissugen,haha allt och lite till..sitter här och chattar med vackraste becchan och jessica ..fast becchan ska dra nu,hon måste sova..blä:/ själv ska man till tåget som går halv 10 så ska åka 10över åtta hemifrån,så ingen sömn för mig inatt.kommer nästan garanterat sova på tåget jallafall..känns skönt att komma hem,tillbaka till stan där allt var som bäst.. jaja, hoppas ni mår bra,och ni som läser min blogg får gärna komentera?bara en liten komentar gör en så mycket gladare:):) .. var rädda om er, puss och minimorötter (HAHA dannyreplik's) / eran lizzie.

I read your letter again and again
it is written as if it was then,
last summer when nothing bad had happened.
all you want is to have everything back
but I will not let me stuck


2009-07-15 @ 05:26:30 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks (0)


you can , if you wanna

hej hej, and cha chaaa

dygnade idag igen..inte bra,aso nej inte bra. men iallafall.. skrivigt låtar och läst i genom massa inlägg i allas bloggar och så vidare. och vet ni en sak lmorgon så drar jag till mariestad! yeahaaaa älskade ställe alltså.  jag och kanske melinda om hon nu ska me(?)vilket jag hoppas, tar tåget till mareistad 09.30 imorgon,så är vi framme runt 12 tror jag..sedan går vi vell hem till bella fixar oss och sånt där och sedan ska vi till skara..och vad ska vi göra där? supriice! haha :p  jag är så himla lycklig just nu alltså , mitt liv är så braa ibland , jag har bästemt mig ..skaffat mål osv ..och mina drömmar are still there! yes..ska försöka få lite hjälp med matte och så, nu på lovet så att jag verkligen kommer i gång i skolan när vi börjar igen,jag måste kämpa..ja måste följa mitt hjärta med allting ..men redovisningar kommer jag aldrig fixa, jag blir så rädd..för att göra fel?för att jag vet inte jag bara blir det.. orden blandar ihop sig på pappret och jag får black out..alla väntar och man sjunger bara längre ner till botten än vad man kände sig sekundrarna innan .. men jag borde ändå försöka? det kan inte bli värre än att man inte fixar det.. men jag har folk som tror på mig genom livet, som får mig kämpa med vad det än gäller..jag måste bara tro på mig själv..vilket känns omöjligt ,
men din musik,dina komentarer,allt du säger och gör som är som menat till just mig,och dom andra alltså det får än att må så himla bra,du har hjälpt mig upp igen,precis som förra gången och gången innan det. utan din musik,och allting du gör..utan dig,som person skulle inte jag och endel andra ihäller klara sig..du säger ;utan er,ingen danny. oh tillbaka får du..utan danny,ingen mig. jag är så glad, ni kanske inte förstår vilken lycka man kan känna såhär..men lyssna på han själv, emd musiken gör något ni kommer inse vilka tooppen killar dom alla är,och även många andra.. utan mina vänner är jag ihäller ingneting. aja nog om det just nu jag har ju dygnat inatt så är på världens skratt humör..förut så kolla igenom gamla bilder så va de en på danny, så såg man matte i akgrunden,skriva ett sms till danny " jag är klar nu" fedtt kul han såg antagligen inte danny.. sen detta från d's blogg..


Hahahahahaha!!!! Jag såg just min ena katt, pipen, snubbla över sig själv!! Så sjukt kul.. stackars liten. Men fasen va ku"

jag skrattade åt te så tårarna rann,seriöst?jag måste vara sjukt flummmm.. och som bonden nessa , de är kefft! haha nej nu har ni ingen aning om va ja snackar om så sa sluta skriv pussssar från eran





2009-07-14 @ 19:28:10 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks (0)


new song ,here you go

I have wept long nights of missing you.
sometimes i haven't know what to do.
you are the most beautiful i eveer seen,
but you and me, it's just history.

do you know how it feels to go when you wanna stay?
to dare take the step and drop everything that was,
believe it or not but i should forget you know,
must fight,i will succeed but i dont know how.
believe it or not but i will not return,
i know better than to stay, believe me i have learn'd.



I want it back, all the days that were before.
but I can not wait any more,
i have live'd on a lot of lies.
do you know how it feels to me
oh, you have hurt me to many times.
i leave you know,it's the way it have to be.

do you know how it feels to go when you wanna stay?
to dare take the step and drop everything that was,
believe it or not but i should forget you know,
must fight,i will succeed but i dont know how.
believe it or not but i will not return,
i know better than to stay, believe me i have learn'd.


my love for you was stronger than for anyone before,
i gave you all i had, i tried to give you more,
i am so sorry but it's time to go, i gotta miss you
but what you done to me is very low

do you know how it feels to go when you wanna stay?
to dare take the step and drop everything that was,
believe it or not but i should forget you know,
must fight,i will succeed but i dont know how.
believe it or not but i will not return,
i know better than to stay,
believe me i have learn'd.

