E.M.D. KONSERTHUSTURNÉ ÄR HÄR!

Ingen som läser min blogg kan ha missat vad E.M.D. är, men däremot kanske ni har missat något stort.....att köpa biljetter till deras konserthusturné!

I December släppte E.M.D. skivan "REWIND" som är en skiva fullt med massa covers  av deras favoritlåtar från deras uppväxt, och massa goa låtar som förmodligen just DU känner igen från 90talelt! dom har taggat ner låtarna och gjort dom helt till sina egna,och kommer nu göra något som dom aldrig har gjort förr tillsammans .. Åka på en konserthusturné där alla tre kommer att spela instrument, Det kommer att vara en sittande publik, och förmodligen en helt magisk kväll som du sent (aldrig) kommer att glömma!

LÅTARNA FINNS ATT LYSSNA PÅ HÄR: rewind
(eller så köper du skivan i din skivbutik,ica or what so ever!!)

Nu är det äntligen dags för dessa efterlängtade dagar!! Första stoppet gör killarna i Västerås, och sedan fortsätter dom med Eskilstuna, Jönköping, Helsingborg, Sundsvall, Uppsala, Norrköping, Örebro, Linköping, Gävle, Luleå, Umeå, Malmö, Halmstad, Kalmar, Växjö och avslutar sedan turnén i Borås.
Bor ni i någon av städerna, eller ligger städerna hyffsat närajust er så är det här en chans ni inte får missa! Konserten kommer passa folk i alla åldrar och jag är säker på att även dom flesta föräldrarna och morföräldrar, syskon och ja, folk som inte lyssnar på dom i vanliga fall skulle uppskatta denna konsert,och kanske till och med ändra den uppfattningen dom får av att det bara är "tonårs musik" om ni förstår vad jag menar, detta är verkligen någonting för alla. Och här bevisar dom verkligen att dom kan sjunga riktigt bra, även utan massa backgrundsmusik osv osv! så  ta den här chansen, ta med dig så många vänner, släkt och allt vad du vill  och gör som jag, köp biljetter till E.M.D.´s konserthusturné direkt

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR.
Hopppas vi ses där ute!!!!

Kommentarer
Postat av: s

vilka städer tänker du själv åka till?? ;)

2011-03-23 @ 19:43:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0