2009-07-14 @ 02:55:08 Permalink Egenskrivna låtar Kommentarer (5) Trackbacks (0)




12juli 2009 - dygnaaaa;);)

hejhallååå,
och nu har äntligen jag skaffat en blogg,eller ja..haft länge men en fin blogg! och det tackar man rebecca fornstedt för..proffset själv,hah ;) ni kan ju alltid ta och följa hennes modeblogg eller vad man ska säga, den hittar ni här. har dygnat med henne inatt så jag kankse inte är världens piggaste just nu riktigt trött men tog precis en dush och ja det hjälpte krafitgt haha. jag är föresten 15år i augusti,så börjar alltså nian..har fyra ig i betyg så det är inget vidare,men nu..ja nu tror jag faktiskt jag orkar kämpa mera,förra året var ett riktigt dåligt år för mig..eller förra terminen men sen? var inte i skolan alls mycket,mycke bråk, åt alla håll men jag vet hur jag ska hantera grejer bättre nu så ja de är bra  . det största intresset eller ja, det ända intresset för mig är då musiken ! sjunger ungefär hela tiden, och det älskar jag. spelningar får mig att må bra,spelningar får mig att må bäst..iallafall me underbara artister som emDANNY, herregud..lycka! sen får janet&kim en alltid på bra humör,och olala, ja de finns massor men ja,danny är nog etta på den listan,sen vi förlovade oss för ca. 4 årsedan..ja de var minnen de hahaha!nej men seriöst han är en riktig förebild för mig, det han säger betyder så,han är så grym i det han gör han är underbar på alla vis,och nej jag är INTE kär i honom,om ni tror det ..jag gillar han som jag känner han eller vad man ska säga . ,ja musik , inte lika pepp på att uppträda själv eftersom jag är så blyg,men kan funka ibland. ;) ska kämpa me betygen så jag kommer in i någon musik-linje nästa år tänkte jag..för det är liksom det  ja önskar.så wish me good luck!  nu ska jag ta och äta lite frukost vi hörs senare! puss och kärlek till er. <3


uppdate:

cha cha, dagen har varigt fett tråkig,bara suttigt inne men har fått ganska mycket gjort med musiken några låtar och så..just nu har jag världens huvudvärk men inte så konstigt kankse?"ikväll skulle jag ju lägga mig 10?haha.. lyckat.men ja,det får inte bli för sent iallafall. kankse sätter på raise your voice och somnar till den sen,mys! hoppas ni mår bra, jag saknar emd jätte mycket sitter här och gråter till alone, o bara tänker på hur underbar törebodafestivalen var..jag lovar helt bäst!om man bara kunde spola tillbaka tiden..men ja,det kan man ju nte.alla datum med emd och så är öförglömliga,älskar så himla mycket,ra humör kommer flygande typ (:.. nu ska jag dricka chai latte(dream on, men te i jallafall..)  hörs imån! taake care´<3
2009-07-12 @ 10:37:22 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks (0)

Kommentarer
Postat av: matildac

finfin :d

är du sugen på en design kollla längre ner på min blogG:)

2010-02-27 @ 01:44:08
URL: http://matildac.blogg.se/
Postat av: Anonym

du behöver blogga många gånger om dagen, var dig själv & ge allt!

2010-02-27 @ 01:55:10
Postat av: Julia (:

Tack och detsamma!

Ja, jag vet inte riktigt, har också nyss börjat blogga!

Men uppdatering ofta och varition och att man bjuder på sig själv :)

kram

2010-02-27 @ 02:31:03
URL: http://barajuliiaa.blogg.se/
Postat av: bella

hej sötis =) kul att du startat en blogg =) mitt största tips till dej är: VA DIG SJÄLV I BLOGGEN :)

skriv om det du tucker är kul, som intresserar dig & samtidigt andra :) något underhållande, kreativt & aktivt! det lockar läsare & gör bloggen läsvärd! glöm inte att dela upp bloggen i olika kategorier för a´varje sak du skriver om :) kika gärna in på min blogg för inspiration (: inte världens bästa, men den duger! PUSS

2010-02-27 @ 02:34:30
URL: http://bbellaaas.blogg.se/
Postat av: bella

haha d va så lite sötis =) samma sak va det för mig när jag startade bloggen haha (: tack så jättejätte mycket :) kram

2010-02-27 @ 18:58:38
URL: http://bbellaaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0